עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by rc_p,

קניתי מודם רשת + כרטיס רשת והרכבתי אותם למחשב שמותקן עליו WIN98 כאשר יש בו כבר חיבור לרשת מקומית [יש לי 2 מחשבים], ואני לא מצליח לחבר בין המחשב החוצה [לאינטרנט] אלא רק בין שני המחשבים. ניסיתי את כל האפשרויות, ולא הלך לי כלום. הבעיה היא לא שהמחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אלא שהוא בכלל לא מזהה את המודם, (ניסיתי לעשות PING לIP של המודם, לפי מה שאמרו לי בבזק). אם מישהו נתקל פעם בבעיה כזו - ויש לו תשובה שיעזור לי דחוף. אין לי אפשרות להגר לסביבת NT/2000/XP מאחר שיש לי תוכנה שעובדת רק על WIN98. ההרגשה שלי היא שאחרי שיש לי כרטיס רשת אחד (לרשת המקומית) הWindows לא יודע שהכרטיס השני מיועד לרשת האינטרנט, ושיקבל מהמודם IP לכרטיס רשת.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. התוכן למעלה תודה

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by אישי555,

האם צריך להתקין כלי להסרת תוכנות זדוניות? והאם כדאי להתקין דפנדר? האם כדאי לבטל את הצגת התקנת ערכות שפה? זה נמצא בעידכונים אופציונליים ואני לא רואה בכך צורך שימשיכו להטריד אותי בכל פעם. איך משנים את שפת הממשק לאנגלית? איך עושים שהחייגן לאינטרנט יעלה אוטמטית עם עליית המחשב? ובכלל איפה אני רואה את כל התוכניות שעולות עם עליית המחשב (ב-XP זה היה תחת הפקודה MSCONFIG, איפה זה ב-7)? ועל איזה אופיס אתם ממליצים (2003, 2007, 2010) ולמה? ועוד דבר: איך עושים שהתצוגה בתיקיות יהיו בסדר יורד לפי שם וגם מאורגנים לפי סוג (type)? אני לא מצליח לעשות את זה. ב-XP זה היה בלי בעיה ועוד שאלה קטנה - איך אני מגיע לאפשרויות תיקיה? אני רוצה לשנות את ההגדה שבמקום לחיצה כפולה אפשר יהיה לפתוח תיקיות ב…

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  4. Started by d100,

איך ניתן להפוך את כל האתרים ששמורים בפבוריטס לכתובות אינטרנט? זאת אומרת, אני רוצה לראות את הכתובות שלהם ולא רק את שמות של אתרים. האם אפשר לבנות רשימה של כתובות כאלה?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  5. Started by ACA,

קורה רק כשאני מחובר לאינטרנט (באמצעות חייגן-דרך בזק...אי אפשר ללא חייגן) אודה על עזרתכם, למען הכיס והסביבה

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by ביצה,

אהלן! מזמן לא התקנתי מערכת הפעלה, ועכשיו הורדתי את הבטא של WIN7. אני רוצה להתקין אותה בנוסף ל-XP. אני רוצה לעשות מחיצה בכונן C. אני עושה את זה בהתקנה עצמה? או שצריך להכין את המחיצה קודם? פעם שעברה שהתקנתי מערכת הפעלה היתה לפני שנתיים ושכחתי איך עושים את זה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. תודה לכל מביני דבר....

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  8. אין לי קול במחשב התקנתי את כל הדרייבירם ועדיין אין לי קול ניכנסתי למנהל התקנים וראיתי שלא מותקן שם PCI DEVICE איך אני מתקין את הדבר הזה ? תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  9. יש לי WINDOWS XP PRO באנגלית ובהוספה\הסרה של תוכנות אני רואה הרבה קבצים של WINDOWS XP מה זה בדיוק? זה לא היה,זה פתאום הופיע

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  10. כשאני משחק דלתא פורס ברשת או לבד אני שומע כל דבר רק אחרי 2 שניות, ככה זה גם בתפריטים... יש לחבר שלי את אותו משחק בדיוק והוא שומע בסדר, אני מכיר עוד 3 אנשים שהיה להם את אותה בעיה והחלפת דריוורים של הכרטיס קול עזרה להם. יש לי כרטיס קול של AZTECH והיה כתוב מתחת (על הכרטיס) PCI 258 (ה-5 היה לא ברור וכנראה זה 8, כלומר PCI 288. על הצ'יפס כתוב כך: TRIDENT 4DWAVE-NX מתחת לזה היה כתוב (אני לא חושב שזה חשוב אבל..): A CCC 02 ועוד כל מיני מספרים... עכשיו, היה לי את הדריוורים nx2knew, ומפה: http://www.windowsxp-drivers.com/companies/19/152.htm נסיתי להתקין את כל אלה: sound PCI 168 SOUNDCARD.zip [more] Windows XP Apr 11, 2002 sound pci 168 driver AZT3328.INF [more] Windows XP Apr …

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by yossil07,

לאחר התיעצות ושיטוט בפורומים ובהמלצת החברים באתר רכשתי בשבוע שעבר מחשב מבוסס AMD לוח אם ASUS M2A-VM דיסק WD 250 AAKS לאחר שקראתי מדריכים שונים באינטרנט וראית שהשד אינו נורא, החלטתי להתקין את ה XP PRO (מקורי כולל SP-2)בעצמי הבנתי שיש ללחוץ על F6 כאשר מתקינים דיסק SATA עולה מסך חדש ויש ללחוץ על S ולהכניס את הדריבר המתאים לכונן A לאחר עיון בפורום ראתי שיש מקרים בהם לוח האם בעלי מצב עבודה "IDE emulation http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg2636166#msg2636166 ואז אין צורך להתקין דרייבר חיצוני. לא יודע באם לוח האם שלי תואם IDE EMULATION, אבל לא הבנתי כיצד יש לטעון את הדרייבר למחשב כאשר אין לי כונן פלופי A אלא אך ורק DVD כיצד ניתן לטעון את הדריבר ע"י…

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  12. טוב, אז יש לי שלושה הארדיסקים, אחד 40ג'יגה אחד 60 ואחד 250. לפני זה היה מותקן XP על ה40 וויסטה על ה60 כאשר ויסטה הותקן אחרי XP.. עכשיו התקנתי XP מחדש על ה40 ולכן הבוט של ויסטה בעצם התבטל ואין לי שום דרך להיכנס לויסטה(הוינדוס עצמו עובד מצויין והכל בסדר) איך אני יוצר או גורם לויסטה לקבל בוט? בוט כמו שהיה לפניכן שגם הייתי יכול להיכנס לXP כEarlier Version of Windows, האם אני אצטרך להתקין ויסטה מחדש בשביל זה או שיש דרך הרבה יותר קצרה?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  13. כשאני פותח 15 חלונות של IE המחשב די נתקע. יש לי 1 GB זיכרון. איך זה יתכן? פעם יכולתי איזה 50 דפים לפתוח במכה וזה היה טס, אז מה הקטע של הבחור? האם אפשר להגדיל את המספר מ-15 למספר יותר גבוהה(מספר כלשהו)? תודה מראש. .SWG

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  14. שלום, לאחרונה נתקלתי בבאג שאין לי מושג כיצד לפתור תפריטים שונים כמו בתוכנות MSN PHOTOSHOP ועוד הופכים להיות בעלי כפתורים לבנים ולא אפורים בגוון הסטנדרתי וגם שלוחצים עליהם הם נעשים כזה טיפה יותר לבן מרק סביבם... משישה יודע איך מסדרים את זה ? הנה דוג' למה אני מתכוון רואים את הריבועים של הכפתורים הם לבנים ולא אפורים כמו שהם אמורים מה זה לעזלאל..

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  15. קיצר, ביטלתי את ה-UAC, אבל בסיסטם טריי עדיין מופיע הסימן האדום של ה-Windows Security Center. איך נפטרים ממנו? (אגב, בכל שאר הקטגוריות טיפלתי, כך שהביטול של ה-UAC הוא זה שגורם לסמל להמשיך להופיע).

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by ag43,

יש לי בעיה שחוזרת במספר מחשבים - בכל פעם שמריצים חיפוש עדכונים (ולא התקנה) SVCHOST קופץ ל800-900 מגה והרבה פעמים יכול להגיע גם לאיזור ה2 גיגה זכרון שימוש. לאחר שהחיפוש נגמר הוא יורד חזרה ל500-600 ונתקע שם. ביררתי את הפרטים ומסתבר שNETSVCS משתמש בכל הזכרון הזה. בדקתי לרוגלות, הרצתי SFC, עצרתי ידנית ועדיין הבעיה הזו חוזרת על עצמה. מדובר על מחשבים עם 4 גיגה זכרון כך שכשהתהליך קופץ ל2 גיגה הם כמעט ולא זזים. איך אפשר לפתור את הבעיה הזו (מלבד ביטול שירות הWINDOWS UPDATE)?

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. אני משתמש בWINXP PRO SP1 עם כל העדכונים, המחשב שלי הוא מחובר לאינטרנט ישירות (איי די אס אל) והוא משמש כמשתף אינטרנט ברשת ביתית של שני מחשבים שלי. עכשיו השאלה היא איזה סרביסיס אני יכול להוריד עם ראש שקט, והייתי שמח אם תפרטו לי על כל סרביס שאתם ממליצים לי לסגור. דרך אגב שמעתי שיש איזה הגדרה שאפשר לעשות ואז הרשת מחשבים(שני המחשבים אקס פי) תתחבר יותר מהיר לאחר הפעלה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Marik.Sh,

היי אני צריך בבקשה הורדה של ווינדוס XP Service Pack 1 זה חשוב שזה יהיה 1 ולא 2 או 3... תודה מראש, מריק

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by k22,

שלום הוינדוס התחיל לעשות לי בעיות הכל נהיה איטי מחקתי מלא תוכונות ומשחקים מהמחשב ועדיין זה היה איטי העברת קובץ של 700 מגה מכונן לכונן וזה נקח משהו כמו שעה פתחתי את המחשב ניקיתי אבק זה עבד מהר והסתדר רציתי להתקין דיאבלו הוא לא נותן לי הוא עושה update ולא מרא כלום לאחר 3 שניות ובנוסף אני מנסה לפרמט והוא לךא נותן לי אני ניכנס לboot ואז שאני צריך ללחוץ על איזשהו מקש הוא לא נותן לי והוא לא נותן לפרמט מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש כבר יומיים התקנה לBOOT DISK בשביל WIN XP PRO ושום דבר לא עושה לי BOOT יש למישהו לינג למשהו מועיל? תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by Bh,

הווינדוס שלי קורס כאשר אני נכנס אל משחק כלשהו, ומופיע לי מסך כחול ורשום: bad_pool_header 0x00000019(0x00000020,0x82873d58,0x82879e20,0x0a19009) יש לי ווינדוס XP. ישבתי הרבה זמן בניסיון לפתור את הבעיה אבל לא מצאתי פתרון. הבנתי שזו בעיה עם דרייברים כלשהם. אשמח לקבל עזרה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  22. פתאום לפני כמה ימים זה התחיל לעשות לי את זה . מה הפתרון ?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by BandiT,

פתאום הסאונד הפסיק לעבוד... הופיע ההודעה הבא סידרתי את זה בכך שנכנסתי ל services.msc והפעלתי ידנית את הסרביס windows audio ואז הכל הסתדר, אבל הבעיה היא כזאת, כל פעם שאני מדליק מחדש את המחשב אז הבעיה חוזר שוב, וצריך להפעיל ידנית את הסרביס הזה מחדש... למרות שהוא מוגרת על הפעלה אוטומטית...יש לזה פתרון שמישהו מכיר? תודה..

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by Kenny,

יש לי בעיה להחליף שפות , בזמן שאני כותב בן אנגלית לעברית. עד היום היתי מחליף כשאני מחזיק על ALT ולוחץ SHIFT פתאום זה עושה לי בעיות , זה פשוט לא מחליף.... השפה נשארת אותה שפה. (CAPSLOCK OFF) הלכתי בלוח הבקרה לאפשרויות איזור ושפה ושם ראיתי ששינוי השפה עדיין מוגדר על ALT+SHIFT אז הגדרתי לו אותו על CTRL+SHIFT אז זה שוב פעם כן עובד. ותוך חצי שעה.. עד שעה , זה שוב פעם מפסיק לעבוד אז הגדרתי לו אותו עוד פעם כ ALT + SHIFT ואז זה כן עבד.. ואחרי 20 דקות שוב פעם לא עבד. הדבר הכי מוזר שקרה לי. המממ השינוי שפה לא עובד בכל מקום , ולא בתוכנה אחת ספציפית.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.