Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הדלקתי את המחשב וראיתי שכל הכתב בדפדפן האינטרנט שלי הפך להיות גדול . מה עליי לעשות ? ניסיתי את כל השיטות האלה וזה עדיין לא עובד: 1 . פתח את הדפדפן. 2. לחץ על תצוגה > גודל גופן, ובחר בגודל "הקטן ביותר ." 3. סגור את הדפדפן. 4. כבה את המחשב, והפעל אותו מחדש. 5. פתח את הדפדפן. 6. לחץ על תצוגה > גודל גופן, ובחר בגודל "בינוני" . 7. סגור את הדפדפן . שיטה 2: 1.או שתשנה את זה כך:כלים>אפשרויות אינטרנט>מתקדם>שחזור בררית מחדל. 2.או שתשנה דרך ה ריגיסטרי: 1.לחץ על התחל > הפעלה 2.רשום בתיבה את הפקודה Regedit , ואישור 3.הכנס לנתיב הבא: Hkey Current User \ Software \Internet Explorer \ International \ Scripts \3.שנה את הערך של " IEFontSize " ל- – 2(או יותר קטן)5.סגור את …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי שלשום SP3 דרך ווינדוס אפדייט. המחשב התחיל להכבות לי בפתאומיות, הוא נתקע למשך 1-3 שניות ואז כבה. אין בעיית התחממות (מחשב נייד), ואין בעיה להדליק אותו לאחר מכן שוב. הסמלים ב"'קוויק לאנץ'" השתנו (החזרתי אותם), לפעמים אני לוחץ על אייקון דאבל קליק וכלום לא קורה, לפעמים זה מבצע גזירה... חלונות בדפדפן נסגרים בפתאומיות, התקן סאונד נעלם וחייב לרסטרט... מה זה כל החרא הזה?! WTF?! אני לא יודע מה לעשות! אגב- מחשב נייד של HP, פאוויליון 5000ZV. הבנתי שלSP3 יש בעיות עם מחשבים של HP. למישהו יש פתרון?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דרך לעדכן תיקייה זהה שנמצאת במספר מחשבים מרוחקים דרך תיקייה ראשית (ADMIN) שתמצא על המחשב שלי או בענן משהו בסגנון של ה - Dropbox אך ההבדל הוא שאותה תיקייה במחשבים השונים מתעדכנת לפי התיקייה הראשית - אך כל שינוי שיעשה באיזושהי תיקייה מרוחקת לא ישפיע על התיקייה הראשית סנכרון אוטומטי בכיוון אחד בלבד - מתקיית המנהל לכל התיקיות המרוחקות מקווה שאני מובן תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להפעיל דיסק די ישן עם דרשת מערכת מאוד ישנות והוא לא עולה כניראה בגלל שהמערכת שלי היא וונדוס 7 מתקדמת יותר ממה שהיה פעם יש דרך להפעיל את זה למרות שדרישות המערכת שלי חדש ואני באמת אומר הדרשת מערכת לדיסק מאוד ישנה ויש לי הודעת שגיאה כזו תמונה= http://www.fastup.co.il/images/1563927.png יש דרך להפעיל ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי דיסק און קיי חדש ואני שם לב שאין לו את האייקון הנכון. לא מופיע האייקון של כונן חיצוני נייד: אלא האייקון הזה: בחיבור הראשון האייקון היה את האייקון המתאים. העברתי את כל התוכן שמגיע על הDOK, התוכנה של SanDisk וכו' לתיקייה, ואח"כ בחיבור השני מופיע האייקון הנ"ל. במחשבים אחרים מופיע האייקון הנכון. דברים שניסיתי: 1. למחוק את הדייברים. 2. לאפס את הCache של האייקונים בווינדוס. מעדיף להמנע מפרמוט של הדיסק און קיי, גם ככה אני מניח שהבעיה היא בווינדוס ולא במכשיר. -- הבנתי שמה שאחראי על האייקון הוא הקובץ autorun, שמוביל אותי לאחד הקבצים שהעברתי לתוך תיקייה. הבעיה היא שגם אחרי שאי מחזיר את הקובץ לתיקיית המקור האייקון אינו מופיע.. אני אנסה לממחוק שוב פעם את הזכר…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי windows update כבר כמה פעמים בניסיון להתקין את sp1 שהופיע שם,זה פשוט נכשל בהתקנה. יש רעויונות? רצוי לציין כמובן שזוהי גרסא מקורית שבאה עם המחשב הנייד. -שאלה נוספת שיש לי שהאמת לא ממש קשורה לראשונה:איך משנים להגדרות ברירת מחדל של הdesktop ותפריט ההתחל וכל מה שכרוך בכך? הוא השתנה במעט,ונראה לי שבגלל תוכנת ה tune up utilities הוא העביר את חלונות למצב high performence . תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה די מעצבנת במחשב הנייד שלי ולפי שיטוט ברחבי הרשת הבנתי שהבעיה נפוצה והיא לא רק אצלי. http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itproperf/thread/58f5db91-ac13-45a3-80e5-41975bcb254a הבעיה היא כשאני נכנס ללוח בקרה ובא לבחור שם ביישום הבא, המחשב נתקע והוא כותב WINDOWS 7 EXPLORER NOT RESPOND, לא הצלחתי למצוא לזה פיתרון, ניסיתי כמה וכמה ממה שהוצע וזה לא עזר. למישהו יש את הפיתרון שפועל בדוק? למרות שזה לא נראה לי קשור, כדאי שיהיה: המחשב שלי הוא: M11X R2 עם WINDOWS 7 64 BIT
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק גיבוי חיצוני של WD המגיע עם תוכנת גיבוי ומגבה את כל הקבצים שלי בווינדווס 7 יש אפשרות לגבות את המערכת וליצור תמונת מערכת יש אפשרות ליצור את הגיבוי הנ"ל על הדיסק החיצוני שלי השאלה: האם תהייה הפרעה\התנגשות עם תוכנת הגיבוי המותקנת בדיסק הגיבוי? האם יש כאן כפילות? האם לבחור רק "תמונת מערכת" ולא לגבות את כל הקבצים (המגובים כל הזמן ע"י תוכנת הגיבוי של הדיסק החיצוני) ? בקיצור מה לעשות?? תודה ערן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, על המחשב מותקן XP PRO. לפני כמה ימים WINDOWS הפסיך לעלות ורואים מסך שחור (בלי הסימן של העכבר, למרות שהנורה בתחתית העכבר דולקת). נראה שהבעיה היא ב WINDOWS כי לחיצה על F8/F7 מפנה לקונפיגורציה או לאפשרויות הרצת מערכת ההפעלה. ניסיתי את כל האפשרויות של הרצת מערכת ההפעלה (safe mode, last working , etc) אבל תמיד התוצאה זהה - מסך שחור. מה דעתכם? איך אפשר לתקן את הבעיה? חשבתי לבצע REPAIR של ה WINDOWS, אבל ה CD/DVD ROM לא תקין (ולא בשימוש) ובנוסף מצאתי רק תקליטור התקנה של XP HOME. האם אפשר לבצע REPAIR עם XP HOME על XP PRO? האם אפשר להעתיק את התקליטור ל DOK ולחבר לכניסת USB? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS 7 על מחשב נייד Lenovo Thinkpad 2876 27G x100e, והוא מנסה רק לחפש רשתות קוויות, אבל הוא לא מחפש בכלל רשתות אלחוטיות, מה אני צריך לעשות??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר שבועיים שגוגל כרום לא מוצמד לשורת המשימות וכשאני מנסה להצמיד, טכנית הוא מוצמד אבל הוא לא באמת בשורה. יש אפשרות של ביטול הצמדה ואני מנסה לבטל ולהצמיד, לבטל ולהצמיד ושיחזרתי את האקספולרר (התוכנית, לא אינטרנט אקספלורר) ועדיין לא עוזר. אולי לא עשיתי משהו טוב אבל ניסיתי כמעט הכל.. אתם יכולים להביא לי שיטות בשביל זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם ישנה דרך להפוך את הwindows לעברית ולא באנגלית אני מתכוון ל xp pro
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הבעיה אצל חבר שלי ... יש לו WIN XP PRO וכשהוא עושה STURN OFF אחרי כמה זמן המחשב כותב לו שהוא יכול לחבות את המחשב ולא מחבא אותו אוטמטית ... מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איזה פקודה רושמים ב-RUN עלמנת לראות את כל התוכנות שנפתחות מתי שהמחשב נדלק?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל מי שעובד עם Firefox בטוח עובד עם Adblock להעיף את הפירסומות. היום לחובבי אינטרנט אקספולרר יצא פלאג חדש שעושה את אותה עבודה בדיוק. Adfilter 1.0.1 for Internet Explorer
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר ניסיון של הויסטה, נשארו לי עוד 15 ימים של ניסיון. האם כדאי לקנות רישיון : ולהשאר עם ויסטה או לחזור לXP? מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מציקה - מאז שפירמטתי את המחשב שלי כל התגיות של ה-mp3 (כלומר ה-ID3) מוצגים כג'יבריש במקום בעברית. זה קורה גם ב-winamp וגם ב-media player אז נראה לי שזה בגלל מע' ההפעלה. אם אני כותב את התגית מחדש אז היא כן מוצגת כמו שצריך (אבל אני לא רוצה לעשות את זה עכשיו להרבה קבצים בצוהר ידנית...) יש למישהו רעיון / פתרון? תודה מראש, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי מסך של mag וכרטיס מסך של geforse 6600 gt עכשיו יש לי בעיה מוזרה מאוד המחשב עובד הכל כרגיל ואחרי כמה שעות של עבודה פתאום המסך נכבה ואז מהבהת לי הודעה כזו: self test check your pc and signal kable monitor is working עכשיו ההודעה הזו מהבהבת עד שאני עושה ריסטרט ואין לי שום גישה אחרת למחשב בלי זה... אמרו לי להתקין דרייברים חדשים עשיתי את זה וגם זה לא עזר (החלפתי כמה גרסאות) אחרי שאני עושה ריסטרט מופיעה לי הודעה כזו על המחשב..: אני לא מבין ממה יכולה להיות הבעיה... הכרטיס מסך חדש והוא גם היה בבדיקה שוב ומצאו שהוא בסדר.. יש לי מחשב של intel עם מעבד 2.4 בבקשה תעזרו לי כי זה מחרפן אותי כבר... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה WIN-XP גרסת ה-HOME וכל השפה במחשב התהפכה בעברית לאנגלית היינו במקום "התחל" כתוב START וכו' איך ניתן להחזיר את זה למצב הקודם ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
MUI כבר לא מוגבל לארגונים הוא גם לא עולה כסף עדיין לא הבנתי מה הקטע עם עברית אבל דרך WINDOWS UPDATE בויסטה אולטימט יש אפשרות להוריד MUI ב15 שפות כולל רוסית שבטח מעניין לא מעט אנשים באתר כל עדכון כזה תופס כ140 מגה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש, מפרט בגדול: Core2 Duo Desktop Processor E6850 זיכרון - 4GB כרטיס זיכרון Geforce 8400 אני שוקל איזה מערכת הפעלה להתקין Vista 64bit או XP רגיל. מה אתם אומרים? יש כבר מספיק תמיכה ל 64bit ולויסטה? אני אשתמש במחשב בעיקר לפיתוח קצת סרטים ומשחקים וכאלה. אבל בעיקר פיתוח.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אני מריץ xp עם sp3 ולאחר התקנת ה sp3 ה rdp שלי ממאן לעבוד. ניסיונות להתקין מחדש עלו בתוהו כי המכונה צועקת עלי שיש לה קלינט חדש יותר הסרה אין לי מושג מהיכן??? \מחפש דרך לתקן או להתקין מחדש. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום , אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ומלבד החומר שגיביתי , יש לי רשומות של השלמה אוטומטית בשדות חיפוש שאני רוצה לשמור ולהעביר למחשב לאחר הפירמוט . כמו כן , את שמות המשתמש והסיסמה שאני נכנס באתרים שונים כמו פורומים (מלבד בנק כמובן) . איך מבצעים ? יש תיקיית ווינדוס שצריך לגבות ? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת בזמן התקנה של dotnetfx3_x64 NET Frame 3.0 הבעיה היותר גדולה היא שהעניין הזה איכשהו קשור למשחק GTA4 ובהפעלה של תוכנה בשם ROCKSTAR SOCIAL CLUB בהתקנה של זה הוא מנסה להתקין נט פריים 3 ונכשל התוצאה אני לא הצלחתי עוד להפעיל את המשחק שעלה לי 219 שח זה המשחק הראשון אי פעם שקניתי ולא הצלחתי להפעיל בושה לחברה הזאת ולעולם המשחקים כולו בכלל הבעיה הספציפית הזאת עולה כל כך הרבה פעמים בפורום של המשחק ופתרון לא עולה אני צריך איכשהו שההתקנה תצליח התקנתי גם 3.5 PS1 ועדיין הסוסיאל קלאב קורס שהוא נפתח הסתרתי 3.5 ועדיין קורס ולא מצליח להתקין נט פריים 3 מקבל את ההודעה בתמונה צריך פתרון לעניין הזה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-