Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום פתאום כל קבצי התמונות שלי קיבלו אייקון כזה ג'נרי ובמאגר האייקונים שלי נעלם האייקון הכתום הזה ש קבצי התמונות אז אם מישהו יכול לשלוח לי תקובץ אייקון הכתום של קבצי התמונות אודה לו מאוד תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש עם מודם AMR ו win XP המודם לא מצליח לחייג את המספר של השרת. ניסיתי כל מני קומבינציות עם האזור חיוג ומספרים אחרים אבל כלום לא עזר. הציעו לי להחליף דרייברים אבל ה windows התקין דרייברים מתאימים ואין דרייברים אחרים באתר של היצרן. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן פרמטתי את המחשב והבעיות רק ממשיכות להצטבר נראה שיש לי בעיה עם האינטרנט. לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש העמודים נטענים באיטיות בלתי נסבלת אבל כשאני רוצה להוריד קבצים המהירות היא סבירה לחלוטין... חיפשתי מה יכול לגרום לזה ונתקלתי בדרך במשהו מוזר בחומת האש של windows. חומת האש מבוטלת ואני לא יכול להפעיל אותה (צירפתי תמונה) אני ממש צריך עזררה עם זה כי האינטרנט זה השימוש העיקרי שלי במחשב תודה מראש, כפיר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
התקנתי את ווינדוס וויסטה על מחיצה חדשה והכל עבד בסדר עד שניסיתי להיכנס לאינטרנט. אני מצליח רק להיכנס לאתר הבית של MSN וכל שאר האתרים לא עולים. הצלחתי גם להיכנס לICQאבל כל שאר התוכנות לא מצליחות להתחבר לאינטרנט. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאתרים מסויימים (זה לא קרה עד שפג תוקפו של האנטי ווירוס שלי) הם עולים ואז תוך שניה או שתיים הם נעלמים ובמקומם יש דף לבן וריק (אך בשורת הטקסט עדיין כתוב האתר). הרבה פעמים (כולל הכניסה לאתר הזה) קופצת לי הודעה שאומרת כי אי אפשר להעלות את הדף ואז קופצת עוד הודעה - עליה אני לוחץ והדף נסגר. עזרה ?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איך אני מבטל את זה? תודה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עכשיו מישהו פה אמר לי להשתמש בפרודוקט קיי שיש בגב המחשב כדי לבצע אקטיבציה, קיצר ניסיתי וזה לא הפעיל ,מה עוים ? :-\
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האקפלורר פשוט נתקע או מתחיל להבהב ומופיעים סימני קריאה מוזרים על הפרסומות באנרים וכו הוא מגיע ל1 גיגה זיכרון ומשם מתחיל הבלאגן .. יש לי win 7 ו 8 גיגה זיכרון פנימי במחשב . מוזר מאוד העניין הזה . יש לציין כי אני משתמש בהרבה טאבים . מה עושים? (אני מתשמש גם בפיירפוקס )
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כשבוע בערך האקספלורר שלי הפסיק לעלות! ברגע שאני פותח אוצו הוא ישר כותב : The Page Cannot be Displayed אין לי מושג איך זה קרה...יכול להיות שעשיתי משהו אבל קשה לי להאמין שזה קשור אליי... אני בעיקרון משתמש במוזילה ולא באקספלורר..אבל יש דברים שבשבילם אני חייב את האקספלורר וזה נורא מעצבן שהוא לא עובד!!! חשוב לציין שהאינטרנט עובד מצויין וכל התוכנות שמשתמשות בו עובדות מצויין! דרך אגב שאני פותח אותו הוא כותב למטה את זה: Opening page res://C:\WINDOWS\System32\shdoclc.dll\dnserror.htm אודה למי שיוכל לעזור! בתודה וברכה , Anas-Nanas
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי הארד דיסק חיצוני של WD 320GB בגודל 3.5'. כאשר ניסיתי להעביר קובץ שגודלו כ 4GB זה לא התאפשר. מה עלי לעשות? תודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה בכניסה לאתר גיימר וגם בעיה בצפיה בכתבות שם... כל פעם שאני נכנס לאתר אני מקבל הודאת שגיאה שאומרת: err : תו לא חוקי url : www.gamer.......... line : 2 את זה אני יכול לסבול...אבל מה שקורה בכתבות אני לא יכול לסבול הנה דוגמה: http://img384.imageshack.us/img384/7159/13zv.jpg תודה מראש לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
איך אני משנה את הבוט של המחשב ? בחירת וינדוס התקנתי וינדוס חדש על מחשב של מישו והיה לו XP HOME אז עכשיו יש כונן C XP HOME וכונן D XP PRO מחקתי ידנית את הוינדוס מכונן C ונשאר בהפעלה של המחשב הבוט לבחור איזה מערכת רוצים ואני רוצה שהמחשב יעלה בלי זה רגיל כי יש בסוופו של דבר רק וינדוס אחד אני יודע שיש קובץ בוט שמשנים אותו אך אני לא רואה אותו ולא מוצא אותו
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד כעוזר לאיש סיסטם בטכניון. החלטנו כי אנו משדרגים את כל המחשבים בכיתותו (לא חוות מחשבים) ל WIN7. הבעיה היא שהלוח אם ישן Intel D915GVWB, באתר של אינטל כבר אין תמיכה לדרייברים עבור WIN7. הבעיה היחידה שלי היא הכרטיס קול. (לא מעניין אותי שגם אין דרייבר לכרטיס מסך). משום שהמרצים מציגים תכנים בעלי קול בכיתות. ע"פ הממצאים שלי בעזרת התוכנה PC Wizard, מ הדגם של הכרטיס קול הוא Intel 82801FB (ICH6) High Definition Audio Controllers. יש גם מודל שהוא: ALC880 Realtek. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר מתאים לWIN7. תודה מראש לכל מי שיעזור או לכל מי שינסה לעזור.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה, יש לי בעיה קצת מעצבנת בהגדרות של ה-AGP בווינדוס... הבעיה היא, שבחלון המידע של הדרייברים של NVIDIA 43.35 זה רושם לי: AGP:2X בעוד שגם הכרטיס מסך וגם הלוח אם תומכים ב-AGP4X... אז הלכתי לביוס כדי לראות אם AGP 4X מופעל, ואכן כן, הוא מופעל... נסיתי להוריד את ה-COOL BITS, שמראים את חלון ההגדרות של ה-AGP בדרייברים, ושם היה רשום לי שAGP 4X לא מופעל בלוח אם שלי, בעוד שהוא כן... ובגלל זה, הכי הרבה שיכולתי לבחור זה X2... אז עכשיו, מה אני עושה? יש דרך לדרוס את ההגדרה הזאת? משהו? או שאולי היא לא נכונה בכלל, ובעצם בפועל מופעל אצלי AGP 4X? יש דרך לבדוק מה באמת מופעל אצלי? אודה לכל תשובה, ZiP מפרט: מעבד: פנטיום 3 667MHZ (מומהר ל-775MHZ) זיכרון: 384MB כרטיס מסך: MSI GeForce 2 64MB V…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט. בפורום אחר (שלכם) אמרו לי שהבעיה היא כביכול בהגדרות של ה"חלונות" הבעיה היא בעצם שאיני יכול להעביר שפה דרך המקלדת כאשר אני נמצא באינטרנט אקספלורר ואילו באופיס אני יכול איך אוכל לפתור בעיה זו??????
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ויסטה. נראה לי שהכל בסדר אבל הוא נותן ציון נמוך לגרפיקה : 3.5 ל AERO ו 4 ל GAMING GRAPHICS . כל שאר הציונים מעל 5.5. מה זה ה AERO הזה ובמה זה משפיע עלי? יש לי כרטיס מסך HIS 3450 מושתק ואני מתכוון לראות סרטי BLUE RAY במחשב ולשחק קצת . המחשב מתחבר לLCD HD. מה צריך לעשות? תודה מרראש
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון אני לא מצליח לבצע כל מיני פעולות ב-windows (למשל לגשת אל ה-task manager או להחליף את התמונה של שולחן העבודה). המחשב מודיע שאין לי הרשאת administrator. העניין הוא שאני ה-user היחיד שמוגדר, ואני מוגדר כ-administrator. כשיצרתי user נוסף והגדרתי גם אותו כ-administrator, תחת אותו user, הצלחתי לבצע את הפעולות הנ"ל. אשמח לעזרה בפתרון הבעיה המציקה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני אחרי כמה שעות טובות של חיפושים וגוגל ובערך 100 פורומים שעברתי בהם ולא מצאתי פתרון לבעיה שאני מאמין שיחסית פשוטה- יש לי נטבוק עם ויסטה(בא עם הנייד) ומודם סלולרי, ואני מפעיל בדרך כלל רשת AD HOC להתחלק עם חברים באינטרנט, כמה אייפודים..(אני חייל ויש לי יחסית הרבה זמן פנוי), פעם קודמת שהגעתי הבייתה והתחברתי עם הנייד לרשת WIFI הביתית המחשב לא נתן גישה לאינטרנט ורשם בחיבור LIMITED ACCESS- עניין שניה לפתור עם ההלפ של ווינדוס, שינוי משהו בהגדרות של הרשתות האלחוטיות ונגמר הסיפור. ועכשיו שאני מנסה להפעיל את הAD HOC הוא נותן לי בדיוק את אותו הדבר אבל הפוך, יש חיבור אבל מוגבל וללא גישה לאינטרנט יש למישהו שמץ בעניין? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כשאני נכנס להמון אתרים אז לא כל התמונות עןלות וצריך לעשות שיעלו ידנית מה לעשות שזה יעבוד כמו שצריך??
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מדי פעם יש לי הודעה שאני נכנס לכונן של הדיסק קשיח השני שהדיסק קשיח לא מפורמט וצריך לעשות YES או NO..בתמונה במקום A יש לי D, בDRIVE) בזמן האחרון הבעיה נמשכת הרבה זמן נסיתי לחבר ולנתק אותו, ומה גם הוא עובד, לא עושה רעשים מוזרים או משהו.. והמחשב בווינדוס מזהה אותו במנהל התקנים.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני והמזל שלי יש לי דיסק קשיח 320 ג'יגה עכשיו קבל הנתונים שלו יצא כיביתי את המחשב והחזרתי ועכשיו הוא מראה לי את זה שאני מנסה להכנס מה עושים? כל הדברים שלי שם
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בבית מחשב שאני רוצה לפרמט אותו ושאני עולה איתו להתקנה אני שם לב שהוא עובד באופן מוזר קצת.. ההתקנה עולה באיטיות ואחרי שהוא טוען שם את כל מה שהוא צריך להתקנה הוא כותב משהו על הקובץ NSTKRL משהו כזה (אני בטוח שלא ככה כותבים אותו-אבל אולי אתם מבינים לאיזה קובץ אני מתכוון) ואז הוא אומר ללחוץ על איזהשהוא מקש וההתקנה מסתיימת והוא לא נותן לפרמטט ולהתקין! עכשיו, אני יודע שהדיסק טוב כי כבר פירמטתי איתו את המחשב פעם! אז הלכתי והדיסק באמת במחשב אחר העלה את ההתקנה והכל עבד כמו שצריך!(לא פירמטתי את אותו מחשב רק בדקתי את הדיסק!) אין לי צורב במחשב שההתקנה לא עולה וחבל כי ככה היית יודע אם זה בעיה בסידירום(אבל לא ממש נראה לי..) מה אתם אומרים? מזה הקובץ הזה? משהו נתקל בזה אולי?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
זה קורה כבר דיי הרבה זמן, לפעמים הוא פשוט לא טוען תמונות, במקום מופיע הריבוע\מלבן המציין מיקום של תמונה, יש איזושהי דרך לתקן אותו? עריכה: קצת פרטים לא יזיקו, חלונות XP PRO SP1, הגרסה הכי עדכנית של הדפדפן.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 6600GT והורדתי היום את הדריבר הכי חדש בשבילו שהוא 162.18 עכשיו כבאתי להיכנס ללוח בקרה של הדרייבר הוא שאל אותי אם אני רוצה רגיל או מתקדם ובחרתי במתקדם. אחרי 30 שניות ראיתי שהוא לא נכנס ונשאתי להיכנס שוב והוא עדין לא נכנס עשיתי גם ריסט הוא לא נכנס לי אליו ואני לא יודע מה לעשות? אני צריך לשנות שם משהו... תודה מראש נ.ב מקווה זה בסדר ששאלתי פה אם לא תעבירו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-