Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, הבעיה בכותרת. אני מצרף את נוסח ההודעה וגם צילום מסך שלה. יש איזה אתר שיכול לעזור בפענוח או מומחים פה שיכולו לתת עזרה? נ.ב את הקובץ WER7F8B.tmp.version.txt שרשום שיכול לספק מידע לא הצלחתי למצוא. תודה רבה לעוזרים! Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 3d BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000000 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFFA600274CA00 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini121808-01.dmp C:\Users\Oran\AppData\Local\Temp\WER-67018-0.sysdata.xml C:\Users\Oran\Ap…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה התקנתי על המחשב שלי windows xp חדש באנגלית בנוסף לwindows xp הישן שהיה לי על המחשב בעברית... שניהם מותקנים על שתי מחיצות שונות בכונן... השאלה שלי היא כזאת - איך אני מוחק את הווינדוס הישן? ניסיתי לפרמט את המחיצה עליה הוא מותקן אבל זה לא נותן לי בטענה שזו מחיצת מערכת או משהו... הצעות? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. יש גרסאות 64ביט לנוד32 ול-winrar ? 2. גרסאות 32ביט יעבדו על מערכת 64ביט?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
הפעלתי את מצב ה AERO מהתצוגה אבל ראיתי בכל מיני סרטונים שאפשר לדפדף בין כל מה שפתוח במחשב בצורה יפה כזאת של חלונות אחורה וקדימה ואני לא יודע איך עושים את זה? מישהו מכיר אולי?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי XP SP3 עם אנטיווירוס שלAVG עם אני מנתק את האנטיוירוס הכל עובד יפה אבל עם האנטיוירוס מופעל אז כשאני מנסה ללחוץ על הכונן C אז זה פותח לי "פתיחה באמצעות" אבל את הכונן עצמו זה לא פותח ואז אני נאלץ לעשות פתיחה עם כפתור ימני ו"פתח" יש לזה פיתרון?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם יש אפשרות לשנות את השפה של הWindows מעברית לאנגלית חוץ מאשר פרמוט של המחשב והתקנה של Windows באנגלית. יש לי XP Home, אם זה משנה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב! כאשר יצא הגרסת בטא של SP3 הורדתי והתקנתי אותה המחשב פתאום הפך מאוד כבד לכן הסרתי אותה וחזרתי לSP2 היום קניתי את המשחק GTA החדש והייתי חייב להתקין את SP3 יש לי מחשב די חזק מעבד כפול של אינטל E6420 כרטיס מסך 4850 ג'יגה אחד זכרון 2 ג'יגה זכרון עכשיו נראה לי גם המחשב די מתאמץ,אני רואה את זה בהפעלה מחדש לוקח לו קצת יותר זמן לעלות זה בסדר?,אמור להיות כך? סה"כ פרמטתי את המחשב לפני כ-8 חודשים תודה רבה ליאור
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ערב טוב ברשתי וינדוס ויסטה רגיל הסמל של וינדוס ליד השעון שאפשר דרכו לכוונן את הקול נעלם לי ואני לא יודע איך להחזיר. גם הסמל של חיבור הרשת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שהיה לי לינוקס ולא אהבתי, פירמטתי את ההארד דיסק דרך מחשב אחר. אחרי שהחזרתי אותו ניסיתי להתקין XP. המחשב זיהה את הדיסק ועלה עד הקטע של Setup will now inspect your computer hardware and configuration. אחרי זה היה מסך שחור ולא קרה כלום.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יתכן ואלה מכם שמשתמשים בויסטה 64 שמו לב שלפעמים אחת התוכנות משתגעת ומתחילה לגמור את כל הזכרון. פתאום המחשב נהייה מאוד איטי ומתחיל לטחון את הדיסק הקשיח. בדיקה בtask manager מראה שכמעט כל הזכרון נוצל אבל כשמסתכלים על רשימת התוכנות הפעילות אף אחת מהן לא מודה באשמה (זה קורה הרבה כשמעתיקים קבצים גדולים ובעיקר דרך הרשת, מעל כמה מאות מגה). בחלונות 32 ביט, כל תוכנה מוגבלת במקסימום זכרון שהיא יכולה לקחת, אז גם אם היא משתגעת היא לא יכולה לנצל יותר מ1 ג'יגה של זכרון למטרת קאש. אבל בחלונות 64 ביט, ההגבלה הזאת היא של 8TB (!!!) אז לא משנה כמה זכרון יש לכם, היא תנצל אותו. אז מה עושים? (עדכון בסוף הפוסט) http://blogs.msdn.com/ntdebugging/archive/2007/11/27/too-much-cache.aspx במאמר הנ…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. הפעלתי winPE וחיברתי את הדיסק קשיח חיצוני ע"מ להעביר קבצים אלי, והמערכת לא זיהתה אותו. זה אמור להיות ככה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר SD פשוט הוא לא מזהה אותו בכלל ואז נתקע לי כל מה שקשור ל-EXPLORER (המחשב שלי וכו...) והמחשב נהיה איטי ואז אני חייב להפעיל את המחשב מחדש. מישהו יודע מה הבעייה? (אין לי שום בעית חומרה זה מחשב חדש -סתכל במפרט שלי).
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD חדש ורציתי לחבר אותו למחשב. חיברתי אותו ועשיתי ריסט. כאשר הווינדוס עולה אני רואה את המסך ואין בעיה, אבל כאשר הווינדוס כבר עלהף המסך פשוט נכבה ואני לא יכול לעשות כלום. עכשיו שחיברתי את מסך הVGA הישן שלי, זה עושה עכשיו את אותה הבעיה, אז אני לא יכול לעשות כלום עם המחשב. בבקשה תעזרו לי, זה בבעיה ממש דחופה!!!
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לילה טוב יש לי תיקיה כזאת בוינדוס ויסטה והיא שוקל איזה 6 גיגה האם אפשר למחוק אותה ?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מריץ תוכנה משורת הפקודה אבל היא נפתחת לי ברקע. האם יש איזה פרמטר שניתן להוסיף בשורת הפקודה ע"מ שחלון התוכנה יקבל פוקוס ויהיה החלון הפעיל? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד כידוע המערכת הפעלה כבר מותקנת ונמצאת במחיצה על המחשב אז כמו כולם צרבתי אותה בממשק מיוחד של המחשב וכרגע יש לי עותק של VISTA מקורי שרחשתי עם קניית המחשב ימים עברו וביני לבין החברה נוצר וויכוח מסויים בקשר לדברים אחרים הוחלט להחליף לי את המחשב ולהביא לימחשב חדש וגם בו יהיה וינדאוס ויסטה זאת אומרת יהיה לי 2 עותקים שונים של וינדאוס ויסטה אם אני יתקין את הוינדאוסהראשון על מחשב אחר תהיה בעיה בחוקיות? זאת אומרת לבצע התקנה של הוינדאוס שכבר לא משמש אותי ( של המחשב הישן)
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
מה עושים כדי להחזיר את הנגן הנ"ל, כשאין לי חשק לפרמט ולשתול את כל המערכת ההפעלה מחדש (וכמובן את כל התוכנות הנלוות האחרות) ? אין לי אפילו אפשרות של מחיקה פיזית של האפליקציה
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
האם אפשרי לפרמט רק את הכונן של הווינדוס בלי למחוק את שאר הקבצים שנמצאים המחיצה אחרת חחח
-
- 13 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הי יש ברשותי נייד מהעבודה, שחבר ברשת מבוססת דומיין. כרגע אני נמצא בחו"ל ורציתי לקשר אותו לרשת פנימית וורקגרופ, לכן שיניתי מדומיין לוורקגרופ. לאחר האתחול אינני מצליח להתחבר כלל ולכנס למערכת ההפעלה! ניסיתי את כל הסיסמאות האפשריות כברירת מחדל, כגון Admin, Administrator וכו'. דרושה עזרה בפריצה/שחזור סיסמא בדחיפות שכן כל החומר הקריטי נמצא שם -יש רק חשבון מנהל אחד, לכן לא עוזר להכנס דרך מצב בטוח תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
התגברה על בעיה חמורה. יש קובץ dmp (שאני לא יודע איך להגיע אליו). האם אפשר לעזור?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני צריך להתקין ווינדוס על מחשב שמותקן עליו SP2.. כשאני מנסה להתקין הוא מציג הודעה שהגירסא שאני מנסה להתקין ישנה מהגירסא הנוכחית ולא נותן לי להתקין את הווינדוס. משום מה המחשב לא עושה BOOT FROM CD בצורה אוטומטית, נכנסתי לBIOS וגם שם לא הצלחתי לסדר את הבעיה.. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי ווינדוס מקורי 64 ביט SP2 עכשיו כשקניתי אותו רציתי בעברית אבל ככמובן האכילו אותי ונתנו לי אנגלית כאשר פניתי ואמרתי להם להחליף אמרו לי שכל עוד פתחתי את המוצר לא ניתן להחזירו (בולשיט) סליחה על הביטוי אוקי נעזוב את זה כרגע מה אני יכול לעשות על מנת להפוך אותו לעברית חיפשתי הרבה ולא מצאתי שום קצה חוט מקווה שמשהו יוכל לתת לי פה את התשובה תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה כבר כמה ימים- כמעט כל התוכנות שאני מנסה להפעיל- אינטרנט, וורד,אנטי ווירוס,תוכנה לצפייה בתמונות וכו' במקום שזה ייכנס לתוכנה, ישר קופץ לי החלון של "פתיחה באמצעות" ואז אני צריך למצוא ב"עיון" את התוכנה ורק אז זה פותח לי אותה. וחלק מהתוכנות בכלל לא נפתחות וכתוב שהיישום לא נמצא. (אבל אם אני לדוגמא במקום לפתוח ישירות את הוורד , אני פותח קובץ שלי מהמסמכים שלי זה כן פותח רגיל.) כמו כן, אם אני מנסה לפתוח את ההגדרות של התצוגה והמראה, או כל מיני דברים שקשורים למערכת , מופיע לי החלון הזה- (קובץ מצורף) לכן חשבתי שאולי זה קשור לקובץ שחסר במערכת, ואולי תיקון של התקנת המערכת יעזור..? (דרך הדיסק התקנה ושם במקום להתקין מחדש, רק לעשות FIX...) תודה על העזרה, דובי[b…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להתקין דיסק קשיח פנימי בנפח של 250G ומעלה בחלונות XP ללא SP בכלל? האם חלונות תזהה את הנפח האמיתי של הדיסק הקשיח? לוח האם שלי תומך ב- SATA (מצורף צילום מסך מהמדריך של לוח האם). תודה.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-