עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי במחשב אוסף של שירים, שאני אוסף כבר הרבה זמן, משום מה יש הרבה קבצים שמוגדרים כ Hidden, והמחשב לא נותן לי אופציה להוציא אותם מהמצב הזה.(מצורפת תמונה.) במחשב אין בעיה להפעיל את הקבצים, אבל הנגן MP3 שלי מתעלם מהם.. האם יש איזה פיטרון לבעיה? אולי איזה תוכנה שיודעת לשנות את זה..? תודה, און. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז ככה פירמטתי את המשחב והתקנתי הכל על SSD ו- D נשאר מחולק למחיצה הרגילה פלוס חלק שהמערכת עשתה SYSTEM RESERVED. חשבתי ניסיתי לאחד מחיצות שיהיה D גדול יותר בעזרת הכלי המובנה של WIN7 ויצא שמחקתי את ה PATHS וכניראה את FILE SYSTEM. עכשיו כשאני מנסה להיכנס ל- D הוא מבקש פירמוט מה שאני לא יכול לעשות אחרת ימחק לי את כל המידע שאני מבקש לגשת אליו ולשמר אותו. במיקרה הזה האם "פורמט מהיר" יעזור לי? אם לא האם יש בכלל דרך לגשת למחיצה/ כונן בעזרת תוכנה כל דבר אחר??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ללא התוכנה? אני בטוח שראיתי אפשרות דומה בפאוור פוינט. אני זוכר נכון?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. איפה הכי מומלץ להגדיר את הזכרון הוירטואלי...במחיצה השניה של הרדיסק ה-SATA..?...או בהרדיסק הנוסף שהוא מסוג-IDE... מערכת ההפעלה יושבת כמובן במחיצה של ה-SATA..תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. טוב אז ככה.. יש לי מערכת הפעלה XP בכונן C, התקנתי מערכת הפעלה נוספת בכונן אחר והמערכת נפלה באמצע התקנה אז ככה שיש לי עכשיו תפריט של XP עוד מערכת אחת... ו_SETUP חוץ מ-XP הכל נופל ואין לי אפשרות להתקדם. השאלה איך אני מוחק את מערכת ההפעלה השנייה ונשאר רק עם ה-XP ומבטל את התפריט בהתחלה... האם מחיקה של הכונן שבו נמצאת מערכת ההפעלה שנפלה תעזור?. (דרך XP) האם זה יבטל גם את התפריט?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, מותקנת לי על המחשב גרסת הבטא של ווינדוס 7 שהתוקף שלה עומד לפוג. קניתי במבצע דיסק שידרוג של ווינדוס 7 אולטימייט, אך לצערי גיליתי שאני לא יכול לשדרג את הגרסת בטא, אלא רק ווינדוס XP או VISTA. העניין הוא כזה, היום קניתי דיסק חדש של ווינדוס ויסטה, במטרה להתקין אותה ומיד לאחר מכן לשדרג לווינדוס 7 אולטימייט. שאני מכניס את הדיסק של ויסטה ולוחץ על "התקן כעת", מופיעה לי שגיאה שהנוסח שלה הוא כזה: במחשב זה אין די שטח עבור קבצים זמניים. התקנת WINDOWS דורשת שטח של 492 מגה-בתים (MB) לפחות במחיצה כלשהי עבור קבצים זמניים. כדי להתקין את WINDOWS, פנה די שטח והפעל מחדש את ההתקנה. קוד שגיאה: 0x80070103 אני מניח שזו הודעה שקשורה לעובדה שאני מנסה להתקין ווינדוס ויסטה על ווינדוס 7, ולא לעו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

השאלה מופנית למי שהספיק כבר לפרמט את המחשב עם vista האם הפירמוט מוחק הכל מהכל [בדומה לפירמוט מלא בXP ]או שישנה אפשרות לשמר תיקיות מסויימות ? אם אני יוצרת מחיצות [כונן\ים בנוסף ל C], זה נשמר גם לאחר הפירמוט ? ואם ישנה אפשרות לפרמט רק מחיצה אחת [שנוצרה מתוכנה כמובן] או שזה לא מזוהה ע"י השחזור ... ? מקווה שהשאלות שלי ברורות... ושהן לא נשאלו - החיפוש בפורום לא מתקדם מספיק .. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום יש לי בעיה, וינ7 אינו סוגר את התוכנות לאחר שסיימתי לעבוד איתן, והן ממשיכות לרוץ ברקע וגוזלות משאבי מחשב רבים. פירושו של דבר שגם אם פתחתי כמה פעמים את תכנת וינרר/פוטושופ/כרום או כל תוכנה אחרת, היא תופיע פעמים ושלוש ב"מנהל המשימות > תהליכים" ויש לסגור אותן באופן פיזי ע"י 'סיום עץ תהליכים' דרך מנהל המשימות. אשמח לשמוע על פתרון לבאג הזה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/expertzone/tips/default.asp מתחדש כל שבוע.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by YARONGT,

שלום יש לי מחשב נייד lenovo s-10-3 מעבד n455 1 giga ram ובלי מאמץ ואחרי סגירת תוכניות במנהל משימות רשום שהמחשב אוכל בין 670 ל840 מגהבית ראם וגם שאני מנסה להפעיל עליו need for speed undergrund2 [אני לא חושב שזו כל כל בעיה בישבילו] ועוד משחקים ישנים הוא פועל לי על 4-8 fps יש אפשרות לתקן את האכילה הזאת ועוד משהו אני חושב אולי שזה בגלל הווינדוס 7 [סטרטר]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אם אתם נדרשים לשלם עבור תוסף (קודק) לנגן הסרטים המובנה של ווינדוס, תעשו טובה ותעברו לתוכנה חינמית שלא מצריכה התקנת קודקים בנפרד. פנו לעצמכם 2 דקות לצפיה בסרטון הקצר הזה:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by M7a,

נכנסתי לבעיה רצינית... לכל מי שראה את ההודעות האחרונות שלי... התקנתי ויסטה בטא וזה הפך לי תכונן ל - NTFS ואני טיפש שלא התקנתי בנוסף לאקס פי.. אלה במקום! יש לי קצת בעיות עם האנגלית של הויסטה (למשל אי אפשר לצרוב קבצים בעברית). אני חייב חייב להתקין אקס פי! בגלל שהכונן שלי הוא NTFS הדוס שבתקליטון אתחול 98 לא מזהה אותו.. ואז שאני מתקין XP (אחרי פירמוט) הוא לא נותן לי בגלל שהוא לא מזהה בוט בכונן האקטיבי שלי. אני חייב חייב לשנות את הכונן שלי לFAT32 ... אחרי זה אני כבר יסתדר. הפתרונות שיש לי ראש הם: 1. להכנס דרך תקליטון אתחול לFDISK למחוק את הכונן וליצור אותו מחדש... אבל זה בעייתי כי אני חייב למחוק גם את שאר המחיצות באותו דיסק קשיח. ואז אני מאבד את כל השירים שיש לי בכונן D (וזה ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום אחד מהיוזרים במחשב שלי רואה את סרגל ההפעלה (הסרגל שמופיע למטה עם כך התוכנות והשעון) בצבע אפור מת, כמו כן גם כל שאר החלונות ביוזר הזה מופיעים עם מסגרת אפורה ולא עם מסגרת שקופה. כשניכנסים ל-לוח הבקרה\מראה והתאמה אישית\התאמה אישית לא ניתן לשנות את הגדרות המראה ולמטה רשום: "אחת או יותר מההגרות בדף זה הפכה ללא זמינה על ידי מנהל המערכת" (ישנה תמונה מצורפת) דבר ראשון בדקתי בהגדרות הביצועים שכל ההגדרות נמצאות במראה מקסימלי ולא בביצועים מקסימליים. לאחר חיפוש רב בגוגל הציעו לי לבדוק את ההגדרות בgpedit.msc ולודא שהאפשרויות לשינוי מראה לא מבוטלות (מצורף צילום מסך) אשמח לעזרתכם תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, יש לי בעיה : כשאני רוצה להוריד קובץ הוא לא מביא לי לאן להוריד למחשב , בדר"כ הוא שואל לאן אני רוצה להוריד ואני מסמן מיקום. עכשיו הוא אפילו לא מתחיל את ההורדה. אשמח לתשובה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by coldstorm,

התוכנה של הסורק שלי עבדה באנגלית לפני הפירמוט האחרון. עכשיו היא בגי'בריש וסימני שאלה כך שאי אפשר להבין כלום. התקנתי עברית כמו שצריך וכל שאר התוכנות תקינות, גם תפריטים בעברית וגם באנגלית. בדקתי בפורום עצות להתקנת עברית ולדעתי ביצעתי הכל כמו שצריך. יש פתרונות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by swg,

מה הקובץ ctfmon.exe? מעניין אותי לדעת. פוזישן: C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe תודה מראש. .SWG

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by אוורסט,

שלום ! לפני כחצי שנה רכשתי מחשב נייד של DELL. במחשב הייתה מותקנת מערכת הפעלה WIN 7. את המחשב קיבלתי יחד עם הדיסק של מערכת ההפעלה. בימים אלה רכשתי מחשב נייד חדש (גם של DELL) ללא מערכת הפעלה. שאלתי, אם ניתן להתקין שוב את מערכת ההפעלה מן המחשב הנייד הקודם (שעדיין מותקנת בו) במחשב הנייד החדש או שמא הרשיון הוא רק למחשב אחד ? במידה והרשיון הוא חד פעמי(למחשב אחד) האם יש אפשרות להשרחיב אותו לשני מחשבים (כמו, ליצור קשר עם מייקרוסופט) ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by m_k,

בעיה מוזרה ב-XP! אתמול עשיתי ווינדוס UPDATE ומאז השפה משתנה לי רגיל עם ALT+SHIFT אבל כשאני בחלון EXPLORER או במחשב שלי היא לא משתנה לי! מה לעשות?? עם לא הבנתם את הבעיה תכתבו!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by llime,

היי. התקנתי עכשיו וינדוס XP על דיסק חדש. מזמן לא עשיתי את זה, ויש משהו שלא ברור לי בקשר לחשבונות משתמשים. לאחר שטרחתי והתקנתי מלא תוכנות וכו', האנטי-וירוס (AVIRA-פעם ראשונה שאני משתמש בו) הודיע לי שאני מחובר כאדמיניסטרטור וזה לא בריא. לצערי אני לא זוכר איך הייתי מחובר בעבר... האם אני צריך להגדיר חשבון חדש ללא הרשאות מנהל וממנו לעבוד כל הזמן?...(וכל פעם שארצה להתקין תוכנה או להסיר אצטרך להתחבר מחדש כמנהל?...) אני אמנם לא זוכר איך היו ההגדרות שלי בעבר, אבל אף פעם לא הייתי צריך לעבור לחשבון אחר כדי לבצע פעולה כלשהי. רצ"ב צילום מסך של ה- user accounts כפי שמופיע אצלי. תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yurek,

שלום ב חלונות XP כאשר רציתי למחוק את ספריית ה TEMP ידעתי לעשות זאת איך עושים זאת בויסתה תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eran256,

האם ניתן מבלי לפרמט את המחשב לשנות את הרשיון? איך עושים זאת? יש לי רשיון מזוייף (עלו עלי), ועכשיו קיבלתי מקורי איך ניתן להחליף ללא פירמוט המחשב? תודה מראש ערן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by 7k9af,

אוקיי.. הבנתי שיש לי וירוס, בדיוק את זה http://www.pchell.com/virus/welchia.shtml התקנתי את הפאט'צ , לא עזר... שאני מנסה למחוק את התקיה wins הוא אומר שזה תהליך שעובד, שאני מנסה לעשות לו סיים משימה הוא אומר לי access is denied , אני משתגע, אני לא יודע מה לעשות! בבקשה נסו לפחות לעזור לי! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by teapot,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש, מפרט בגדול: Core2 Duo Desktop Processor E6850 זיכרון - 4GB כרטיס זיכרון Geforce 8400 אני שוקל איזה מערכת הפעלה להתקין Vista 64bit או XP רגיל. מה אתם אומרים? יש כבר מספיק תמיכה ל 64bit ולויסטה? אני אשתמש במחשב בעיקר לפיתוח קצת סרטים ומשחקים וכאלה. אבל בעיקר פיתוח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת איך אני משנה תשם "התחל" לשם אחר ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים