Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אהלן חיברתי הרד דיסק למחשב שלי שעליו מותקן XP, עם 2 חשבונות, רק ששכחו את הסיסמאות לחשבונות ואי אפשר לעשות login אלא רק כGuest. יש איזה דרך שאפשר לאפס סיסמא של חשבון בXP?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מותקנת לי על המחשב גרסת הבטא של ווינדוס 7 שהתוקף שלה עומד לפוג. קניתי במבצע דיסק שידרוג של ווינדוס 7 אולטימייט, אך לצערי גיליתי שאני לא יכול לשדרג את הגרסת בטא, אלא רק ווינדוס XP או VISTA. העניין הוא כזה, היום קניתי דיסק חדש של ווינדוס ויסטה, במטרה להתקין אותה ומיד לאחר מכן לשדרג לווינדוס 7 אולטימייט. שאני מכניס את הדיסק של ויסטה ולוחץ על "התקן כעת", מופיעה לי שגיאה שהנוסח שלה הוא כזה: במחשב זה אין די שטח עבור קבצים זמניים. התקנת WINDOWS דורשת שטח של 492 מגה-בתים (MB) לפחות במחיצה כלשהי עבור קבצים זמניים. כדי להתקין את WINDOWS, פנה די שטח והפעל מחדש את ההתקנה. קוד שגיאה: 0x80070103 אני מניח שזו הודעה שקשורה לעובדה שאני מנסה להתקין ווינדוס ויסטה על ווינדוס 7, ולא לעו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. התקנתי Win7 לפי ההוראות במדריך http://hwzone.co.il/guides/pc_install/5 הגדרתי כונן C בעל 80GB ועליו התקנתי את מערכת ההפעלה. כנראה שעשיתי משהו לא נכון כי עכשיו יש לי רק את כונן C. כיצד אוכל "לראות/לפתוח" את שאר הדיסק (יש לי עוד 400GB)? האם עלי לפרמט ולהתקין מחדש או שניתן לעשות זאת ללא פירמוט? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. התקנתי עכשיו וינדוס XP על דיסק חדש. מזמן לא עשיתי את זה, ויש משהו שלא ברור לי בקשר לחשבונות משתמשים. לאחר שטרחתי והתקנתי מלא תוכנות וכו', האנטי-וירוס (AVIRA-פעם ראשונה שאני משתמש בו) הודיע לי שאני מחובר כאדמיניסטרטור וזה לא בריא. לצערי אני לא זוכר איך הייתי מחובר בעבר... האם אני צריך להגדיר חשבון חדש ללא הרשאות מנהל וממנו לעבוד כל הזמן?...(וכל פעם שארצה להתקין תוכנה או להסיר אצטרך להתחבר מחדש כמנהל?...) אני אמנם לא זוכר איך היו ההגדרות שלי בעבר, אבל אף פעם לא הייתי צריך לעבור לחשבון אחר כדי לבצע פעולה כלשהי. רצ"ב צילום מסך של ה- user accounts כפי שמופיע אצלי. תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים שלום במידה ואני רוצה להתקין את מערכת WIN7 בהHD הנוסף בנוסף XP איך אני מנווט בעת ההפעלה לאיזה מערכת שאני רוצה דהינו WIN7 או XP אודה להדרכה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בעיה מעצבנת שווינדוס שמתי שאני מנסה להפעיל קובץ דוס אז יש את השגיאה הזאת מישהו יודע איך לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוינדוס עולה לי מאוד לאט המסך השחור עם הסמל של וינדוס כאשר הוא מראה טעינה, מופיע על הצג למשך למעלה מ- דקה. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי הרגשה שזה קשור לזיכרון מכיוון שבהפעלת המחשב הזכרון מראה 200 (הוא 400) אבל במהלך העבודה הרגילה הוא עובד בסדר. למשיב אודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן שמותקן עליו XP, ואני רוצה לפנות קצת מקום בHD באופן זמני. אני רוצה למחוק כמה קבצים זמניים - ורוצה לדעת מה מומלץ: סבבה, אני אבטל את המצב שינה כדי לשחרר את ה-hiberfil.sys ואצמצם את הזיכרון הוירטואלי (זה יקטין מיידית את ה-pagefile.sys?) אבל מה עוד אפשר לשחרר? יש לי ספריית _restore - איך אני מוחק תא הנקודת שחזור הזו כדי למחוק את זה? ספריית MSOCache - מה זה? יש לי את זה על שתי מחיצות - למה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחקתי כמה קבצים מהספרייה שלו כי זה שיגע אותי ועכשיו אני צריך את זה תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני פרופילים בXP-SP2 אני מעוניין להגביל משתמש במחשב מעבר למה שהמערכת מציעה LIMITED USER. למשל, שהמשתמש לא יוכל להכנס ללוח בקרה, או להתקין משחקים בכונן C, וכו'... ניסיתי לעבוד עם ה GROUP POLICY EDITOR אבל ההגבלות שעשיתי , בוצעו על שני הפרופילים, לכן נאלצתי לבטל אותם. תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://img79.imageshack.us/i/41362300.jpg/ רציתי להוריד דריבר חדש לכרטיס מסך שלי התחלתי להוריד ואז קפצה לי ההודעה הזאת. זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה, וזה לכל הורדה ישירה שאני מנסה להוריד אותה בעיה קופצת. מה יכולה להיות הבעיה? ככה זה נראה IE7 http://img213.imageshack.us/i/73646132.jpg/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט עם להישאר עם 7 או לעבור ל8 על מחשב שולחני שמיועד להכל (עבודה משרדית, עריכת תמונות ווידאו, מוסיקה, סרטים, משחקים (דיי כבדים) כרגע אני עם Windows 7 64Bit Ultimate ושוקל לעבור ל windows 8 בגרסה המקבילה (64Bit Ultimate). הבנתי שיש בעיה עם משחקים שהם רצים פחות טוב או משהו ולכן חשבתי על התקנה במקביל אבל אני לא הבנתי עם לשניהם יש גישה לאותם נתונים. מישהו שיודע יכול להגיד לי מה ההבדלים בביצועים? והאם זה שווה שדרוג? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי בעיה ממש מוזרה אולי מישהו פה נתקל בזה בעבר.. המחשב התחיל לאתחל את עצמו כל הזמן ברגע שהוא נכנס לחלונות והופיע חלון בסגנון "הגדרה מחדש של התאמות אישיות" או משהו כזה.. לאחר אחד האתחולים שהוא הצליח להישאר במערכת הכל הופיע כאילו לאחר התקנה מחדש - אין את הקבצים שלי, ה-WALLPAPER השתנה לברירת המחדל והמחשב כאילו ריק! איפה כל הקבצים שלי, איך לעזאזל זה קרה? יש פתרון? :s05: תודה לכל מי שיכול לסייע
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב היום והתקנתי שוב XP והמשחב לא זז הוא זז יותר לאט משהיה מלא ועכשיו הוא ריק שאני מדליק אותו הוא עולה מהר אבל שאני עובר בין התיקיות אחרי שהוא עלה יש לו לגים כאלה מעצבנים מה אני צריך לעשות? אולי להתקין שוב?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התוכנה של הסורק שלי עבדה באנגלית לפני הפירמוט האחרון. עכשיו היא בגי'בריש וסימני שאלה כך שאי אפשר להבין כלום. התקנתי עברית כמו שצריך וכל שאר התוכנות תקינות, גם תפריטים בעברית וגם באנגלית. בדקתי בפורום עצות להתקנת עברית ולדעתי ביצעתי הכל כמו שצריך. יש פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון.. איך אני יכול לעשות שדרך הCMD אני יראה את כל המשתמשים הנעולים שיש לי בactive directory ,ושאני יוכל גם לראות משם את שם היוזר ולא רק כמה נעולים וכמה לא? מה הפקודה שאני צריך לרשום שם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכלום ותודה לעוזרים יש לי בעיה של שגיעת התקשרות שמופיעה לי רק כאשר אני לחוץ על תקייה מסויימת לפי הנתיב הבא C:\Documents and Settings\eli כאשר אני לוחץ על התקייה בשם ELI אז קופץ לי שגיעה כזו (מצורפת תמונה) חשוב לציין כי אין לזה שום השפעה שידועה לי לגבי הגלישה שלי אני מחובר דרך ראוטר וגולש תקין יש לי WIN XP SP3 מחשב נייד לנובו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את אותו קובץ מכמה מקומות שונים ועדיין הוא לא עובד טוב, כל תוכנה שמנסה רק "לגעת" בקובץ ישר קורסת.. אקספלורר\נרו\מדיה פלייר\מיקרו דיוידי וכו... המליצו לי על תוכנה בשם VLC PLAYER שקוראת גם קבצים פגומים ואכן היא קראה את הקובץ מה אפשר לעשות? להוריד את הקובץ שוב לא יעזור כי כמו שכבר אמרתי ניסיתי להוריד את הקובץ כמה פעמים ממקומות שונים... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הודעת שגיאה אחריי שאני בוחר בגירסת 32 ביט הוא אומר לי נא להמתין ואז רושם לי שהמחשב שלי לא תומך בACPI הפעלתי את הACPI בביוס וזה עדיין לא עזר מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך לבדוק או לשנות? תודה רבה לעוזרים צירפתי תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני רוצה מחר לפרמט את המחשב איך אני מגבה את כל הדברים החשובים? סיסמאות, כתובות דואר, המועדפים, סיסמאות שהזנתי באתרים, אי סי קיו, וכו............. מה הייתם ממליצים לגבות? ואיך? ראיתי שיש במערכת אפשרות גיבוי File and Settings Transfer Wizard האם הוא טוב? איך משתמשים איתו? יש תוכנות אחרות לבצע את הגיבוי? כמה שאלות אני שואל אה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה אני לא מצליח לבצע גיבוי בגלל איזה שהוא וירוס (כנראה) אני משתמש במייקרוסופט סקיוריטי אסנטיאל שאני מנסה לעשות גיבוי אני מקבל ארור 0x81000037 ובאנטי וירוס קופצת לי הודעה שיש וירוס וזה הקישור http://www.microsoft.com/security/portal/Threat/Encyclopedia/Entry.aspx?name=Exploit%3aJava%2fBlacole.EL&threatid=2147654826 משהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך משנים את האיקון של סל המחזור ב - XP PRO?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, ב- Win8 לא היה ניתן להפעיל חלק מן האפליקציות ואת החנות של מיקרוסופט בגלל רזולוציית מסך קטנה מ- 1024x768 (רז' מקסימאלית במסכי 10' היא 1024x600). בעיקרון, העדכון של 8.1 אמור לפתור את הבעיה, אבל מישהו יודע איך אפשר להתקין את העדכון ללא כניסה לסטור? אשמח ממש לעזרה - תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום... לחבר שלי יש ווינדוס XP מחשב לא ככ ישן... (נראה לי מהפנטיום 4 הראשונים.. לא בטוח) בקיצור.. כשהוא עושה כיבוי לווינדוס.. זה עושה את התהליך של הכיבוי ולאחר מכן במקום לכבות את המחשב לבד הוא כותב לו its now safe to turn off the computer (כמו במערכות הפעלה הישנות...) מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ב NTFS אפשר להפעיל משחקים שמיועדים ל98 ? והאם אפשר בעזרת PARTITION MAGIC לפצל שיהיה כונן אחד NTFS ואחד FAT32 ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-