Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! הסיפור קצת מוזר והרי הוא לפניכם: המדפסת שברשותי היא hp officejet 8500. התקנתי אותה על המחשב הנייד שלי, שעליו windows xp והיא עובדת מצויין. גם כשהתקנתי אותה, לראשונה, על המחשב החדש שלי שיש לו WINDOWS 7 64BIT היא עבדה מצויין (ללא צורך בדרייברים) הבעייה החלה כאשר, בעקבות תקלה טכנית במחשב, פירמטטי והתקנתי את הווינדוס מחדש. הכנסתי שוב את המדפסת והיא הותקנה כרגיל, אך אף מסמך שאני שולח להדפסה לא מודפס! אפילו לא מופיע חיווי שיש תקלה כלשהי! הוא פשוט אומר לי שהמסמח הודפס! התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר לWIN7 64 שנמצא באתר HP אך ללא הועיל- אולם בתכנת השירות של HP מופיע שהמדפסת מקוונת, היא מראה כמויות צבע ואפילו מצליחה להדפיס(!) דפי כיול, בדיקה למדפסת, אך לא דרך שום …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אך להגיע ל DOS כאשר יש VISTA?.. אני מנסה למצוא דרך להיכנס לDOS ואני לא מצליח אני יודע שיש דיסקט אתחול שיש בו אפשרות להיכנס אבל כיום כמעט אין לאף אחד כונן דיסקטים אז אך אפשר להיכנס לDOS?.. ותודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר העלאת מ"ה אני מקבל מסך ריק עם סימנים מוזרים (ראה קובץ מצורף) במקום את שולחן עבודה מצב SAFE MODE תקין, וגם בדקתי וירוסים ורוגלות- מה עוד נשאר לבדוק לפני התקנה מ"ה מחדש? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חפש בהסרה/הוספה של תוכניות אם יש אפשרות להסיר את החייגן של זנב (מי בכלל צריך את זה ?? מה זה נותן ?). אם כן אז זה גם אמור להעיף את הלוגו המעצבן שלהם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"תודה על התעניינותך ב-Windows Update Windows Update הוא הרחבה מקוונת של Windows, המסייעת לך לנצל את המרב מהמחשב שלך. מערכת הפעלה של Microsoft Windows חייבת להיות מותקן על מנת להשתמש ב- Windows Update." זו ההודעה שהוא נותן לי, יש לי WIN XP PRO, מה לעשות?):
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואני צריך העביר קבצים מהמחשב הישן לחדש. חיברתי תהארדיסק בתור SLAVE והוא התחבר טוב, אבל שאני מנסה להעתיק קבצים או להיכנס הוא רושם שאין לי הרשאה. מה לעזאזל? עריכה: לקובץ יחיד הצלחתי, אבל משום מה לתיקייה הוא לא נותן לי... מה לעשות, בבקשה אני חייב עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה : כשאני רוצה להוריד קובץ הוא לא מביא לי לאן להוריד למחשב , בדר"כ הוא שואל לאן אני רוצה להוריד ואני מסמן מיקום. עכשיו הוא אפילו לא מתחיל את ההורדה. אשמח לתשובה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! התקנתי תוכנה שנקראת microsoft .net framework 1.1 ומאז בכל פעם שאני מדליק את המחשב אני נדרש לעשות log onת מישהו יודע איך מבטלים את ה-log on כך שהמחשב יעלה ישר ויגיע לווינדוס ללא לחיצה על ה-user תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://software-shopping.net/shop/item/325/?cpn=siia_soft
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! מה נשמע? עוד שאלה לפורום זה. במחשב של חבר שלי יש העתק של ווינדוס עם סידיקי לא מקורי ובנוסף יש לו מחשב נייד עם העתק מקורי וחוקי ועליו יש לי את הproduct key (מדבקה). אני למשל, אצלי בבית, התקנתי על המחשב הנייח העתק חוקי של הווינדוס באמצעות הדיסק של המחשב הנייד של אחי עם הסידיקי שלו וזה עובד מעולה. יש לי רישיון והעתק חוקי. בנוסף לזה, עזרתי לחברה שלי בפרמוט והתקנו לה עם אותו דיסק ועם אותו סידיקי. גם עובד מעולה! יודע לי גם שאפשר להריץ על אותו סידיקי כשלושה מחשבים חוקיים. שזה עומד יחד עם מבחן התוצאה. השאלה היא כזאת : האם ניתן במחשב של חבר שלי, לבצע החלפה לproduct key ובכך לעשות איקטוב מחדש והורדת עידכונים מלאים (כרגע הוא עם SP2) לווינדוס ללא פירמוט המחשב? וזאת ע…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת בזמן התקנה של dotnetfx3_x64 NET Frame 3.0 הבעיה היותר גדולה היא שהעניין הזה איכשהו קשור למשחק GTA4 ובהפעלה של תוכנה בשם ROCKSTAR SOCIAL CLUB בהתקנה של זה הוא מנסה להתקין נט פריים 3 ונכשל התוצאה אני לא הצלחתי עוד להפעיל את המשחק שעלה לי 219 שח זה המשחק הראשון אי פעם שקניתי ולא הצלחתי להפעיל בושה לחברה הזאת ולעולם המשחקים כולו בכלל הבעיה הספציפית הזאת עולה כל כך הרבה פעמים בפורום של המשחק ופתרון לא עולה אני צריך איכשהו שההתקנה תצליח התקנתי גם 3.5 PS1 ועדיין הסוסיאל קלאב קורס שהוא נפתח הסתרתי 3.5 ועדיין קורס ולא מצליח להתקין נט פריים 3 מקבל את ההודעה בתמונה צריך פתרון לעניין הזה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי , דיסקט אתחול לא עובד כשיש xp , אני רוצה לפרמט אותו ( הוא לא נותן לי לעלות את לינקוס מכיון שיש לו בעיות על הLILO ) שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה ואז להתקין את הלינוקס . אז , כיצד אני עושה את זה , כיצד לפרמט את xp בלי להתקין אותו מחדש ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי כונן קשיח WD 500GB שהתקנתי את מערכת ההפעלה חלקתי אותה ל C ו D הקצתי לכונן C מעט יותר מדי, עכשיו ברצוני להוריד קצת נפח מC ולהעביר אותו למחיצה D, נכנסתי לניהול הדיסק עשיתי כיווץ למחיצה C עד כאן הכל בסדר זה יצר לי נפח בצד שאותו אני מעוניין להוסיף לD , הבעיה שאני לוחץ על מחיצה D אין לי את האפשרות הרחבת אמצעי איחסון לעומת זאת בC כן יש את האפשרות. השאלה שלי איך אני מוסיף את הנפח שכיווצתי מC למחיצה D ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי Xp pro Sp2. פתאום כל פעם שהוא עולה הוא עושה "בדיקת שגיאות" בכל הפעלה\בכל ריסט של המחשב בלי שביקשתי ... (אני מדבר על הסריקה הזאת שעושים : המחשב שלי>כונן מסוים>מאפיינים>כלים>בדיקת שגיאות. כיצד מבטלים זאת ? זה מציק שהוא עושה זאת פתאום סתם ככה בכל הפעלה של הXP. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה כמה שומרים על המערכת, גם אם לא עלה עליה ספיירוור בודד מעולם, הותקנו מספר תוכנות בודדות, עדכונים קריטיים תמיד מעודכנים והכל מעולה, תמיד תוך חצי שנה המערכת תוריד מהביצועים שלה, פעולות קטנות יתחילו להיות איטיות יותר ועוד... יש מה לעשות חוץ מפורמט? כדרך אגב כל כמה זמן צריך להשתמש במאחה וסורק דיסק? כי בגלל שאני בממוצע כל 3-4 חודשים מוחק את כל הפרטישנים ויוצר מחדש, החלטתי שדיי מיותר להשתמש בשני העזרים האלה ואני פשוט לא מפעיל אותם :
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את זה הוא רושם לי שהסיריאל לא בסדר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני עדיין משתמש ב-RC של Win7 x64 ובימים האחרונים המחשב התחיל להיתקע לי כל זמן מה, לא משנה אם הוא סתם עומד, אם אני צופה בסרט או משחק במחשב, הוא נתקע... וזו מן תקיעה מוזרה כזו, כאילו אחרי שהוא נתקע אם אני אלחץ להגיע למנהל המשימות הוא יסמן על העכבר כאילו הוא עובד אבל דבר לא יקרה, העכבר לא זז ממקומו והכל נשאר סטטי חוץ מהסימון החושב ליד העכבר, כך גם אם אלחץ Alt+Tab הוא יסמן פעולה חושבת על העכבר אבל לא יקרה דבר... הייתי בטוח תחילה שזה האנטי וירוס וניסיתי כמה, תחילה הייתי עם גרסאת הבטא של קספרסקי, אז עברתי לNOD שהוא בכלל תקע את המחשב כל הזמן וגם לפנדה שגם נתקע פה ושם ועכשיו אני עם AVG וקרתה לי תקיעה אחת בינתיים (בכמה שעות שהמחשב דלוק). הכל חוקי כמובן, אני משתמש בגרסאת הנסיון של …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה מחשבים שבראשי מותקן ויסטה אולטימה 32 ביט בעברית ובניידים אקספי איך אני משתף ברשת את הקבצים לא ממש הבנתי הויסטה קצת הרבה מבלבלת בין שיתוף קבצים בין מישתמשים(חשבונות) לבין שיתוף תקיה ברשת...2 המערכות בעברית תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי תיקייה של 25 G בכונן C בתיקיית WINDOWS התיקייה אינה נראית גם לא ב"מוסתר". בעזרת תוכנת TREESIZE מצאתי אותה ויש בה מלא קבצי MSP. מה עושים איתם, האם אפשר למחוקם ולמה הם שם? תודה, מצ"ב תצלום מסך של התוכנה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחד מהיוזרים במחשב שלי רואה את סרגל ההפעלה (הסרגל שמופיע למטה עם כך התוכנות והשעון) בצבע אפור מת, כמו כן גם כל שאר החלונות ביוזר הזה מופיעים עם מסגרת אפורה ולא עם מסגרת שקופה. כשניכנסים ל-לוח הבקרה\מראה והתאמה אישית\התאמה אישית לא ניתן לשנות את הגדרות המראה ולמטה רשום: "אחת או יותר מההגרות בדף זה הפכה ללא זמינה על ידי מנהל המערכת" (ישנה תמונה מצורפת) דבר ראשון בדקתי בהגדרות הביצועים שכל ההגדרות נמצאות במראה מקסימלי ולא בביצועים מקסימליים. לאחר חיפוש רב בגוגל הציעו לי לבדוק את ההגדרות בgpedit.msc ולודא שהאפשרויות לשינוי מראה לא מבוטלות (מצורף צילום מסך) אשמח לעזרתכם תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי 98, על פרטישן נפרד (הפרטישן הוא על אותו ההרדיסק של כונן C), ואז התקנתי על C את ה WINXP עכשיו האקספי עולה ישר, ואין לי בחירה של 98 או אקספי... , האקספי על C ה98 על E איך לסדר את העניין הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי וינדוס 7 ואני לא מפרמט אותו ועליו אני מתקין את וינדוס 8.1 אז שאני אדליק את המחשב תהיה לי אפשרות בחירה בין וינדוס 7 לבין וינדוס 8.1 ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מריץ קובץ bat דרך הscheduale שך windows איך אפשר להגיד לו שישמור את מה שהוא מדפיס למסך לתוך קובץ מסוים תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ALT+SHIFT לא עובד, הפיתרון שהובא בת'רד שבסטיקי לא עובד (בהנחה שעשיתי אותו כמו שצריך) ואני לא מצליח לשנות שפה. יש רעיון למישהו? עריכה: הבעיה נפתרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-