עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shimon23,

התקנתי לפני כמה ימים שומר מסך של מיקרוסופט שנקרא blis (קישור בפורום כללי). הוא לא עבד - פשוט שבחרתי בו לא קרה כלום, אז מחקתי את הקבצים ועכשיו אני מקבל הודעת error מוזרה ואחריה את ההודעה הבאה(שני התמונות), קיבלתי הודעה זו שלחצתי גם על ה settings של שומר מסך זה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by evman007,

בזמן האחרון קורה לי שהמחשב מראה לי דרך ה task manager שהשימוש ב cpu עומד על 100 אחוז,דבר שממש מאיט את המחשב... זה קורה במיוח שאני גולש באינטרנט תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום לכולם בבעיה כזאת לא נתלתי בחיים אני משתמש בwin 7 (מקורי) כבר הרבה מאוד זמן .לפני כמה ימים תוכנות חשובות כגון :winrar --firefox --google chrome -nero 10 --- office 2010 EMULE פשוט הפסיקו לעבוד-אני לוחץ עליהם והם פשוט לא מגיבות ...חשבתי משהו דפוק בווינדוס -עשיתי פורמט -בהתחלה הכל עובד טוב ויפה ..אבל אחרי שאני מתקין כמה תוכנות (שאני משתמש שנים בהם) וכמה עדכוני windows הם שוב מפסיקים להגיב ... ניסיתי שוב ושוב לגלות מה הגורם ולא הצלחתי פרמוט אחרי פרמוט ואותו דבר...וגם ניסיתי עכשיו להתקין את avast ומסתבר שגם הוא לא רוצה לעבוד... יש מצב זה איזה עדכון דפוק של ווינדוס או שיכול להיות זה ה''כלי להסרת תוכניות זדוניות של ווינדוס'' ? שמתי לב שהוא מחק משהו אולי הוא חושב שאלה תוכ…

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by דנדן,

שלום לכולם, אני צריך עזרה, לפני כחודש וחצי קניתי בשביל חברה שלי מחשב: ‏Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ על ALiveNF6G-DVI אז ככה, התקנתי עליו XP64 ולאחר מספר ימים המערכת קרסה להם, כשהפעילו את המחשב הוא היה עושה מסך כחול וRESET ישר (עוד לפני שהיה טוען את הXP) לאחר בדיקה שלי הצלחתי להגיע למסך של DOS שאומר שחסרים קבצים בSYSTEM32. פרמטתי את המחשב התקנתי קיצר נדפק ההארד דיסק, אז החליפו לי לאחד אחר בחנות. לאחר שקיבלתי את המחשב שוב פעם, התקנתי מחדש XP ואז שוב פעם אחרי מספר ימים הוא קרס, הגיע למצב שחסרים קבצים, ניסיתי לעשות דרך התיקון של ההתקנה, הגעתי לתוכנת הדוס, ודרך שם ניסיתי לעשות DIR לכונן C הוא התחיל ואז עצר ואמר שיש בעיה כלשהי ולא הצליח למצוא בכלל א…

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  5. איך פותרים את זה? מה גרם לכך? בבקשה לעזור

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  6. יש לי בבית נייח עם WIN7 32 ביט יש לי נייד עם WIN 7 64 ביט, כיוון שיש לי 4 ג'יגה זיכרון ואני הולך להפעיל עליו תוכנות של תכנות וכדומה. יש לי כמה משחקים כמו הדמו החדש של פיפא, NBA 2K וכאלה ואף אחד לא עובד לי בנייד וכולם עובדים בנייח. התקנתי את כל הדרייברים האפשריים, אני לא מאמין שיש בעיה עם הכרטיס מסך. האם יכול להיות שזה בגלל הWIN? האם ארגיש אם אעבור לWIN 32 ביט? לפי מה שהבנתי בזמן נתון היום עם רוב התוכנות אני לא מנצל אפילו 3 ג'יגה זכרון. האם כשמבזבזים 2 ג'יגה זכרון, זה משנה אם במחשב יש 4 ג'יגה או 3?

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  7. הקבצים לא מוסתרים. התיקיות מכילות קבצים ונראות בסדר במחשבים אחרים. מדובר בווינדוס 7. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by JohnClark,

זה מה שחבר שלי שלח לי היום בICQ: יש לי איזה בעיה במחשב ואני חושב שאתה יכול לעזור לי. כשאני לוחץ לעשות סיים משימה (קנטרל + אלט+ דליט) החלון נפתח וישר נסגר! אותו דבר גם כשאני עושה בהפעלה (RUN) אם אני כותב לו msconfig. הרצתי סריקה עם אד-אוור6 ועשיתי בדיקת ווירוסים, כלום! מה אני יכול לעשות?? אין לי מושג איך לפתור את זה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by E-R-P,

אהלן לא ידעתי היכן ךפרסם את השאלות חשבתי שכאן זה הכי מתאים שתי בעיות: 1. כשאני לוחץ F8 על מנת לעלות את המחשב במצב בטוח אני לא מקבל את האפשרויות כמו שהיו לי פעם (בקיצור לחיצה על F8 לא מכניסה אותי לתפריט שדרכו אכנס למצב בטוח) 2. יש לי windows xp וכשאני מעלה אותו (זה קרה היום בבוקר, עד אתמול הכל עבד כרגיל) הוא רושם לי את ההודעה הבאה: " יש להפעיל עותק זה של windows באמצעות Microsoft לפני שתצוכל להכנס למערכת האם ברצונך להעיל את windows כעת?" אני בוחר באפשרות כו ואז מופיע לי המסך של הפעלת מוצר של windows (זה עם המפתחות) וישר הוא כותב לי שם את ההודעה הבאה (הוא לא מבקש להתקשר לתמיכה על מנת להפעיל את המוצר או להפעילו דרך האינטרנט) ההודעה היא windows כבר הופעל לחץ אישור ליציאה. כעת…

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by kyyle,

פירמטתי לא מזמן את המחשב,העברתי לי כמה שירים לאחד הכוננים ושאני מנסה לפתוח אותם עם ה-WINAMP אז זה לא פותח אבל כשאני מעביר לשולחן עבודה אז הם נפתחים,אולי זה קשור אבל גם קבצי התקנה שנמצאים גם הם באחד הכוננים לא נפתחים. מה הבעיה? אחרי שהתקנתי את ה-WINDOWS XP PRO אז כשהוא עלה אז על כל כונן לחצתי קליק ימני ופירמוט-אולי לא עשיתי את זה טוב? זה היה בשיטיה NTFS או משהו כזה. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  11. מחשב חדש i7 לוח של גיגבייט, XP עם sp3 . בדקתי את הביוס, השעןן מדוייק לחלוטין. הבעיה ב XP, ורואים ממ בעיין בשעון הוויזואלי, שהוא משתהה כל כמה שניות, ולאחר כמה דקות,רואים שהשעון מפגר ממש ב 3 שניות לדקה. נסיתי ב safe mode אין בעייה. ועד אני עכשיו נראה לי שאחד מהשירותים או התוכניות גורם זאת?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by Duke Of Luck,

ערב טוב אנשים שאלה לי אליכם יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 128 רם כרטיס מסך ג'י פורס 4 128 מגה ואני משתמש בווינדוז XP עכשיו הבעיה: כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט (יש לי ADSL מודם פנימי, חצי מגה) המחשב שלי נהיה איטי מאוד.... שאני מפעיל לדוגמא ת"מחשב שלי" הוא עולה אחרי הרבה זמן ועולות איתו כל מיני פירסומות לדוגמא: http://ads.flashtrack.net/banners/images/campaigns/170.php ככה גם עם האינטרנט אקספלורר ניסיתי לרוקן, חשבתי אולי עומס, צרבתי הרבה דברים שום דבר לא עזר ברקע פועלים גם zone alarm, ICQ סגרתי ומחקתי אותם שום דבר לא עזר מישהו בבקשה יוכל לעזור לי בתודה Duke Of Luck :ylsuper: נ.ב האם יש למישהו מושג מזה הקובץ blimsv.dll?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. כיצד אני יכול לארגן את הסיסמאות בצורה מסודרת וכיצד מומלץ לקבוע סיסמא? כבר היו לי פעמים ששחכתי! אז איך לקבוע סיסמא? יש למישהו המלצה לפי מה כדאי לשים סיסמא והאם לכל דבר כדאי סיסמא אחרת?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  14. Started by fiction06,

היי, לאחר שהיו לי וירוסים במחשב החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה בשנית. לאחר כל העדכונים העלתי את המחשב שוב ועלתה התקלה הבאה : "בעיה מונעת מ- windows לבדוק במדוייק את הרשיון למחשב זה. קוד שגיאה 0x80090006 לאחר שראיתי את זה החלטתי שאני מפרמט שוב ומתקין שוב ולאחר העדכונים שוב אותה בעיה. אני כבר 3 ימים עובד על המחשב ואני כבר עובד עצות. אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Styx,

שהוינדוס עולה אחראי VERIFYING DMI POOL DATA פשוט יש מסך שחור בלי הלוגו של הוינדוס ומשם כלום כאילו לא קורה כלום

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by boss,

אני לא הצלחתי לתקן אותו..אבל אינטרנט עובד רגיל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by Dark Tetris,

יש לי בעיה במחשב בכל פעם שאני מפעיל את המחשב כשהוא נכנס למערכת ההפעלה המסך נכבה לשניה או 2 ואז נדלק לפעמים נכבה ולא נדלק ביכלל.... בעיה שניה המחשב לפעמים סובלי מאיטיות למשל לוקח לו לפעמים בערך 2 דקות עד שהMP3 מופעל! סרקתי את האנטי וירוס יש לי PANDA לא מצא כלום.... וגם יש פקודה בCMD שיכולה לבדוק מה מצבא הארדיסק ושחכתי אותה אשמח אם משהו גם יגיד לי את זה (-:

18. Started by E-me,

לא יודע איך או למה אבל עכשיו שאני עושה דאבל קליק על ספריה במקום פשוט לפתוח : אותה הוא מחליט לעשות בא חיפוש. הדרך היחידה לפתוח תיקיה בצורה הנורמלית היא לעשות ריט קליק ולבחור open הוא כיאלו שינה את הdefulte לחיפוש ניסית כבר הכל אפילו ירדתי לשפל המדרגה וניסיתי את ה trubleshooter של ווינדאוז שלא עשה שום דבר בבקשה תעזרו לי בבעיה הקטנה והמעצבנת הזאת. אני כבר 4 שעות שובר את הראש. plzzzzz help!!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by TimoTy,

טוב אני חוזר הביתה ופתאום כלום לא עובד ! כלום ! זה מטורף על כל דבר שאני מנסה להפעיל הוא אומר שה-DLL שלו לא עובד ... מה לעשות ? ??? ??? אהה שחכתי להוסיף ... אי אפשר לכבות את המחשב ... בשום דרך שהיא :'( :'(

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by omerha,

יש לי WIN XP וכאשר אני מעלה את המחשב הכל עולה ממש מהר אך המחשב בחצי דקה הראשונה לא מגיב , הוא לא משייך כל יישום שרץ עליו ב TASK MANGER ל USER המתאים ורק אחרי שהוא משייך כל ישום אז הוא מעלה את התוכנות הנוספות והדריברים השונים ( אנטי וירוס , דרייברים של NVIDIA ומאפשר לי להפעיל את החייגן להתחבר) מעבר לזה המחשב עובד מעולה . ואם אני מנסה לבצע את הפעולות הללו המחשב זוכר אותם ורק לאחר שהכל עולה ומשוייך ל USER המתאים הוא מעלה את הפעולות המבוקשות למה זה קורה ??

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  21. מכירים את הסירטונים שרואים בדף אינטרנט במין חלון מדיה פלייר קטן? אז לפני כמה ימים/שבועות אותו חלון השתנה למין גירסא ישנה של המדיה פלייר של ווינדוס, מה זה אומר? הסקין הפך מהכחול כהה המגניב למין אפור/ווינדוס96 משעמם ופשוט שכזה עם מעט יותר אפשרויות, בלי אפשרות לחזור אחורה בסירטון והרבה פחות נוח וחביב :< אין לי מושג מה גרם לשינוי הפתאומי הזה (שאגב התרחש גם בפיירפוקס וגם באקספלורר) ואני מת להחזיר את הכל לאיך שהוא היה. עזרה?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  22. חברים הכותרת אומרת הכול... בהתקנה של א'ספי בביוס הוא אומר שהוא לא מזזה את ההארדיסק שלי... הבנתי שאני צריך להכין איזה דיסק עם הדרייברים של SATA לאקספי... איפה אני משיג אותם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Xsender,

כל פעם שאני מנסה להפעיל איזה תוכנה לא משנה מה אז זה כתוב לי This File does not have a program associated with it performing this action . create an assoction in the folder options control panel בקושי הצצלחתי להפעיל את הדפדפן ממש כלום לא מסן לא COD לא כולם מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  24. משום מה דלוק אצלי יותר מדי SVCHOST......למה זה לעזעזל?!?!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כל עידכון או משו שצריך להתקין מהאתר של microsoft זה לא נותן לי להיכנס לאתר של מייקרוסופט אני נכנס.. וזה מפנה אותי ישירות לmsn.com ניסיתי להוריד דרך מחשב אחר את הקבוץ שהייתי צריך (.net framework 1.1) אבל הוא המחשב שלי לא מקבל ת'קובץ הזה הוא מקבל את זה כHTML .. (למרות שזה EXE.. התקנה) ופותח משו דפוק כזה .. לא קשור לחיים קיצר מישו יודע מה הבעיה? זה מעצבן אי אפשר להתקין WMP 10 ועוד דברים מהאתר של מייקרוסופט ! (האתר של מיקרוסופט גם כלל את windows update מה שמשאיר אותי בלי עודכונים למחשב ()

• 0 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.