Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
זה מבי אלי את ההודעה הבאה כשנאי מתקין http://planet.nana.co.il/roy_ta/e.bmp
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
במחשב החדש שקניתי יש 4GB של זכרון, אני יודע שגרסת ה-32 של ויסטה תומכת רק ב-3 גיגה בעוד גרסת ה64 תומכת ב-4. השאלה היא איזו גרסא כדאי להתקין במחשב החדש, מצד אחד גרסת ה32 לא תנצל את מלוא הזכרון(אבל נראה לי ש-3 גיגה יהיו מספיקים בהחלט) בעוד אני יודע שגרסת ה-64 תנצל את כל הכמות אך יש לגרסא זו הרבה בעיות מבחינת תמיכה של תוכנות שונות,דרייברים ובעיות תאימות שונות ומגוונות כך שיהיו לי הרבה כאבי ראש ועצבים עם הגרסא הזו. אז השאלה שלי היא מה כדאי להתקין עם כמות זכרון שכזו?(ושאלה נוספת היא בכמה תומך XP PRO)
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
לאחר התקנת העידכונים לחלונות 10 ששוחררו אתמול ה 13 ליוני, נקוי הדיסק מפנה כ 2 גיגה בייט מהקשיח. שווה לבצע נקוי לאחר העידכון הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני גולש באתר מסויים ובמקביל בצאט שאני מקבל הודעה בצאט היא בצבע כתום למטה איך משנים לצבע אחר ? לא רק צאט כל דבר שקופץ ברקע אפילו פרסומת אני רואה את הלשונית למטה בצבע כתום
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להגיע לסטטוס של החיבור..לחיצה על הLAC (בצורת 2 המחשבים) לא פותחת את הסטטוססס מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי xp pro עם sp2 והתקנתי עליו תוספת של עברית. כשאני מנסה להתקין את הקובץ של סקייפ איך שאני מפעיל את קובץ הוא כותב שגיאה : ?????? ??????????? ????????,???????? משהו כזה... נכנסתי מאדמיניסטרטור ושם הוא גם ישר עשה שגיאה וכתב file name folder or syntex error. אני חושב שזה בעייה בוינדוס כי הורדתי שוב את הקובץ ושוב הוא עשה אותה הודעה... במחשבים אחרים הוא התקין לי. ויש מצב שהוא עושה את זה בעוד תוכנות שאני מנסה להתקין... בינתיים התקנתי רק וורד ומסנגר אבל שם הוא התקין... אולי זה משהו עם תמיכה בעברית או משהו? לא יודע אם אתם מכירים איזה פאץ או משהו שמיקרוסופט הוציאו לבעייה או שהבעיה מווכרת לכם תגידו לי בבקשה מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה ואני מקבלת הודעת שגיאה. האם יכול להיות שבגלל שיש איזו שהיא הגדרה בביוס שאני צריכה לשנות מ-disable ל-enable כדי שיתאפשר לי לבצע פירמוט והתקנה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה האם זה הגיוני ששיניתי את הערך menu show delay ברג'יסטרי ב windows ואני פשוט לא מרגיש הבדל במהירות של תפריט ההתחל מישהו יודע למה? שיניתי את הערך מ400 ל1 ניסיתי גם ל8 ו 100 ופשוט לא מרגישים
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הספק 012 ממשיך לעשות לי בעיות, וכבר שבועיים רצופות שאני לא יכול לשחק במשחקי רשת בגלל פינגים של 500! היה שינוי לטובה במשך יומיים ובו הפינגים נעו בין 100 לבין 230! בכל מקרה, התקשרתי כבר כמה פעמים לתמיכה הטכנית, עשו כל מיני "בדיקות" ונציג אחד ביקש ממני לעשות TRACERT לשרת שאני מנסה להתחבר אליו, לשמור את הנתונים על קובץ TXT ואז לשלוח לו את הקובץ באימייל כדי שיוכל לבדוק אותם. הבעיה היא שהוא לא ידע לרשום לי את הפקודה ששומרת את הנתונים על קובץ TXT!!!! מישהו מכם יודע איך אני עושה את זה? הפקודה הרגילה ב-CMD היא: tracert 217.146.92.132 איזה שורה אני מוסיף בשביל לשמור את הנתונים בקובץ TXT?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. המחשב שלי כרגע עובד עם windows 7 ultimate 64bit ואני מעוניין להתקין windows server 2008 r2 בdual boot . הייתי שמח אם מישהו ישפוך לי קצת אור על הנושא למשל : מספיק לחלק את הארדיסק למחיצות או שצריך הארדיסק פיזי נוסף ? צריך תוכנות עזר ? ואיך עושים זאת בדיוק ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה שמשגעת אותי ואני נאלץ לעשות כל פעם ריסטרט כדי שזה יעלם, כאשר אני עובר בין החלונות לפעמים קורה מצב שההנפשה (הכתומה כמו בתמונה שתראו להבא) תקועה על חלון שאני בכלל לא בו, והוא ממוזער, התקיעה נשארת שם (בצבע כתום) עד שאני לא מעביר על כך את העכבר, לאחר שזה קורה כל חלון שנפתח (ממוזער או לא) מקבל את הצבע ונתקע כך, הדבר נורא מעצבן ואשמח לפיתרונות (חוץ מלבטל את ה AERO) תמונה להמחשה: http://eliad.org/uploads/1251331911.jpg תודה.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
חבר שלי לא מצליח להפעיל את הווינדוס, הוא נטען והכל אבל לפני שמגיע לסיסמא בפרופיל הוא עושה ריסטרט. ניסינו להפעיל במצב בטוח וקורה אותו דבר. יש פתרון? עריכה: אני חושב ששחזור מערכת יעזור... אפשר לעלות את השחזור מערכת דרך הדוס? אם כן אז איך?
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שעשיתי פירמוט למחשב,יש איזה פקודה שמיצא קובץ טקסט שמראה את התאריך, תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
התקנתי IIS והכל טוב ויפה... עכשיו אחרי כמה חודשים הוא עושה כמה בעיות: 1. אני לא יכול ליצור אובייקט FSO. השגיאה שאני מקבל היא: invalid class string
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום. מותקנת במחשב שלי ה OS פעמיים. אני רוצה להסיר אחת...איך עושים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באופן מוזר (פתאום כך), אתרים מסויימים לא עולים לי כמו שצריך, למשל YNET,הבעיה היא שאני מקבל הודעה שטעינת הדף הסתיימה אך אני רואה דף חלק ולבן מול העיניים. (IE6) רעיונות? (לא אני לא אעבור ל מוזילה ושות' )
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום התקנתי על המחשב הניד שלי WIN XP וכאשר אני עושה לי ריסט/כיבוי הוא מגיע לכתובת אוינדוס מבצע כיבוי... ונתקע שם ולא זז ובסוף אני צריך לכבות דרך הכפתור... יש דרך שהוא יעשה את זה כי בשביל לעשות ריסט אני גם צריך לכבות ולהדליק וזה מעצבן!!! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מעבד קוואד סטיפינג... עכשוי מה כדאי לי ומה יעבוד יותר טוב על המערכת שלי 64 ביט או 32 ביט? ואם יש הבדל בין גירסת ריטל לגירסה הרגילה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים ואם לא אני מתנצל ומבקש להעביר למקום המתאים. שאלתי היא כזו: בקרוב אתקין על מחשב חדש מערכת ויסטה ויש לי התלבטות (ע"ס ניסיונות עגומים קודמים) באשר לחלוקת המחיצות. אני מעוניין להגיע למצב שבו במקרה של מערכת הפעלה שתיפגם, מסך כחול או כל תקלה אחרת יהיה מינימום של פגיעה למידע החשוב שיהיה בכונן הקשיח וכמובן שתהיה אליו גישה. לפיכך אני מתלבט איך לחלק את המחיצות: האם להקצות מחיצה למערכת ההפעלה ומחיצה נוספת לכל השאר, לחלק את את המחיצות חצי-חצי או אופציה אחרת? גודל הכונן הקשיח הוא 160GB, אם זה חשוב. הצעות, הערות ומחשבות על ניסוי החורים השחורים בשוויץ - הכל יתקבל בשמחה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאמור בווינדוס אקס פי אפשר להכנס ל msconfig דרך ההפעלה ולבחור מה יעלה בהפעלה של המחשב אני רוצה לקבל את אותה אפשרות בווינדוס 2000 אבל אין לימושג מה הפקודה אם מישהו יכול לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ליד השעון הקטן בפינה, כשמתחברים לאינט' אמורים להיות שני מחשבים כאלה נכון? נכון. אז לא רואים אותם...מערכת הפעלה ווינדוס2000. מישהו יכול לעזור לי שכן יראו אותם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
hi, i have some files and folders in my comp i want to delete and i just wanna make sure its ok the first ones are called like long names and numbers like "d0be9c93011bc1b505" and are probably related to windows update... like a temp folder... i see SP2 folder in it... and i dont want SP2... it has another file called update in it... so is it ok to delete it if i dont want SP2? also a folder called temp, which must be a temp folder proabaly winupdate too. WUTEMP folder too... another folder is the "Movie Maker" folder and "MSN" folder in Programfiles. im not using them so is it ok to delete? it is telling me that if i delete it some things may not work. also the Messenge…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
עדיין לא הבנתי מה המטרה של ליצור אחד כזה.... מישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום הורדתי גירסת ניסיון של וינדוס ואני מנסה להתקין אותה על ssd ה ssd מפורמט ומחובר ללוח אם, ההתקנה לא יכולה להמשיך טוענת שהיא לא יכולה ליצור partition , ניסיתי להחליף sata port כמה פעמים וזה לא עזר...ה ssd הוא ocz vertex 3 מה הדרך להתקין על ssd?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, היום כמה שעות לאחר שהתקנתי את השידרוג ל IE 8, המחשב שלי השתגע ובזמן העליה נתן הודעות על העיות אתחול בקבצי מערכת שונים. גם ב SAFE MODE. בעזרת תקליטור ההתקנה ביצעתי תיקון להתקנה הקיימת. הבעיה היא שאחרי שהמחשב מבצע REBOOT אני מקבל מסך שחור ורק הסמן פעיל. כאילו שההתקנה לא מסתיימת. ביצעתי את זה פעמיים וקיבלתי אותה תוצאה. יש למישהו רעיון? האם אני חייבת להתקין מחדש את מערכת ההפעלה??? האם זה יגרום למחיקת כל המסמכים שלי שנמצאים בכונן C ? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-