Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי! יש לי בעיה. אני עובד עם ווינדוס 2000 ו-XP, וכשאני לוחץ על קיצורי דרך לאתרי אינטרנט שנמצאים על שולחן העבודה הם לא נפתחים בחלון חדש אלא בחלון שכבר פתוח. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעיה זו?
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מרמזת, מופיע לי מסך כחול בעליה של המחשב (אני חושב שקצת אחרי שהBIOS עולה) מה לעשות? זה מה שכתוב לי בCrashDump: כמו שהכותרת מרמזת, מופיע לי מסך כחול בעליה של המחשב (אני חושב שקצת אחרי שהBIOS עולה) מה לעשות? זה מה שכתוב לי בCrashDump: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Users\Tiran Naveh\Desktop\012411-20872-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. …
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ראיתי שיש גירסה מלאה של ויסטה בעברית אבל לא ראיתי שחרור של MUI ל 64 ביט כמו שיש ל 32. מישהו נתקל בדבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן AMD 450 מעבד אתלון = 4 ג'גה זיכרון, ONE DRIVE עולה כל פעם מחדש ולוקח לי 35% משאבים והמחשב מתחיל לקרטע. אני רוצה להשבית את ONE DRIVE כי אין צורך בו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את windows xp pro servicepak1 בגירסא העברית.. רציתי לדעת איפה אני יכול למצא עדכון ל servicepack2 לגירסא העברית שלי.. כי באתר של מיקרסופט אני לא מצליח למצוא לגירסא העברית.. הגרסא שהורדתי אומרת שאין לי את הגירסא המתאימה של ווינדוס כדי להתיק את ה servicepakc2 בתודה, שבו.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד, ואני רוצה להתקין בו מחדש את מערכת ההפעלה. למחשב יש רשיון על Windows XP Professional SP1, אבל איבדתי את דיסק ההתקנה שבא איתו. האם אני יכול להשתמש בדיסק התקנה של SP2?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לאחר מספר חודשים של שקט שוב חזר העניין הווינדוס החשיך לי את המסך וטוען שהווינדוס לא חוקי כמובן שהוא שם את הכוכב המרגיז הזה למטה כבר שיניתי סיריאל פעם אחת ואז הוא ירד ממני יש פתרונות קסם לאיך מעיפים את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האים ניתן להתקין את הוויסטה גירסת UPGRADE בעיברית על XP באנגלית והאים ניתן לעשות התקנה נקייה של הוויסטה מבלי לעשות UPGRADE ?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
ווינדוס ויסטה לא נמצא לי ב-TOOLBARS - קראתי על זה ב-HELP והוא טוען שלא מותקנת לי המקלדת... אני לא יכול להחליף בין מקלדות - SHIFT+ALT גם אחרי רסטרט. האופציה היחידה היא לשנות את הגדרת המקלת DEFAULT כל פעם בין עברית לאנגלית.. יש מצב שביטלתי משהו ב- MSCONFIG ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום חברים לאחרונה מופיעים לי הרבה קריסות/מסכים כחולים, אי תגובה של תוכניות וכו' וכו', אז החלטתי לפרמט. כל זה התחיל בעיקר אחרי שעשיתי את ה OC שלי, כנראה הוא דפק לי את מערכת ההפעלה. למעשה עכשיו אני פוחד לכתוב פה יותר מדי דברים כי פוחד שהמערכת שוב תקרוס לי וכל מה שכתבתי יעלם אז ככה בחיים שלי לא פירמטי מחשב, נשמע דיי מסובך אך חברים אומרים שלא. 1. יש לי הרבה דברים במחשב שאני רוצה לגבות, במידה ונכנס אלי וירוס - הוא יעבור עם הצריבה לוינדוס החדש? ובמידה ויש לי תקלה כזאת (בגלל ה OC) או אחרת - היא לא תעבור עם קבצי הגיבוי? 2. איך אני מתקין דרייברים? הרי לא הגיוני שאני אתקין את הדריברים אחרי שאני מתקין את מערכת ההפעלה (דוגמא לכך - לא להתקין דרייברים של כרטיס המסך ולהתקין וי…
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חבר'ה.. מישהו יודע איזו גירסה של KASPERSKY תומכת בויסטה? וגם לגבי NETLIMITER....התקנתי את גירסת 1.30 והיא סגרה לי את החיבור לאינטרנט....ממש מוזר..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב AMD 5200 ,לוח M2N-X אסוס ,דיסק קשיח SATA ,וכונן DVD SATA. BOOT כפול XP וויסטה ב XP הכל עובד נפלא אבל בויסטה אין זיהוי של הכונן ואם יש זיהוי כונן אין זיהוי דיסק המצב הוא כזה: XP וכונן SATA עובד ויסטה כונן IDE עובד ויסטה כונן SATA לא עובד האם הבעייה בכונן , בלוח אם או בויסטה תודה למשיבים
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי היום מחשב נייח עם ווינדוס 10. אם אני רוצה לקנות מחשב חדש ולעביר את הווינדוס למחשב החדש. מה עליי לעשות? לעביר את ssd מהישן לחדש? האם זה אפשרי בכלל? מה הדרך הנכונה לעשות זאת? ראיתי באתר של מייקרוסופט אפשרויות אם מחליפים לוח אם למשל, אך פה אני מדבר על סט קומפלט חדש. אשמח לעזרה בנידון, אני כנראה חושב על מכירת המחשב הנוכחי לטובת חדש ולא יודע איך לבצע את החלפת מערכת ההפעלה. בתודה, בן.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד ואני יוצר ספרייה חדשה, האם אני יכול לשייך לה אייקון בלעדי משלה ?!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, אצלי בנייד מותקן windows 7, לאחר שהתקנתי דרייברים ותוכנה עבור המצלמה המובנת בנייד (Dell 1555), בהפעלה מחדש הוינדוס החליט שהוא לא מתכוון לעלות ועוד לפני הציג הודעת שגיאה: 0xc000000e ורשום שהוא לא יכול להיכנס כי הוא לא מצליח לגשת לאחד ההתקנים (שאני מניח שההתקנה של הדרייברים למצלמה חירפנה אותו) בסדר עם הנאחס הזה והכאב ראש הזה, לא הצלחתי למצוא פתרון כדי למנוע את הסרה של ההתקנה או מה שלא היה שם ** (אם למישהו היה פתרון אחר אשמח לדעת, שחזור לא עבד כי לא היו נקודות ולא היתה אפשרות לבצע תיקון עצמאי) אז נאלצתי להתקין שוב את הוינדוס, למי שלא יודע שמתקינים שוב וינדוס על אותו כונן הוא יוצר גיבוי לקודם בתיקיה שנקראת windows.old כמובן נאלצתי להתקין הכל מחדש כולל דרייברים ** השאל…
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קרה לי משהו מוזר, כשאני גורר חלונות במחשב אני רואה רק את המסגרת שלהם נגררת כאילו, עד שאני עוזב את הלחצן. פעם הייתי רואה ממש את כל החלון זז. מישהו יודע איך מסדרים את זה? לא הצלחתי למצוא תשובה תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין מי שקנה וויסטה זה כאילו שקנה איזה תוכנה מעולם שלישי, ונדפק, או שאפשר להמשיך עם וויסטה, מה רע סה"כ ויסטה עברה שינוי ויזאולי נחמד, אני לא רואה לשדרג אם המחיר לא יהיה 20 עד 30$ אנחנו לא פריארים נקודה כל החברות השרלטניות כמו אפל סוללארי סמסונג וכדומיהם, גם מייקרוסופט שוכחות שיש גם את ישראל על המפה בכל העולם יש 30$ גם שבישראל יהיה זהו
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ראיתי פעם מחשב שכשעושים קליק ימני על "המחשב שלי" יש שם לוגו של הטכנאי שהתקין את הXP. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כרגע הוא על מצב שאני פותח קובץ והוא נפתח במדיה פלייר אך אני לא רואה את המדייה פלייר אלא אם אני כאילו עוד פעם פותח את מדיה פלייר ואז אני רואה את המסך שלו כשהקובץ כבר מתנגן, וגם אם אני סוגר אותו הוא לא נסגר ממש - הקובץ עדיין מתנגן אני חייב לעצור את הקובץ ולסגור את המדיה פלייר איך ניתן לפתור זאת?? ויסטה 64 ביט אולטימייט
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לפרמט לחבר שלי את המחשב ואני פשוט שכחתי הכול,מה הדרך הכי פשוטה ומהירה? ותענו מהר כי זה דחוף,תודה.
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
פירמטתי לא מזמן אז הייתי צריך לעשות את העידכונים של ה WIN, סבבה. עכשיו היה לי כמה עדכונים, הכל התקין וזה חוץ מעדכון אחד שניסיתי להתקין אותו איזה 20 פעם והוא לא רוצה להתקין את עצמו. ניסיתי להוריד אותו גם מהאתר של Microsoft וזה כאילו מתחיל להתקין ואז אומר שההתקנה לא הסתיימה. העדכון שאני מדבר עליו זה: Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP (KB938127) מה אפשר לעשות איתו? יכול להיות שהוא גם פוגע קצת בביצועים של המחשב שכל הזמן יושב לו שם העדכונים האלה? כי שאני נגיד משחק CS 1.6 יש כל שניה וחצי ירידה של FPS וישר הוא חוזר ושוב יורד ושוב חוזר.. בקיצור אי אפשר לשחק ככה. ולא מזמן רק פירמטתי (רק את C. שב D יש לי משחקים, סרטים, שירים וכל זה). יכול להיות שהבעיה באה מ D? …
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
שלום...כשאני מנסה לעדכן את הווינודס שלי אז מופיע לי באתר את ההודעה הבאה: מות של Windows מקורי כדי לקבל עדכונים, עליך לאמת תחילה את החוקיות של תוכנת Windows שברשותך. פעולת אימות החוקיות מבטיחה שאתה משתמש בעותק מקורי ומורשה כדין של Windows. מה אני אמור לעשות כדי לעדכן את המחשב
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-