Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי לוח P5N-D של אסוס. לפניו היה לי לוח של גיגהבייט. כשאני בודק את התוצאות אז הכל סבבה חוץ מהזיכרון שהחליט לצנוח ל-5.1 במקום ה-5.6 שהיה לי כשהייתי עם הלוח של גיגהבייט. אני משתמש באותו זיכרון. מה יכולה להיות העיה? מפרט: Q6600 4GB DDR2 800MHZ P5N-D 750i תודה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
win-xp-pro בשורת משימות יש את המגן עם האיקס האדום שמתריע על בעית אבטחה. הוא ממליץ להדליק את הWINDOWS FIREWALL . כשאני מנסה להפעיל מתקבלת הודעה : we're sorry. the sequrity center could not turn on windows firewall וממליץ להדליק אותו לבד דרך הלוח בקרה. מנסים>הודעת שגיאה: due to unidentified problem windows can not display firewall settings . אם למישהו יש מושג מה זה אומר ואיך לתקן את זה.....
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בעיה עם WINDOWS INSTALLER כל דבר שאני מנסה להתקין הוא מוציא לי את ההודעה הבאה יש לכם מושג במה מדובר? שמתי לב שגם אפדייט לווינדואס דרך האתר אני נתקל בבעיות הוא מציג את ההודעה הבאה: The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. Take the following steps to try solving the problem: Refresh the page. In Internet Explorer, delete your Temporary Internet Files by going to the Tools menu and clicking Internet Options. Close and then re-open Internet Explorer. Internet Explorer (Add-ons Disabled) mode only prevents the use of ActiveX controls, including those used by the Microsoft Update website. To get updates using this browser m…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשב. כשהוא מנסה להתקין דברים הוא מקבל שגיאה כזו: מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בלי פרמוט או תיקון של הווינדוס? תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום כאשר אני פותח דפים באינטרנט ניפתח לי חלון של windows installar אחרי שאני מאשר אותו מופיעה לי ההודעה הבאה: the path c:\windows\downloaded installations\{78cb0701-6520-4fae-99ce-20de50bef25c}\microsoft antispyware.msi cannot be found חוץ מזה שזה מעצבן ומטריד אינני רואה כל נזק או הפרעה מהדבר,אולם אם יש דרך לסדר זאת אשמח לעזרה ויעוץ בנושא. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לראות סרטון באתר wow.walla.co.il אני מקבל ראה :קובץ מצורף,יש סאונד. מותקן לי הנגן Windows Media Player 9 ,ובעבר הוא לא עשה לי בעיות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות, אני לאחר פירמוט ואיפוס הביוס, רק התקנתי אנטי וירוס ,ICQ ... בקיצור הודעת השגיעה... ..אני לא מצליח להבין איפה הבעיה...השעון מכוון. plz help תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי בעיה לאחרונה שאני מפעיל את Windows Update ובקטע של הסריקה של המוצרים שצריכים עידכונים החלון אקספלורר נתקע ולא מגיב. אני עובד עם WINXP והבעיה הזאת כבר קרתה לי בעבר אבל לא באופן קבוע. רק שעכשיו היא קוראת תמיד ואני לא מצליח לעדכן דברים מ-Windows Update. אני בטוח שיש באתר של מיקרוסופט תשובה לבעיה אבל אין לי כוח להתחיל לחפש במאמרים שם את הפתרון. ומכיוון שאני חושב שהבעיה הזאת די מוכרת בXP אני שואל אם יש דרך פיתרון קלה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן פרמטתי ועכשיו כשאני נכנס לwindows update אני מקבל את השגיאה 0x80072EFF. חיפשתי בגוגל פתרון אבל לא מצאתי משהו באמת פתר את הבעיה. אני משתמש בXP וניסיתי להוריד את העדכונים עם IE7 תודה מראש, כפיר
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הורדת קבצים מהאתר של מיקרוסופט.. לאחר שאני בוחר את הקובץ אותו אני רוצה להוריד.. אני לוחץ על "הורד" ואז זה מציג לי פשוט דף שגיאה של אינטרנט שאומר שאין גישה לשרת בלה בלה בלה.. פשוט דף שגיאה רגיל של אינטרנט... עכשיו אמרתי אולי זה בעיה קטנה.. אתחלתי את המחשב ועדיין אותו דבר.. חבר אמר לי תנסה לעדכן את המחשב... נכנסתי ללוח בקרה כדי להפעיל את העידכונים שלעולם לא עבדו אצלי מאז התקנת הוינדוס... בקיצור הפעלתי אותם... והעידכונים לעולם לא נפתחו...... כבר עבר שבוע מאז שהפעלתי ובשביל מחשב שלא עידכן מאז ההתקנה של הונדוס (יותר משנה) זה אמור למצוא עדכונים.. אבל זה לא ניסתי את האפשרות השניה לעדכן דרך האתר של מיקרוסופט אבל משום מה שאני נכנס לwindows update באתר של מיקר…
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
התקנתי לדוד שלי windows vista (32) אחרי שהשתמש עם xp אחרי ההתקנה כשניסיתי להשתמש ב windows update קיבלתי שגיאה מספרה 8007005 אם אני לא טועה חיפשתי בגוגל מדריך לבעיה עשיתי כמה פעולות ניסיתי שוב להשתמש בwindows update ועכשיו אני מקבל את השגיאה 8000FFFF חיפשתי באינטרנט מדריכים עשיתי שום דבר לא עזר.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש, ליאור.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא מצליח לעשות עדכונים לוינדוס. לא דרך האתר של מיקרוסופט ולא דרך תוכנות אחרות שמשתמשות ב-update הזה.. לדוגמא: windows defender או Windows Vista Upgrade Advisor. ב-windows defender אני מקבל שגיאה 0x80240022. כשאני עושה את העדכון דרך האתר הוא אומר לי שהורדת כל העדכונים נכשלה.. מה עושים? :s05:
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן הצלחתי להתקין על השרת שלך VPN (יש חח) ועכשיו יש לי בעיה עם חלונות ויסטה הגרוע הזה! אציין כמובן שאין שום בעיה עם חלונות XP ו 7 הבעיה היא שאחרי ההתקנה של התוכנה זה לא מתחבר לשרת הנה ה VPN שלי: https://81.218.235.211:943/ שם משתמש TEST סיסמה: (צונזר) מחפש פתרון ל VISTA!! תודה לעוזרים ============================================== נפטר. ז"ל. ניתן לפתור את הבעיה כך: כניסה לאתר והורדה ידנית של גירסת הלקוח של OpenVPN (הכי חדשה שיש כמובן) כניסה לחשבון ויצירת קובץ הגדרות של הלקוח. (confing) שמירת הקובץ בתיקיית confing במקום בו הותקנה התוכנה וכניסה דרך OpenVPN GUI בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תוכנת חלונות XP. ניסיתי להתקין OFFICE אבל אמי מקבל הודעת שגיאה שהWINDOWS INSTALLER פגום או משהו דומה לזה ואני לא מצליח לבצע את ההתקנה. האם מישהו מכיר פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הורדתי קובץ ווינראר ששוקל יותר מ-4 ג'יגה. כשאני פותח אותו הוא מגיע ל-99% ואז הוא כותב לי שגיאה שקשורה ל ntfs (מה זה בכלל )... זה אומר לי שזה לא תומך בקבצים מעל ל-4 ג'יגה מה שנראה לי לא הגיוני כי כבר פתחתי כבצים מעל ל4 ג'יגה בווינראר לפי דעתי...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי היום XP PRO SP2 (03/07( וMUI (פעמיים) ועדיין יש לי בעיה שחלק מהדברים נשארים באנגלית (לחצן ימיני, אייקונים, חלק מהדברים בלוח הבקרה ועוד), וחלק הופכים לעברית. חיפוש פה בפורום הראה שאני לא הראשון שנתקל בבעיה, אך לא מצאי פתרון. יש מושיע???
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית עם כונן D: אתמול פשוט עשיתי ריסטרט ואחרי שהמחשב עלה ראיתי שיש המון אייקונים בדסקטופ ובסרגל הפעלה מהירה שהאייקון שלהם הפך להיות סמל כזה של חלון (הסמל שהוא מציג כשאין אייקון), ניסיתי לפתוח אותם והוא כתב שהנתיב שביקשתי לא נמצא, שמתי לב שכל הדברים שלא עובדים הם דברים שמותקנים על כונן D אז ניסיתי להיכנס אליו והוא כתב לי: "הדיסק אינו מאותחל, האם ברצונך לאתחל אותו כעת?", מאז עשיתי כמה פעמים ריסטרט ועדיין כלום לא עובד, כאילו כל הדיסק נמחק... למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום. לידידה שלי התחילה להופיע הודעה של ERROR כשהיא נכנסת לאתר של MSN. יש תמונה מצורפת. מה אפשר לעשות על מנת להעלים את הERROR הזה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שכולם מכירים את זה שכאשר רושמים משהו באתר חיפוש ולאחר מכן רושמים רק את האות הראשונה זה מראה את מה שחיפשתי בעבר, אתם יודעים איך מבטלים את זה?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה 64 ביט ולאחר הפירמוט האחרון האינטרנט עושה בעיות. כרגע אני ברשת עם שני מחשבים מחשב אחד הוא מקבל אינטרנט כל הזמן אבל זה עם הויסטה לפעמים מקבל ולפתע הוא לא. במחשב עם הויסטה יש לי גם XP וכשאני עובר לXP הכל בסדר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מאז אתמול אני לא רואה אנימציות גיף באקספלורר בדקתי ב tools>internet options>advance>multimedia ולפי מה שרשום שם לא אמורה להיות בעיה חשוב לציין שנדבקתי בבלאסטר שלשום והורדתי אותו, אולי יש לזה קשר? זה מאוד מציק, אשמח אם למישהו יש פיתרון
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי בעיה נגיד שאני עובד עם הדפדפן במסך מלא ואז אני פותח חלון קטן לדוגמה "המסמכים שלי " ברגע שאני מזיז את החץ של העכבר מהחלון הקטן אל חלון הדפדפן במסך המלא הוא עולה על החלון הקטן אך אני מבטל את האפשרות הזו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם,קניתי לא מיזמן ארדיסק WD 500GB חיברתי . בביוס מזהה את הארדיסק מנסה להתקין וינדוס XP הוינדוס רושם שהוא לא מזהה ארדיסק מותקן במחשב,אחרי כמה ניסיונות כושלים אמרתי אני ינסה להתקין וינדוס ויסטה..וואלה זיהה אותו התקין והכול טוב ויפה,עכשיו הוינדוס הזה עושה לי בעיות אני רוצה לפרמט או XP או ויסטה יותר חדש בעברית.עכשיו ב XP עושה לי אותו דבר כמו בהתחלה(לא מזהה ארדיסק במערכת) מנסה לפרמט עם ויסטה,ההתקנה עולה בבוט טוען קבצים ואז עולה הרקע של הויסטה שאמור להיות בוא התפריט של השפה הרוציה,ניתקע ברקע בלי כול תפריט.. ניסיתי כמה וינדוסים גם של XP וגם VISTA. לא עובד.. מייאש אותי כבר.. מה אתם אומרים יכול להיות? (חשוב לציין שהוינדוס עולה ואני משתמש בוא גם כרגע...!)
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב מtms ללא מערכת הפעלה, כנראה שבזמן הבדיקות הם התקינו מערכת הפעלה לצורך בדיקות ומחקו אותה לאחר מכן. בבית התקנתי ווינדוס 7 כמו שצריך הכל עובד חלק, הבעיה מתחילה עם הפעלת המחשב. בזמן ההפעלה המחשב לא עובר למסך הלוג אין אלה לביוס ושם הוא מבקש שיבחר באיזה דיסק אתחיל את הבוט. הדיסק היחיד שמוגדר אצלי בבוט הוא crucial m4 בנוסף יש לי דיסק קשיח נוסף שהוא לא מוגדר בבוט. בביוס אני בוחר בדיסק היחיד שמוגדר לבוט עושה שמירה ויוצא, לאחר מכן המחשב שוב פעם נכנס לביוס שם אני רק יוצא מהביוס בלי שמירה ואז המחשב כבר עובר למסך הלוג אין. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? לוח אם Gigabyte GA-H77-DS3H
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח . כאשר אני כנס לאתר שיש בו פלאש או ג'אווה אני מקבל את התמונה הבאה (קובץ מצורף). רק אחרי לחציה על האזור הוא הופך להיות אקטיבי . העניין הוא שהתופעה החלה לאחר פירמוט של המחשב ולא משנה איזה פלייר של פלאש אני מוריד זה לא ניפתר מה אליי לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-