עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nir_varon,

שלום לכולם, השאלה שלי היא האם ניתן להתקין windows XP על HD שכבר קיימת בו התקנה של windows XP ולאחר מכן להסיר את ההתקנה הישנה של windows.. כמובן כל זה מבלי לעשות format לHD או לpartion. תודה

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by overload,

יש לי אתר ואני רוצה להפעיל אותו ובשביל זה צריך להכניס אותו לתיקיה WWROOT ומשהו כזה ואז יהיה אפשר לפתוך את האתר דרך הכתובת 127.0.0.1. צריך להתקין IIS או ISS, איך אני עושה את זה? ומאיפה להוריד (אם זה חוקי)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי,אני חייב את עזרתכם התקנתי אתמול ויסטה 64 ביט אולטימייט (רק בגלל ה4 ג'יגה זיכרון שיש לי ) לאחר ההתקנה יש להתקין דריברים ולעדכן את הויסטה אז התקנתי ועידכנתי. לאחר כל התקנת דריבר או כל עדכון לויסטה הויסטה לא עולה, המחשב נדלק כרגיל וחושב מראה את המסך השחור של הויסטה שהוא כאילו עולה ואז כשהוא צריך להראות ברוכים הבאים הוא לא מראה את זה הוא מראה מסך שחור והמחשב פשוט לא מגיב אלא רק עם הכפתור של הרסט וכמו כן אין קול זאת אומרת שהוא לא הצליח להיכנס אפילו למערכת הפעלה. מה יש לעשות אני נואש כבר ניסיתי שחזור פעם אחת לא עבד פעם שנייה עבד אבל לאחר התקנה של תוכנה (אלכוהול 120%) שוב הופיעה הבעייה וניסיתי להיכנס גם באפשרות של "כנס בהגדרות האחרונות הטובות"(משהו כזה לא זוכר אך קוראים לאפ…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by harry,

שלום לכולם, פני כמה ימים הדקנתי את windows vista - מהדורת עסקים. ורציתי לחלוק פה את מה שהסקתי מהמערכת .. דבר ראשון אפשר לציין שהמעכת נראית טוב יותר- אבל עם השימוש ההתלהבות פוחתת ואני חייב לציין שהעיצוב המצועצע קצת מכביד. המערכת לא ממש יציבה- ובטח לא כמו xp, דבר שבולט בעיקר בside bar שנופלת כל שנייה- מספיק שאתה גורר את אחד הגדג'טים למקום לא נכון התוכנה נופלת... זה ממש מעצבן ומתסכן- אבל אני חייב להודות שהside bar הוא באמת שינוי מרנן שמוסיף לפעמים- אבל זה שהוא כל הזמן נופל ממש מרגיז. - כמו כן מה שבולט זה שבוויסטה הם באו עם גישה יותר ידידותית למשתמש- בצורה שמאות מזכירה את ההודעות בOSX אגב: למשל אם תוכנה נופלת- ההודעת מאוד דומה לזו שבפנטר. בכלל שאני משוטט בתפריטים של התצוגה וה…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  5. שלום לכולם,עד היום עבדתי עם הCrow edition,אך מרפרוף ברשת ראיתי שקיימות עוד הרבה גירסאות. אשמח להמלצה מחבריי הפורום (פירוט יתקבל בברכה). תודה.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by ben389,

יש לי שתי בעיות שהתחילו לאחרונה. הראשונה היא שיש דפים מסויימים שעד לפני כמה ימים עבדו ללא כל בעיה ובימים האחרונים הם לא נטענים בכלל והERROR שאני מקבל הוא: Unterminated string constant הבעיה השניה היא שאני עובד על גודל בינוני של הטקסט וברגע שאני לוחץ על לינק מסויים בדף כל הטקסט גדל. ברגע שאני טוען את הדף מחדש או עובר לדף אחר הוא שוב בגודל נורמלי עד שאני לוחץ על לינק. חשוב לציין ששתי הבעיות נעלמות ברגע שאני מתחבר לחלונות (WIN2KPRO) עם משתמש אחר. אז הכל עובד כמו שצריך. רעיונות? (חוץ מלעבור לדפדפן אחר)

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  7. שלום הורדתי את התוכנה לניהול מחיצות יצרתי מחיצה חדשה עשיתי ריסטארט לפי ההמלצה של התוכנה המחשב לא עולה invalid partition table מה עושים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yair71,

נעשתי אדם ישר וקניתי חלונות SP1 ואופיס 2003 גירסת יוני 2004 זאת גרסת מורים -- במחיר מגוחך. עד היום היה לי בלתי חוקי איך אני מחליף את הקודים ללא פירמוט , וללא מהלך מסובך. וגם מוודא שהם ברשימה הנכונה

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by Ofry_y,

דיסק ההתקנה של הווינדוס לא עולה בהתחלה .. אני מת לפרמט את המחשב הזה כבר.. בבקשה מי שיכול לעזור מבורך.. ד"א בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא עולה וגם בדקתי בביוס שהסידירום מפעיל ראשון את הבוט.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by nissim_y,

ב XP התצוגה במסך השתנתה ב rotate של 90 מעלות סימן "התחל" למשל נמצא בצד ימין למעלה בצורה אנכית האם הבעיה במערכת ההפעלה או ב tuning של המסך ? ???

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  11. אני צריך להיכנס לתקייה הזאת אבל משום מה מופיע לי ההודעה שבתמונה יש לי חלונות XP SP2 ואין לי משתמשים אחרים חוץ מאורח וניסיתי לעשות משתמש חדש עם מנהל מחשב ועדיין מופיע לי ההודעה ניסיתי גם להיכנס במצב בטוח ולא הצלחתי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  12. שלום לכולם, יום אחד אני גולש ובלי שום התראה מוקדמת השורה למטה והמסגרות של כל התיקיות וכו' שאני פותח הפכו לצבע המגעיל הזה (התכלת הזה) איך אני מחזיר את זה להיות שקוף?

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  13. טוב אני ממש לא ידעתי איפה לשים את זה וזאת גם בעיה קטנה מאוד כי היא לא ממש מפריעה לתפקוד אבל אני מצליח לתקן אותה רק אם אני מפעיל מחדש את המחשב.. וגם אין לי מושג איך היא קוראת.. פתאום אני בודק שם וזה מה שרואים.. בהתחלה זה בסדר. הנה תיאור בתמונה: הסמן היה על הווינאמפ.. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  14. אני מעוניין להתקין וינדוס 2000 עם שפת ממשק בספרדית על מחשב כלשהו, וברשותי דיסק של וינדוס 2000 באנגלית האם ניתן להגדיר שפת ממשק למערכת ההפעלה שאינה אנגלית או להוריד מאתר מייקרוסופט חבילה שתיתן לי לשנות את שפת הממשק לספרדית? או שלמעשה אין ברירה ואני אאלץ למצוא וינדוס 2000 בספרדית איכשהו?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  15. שלום אני צריך עזרה בדחיפות ... חבר בא אלי לגבות את הH.D שלו ואנחנו לא מצליחים לגשת לספריות שעל הדסקטופ שלו כנראה בגלל שהוא משתמש בסיסמא עם USERNAME תודה רבה

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by Tom3bar,

אהלן, שאני מקבל אימייל, אז לא כתוב את הכתובת של השולח, אלא שם מסויים כמו "Lamir Systems" (סתם דוגמא) אז רציתי לדעת איך לעשות כזה שם לאימייל שלי - שאני אשלח לאנשים אימייל הם ייראו את השם שלי, ולא את כתובת האימייל שלי .. ? תודה רבה על כל עזרה, תום.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  17. השאלה כבר בכותרת. יש לי דיסק קשיח אחד, 160, C=40 D=120 שיניתי באקרוניס דיסר דיירקטור, את D ל100, ואת C ל60. זה תהליך ארוך, לא שרדתי את כולו, והלכתי לישון. בבוקר התעוררתי למסך שחור בעיית BOOT MGR הקובץ WINLOAD.EXE עושה בעיות. קוד שגיאה 0XC0000225 בחיפוש בגוגל מצאתי חבר לצרה http://www.iopanel.net/forum/thread20782.html אבל גם הוא לא הגיע לפתרון. בתודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by Gil28,

התקנתי אתמול ויסטה וכשאני מחבר דיסק און קיי הוא מזהה אותו, מנסה להתקין דרייבר והוא לא מוצא, הוא דורש דיסק

19. Started by shirNoshe,

מדוע יש חוסר התאמה בין הזיכרון הפיסי שמותקן במחשב למה ש-WIN רושם במערכת? בהנחה שיש SP2 והכל מעודכן.האם הבעיה בביוס או בהגדרות WIN?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  20. שלום לכולם... לאחרונה הבחנתי בתופעה מוזרה למדי - אם אני לוחץ ומנסה לפתוח תיקייה (לא משנה איזו) על הדסקטופ, עוברות כמה שניות ורק אז התיקייה נפתחת, וזה מעצבן נורא. מה שעוד יותר מוזר... אם פתחתי את כבר את אחת התיקיות על הדסקטופ, התיקייה שאני אפתח עכשיו לא תסבול מלאג! מה זה יכול להיות? המחשב שלי חזק יחסית (ג'יגה זכרון, אטלון 64 3200, הארדיסק 160 SATA של WD) והווינדוס טרי מפרמוט מלא, ועבר המון טוויקים - איחוי, הגדרות מראה על ביצועים מקסימליים, ביטלתי שירותים לא נחוצים ועוד... עוד משהו קטן - לא רואים את המשבצת הכחולה של ה- EN/HE ב- Language Bar... מה לעשות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by itzikman,

יש לי ווינדוס XP והיה לי עדכון למדיה פלייר ואז המחשב עשה ריסט עלה לי המחשב מחדש ופתאום נמחק לי אחד המשתמשים שהיו לי בוא את כל התמונות שלי איך אני מחזיר אותו?? ניסתי לעשות שחזור מערכת ממשתמש אחר אבל זה לא עזר....... עזרוו ליי בבקשהה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by X - DreaM,

ואני לא יודע איך.... מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  23. אתמול התקנתי VISTA 32BIT ULTIMATEעל המחשב שלי AMD 3800 DUAL CORE DFI NF4 ULTRA D KINGSTON 2G 400MHZ X1800GTO THERMALTAKE 460W המחשב לא ב-OC וכל כמה זמן הוא קורס לי,מסכים כחולים וכד'. יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים ללוח ולכרטיס מסך. ה-CCC בזמן איתחול מחשב לא תמיד פועל לאחר ריסט,אני מקבל מידי פעם הודעות שהוא הפסיק לעבוד פתאום,רזולוציה משתנה מידי פעם לאחר ריסט. מה בדיוק הבעיה יכולה להיות ? לאח שלי למשל יש נייד שהוא קנה עם VISTA ואין לו את הבעיות האלו. אני חייב לציין שיש לי עוד מחשב (E6600,P5B DELUXE,2G MEMORY,LIBERTY 620W,X1950XT) ושם היו לי את אותם הבעיות. מה יכולה להיות הסיבה אני כבר מיואש.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  24. שלום לכולם האם יש אפשרות שכאשר ולוחצים Ctrl+alt + del ביחד במקלדת מנהל המשימות יפתח ישירות מבלי המסך הכחול ששואל מה לבחור???....

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by tombraider2003,

שלום היתקנתי XP מהדורה ביתית הכל עובד בסדר אך האיתחול שלו לוקח הרבה מאד זמן מה ניתן לעשות שהוא יעלה מהר בתודה

• 4 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.