Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בימים האחרונים אני גולש בכול מיני אתרים והם נסגרים לי לבד המערכת הפעלה שלי זה winxp SP2 אולי זה קשור למערכת popap של הוינדוס של ה SP2 כי תחלס לי אין שום תוכנה שהוספתי למניעת חלונות קופצים!!
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
טוב אז התקנתי ווינדווס על המחשב ומאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא מבקש ממני תדיסק של ווינדווס כדי לעשות בוט.. כשהדיסק בפנים הוא לא עושה שום בוט וכשאין דיסק הווינדווס לא עולה עכשאני אני חושב שזה משהו בלוח אם כי התקנתי תווינדווס במחשב אחר ואין בעיה משהו עם boot agent לוח אם - K8NF-9 מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אוקי חברים , אני ניסיתי הכל לא עלה לי בראש עוד אפשרויות. מה שכן עלה לי לראש שיכול להיות שהכרטיס קול לא תומך בזה אבל גם זה לא ניראה לי. הינה תמונה: http://img525.imageshack.us/img525/7012/22482435ni3.jpg הבעיה שלי היא שכל מה שמסומן באדום (בתוך הריבוע האדום) אני לא יכול לכוון אותו לא לצדדים לא למטה ולא למעלה. לעומת זאת להשתיק זה אפשרי. בקרה ההקלטה היא בסדר גמור , יש לכם אולי מושג מה הבעיה? אני כאן , אם יש לכם שאלות כלשהם , פשוט זה חשוב לי מאוד. ד"א שמתי את הסקין של וינדוס XP שתיראו/תבינו על מה אני מדבר בכללי אני משתמש בקלאסי (:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ג'ויסטיק Speed-link Black widow 6640 שעבד ללא בעיה עד לפני כמה ימים (לא יודע בדיוק מתי התחילה הבעיה) שמתי לב שמשחקים שדורשים את הג'ויסטיק פשוט עושים Crash כשמנסים להפעיל אותם. ניסיתי לנתק את הג'ויסטיק מה-USB, והמשחקים עבדו. ברגע שחיברתי אותו - קראש. הנחתי שהבעיה היא ב- HID.dll שזה קובץ ה-Dll שהתרסק. אבל נתקלתי בקשיים להחליף אותו (מסתבר שאין לי הרשאה למחוק את הקובץ) שמתי לב שאותה תקלה חוזרת גם כשאני מנסה ב-Control Panel ללחוץ על המאפיינים של הג'ויסטיק. מה שמוזר, שיש לי גם הגה של לוג'יטק מחובר ואותו אני מצליח לראות ולהכנס למאפיינים (מה שגורם לי לחשוב שהבעיה לא ב-dll). ניסיתי להתקין מחדש DirectX ועשיתי בדיקה של קובצי המערכת דרך ה-cmd, לא עזר כמובן שניסיתי …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה קטנה במחשב אחרי פירמוט. כאשר אני מתקין תוכנות או משחקים, בחלונות של ההתקנה, למשל בחירת יעד ההתקנה, ושאר החלונות המופיעים הכל נכתב באותיות רוסיות בתפזורת, כלומר זה לא באמת כותב מילים אלא סתם אותיות שונות. למשל באפלורר תמיד מופיע לי הדבר הבא: איך ניתן לסדר את זה ? אודה לכם על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז ככה, שני דברים: א. אני לא יכול (באחד מהמחשבים ברשת, בחדש יותר) להגיע לFirewall של Windows. לא קיים V איפה שצריך להיות שם, ליד ה"Help protect my computer..." וכשאני לוחץ על Settings קופצת הודעה: "Due to an indefined problem, Windows cannot display Windows Firewall Settings". זה קורה לא משנה מאיזה חיבור אני מנסה (הLAN או החיבור לאינטרנט). ב. אני לא יכול לעשות Share לחיבור לאינטרנט. כשאני מנסה, אני מקבל הודעה: "Cannot enable share access. Error 1060: The specified service does not exist as an installed service."
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי סט מקלדת עכבר אלחוטי של מיקרוסופט דגם 3000 גירסה 2.0 הבעיה די מוזרה. פעם ראשונה שנתקלתי בזה היתה בנגן SPLASH PRO. הזזת הגלדלת למטה מורידה ווליום, אך גם הזזת הגלגלת למעלה מורידה ווליום. אתמול נתקלתי בזה גם במשחק מסוים, שם זה היה בגילגול הINVENTORY. ברוב המוחלט של התוכנות ומשחקים הכל עובד בסדר, למטה זה למטה ולמעלה זה למעלה. בגלל שזה הופיע (או לפחות רק שם שמתי לב זה) רק בשני תוכנות עוד לא ממש ניסיתי לפתור את הבעיה. והאמת שאין לי מושג מה זה יכול להיות. למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מקווה שכותבת את השאלה בפורום המתאים. יש לי מחשב נייד Lenovo W510, כבן שנתיים, עם 4GB זיכרון, ו win7 64 pro, מערכת ההפעלה מותקנת על partition C בגודל 90GB, ובמשך תקופה ארוכה היו ב C כ 20GB פנויים. למרות שלא התקנתי תוכנות חדשות ואת ה data אני שומרת ב partition נפרד, פתאום הדיסק התמלא ונשאר עליו רק כ 2GB פנויים. בסריקת דיסק לא נמצאו בעיות, ונעשה defrag אחת לשבוע. disk cleanup לא פינה שטח משמעותי. הסרתי כמה תיקיות מדיסק C ופיניתי כ 3GB נוספים, אבל אחרי כמה שעות של עבודה שוב הדיסק נסתם ונשארו בו רק 2GB פנויים. בחיפוש עם ה search של ה windows בדיסק C לא מצאתי קבצים גדולים שהשתנו לאחרונה, למעט כמובן ל pagefile.sys 3.93GB, ול hiberfil.sys2.94GB. האם יכול להיות שקבצי …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי win xp pro ובעיה עם אקספלורר שנתקע כל חצי שעה בערך או פחות ולא מגיב. אני מנסה כל פעם לסגור את הדפים התקועים בעזרת alt+ctrl+del אבל גם עם זה יש קושי וזה מגיב רק אחרי הרבה נסיונות. זה התחיל לפני כמה ימים ולא בעקבות שינויים או התקנות חדשות, שלשום ניסיתי לעשות שיחזור למערכת ולא היתה לי שום אפשרות לעשות שיחזור מלבד לאותו היום, היום שניסיתי לעשות שוב שיחזור זה נתן לי אפשרות ללכת אחורה רק עד שלשום. התקנתי היום עדכון אבטחה מצטבר עבור Internet Explorer 6 Service Pack 1 מאתר מיקרוסופט וזה לא עזר. למה נוצרת בעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה??? תודה לעוזרים גלי.
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT KV8 PRO - 3rd eye. כשאני בא להתקין לו ווינדוז, ואני אומר לו להתקין דרייברים מצד שלישי, הוא מוצא בדיסקט 4 דרייברים. ניסיתי כל אחד מהם, ועם אף אחד מהם הוא לא מזהה את ההרדיסק. ניסיתי להוריד מהאתר של ABIT, ובהתקנה היה כתוב שחסר לו איזה קובץ על הדיסקט. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני הייתי צריך להחליף בין הארדיסקים של שני מחשבים שיש לי עכשיו יש 3 דרייבירים שאני לא מצליח למצוא עם מישהו יכול לעזור לי עם הדרייברים עצמם או מקום מומלץ לחפש בו באינטרנט אני יעריך את זה מאוד... PCI Device ATI SB450 - SMBus Controller PCI Device ATI Radeon Xpress 200 (RS400) Chipset - Video Adapter PCI Device ATI SB450 - AC'97 Audio Controller תודה מראש לעוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום כולם קיבלתי את הDELL XPS L502X מעבד I7-2720 עכשיו קיבלתי אותו עם HOME PREMiUM וארדיסק לא מחולק החלטתי לחלק את הארדיסק ולהתקין ULTIMATE אבל עכשיו אין לי את הדרייברים של המחשב כל התוכנות של DELL ללחצני הFN אפילו כרטיס הרשת לא מזוהה.. יש אולי איזה חבילה של DELL להורדה? עם כל ההגדרות והדרייברים כי עם המחשב קיבלתי דיסק אחד והוא הווינדוס בנוסף קיים לי קובץ RECOVERY - WIM כנראה זה הגירסה של הHOME, אולי משם אפשר למשוך הכל? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אחרי שעדכנתי ל WIN10 יש לי בעיות עם הכרטיס מסך. הוא קורס ובסרטים יש לי קווים לבנים כאילו זה סרט ישן. אחרי שהוא קורס יש לי הודעה כזאת והינה דוגמא לאיזה באגים זה גורם התקנתי את הדרייבר הכי חדש ואפילו איזה גרסת Beta אבל כלום לא עוזר. כ.מסך שלי הוא : Ati HD5700 Series יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לפתור את זה? ולמי שתהה לעצמו, חפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא פתרון שיעזור לי...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בו: אני משתמש בכונן LINE-ON DVDRW SHW-1635S היום פיצלתי את הארדיסק עם פרטישן מג'יק לשני חלקים.. ועכשיו אני שם לב שהווינדוס לא רואה את הצורב דיוידי. ב device manager זה מראה לי שיש בעיה עם הדברים הבאים: LINE-ON DVDRW SHW-1635S Generic DVD-ROM SCSI CDrom Device ובשניהם הבעיה היא: Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37) למישהו יש הצעה איך אני פותר את הבעיה? (אני משתמש גם בתוכנות כמו DAEMON TOOLS ו POWERISO ועכשיו כיביתי אותן כדי שלא יהיה בעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, היה לי וירוס שמחק לי את ה NOTEPAD. התקנתי את הווינדוס מחדש, יש לי את הקובץ NOTEPAD.exe אך שאני מנסה לפתוח קבצי טקסט הווינדוס פותח לי אותם עם Wordpad ניסיתי לעשות Open With ואז חיפשתי את ה Notepad.exe, אבל זה מסמן לי אותו כ Wordpad הנה תמונה, אני שם לו את הNotepad כאפשרות הפתיחה והוא לא מכניס אותו[br]פורסם בתאריך: 14.10.2007 בשעה 20:25:19 תודה הסתדרתי כבר. הקובץ היה ב C:/Windows ולא ב C:/Windows/System32[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
כשהיה מותקן על המחשב Win 98 לא היתה בעיה של Shut down , הספק הוא ATX והמחשב היה נכבה כאשר ביצעתי Shut down דרך ה Windows כאשר התקנתי עליו Win XP וניסיתי לעשות Shut down המחשב נשאר על המסך של Windows is now shutting down ולא נכבה, וצריך ללחוץ מספר שניות על כפתור ה Power על מנת לכבות אותו. המחשב המדובר הוא Celeron 366mhz תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני לא כל כך יודע נלאיזה פורום זה שייך אז אני שם את זה פה, מקסימום תעבירו. הבעיה שלי היא כזאת: יש לי מחשב דיי ישן שקיבלתי. p4 2.4GHZ לוח אם ASUS p4sp-mx HDD Samsung 40GB הבעיה שלי היא כזו: בעת פירמוט ל windows xp SP2 הוא נתקע ולא מגיב וכל שנותר הוא לפרמט חזרה ל XP ללא SP. הבעיה איננה הצריבה של הדיסק. השאלה שלי, למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס אליו הוא נעלם לי בהתחלה זה אחרי כמה שניות אם אני מנסה עוד פעם זה באותה שניה שאני מנסה אני רואה אותו והוא נעלם עשיתי בדיקת וירוסים יש לי קפרסקי 6 הרצתי CCLEANER וAdvanced WindowsCare V2 Personal ולא עזר :s05:[br]פורסם בתאריך: 20.08.2007 בשעה 18:06:57 טוב מצטער על ההקפצה, אבל זה איכשהו נפתרהיה פרוסס של IEXPLORER שחסם ת'טסק מנג'ר ונראה לי שהפרוסס הזה כל הזמן חוזר למישהו זה קרה פעם ?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
המצב הוא כזה, ישנם 2 משתמשים, בעלי דרגה של אדמין ז"א לא מוגבלים או משהו.. עכשיו כשאני משאיר את היוזר הראשון דלוק, ועושה Switch user ליוזר השני (בעוד שהראשון עדיין פועל) אז כאילו אין כ.מסך, המסך מתכווץ, 4 גוונים, רזולוציה הכי נמוכה.... לעומת זאת כשאני מכבה את היוזר ואז עובר לשני (כשרק יוזר אחד פועל בו זמנית) אז הכל בסדר גמור. מה הבעיה? אני מעוניין שהיוזר הראשון ישאר דולק במהלך פעילותו של השני.,.זה דיי חשוב לי, מישהו יודע כיצד אני מסדר? המפרט הוא אינטל 2.4 ג"ה, 256ראם, כ.מסך מובנה של לוח אם של אסוס P4P800-VM הבעיה ממש מוזרה ולא ברורה לי בכלל..................אם מישהו יודע או יש לו נסיון מבעיה כזו, אז.. תודה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ה VIRTUAL MEMORY במחשב שלי,יש לי פנטיום 4 2.4 ג'יגה עם זכרון של 256 DDR WINDOWS XP PROFETIONAL בחודשיים האחרונים תוך כדי עבודה עם תוכנות רבות כולל צריבות המרות סרטים וגם עבודה עם האימיול.. מופיע לי הודעה עם סימן קריאה בצבע צהוב שאומר VIRTUAL MEMORY MINIMUM IS TOO LOW העלתי את הטווח למינימום 350 מקסימום 1800 מגה וזה לא עזר.. ולאחר מכן מינימום 600 מקסימום 1000 מגה וזה עדיין לא עזר זה מאט לי את המחשב ואני צריך לעשות RESTART כל כמה שעות 10 12 שעות בערך... מה לעשות? האם אני צריך להגדיל את הזכרון ל 512 לפחות או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום אתמול השתמשתי ב Windows Media Player 11 והוא עבד מעולה. היום כאשר אני נכנס לשיר, אז השיר מתנגן ב Windows Media Player 9, ולא שיניתי או עשיתי שום דבר. פתאום ה Windows Media Player 9 עולה ולא ה 11. עקב כך הורדתי שוב את ה Windows Media Player 11 ולמרות שהתקנתי אותו, עדיין ה 9 עולה לי במקומו. איך פותרים את הבעיה המוזרה הזאת? תודה [br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 19:14:57 סידרתי את הבעיה.עשיתי ב 9 בהגדרות - switch to full mode
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי עם הבעיה. יש לי לוח אם של ASUS P6T DELUXE עם I7 920 שני הרדיסקים ישנים בחיבור SATA 2 עם שני מערכות הפעלה של XP אחת רגילה והשניה 64 ביט. קניתי שני הארדיסקים של 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II Seagate רציתי לחבר אותם ב RAID 0 עשיתי את כל מה שדרוש בביוס, עשיתי את הRAID וכאשר אני מנסה להכנס לאחת ממערכות ההפעלה יש את המסך של לואדינג ואז המחשב עושה ריסטרט ולא ניתן לעשות כלום.... אני לא רוצה להתקין בשלב זה מחדש XP האם יש דרך לפטור את הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
טוב אין לי FLOPPY ויש לי את הלוח NF7-S ובהתקנה הוא אומר לי שאין לי HD איך אני מתכן את זה כדי שאוכל להתקין את ה-WIN סוף סוף ?? ואפילו תגידו לי אם יש איזושהי דרך להיפטר מה-SATA (לשנות חיבור על הלוח או משהו גם זה יעזור ) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, אני הורדתי BOOT אחד ואני לא מצליח למחוק אותו, ועכשיו כל פעם שאני מדליק/עושה ריסטרט למחשב מופיעות לי שתי אופציות שמהן אני צריך לבחור את הבוט... אני רוצה להעלים את האפשרויות ככה שיחזור לעליה חלקה ללא הקטע בו אתה בוחר בוט. דבר נוסף בתיקיית c:/windows/resources/boot יש לי BOOT אחד, האם הוא צריך להיות שם או שאני יכול למחוק אותו בתקווה שכך הבעיה תיפתר? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יום אחד אני לא מוצא את הכונן פלופפי במחשב שלי.. (יש לי חלונות אקספי) ניסיתי לחבר אותו יותר חזק זה לא עזר.. ניסיתי למחוק אותו ושהווינדאוס יזהה אותו וזה לא הלך.. לא נרהא לי שהוא מקולקל.. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-