עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי רכשתי משב חדש LENOVO S20-30 MODEL:20421 הוא מגיע ללא מערכת הפעלה יש לי מערכת הפעלה חוקית שרכשתי WNDOWS 7 HOME PREMIUM 64BIT בעברית כאשר אני מתחיל ההתקנה הוא מגיע למסך שאמור לזהות הדיסק הקשיח אבל לא מוצא אותו בדקתי עם אותו דיסק של התקנה מחבר שמכיל SP1 אותו הדבר בדקתי עם ווינדוס 8 ושם הוא מזהה הדיסק אבל אני רוצה ווינדוס 7 בביוס מזהה הדיסק בטלתי UFI עשיתי רק LEGACY בקיצור כניראה שצריך דרייבר לתת לו בדקתי באתר של לנובו ... לא רואה דרייבר שאני יכול להכניס עזרה בבקשה ... תודה מראש http://support.lenovo.com/il/en/products/laptops-and-netbooks/lenovo-s-series-laptops/lenovo-s20-30-notebook

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by fog,

אני מכוון כל הזמן את השומר מסך לעלות רק אחרי שעה אבל משום מה אחרי כמה זמן או שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש וזה משתנה אוטומטית לעלות כל דקה. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by RAM75,

שלום לכולם, סליחה מראש אם הנושא כבר יצא מכל החורים - אבל ביצעתי פה חיפוש ולא ממש מצאתי תשובה. אני מנסה לעזור לחבר עם התקנת ויסטה. עם הדיסק שברשותו הוא הצליח להגיע בהתקנה רק עד לשלב של בחירת שפה ! מאותו שלב המחשב פשוט קופא ! הוא ניסה להחליף רכיבים כמו זיכרון ונגן DVD - לשווא. הבאתי לו בשביל הניסיון דיסק שלי (אולטימייט 32BIT) שעבד פרפקט בשני ניסיונות התקנה אצלי, על שני מחשבים שונים. כשהחבר ניסה להתקין - קיבל הודעה שזה לא דיסק SYSTEM וכו' , ולא התחיל אפילו להתקין. כמובן שכיוון מראש ב-BIOS לטעינה ראשונה מה-DVD..... שאלתי היא כזו - האם יש לוחות-אם שמראש יחסמו התקנה של ויסטה (בעזרת צ'יפ או משהו דומה) ? משום מה זכור לי מימיה הראשונים של ויסטה שדובר על משהו כזה או אח…

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  4. אני חושב שהזכרון נזלל יתר על המידה...אני עובד עם WINDOWS XP SP1... יש לי הרגשה שהבעיות של CALL OF DUTY נובעות מזה (בת'רד הזהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=60798 הנה תמונה: עריכת המנהל: התמונה צומצמה לחלקים הרלוונטיים כדי לא להרוס את מבנה הת'רד.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by GbeTech,

יש לי Norton Ghost 12 בפורמט bin / cue... יש דרך מומלצת לצרוב ב CD שיהיה Bootable למקרה הצורך?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by niva401,

שמתי לב שבד"כ לאחר (וגם לפני) ביצוע איחוי- נשאר שטח ריק גדול ולאחריו מעט קבצים איך ניתן לגרום שכל הקבצים יהיו ברצף ע"ג הדיסק? האם שטח הריק נכנס לסיכום של שטח בשימוש? חשוב לי לקראת חלוקת מחיצה אחת לשתיים

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by lidor_abo,

חברה יש ברשותי 2 ג'יגה ראם 400 mhz רציתי לדעת אם הויסטה תנצל לי אותם כמו שצריך? בתודה lidor_abo

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  8. אין לי מושג איך, הוא פשוט נמחק. נשאר לי כל הסוגים שלו (BOLD, BLACK, NARROW...) אבל הרגיל נמחק לי. מישהו יכול לעזור לי להשיג אותו?

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by ToPI,

אני מנסה להתקין את SP1 של ויסטה וזה נותן לי שגיאה: נכנסתי ללינק אבל עדין לא עזר לי מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by eli33,

מקוה שזה הפורום הנכון..(אם לא שיעבירו) לא יודע איך להסביר בדיוק אבל קרה לכם פעם שרשמתם משהו ואז הייתם צריכים לתקן וחזרתם את הסמן אחורה בשביל להוסיף כמה אותיות ואז זה פשוט מוחק לך את האות שלפני ומחליף אותה באות שרשמת זה קרה לי היום בביצפר ואני לא זוכר איך מסדרים את זה אז אם מישהו יודע אני אודה לו מאוד.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by sos,

יש לי וודו וXP ומכיוון שוודו לא עובד טוב על XP הורדתי דרייבר שאמור לתקן את בעיה זו. במשל ההתקנה התחיל להיות לי כל מיני שגיאות שגרמו להתקנה להתמוטט כשהפעלתי מחדש את המחשב הוא עבד על 4 סיביות ואין לי אפשרות להחליף את זה במאפיינים של הWINDOS. בבקשה עזרה!!!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shir10,

לי הייתה בעיה קבועה בmovie maker במחשב שלי... כאשר הייתי מנסה להעלות כל דבר הכי פשוט כמו קובץ מוסיקה או סתם תמונה פשוטה, הmovie maker היה מעלה הודעה שהוא חייב לצאת זאת הייתה מסוג ההודעות של שלח או אל תשלח, ותמיד הייתי לוחצת אל תשלח. כעבור כמה זמן ניסיתי לפתוח שוב את תוכנהmovie maker והפעם לחצתי "שלח". וכאשר לחצתי זה טען משהו ואז זה העביר אותי לאתר: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/105/en-us/5.1.2600.0.00000000.9.9?SGD=7eb96a5e-d03d-47dc-9695-d93a56fcafa0 שם הודרכתי ואמרו לי לעדכן את הwindows משהו עם ה Custom בקיצור הם אמרו שאמור להיות שם updates for Microsoft Windows Movie Maker ולא היה שם. לכן הלכתי וחפש בכל מיני פורומים אחרים.. ומאחת התג…

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by dmkiller1,

שלום לעוזרים, חשבתי שאני אוהב את מע' ההפעלה WIN10 אך ממש לא ואני מתעניין במע' הפעלה WIN7 PRO ללא שדרוג, ככה שתהיה לי אפשרות להתקנה נקייה במחשב. שאלתי היא: האם ניתן לרכוש היום בשוק המחשבים מע' כזו שתתאים למס' מחשבים בו זמנית ולא את הסוג שנמכר היום- OEM למחשב בודד ובמידה ואתם יודעים , אשמח לדעת מחיר והיכן לרכוש? כל זאת עקב מסכים כחולים לאחר מס' רב של ניסיונות פרמוט מאחר וברשותי התקנה ראשונית של WIN XP ועליה שדרוג של WIN7 HOME וכבר נמאססס לי מזה וכרגע אני אובד עצות. אנא מכם מצאו לי פתרון בבקשה. לציין כי אני לא מתעסק עם דברים לא חוקיים בכלל, הכל אצלי חוקי במחשב. תודה ושבת שלום לכולם.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ortapiero,

אהלן חבר'ה, כחלק מהתערבות, האם יש קשר כלשהו בין שדרוג מחשב מ- XP ל- WIN 7 לבין ספק הכח הנמצא במארז? (מחשב נייח)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. 1. סוג מחשב - ראו במפרט מה במחשב: 2. מותקן xp home edition sp3 32 bit ברישיון 3. אנטי וירוס NORTON עם פיירול 4. HEROES-5, E-MULE, UTORRNET 5. אין אפילו אופיס. מה קרה: 6. לפני חמישה ימים המחשב עשה לבד RESTART ואז הופיע הודעה שזה קרה בגלל מסך כחול והוא המליץ לבדוק WINDOWSUPDATE ולסרוק לוירוסים. סרקתי עם האניוירוס, עם ADAWARE ועם SPYBOT . לא גילה משהו משמעותי. 7. בימים האחרונים חווה ניתוקים חוזרים ונישנים מהאינטרנט 8. אתמול וגם היום, באופן עיקבי, כשהפעלתי WMP עם רשימת השמעה של כ- 100 שירים - המחשב התחיל להיתקע, CPU מעל 80% ובסוף אפילו הגיע ל- 100 ותקע שירים! 9. היום הופיע מסך כחול נוסף עם הודעות שגיאה stop: 0X000000024 (0X001902FE, OXBACE3A90, OXBACE378C, 0X8052D…

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by DJO,

אהלן אני מתכוון עוד מעט להתקין ווינדוס XP, רציתי לשאול האם מומלץ להפעיל את הפיירוואל המובנה? כרגע אני משתמש ב ZoneAlarm ומרוצה.. וחוץ מזה יש לכם טיפים בנוגע לשימוש ב XP?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, לאחרונה קניתי (בעזרתכם האדיבה) מחשב חדש עם כונן ssd שבו מותקן מערכת ההפעלה. מכיוון שאני דיי מוגבל עם גודל הכונן, אני רוצה להתקין את המשחקים בכונן המכאני, שם יש לי טרה. האם יש בעיה עם זה, מכל בחינה שהיא? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by 3d7,

אני רוצה לקרוא ולכתוב למחיצת EXT3 בWindows XP. מה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  19. לפני כמה ימים התקנתי XP ביחד עם חלונות 98 (לא שדרוג של 98 ) , בהתחלה כל פעם שהדלקתי את המחשב היתה לי אפשרות בחירה בין שתי מערכות ההפעלה , היום כשהדלקתי את המחשב אפשרות הבחירה נעלמה !!!! המחשב מעלה רק את חלונות XP ולא נותן אפשרות בחירה כדי להעלות את ה 98 אם משהוא ממכם יודע איך להחזיר את אפשרות הבחירה בין מערכות ההפעלה כשהמחשב נדלק או מאתחל בקשה שיעזור לי , יש לי המון מסמכים ותוכנות חשובות ב 98 , יש גם משחקים ישנים שעולים רק ב 98 ( ומי שרוצה יודיע לי אני יכול לשלוח לו משחקים ישנים ).......

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

מישו מכיר אתרים טובים?-אני מתכוון לג'אגד'טים לשולחן העבודה(לסרגל הצדדי)

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  21. כל פעם שאני רוצה להתקין משהוא קופץ לי חלון כזה מעצבן של אישור וביטול להפעלת התוכנית איך מבטלים את זה??

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  22. יש לי גרסא אנגלית עם רישיון. יש לי את קבצי ה MUI עברית. מישהו יודע איך מתקינים אותם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. התקנתי Windows על כונן אחד, ואז התקנתי מחדש על כונן אחר, ולא מחקתי את הגרסא הישנה. איך אני יודע עכשיו איזה מה-Windowsים בשימוש, ואיזה אני יכול למחוק? (ולנתק את ההארד דיסק שהכיל אותו)

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר להרצת משחקים בויסטה אני רוצה כניראה לשדרג את המערכת שלי לווינדוס ויסטה השאלה היא האם משחקים של אקספי ירוצו עליה אני מתכוון למשחקים כמו command and conquer 3 the sims 2 rollercoaster tycoon 3 counter strike half life 2-1 ועוד... תודה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by fish123,

דוד שלי שיחק בקבצים של כונן C:, אחרי זה כיביתי את המחשב והדלקתי והוא כותב שחסר קובץ. ועכשיו בפירוט: כשלוחצים על כונן C: מופיעות תיקיות ראשיות כמו Program Files וכו' שמה היו קבצים מוסתרים בסיומת .sys כל הקבצים המוסתרים הועברו לתיקייה בשולחן העבודה. המחשב פעל כרגיל, אחרי זה כיביתי וכשאני מדליק, Windows מסרב לעלות. כתוב במסך שחור: NTLDR is missing, press Ctrl Alt Del to restart ניסיתי להכנס דרך DOS לכונן, אבל זה נכשל (Invalid drive specification) הקובץ שנחוץ עדיין נמצא במחשב ואני רק צריך להעביר אותו דרך DOS או Safe Mode (ניסיתי ללחוץ F8 ועוד כמה וזה גם לא מצליח, במקום זה נכנס לתפריט BOOT). פרמוט זה הפתרון האחרון שאוכל לעשות כי השארתי בכונן קבצים חשובים ביותר. אשמח לקבל תשובו…

• 4 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.