עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by huber,

שלום. הורדתי את קובץ ההתקנה של MSN LIVE אך כשאני מנסה להתקין אותו אני ישר מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "נראה שאתה במצב לא מקוון כדי להתקין את תוכנת WINDOWS LIVE עליך להימצא במצב מקוון. נא התחבר לאינטרנט ולאחר מכן נסה שוב." כמו שאתם רואים - אני כן מחובר לאינטרנט (דרך ראוטר אסוס מהמבצע של בזק) ככה שאינני מבין מאפא נובעת נודעת השגיאה. יש למישהו רעיון? נ.ב. - גם כשהתוכנה של לוגיטק מנסה להתחבר לאינטרנט למצוא עידכונים היא טוענת שאני לא מחובר.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ran7,

אהלן, אני קונה מחשב חדש ומתלבט מה לעשות בנוגע ל-windows... קודם כל, הבנתי שסטודנטים יכולים להוריד windows בחינם מ-dreamspark. באמת אפשר? מדובר בגרסה מלאה לכל דבר? כדי להוריד משם? במידה שלא, האם אפשר להוריד windows או שעדיף לקנות עותק מקורי? האם כדאי לקנות windows 7 כש-8 מעבר לפינה? האם יש חנויות שמציעות קניית windows 7 עם שדרוג ל-8 כשיצא? או שכדאי לא לקנות את 7, להסתדר בינתיים עם גרסא שיש לי של XP? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by bibo1221,

איך אני יוצר חשבון אורח עם התכונות הבאות: גישה לאקספלורר בלבד. באקספלוור רצוי שלא יהיה אותו אקספלורר כמו של המשתמש הראשי (בלי הסיסמאות השמורות המעודפים וכדומה חשוב שלא תהיהי גישה למחשב שלי ולשאר קבצים על המחשב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Mooosa2005,

הורדתי קובץ ווינראר ששוקל יותר מ-4 ג'יגה. כשאני פותח אותו הוא מגיע ל-99% ואז הוא כותב לי שגיאה שקשורה ל ntfs (מה זה בכלל )... זה אומר לי שזה לא תומך בקבצים מעל ל-4 ג'יגה מה שנראה לי לא הגיוני כי כבר פתחתי כבצים מעל ל4 ג'יגה בווינראר לפי דעתי...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי מסך של mag וכרטיס מסך של geforse 6600 gt עכשיו יש לי בעיה מוזרה מאוד המחשב עובד הכל כרגיל ואחרי כמה שעות של עבודה פתאום המסך נכבה ואז מהבהת לי הודעה כזו: self test check your pc and signal kable monitor is working עכשיו ההודעה הזו מהבהבת עד שאני עושה ריסטרט ואין לי שום גישה אחרת למחשב בלי זה... אמרו לי להתקין דרייברים חדשים עשיתי את זה וגם זה לא עזר (החלפתי כמה גרסאות) אחרי שאני עושה ריסטרט מופיעה לי הודעה כזו על המחשב..: אני לא מבין ממה יכולה להיות הבעיה... הכרטיס מסך חדש והוא גם היה בבדיקה שוב ומצאו שהוא בסדר.. יש לי מחשב של intel עם מעבד 2.4 בבקשה תעזרו לי כי זה מחרפן אותי כבר... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Delux,

היום בבוקר בסביבות 9 אני גולש באינטרנט פתאום המחשב עושה RESET לבד טוב אני מפעיל בשנית את WINXP ודבר ראשון שמופיע לי (אחרי מסך הLOGON) חלון וכתוב בו: THE SYSTEM HAS RECOVERED FROM A SEIROUS ERROR עשיתי MORE INFORMATION ואני לא הבנתי מה כתוב: ERROR SIGNATURE: BCCode : d1 BCP1 : 00000246 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000246 OSVer : 5_1_2600 SP : 0_0 Product : 256_1 והיה כתוב ששני הקבצים האלה: C:\WIN98\Minidump\Mini082302-01.dmp C:\DOCUME~1\axe\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xml היה להם חלק מהERROR למישהו יש מושג מה הדברים האלה אומרים תודה תודה למי שעונה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by musari,

יש לי כמה מחשבים שבראשי מותקן ויסטה אולטימה 32 ביט בעברית ובניידים אקספי איך אני משתף ברשת את הקבצים לא ממש הבנתי הויסטה קצת הרבה מבלבלת בין שיתוף קבצים בין מישתמשים(חשבונות) לבין שיתוף תקיה ברשת...2 המערכות בעברית תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by LOL,

על מחשב השני בבית שלי (XP) הפסיקו לעבוד קיצורים שקשורים לalt +ctrl (לדוג' ctrl+alt+del, ctrl+c,....) ניסיתי להתקין מחדש את המקלדת וזה לא עזר מקלדת ג'נרית לגמרי על מחשב אחרי היא בסדר אין לי מושג מה עוד לעשות אם למישהו יש רעיון או פתרון אני אשמח לשמוע ולנסות תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. נגיד יש איזו תוכנה שהיא ברוסית, אז במהלך ההתקנה הכל רשום או ג'יבריש או "?????????" (סימני שאלה) וגם לקרוא INFO וקבצי READ ME לא יכול ברוסית.. וכן אני חייב שהוינדוס יהיה בעברית, אבל רוצה שיתמוך גם ברוסית חוץ מאנגלית שתומך.. יש פיתרון? תודה מראש! ???

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eladbu,

מחפש תוכנה טובה שיודעת לקרוא EXT3לכתוב דרך וינדואס ניסיתי את EXT2FSB אני רואה אותיוץ אך אין לי גישה תדיסקים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by e-r-a-n,

התקנתי 98, על פרטישן נפרד (הפרטישן הוא על אותו ההרדיסק של כונן C), ואז התקנתי על C את ה WINXP עכשיו האקספי עולה ישר, ואין לי בחירה של 98 או אקספי... , האקספי על C ה98 על E איך לסדר את העניין הזה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. WINDOWS UPDATE עידכוני מוצרים עשיתי כל מה שצריך לפי המאמרים באין כניסה ועדיין אין ישועה אגב התקנתי גם את הMSDN של ה-STUDIO למישהו זה קרה? אנא פתרונים!!! מצורפת תמונה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לחלוקת מחיצות אחרי התקנה חדשה של ווינדוס בעזרת הכלים שיש בווינדוס ולא עם תוכנה חיצונים כמו PM תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בזמן האחרון בעיקר אחרי שמחשב פעל הרבה זמן רצוף ה xp נתקע ב saving your settings שאני מנסה לעשות turn off או restart מה יכולות להיות הסיבות השונות

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מהו השם של העדכון, והאם זה הוכח שהוא מאט את המחשב, והםא כבר יצא עדכון חדש כזה שכבר אין לו תבעיה! כל מידע על זה אני אשמח!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום יש לי בעיה, וינ7 אינו סוגר את התוכנות לאחר שסיימתי לעבוד איתן, והן ממשיכות לרוץ ברקע וגוזלות משאבי מחשב רבים. פירושו של דבר שגם אם פתחתי כמה פעמים את תכנת וינרר/פוטושופ/כרום או כל תוכנה אחרת, היא תופיע פעמים ושלוש ב"מנהל המשימות > תהליכים" ויש לסגור אותן באופן פיזי ע"י 'סיום עץ תהליכים' דרך מנהל המשימות. אשמח לשמוע על פתרון לבאג הזה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by M-a-T-a-N,

כל הזמן שהייתי לוחץ על קובץ להוריד אותו היה נפתח לי השמירה בשם והייתי בוחר איפה לשמור ועכשיו שאני לוחץ זה שומר לי אוטומטית בתיקיה זמנית איך אני מחזיר את זה סימנתי את ה - וי כמו סתום יאלה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ^pb^,

עד כה היו לי שני מחשבים של XP SP2 מחוברים ברשת, והיום חיברתי מחשב חדש, עליו התקנתי WIN7. כל שלושת המחשבים מחוברים דרך ראוטר. החיבור לאינטרנט נוצר באופן אוטומטי והכל היה נפלא, עד שגיליתי אי אפשר לגשת מהWIN7 למחשבים שבXP. הבנתי שצריך להתקין תוסף LLTD כלשהו על מנת שWIN7 יזהה. לאחר ההתקנה: * המחשב הראשון המחשב אינו מזוהה ע"י הWindows 7, אמנם ניתן לגשת אליו ישירות בעזרת הכתובת שלו (//codename/) * המחשב השני אינו מזוהה וגם לא ניתן לגשת אליו. להלן הNetwork Map: tomer הינה מערכת הWIN7 והשאר הם הXPים. ניתן ללחוץ רק על הtomer - על שאר המחשבים לא ניתן ללחוץ. מה עלי לעשות על מנת לאפשר תקשורת בין המחשבים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Pr0Xy,

כבר שבועיים שגוגל כרום לא מוצמד לשורת המשימות וכשאני מנסה להצמיד, טכנית הוא מוצמד אבל הוא לא באמת בשורה. יש אפשרות של ביטול הצמדה ואני מנסה לבטל ולהצמיד, לבטל ולהצמיד ושיחזרתי את האקספולרר (התוכנית, לא אינטרנט אקספלורר) ועדיין לא עוזר. אולי לא עשיתי משהו טוב אבל ניסיתי כמעט הכל.. אתם יכולים להביא לי שיטות בשביל זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by ras81,

שלום הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בין ויסטה אולטימט שעולה 2000 פלוס לבין זה של 1000? ומה הייתרון של גירסה זאת על פני הHOME PREUME? ראיתי פשוט את התוכנה הזאת: WINDOWS VISTA ULTIMATE DVD 64BIT ENGLISH OEM עולה 1100 שח ואיני יודע אם זה שדרוג לXP הקיים או שזה רישיון חדש לגמרי בנוסף ראיתי שיש רשיונות שעולים הרבה ובסך הכל הם חד פעמיים, והייתי רוצה לדעת איזה סוג זה. תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. קניתי לפטופ חדש לא מזמן, שהגיע עם vista, ניסיתי להתקין עליו xp במבקום, ובתוכנית ההתקנה קיבלתי הודעה שאין למחשב הארדיסק. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by rotman,

שלום לכולם , אני כרגע משתמש בויסטה home edition basic , שזה הויסטה הפשוט ביותר... אני רוצה לשדרג לפרימיום והשאלה שלי היא האם הפרימיום צורכת הרבה יותר משאבים בצורה קיצונית? אתם ממליצים לעשות את זה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Demagh,

למיטב הבנתי, וויסטה אמורה לכבות את הממשק התלת מימדי כשהיא מזהה משחק פועל (או כל אפליקציה תית מימדית אחרת), וויסטה שלי משום מה לא עושה את זה. צריך להפעיל את זה או משו? כי קיבולת הזכרון שלי גם ככה מלאה בגלל הוויסטה, ועוד אני מעיל משחק... כמעט אפשר לבכות

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Symbore,

שלום לכולם ארררג אני מאמין שאני הולך לשאול שאלה דיי חרושה אך משום מה לא מצאתי לה מענה בחיפוש אני במסגרת סידורים במחשב החלטתי להעביר מידע מ: d ל c. והמטרה למלא את c עד תום. הכונן הוא של 500 ג'יגה, התוכנה הכי כבדה שמותקנת עליו היא הווינדוס עצמו. יש לי וודוס 7 64 ביט ו8 ג'יגה של ראמ הכונן גם משמש לצפיה בסרטי בלוריי. והשאלה היא כמה מקום פנוי כדאי להשאיר על מנת שלא תהיה שום ירידה בביצועים של ויינדוס או של כל תוכנה אחרת. כרגע אני משאיר 20 ג'יגה פנויים אבל זה דיי נראה לי overkill מה דעתכם? תודה מראש, דימה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.