עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by moranlevy80,

אני עובד עם כרטיס קול חיצוני (כרטיס FIREWIRE) ויש לי בעיה... יש לי ווינדוס XP PRO, ויש לי בעיה בחיבור והזיהוי שלו בווינדוס. באתר של הכרטיס הם אומרים שאם יש service pack 2 צריך להוריד אותו, ואני לא ממש מצליח... למישהו יש מושג איך עושים את זה? הוא לא מופיע לי בהוספה והסרה של תוכניות שזה מה שאומרים לי לעשות באתר של הכרטיס קול... בבקשה אני חייב עזרה... הווינדוס מקורי כמובן ועל העטיפה רשום שהוא ורסיה מ-2002...

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  2. אהלן לאחר מחיקת עידכוני windows מסוימים שהפריעו לאחת התוכנות במחשב שלי לעבוד. המחשב הפסיק לזהות את ההרד דיסק הנייד שלי 500Giga מתוצרת western digital. כשאני בודק ב manage רואים את ההרד דיסק אבל המחשב לא מזהה את מערכת הקבצים ורושם 500giga unallocated . אני מאמין שיש בעיה והוא לא מסוגל לזהות מערכת קבצים של FAT32 לכן הוא לא מכיר את ההרד דיסק. במחשבים אחרים ההרד דיסק עובד מצויין. על המחשב הבעייתי כאשר מחברים הוא נדלק אבל לא מזוהה משום מה. האם תכלו לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  3. Started by nadav_11,

יש לי כמה סרגלי ריגול באקספלורר אז חשבתי שהתוכנה הזאת (HijackThis) תעזור לי לפתור אותם אז מחקתי את כל הדברים שהיא מצאה וזה רק הוסיף לי עוד סרגל למטה..):.. (אבל זה יצר הרבה קבצי גיבוי..) אז השאלה שלי היא איך אני: א. מחזיר למצב הקודם, ב. מעיף את הסרגל הנוכחי + את האתר search the web שבא לי בכל הזדמנות.. תודה! נדב

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by sherlock1212,

עד עכשיו השתמשתי רק ב-fire fox אבל היה איזה אתר שלא עבד איתו אז נסתי אם ie והוא כן פועל אבל הבעיה היא שאי אפשר לכתוב בעברית(/'חט???הי??ג?ד,\?ב??אז) משהו מכיר פיתרון חוץ מ"אל תשתמש באתר","תחליף אתרים" וכו'

5. Started by Sake,

היי,משום מה נעלם לי ה Adress toolbar מ IE ואני לא יכול לכתוב כתובת כמובן...וב View מסומן לי הadress toolbar כאילו הוא קיים..אבל לא מראה...מישהו יודע מה עושים? ???

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by RazorJunior,

אז זאת הבעיה: כאשר אני עושה MAXIMIZE, החלון של האינטרנט אקספלורר "זז קצת למטה", רואים את האייקונים של ה DESKTOP מציצים מלמעלה וה TAB שלמטה גולש אל מחוץ למסך. זה לא קורה בתוכנות אחרות והמסך מכוון בסדר, זאת לא בעיה של כוונון מסך... עריכה: היום התקנתי מספר דרייברים לכרטיס המסך, כנראה שהבעיה משם. אחרי שהתקנתי הרגע את הדרייברים הכי חדשים מבית NVIDIA (יש לי GF4MX440 128MB) הבעיה עוד לא הסתדרה.. גם לא אחרי שהעליתי והורדתי רזולוציות מספר פעמים. עריכה 2: גם התקנה מחדש של IE6 SP1 לא עזרה... מה שמוזר הוא שגם ה MY COMPUTER בנוי על האקפלורר ושם לא מופיעה הבעיה הזאת, אלא ב IE בלבד... למישהו יש איזשהו מושג מה לעשות? ??? עריכה 3: הבעיה סודרה, באופן מוזר אחרי ששמתי לב שכאשר נפתח חלון חדש…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by tusik,

שלום הדפדפן שלי (אקספלורר) לא מגיב ללינקים שאני לוחץ עליהם בתוכנות חיצוניות. לדוגמא : שולחים לי לינק במייל , אני לוחץ ולא קורא כלום... לא נפתח החלון המיועד. זה לא היה ככה פעם , יכל להיות (וכנראה) ששיניתי \ דפקתי משהו בהגדרות בלי לשים לב..... כשהתקנתי דפדפן אחר (אופרה \ נטסקייפ) הלינקים עובדים איתם יפה. איך לעזעזל מסדרים את זה שיעבוד עם באקספלורר ??? (הייתי מזמן עובר לאופרה אם העברית היתה מסתדרת שם.... עצות בעניין הזה יתקבלו בברכה) תודה רבה. נ.ב עובד עם win_xp pro ie 6 , sp_1 ושאר עדכוני אבטחה....

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by PhoenixBoy,

התקנתי IIS והכל טוב ויפה... עכשיו אחרי כמה חודשים הוא עושה כמה בעיות: 1. אני לא יכול ליצור אובייקט FSO. השגיאה שאני מקבל היא: invalid class string

9. Started by N-I-K-O,

לפני כמה זמן התקנתי Firefox וכשהתקנתי אותו זה הגדיר לי אותו כדפדפן ראשי ואני לא ממש אהבתי את Firefox אז מחקתי אותו אבל זה לא החזיר לי את Internet explorer לדפדפן ראשי . ועכשיו כשאני רוצה להכנס ללינקים ששולחים לי באייסי או בכל מקום אחר אני לא יכול. איך אני מגדיר את Internet explorer כדפדפן ראשי? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by mor873,

קניתי מחשב חדש עם xp pro כולל 6 Internet Explorer ביצעתי את כל העידכונים הנדרשים , הבעיה נראת לי פשוטה אבל מעצבנת , שאני נכנס לפורומים באתר אני בוחר בגודל טקסט גדול יותר כי אני עובד ברזולוציה גבוהה עם מסך lcd כשאני מצביע על שורה מסויימת בכדי לקרא הכתב משתנה באופן אוטומטי לגודל קטן , אני מחזיר ושוב , בכניסה הראשונה לאתר הוא זוכר את ברירת המחדל אבל רק אני לוחץ שוב קטן . אם יש לכם פתרון אשמח לשמוע ! תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  11. Started by ed76,

הבעיה היא כזאת: הכתובות של האתרים שאני רושם בשורת הכתובות לא נשמרות אחרי שאני סוגר את התוכנה. כל פעם אני נאלץ לרשום אותם מחדש או להישתמש בהשלמה אטומטית, אבל אני רוצה שתופיע לי רשימה של כתובות. אני השתמשתי בטביקר ואחרי הסרה שלו התחילה הבעיה הזאת. אני יודע שפשוט צריך לשנות איזה פרמטר בREGEDIT אבל לא יודע איזה. אודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by PhoenixBoy,

יש לי בעיה שאם אני לא נוגע במחשב כמה דקות הוא עושה log out ואני לא רוצה שזה יקרה איך מבטלים את זה? ועוד משהו.. כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס לי לחלון הwelcome ומראה לי את היוזר והוא רוצה שאני אלחץ עליו כדי להכנס והוא לא נכנס אוטומטית. איך אפשר לסדר את זה? (יש לי רק משתמש אחד במחשב...)

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by Cyron,

שלום כל פעם שאני גולש באתרים שיש בהם מצגות פלאש אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img234.echo.cx/img234/5800/untitled2qm1.jpg מדי פעם המחשב פשוט נתקע ואי אפשר לעשות כלום חוץ מריסט. למישהו יש מושג מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by mrwolf,

שלום שלום. יש לי בעיה חדשה במחשב. ודי קריטית. עד לא מזמן אם הייתי רוצה לראות סרטונים באינטרנט שמופעלים ע"י media player (לדוגמא סרטונים באתר ערוץ הספורט). הייתי צריך להפעיל את האקספלורר (בדר"כ משתמש בפיירפוקס) לפני בערך שבועיים התעוררה בעיה ואני לא מצליח לראות יותר סרטונים. (שוב. רק כאלה שמורצים ע"י media player). בשבועות האחרונים התקנתי את KASPERSKY ו spy bot search & destroy. ואולי איפהשהו שם האשמה. למרות שבבדיקה ב S&D לא ראיתי איזכורים למשהו שניראה לי קשור אפילו בעקיפין לעניין. לפעמים אני מקבל פשוט אייקון של איקס אדום קטן במקום החלון של הסרטון. לפעמים אני מקבל הודעה שאני צריך להוריד את ה ADDON המתאים לפיירפוקס (אפילו אם אני עובד דרך אקספלורר). אבל שאני מנסה להת…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by G-BOY10,

אני משתמש בחלונות XP וכשאני נכנס לאתר שדורש את ההתקן של Microsoft Java Virtual Machine אז הוא נותן לי חלון להוריד אותו וכשאני לוחץ הורד אז הוא נכנס לי ל-Windows Update ורושם שכבר לא מורידים את ההתקן משם אז מאיפה אני יכול להוריד אותו?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by BlackBlood,

אתמול התקנתי את הוינדוס המדהים הזה.. הכל טוב ויפה רק שבפיירפוקס 3.5 (ניסיתי כל מיני גירסאות) אי אפשר להתקין שום תוסף. כל התוספים כמובן עבדו לי ב XP.. ועכשיו כשאני מנסה להתקין תוסף כמו "סרגל רדיו ישראל" או חוסם פרסומות, זה כותב לי את השגיאה הזאת יש לי וינדוס 64 ביט.. אני כבר לא יודע מה לעשות ]=

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Jack_g,

אחרי שאני מתקין את העברית ל חלונות אז לא כל התפריטים הופכים לעברית למשל התפריט של כפתור ימני יצירת תיקיה חדשה או מאפיינים על משהו אז הוא עדיין נשאר באנגלית. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by solidus,

התקנתי XP SP3 רזה (הורידו ממנו את המון דברים) ועכשיו אני לא יכול לשים עברית בתור הNONUNICODE LANGAUGE וגם לא לכתוב בעברית. מישהו יכול לייעץ לי איך אני יכול להתקין את זה? יש לי XP נורמלי שאני יכול להוציא ממנו את הקבצים, אני פשוט צריך לדעת איזה קבצים ולאן להעביר אותם.

19. Started by OgANDi_BoY,

בתקנתי 2 ווינדוסים על המחשב אחד בכונן C ואחד ב D מחקתי את התיקיות של הווינדוס מכונן D ופירמטתי את C ועכשיו עדיין יש לי 2 ווינדוסים ואחד ואחד לא עולה איך אני מוחק אותו משם??? אני מדבר על התפריט שעולה בדוס שיש 2 מערכות הפעלה על המחשב תודה.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  20. Started by kfir_dnd,

טוב אתם יודעים מה אומרים (תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים)

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by pssheba,

שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא, אבקש לנתב אותי לפורום המתאים לשאלתי הבאה: יש לי רשת ביתי עם 2 מחשבים. הרשת מחוברת באמצעות router. ב 2 המחשבים מותקן שרת SQL ו 2 השרתים לא מצליחים לתקשר אחד עם השני בשום אופן ! נועצתי עם יודעי דבר בתחום ה SQL ונאמר לי שהסיבה היחידה שהם יכולים להעלות בדעתם היא שיש איזשהו firewall בנתב ו\או במחשבים והם חוסמים את הפורט לו מאזינים 2 השרתים. שאלתי: איך אני יכול לדעת אם הנתב שלי מכיל חומת אש ? איך אני יודע אם האנטיוירוסים שרצים ב 2 המחשבים מכילים חומת אש ? בהנחה שקיימת חומת אש, איך אני מסדיר איתה שתאפשר לפורט 1433 לקבל ולהוציא מידע (אני מקווה שניסחתי זאת נכון, נושא פורטים לא כ"כ נהיר לי...) תודה !

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by shlomom,

שלום למומחים. יש לי מזה זמן מערכת המותקנת עם Windows 7 ועושה לעיתים בעיות עם פרופיל המשתמש באתחול וכיבוי. הבעיה שלפעמים (אין לי דרך להגדיר מתי) לוקח זמן רב למחשב לבצע login או logoff. בזמן רב מדובר על 10 דקות ויותר. זה לא קורה תמיד. לפעמים המחשב מודיע הודעה בסגנון: your roaming profile is not synchronized completely with the server יש לציין שעם התקנת המחשב העברתי את הפרופיל לדיסק נפרד D: כך שמערכת ההפעלה על C:. עכשיו על D נוצר לי תחת users/ תיקיה עבור <user> וגם תיקיה נוספת בשם user>-v2> . ב-event log מופיעות הודעות 1504 : Windows Windows cannot update your roaming profile completely. Check previous events for more details. מה אני עושה בשביל לסגור את הנושא …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by dududs,

שלום רב, לא מזמן כשהייתי לוחץ על קישור של rss מאתר כלשהו אז היה נפתח לי דף אינטרנט עם מס' שורות פקודה, ופשוט הייתי לוחץ על שורת הכתובת (העתק הדבק) ומעביר אותה לתוכנה rss שיש לי. היום,כשאני לוחץ על קישור של rss מאתר כלשהו זה נשמר לי כקובץ במחשב. למה זה ככה,ואיך אני יכול עכשיו להעביר אותו לתוכנה ? עריכה - אוקיי הצלחתי אני פשוט לוחץ על הקישור של הrss קליק ימני והעתק קיצור דרך. אבל בכל מקרה מישהו יודע איך אני מבטל כל פעם שאני לוחץ על rss את האפשרות שישמור אותו למחשב שלי ?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  24. Started by The Dom,

כשאני מנסה לעלות את SAFE MODE אני רואה מסך שחור לגמרי שרק בפינות שלו כתוב SAFE MODE. אין אייקונים ואין כלום שם. אני צריך את הSAFE MODE כדי למחוק וירוס שלא נמחק במצב רגיל ואולי יימחק רק עם זה.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  25. Started by shaharZur,

יש לי מחשב חדש וכשהתקנתי את הווינדוס הכנסתי את הדיסקט של הדרייבר של ה SATA2 למרות שבביוס הוא מזהה אותו אבל משום מה הוא אמר שיש לו בעיה אז המשכתי את ההתקנה. בעיקרון הכל עובד עכשיו אבל משום מה הארדיסק מזוהה כמו דיסק נשלף(אייקון קטן ירוק בתחתית במסך) שניתן להסיר (אי אפשר באמת להסיר אבל זה נראה בדיוק כמו דיסק נשלף) אז עכשיו אני שואל מה עושים??? הורדתי דרייברים בהאתר של הדיסק קשיח אבל לא הבנתי איך מפעילים אותו. הארדיסק הוא של WD 160GB JS הלוח אם ASUS M2N-E. מה עושים???

• 4 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.