Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היי ושוב שלום לכולם.. יש לי בעיה חדשה בויסטה שלי.. לאחרונה כשלא היתי בבית היה הפסקת חשמל ארוכה מאד וכשחזרתי הדלקתי את המחשב הכל עולה יפה עד לרגע שיש את צליל הכניסה של ויסטה ואז מופיעה לי הודעה של עידכון 3 מתוך 3 וזה על 0% (כמו אחרי עדכון של ויסטה) ואחר מספר שניות המחשב מאתחל את עצמו בצורה מסודרת וכך זה חוסר על עצמו בלי סוף... ניסיתי להכנס למצב בטוח אבל גם אז הוא מאתחל את עצמו בלי להודיע לי בשלב הטעינה!! נסיתי גם לתקן שגיעות בעזרת כמה תוכנות אחרות וזה לא ממש עזר אפילו חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר שיש בו XP וביצעתי סריקת דיסק מלאה של 5 שלבים וכמובן גם זה לא עזר.. יש ל משיהו מושג מה ואיך אפשר לעשות כדי שהמערכת תעבוד שוב היא מעוד חשובה לי ואני לא רוצה להתקין שוב.. …
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בכל פעם שאני נכנס לווינדוס המחשב עושה AUTO CHACK בגלל שהקובץ XMNT 2002 לא נמצא מה זה? ואיך לבטל את זה?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כאשר עמוד ההתקנה מודיע שנותרו עוד 34 דקות לסיום. לפתע המסך כבה ומופיע הודעה על המסך No Signal. כלומר, המסך לא מזהה שום תמונה מהמחשב. אני מניח שתוך כדי ההתקנה משהו קרה והקפיא את המחשב או משהו כזה. רעיונות? תודה
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר כאשר אני לוחץ על פקודת ההפעלה עולה לי המסך השחור הידוע ואז נעלם לדוגמא אני רושם : CMD עולה המסך השחור ואז הוא מתכבה ככה בכל הפקודות מה עושים אני נואש ?.?..????. מישהו יודע ??. כיווןןןןן
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בשומר מסך, השמור מסך מתחיל לעבוד לאחר פרק הזמן שהגדרתי וכדקה לערך אחרי שהוא פועל הוא פתאום מפסיק וחוזר לWIN (כמובן שלא נגתי בכלום) והדבר חוזר שוב ורק בפעם השלישית שזה קורה המוניטור (המסך כבה - כי ככה הגדרתי את זה) אבל למה הדבר קורה שהשומר מסך מפסיק לעבוד?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
קורה מדי פעם שאני מעלה דף אינרטרנט או כל דבר אחר בעצם וישר זה מכפיל את עצמו כמו בתמונה שצירפתי מישהו יודע למה זה קורה ואיך מסדרים את זה,זה דיי מציק..????? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה-כאשר אני משנה שם של קובץ שנמצא בכונן חיצוני (אני עובד עם ווינדוס 7) אני מקבל קובץ בשם החדש ויכול לגשת אליו כרגיל, אולם במקביל אני רואה את אותו קובץ בשמו הישן. קובץ זה (בשמו הישן) אינו נגיש ולא נמצא בתיקיה ולכן אין באפשרותי לא למחוק אותו _וכמובן לא לפתוח אותו). זה די מטריד כי שינוי השם נעשה מלכתחילה על מנת ליצור תיקייה מסודרת יותר ונוחה יותר לשימוש. למישהו יש מושג מה גורם לבעיה ואיך פותרים אותה? דרך אגב-זה קיים אך ורק בכונן החיצוני הזה ולא בשאר הכוננים (פנימיים או חיצוניים). חשוב לציין-התיקייה הזאת משותפת-יכול להיות שזה גורם הבעיה? תודה שרון
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
על המחשב שלי מותקן WIN7 כיווצתי מחיצה אחת בכונן ויצרתי מחיצה נוספת בעזרת הכלים של ניהול הדיסק ב WIN7 כעת ניסיתי להתקין XP בשביל ליצור dual boot - תוכנת ההתקנה עובדת עד שלב מסויים של בדיקות חומרה ואז מופיע המסך הכחול המפורסם של ה XP "a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage...." ואין אפשרות להמשיך... יכול להיות שמשהו נדפק בתהליך היצירה של המחיצה שתוקע את ה XP ? בסטטוס של הכונן ב WIN7 אין בעיה מה כדאי לנסות ? על הדיסק הקשיח יש כרגע 4 מחיצות האם פירמוט חלקי יעזור פה ?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס למנהל משימות ואז לתהליכים פתאום אי אפשר לסגור אף תהליך משם זה כותב תהודעה הזאת: http://img166.imageshack.us/img166/2562/92318088ha7.jpg
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות REPIAR לXP שלי, אז אני צריך קודם כל לרשום באיזה כונן הWIN נמצא, (כי מותק אצלי 3WIN) ואז למה משנה מה אני בוחר הוא אומר לי שאני צריך לשים סיסמה, אבל אין לי סיסמה בשום WIN! בקשה תעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://img186.imageshack.us/my.php?image=raidwg1.jpg כל הפעלה של המערכת הפעלה הוא פותח לי התקנה של ההתקן הזה ואני מנסה להתקין אותו דרך אוטמטי ובדרך של רשימה והוא אומר לי שהוא פגום או לא נמצא אבל הוא מזהה אותו כניראה מה לעזזל הבעיה נסיתי להפעיל דמון טולס לא הצלחתי הוא אומר לי משהו עם בקר סקזי עזרה דחופה!!! וזה יכול להיות מאוד קשור לבעיה שיש לי שקבצים לפעמים נמחקים סתם ככה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
קורה לי לעיתים קרובות שתפריט ההתחל ניהיה מטושטש מחוק כזה והדרך ליפתור את זה זה לצאת מהתהליך EXPLORER וליפתוח אותו שוב ואז זה חוזר לעצמו, פירמטתי כבר כמה פעמים וזה תמיד קורה שוב אז זה לא וירוס, הבעיה מוכרת אולי? הווינדוס מקורי 64BIT האמת אני חושב שזה התחיל לי מאז שהתקנתי את SP1 יכול להיות? הינה תמונה של הבעיה : http://www.s iz.co.il/my/imft jkn4nmml.jpg להוריד רווחים!
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום , לאחר שאני מנתק disk on key (ניסיתי כמה סוגים) על ידי safly remove... האות של הכונן(H למשל) נשארת תפוסה. וכל פעם שאני מחבר את ה DOK שוב זה ממפה לו את האות הבאה (I,J,K...) וכך הלאה וכך הלאה עד שאני עושה BOOT ואז כל האותיות מתפנות. ב MyComputer לא רואים את הכוננים . אבל ב totalCommander (למי שמכיר) כן רואים אותם. כמו כן , כשאני הולך ל disk managment ומנסה לשנות את האות של הכונן הנוכחי(K למשל) חזרה לאות הראשונה(H) היא לא מופיעה באופציות כיוון שהיא כביכול תפוסה. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
וגם ראיתי שהווינדוס עולה אז הסרגל כלים ניתקע כשהווינדוס אפדייט עולה והווינדוס אפדיייט לא עובד בכלל ביטלתי אותו בעליה וזה הסדר אבל המסר נישאר WTF [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה דקות כיבתי את המחשב ועכשיו כשהדלקתי אותו, יש לי מספר בעיות עם ווינדוס איקספי. דבר ראשון, מרבית התוכנות שעולות עם המחשב, לא עולות. למשל מסנגר. בעיה שניה היא שבSTART כבר לא מופיע לי RUN ו SHUTDOWN. בעיה שלישית היא שכאשר אני לוחץ על ALT CTRL DEL אני לא יכול לבחור TASK MANAGER, SHUT DOWN ו LOGOFF. למישהו יש רעיון? אני משער שיש דברים נוספים שלא 'עליתי' עליהם. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
התרגלתי שאחרי התקנה של וינדוס XP(זה אגב פרו וסרביס פאק 1) כול הדרייברים מותקנים והכול טוב ויפה. אז משום מה התקנתי עכשיו וינדוס אקס פי וזה לא מזהה לי אף אחד מהחלקים. אני מנסה להתחבר לאינטרנט וזה לא התקין לי את הכרטיס רשת אפילו. מה עליי לעשות ולמה זה קורה? נה
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום פורום מערכות הפעלה יש לי Windows XP Pro SP1 עכשיו יש לי בעיה מוזרה כזאת שקרתה רק לאחרונה ששורת המשימות בילתי ניראית. היא לא ממוזערת או בתחתית המסך או משהו כזה.. היא פשוט נמצאת שם אבל בילתי ניראית כשאני לוחץ על הכפתור שעל המקלדת של ההתחל הוא מקפיץ לי אותו ורואים אותו אבל לא את שורת המשימות וגם במאפיינים של שורת המשימות אין שום דבר חריג. בדקתי את זה במצב בטוח ושמה הכל תקין. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי........תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאד מוזרה שאני לא מצליח לפתור. המפרט - פנטיום 3 600mhz win 2000 professional כאשר אני מדליק או מאתחל את המחשב , הוא מגיע עד אחרי השלב של ה- user logon . אני כותב שם וסיסמא ואח"כ הוא טוען את ההגדרות האישיות ואז העכבר הופך לשעון חול וזהו. המחשב לא נתקע אבל גם לא ממשיך לעלות. הדבר המוזר הוא שאני לוחץ cntr alt del , לוחץ על log off ואז ניכנס עוד פעם עם אותו שם וסיסמא בדיוק ואז המחשב עולה. מה יכולה להיות הבעיה ??
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד מוזרה ב-windows אני צריך עזרה דחוף... מותקן אצלי windows xp home edition אורגינל,נוד32,וספייוור דוקטור ואני עושה סריקות כמעט כל יום וסורק כל קובץ שנכנס לי למחשב. אחרי פירמוט מלא אני מתחיל להתקין את כל התוכנות,אני יוצר מוזיקה אלקטרונית וזה כרוך בלהתקין הרבה תוכנות (vst למי שמכיר),ואת כל הדרייברים שלי,אחרי שאני מאתחל את הווינדוס מופיע לי חלון שאין לי זיכרון וירטואלי במחשב ושעליי לסדר את זה,אני נכנס להגדרות של הזיכרון הוירטואלי ומסדר את ואז הוא מבקש שאני יאתחל את המחשב שההגדרות ייכנסו לתוקף,אני מאתחל ושוב מופיע לי אותו חלון,לפעמים לא עולה לי הווינדוס והוא נתקע על על חלון הטעינה שלו ואז אני צריך לעשות reset ולאתחל שוב ושוב עד שעולה ושוב עולה המסך שאין לי זיכרון…
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי פורמט לחבר שלי והכל היה יפה וטוב התקנתי וינדווס והכול עובד רק הבעיה היא ככה : היו כמה קבצים (קבצי WORD ) מסויימים שהעברתי ל D ואחרי שפירמטטי את ה C והתקנתי את הוינדוס רק הקבצים הספציפים שהעברתי נעלמו (אבל שאר הD נשאר הכל חברה עזרה דחוווווף
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד בWindows 7, כשאני לוחץ על התחל ואז לוחץ על אחת התיקיות בצד ימין למעלה (Documents, Pictures, Music וכו') אז נפתחת מימין רשימה של כל התיקיות בסדר גמור, אם אני מעביר את העכבר לתיקיה אחרת אז לא נפתחת רשימה ובמקום יש מין ריבוע שקוף כזה איפה שהרשימה של התיקיות צריכה להיות. אחרי שאני "יוצא" מהתפריט התחל וחוזר אליו שוב התיקיה הראשונה שאני אלחץ עליה היא זאת שתופיע כמו שצריך, התיקיות שאני אלחץ אח"כ לא יופיעו כמו שצריך. **יש תמונה למטה** מה עושים? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש היום !! נתתי להם את הכוננים הקשיחים שלי שהיו במחשב הישן....אמרתי להם לא למחוק ולא לגעת בכוננים פשוט לחבר אותם איך שהם... הם אמרו בסדר בסדר אין שום בעיה !! אני עכשיו מדליק את המחשב ואני רואה הודעה מוזרה...שהווינדוס שלי לא רוצה לעלות.... טוב אמרתי אולי סתם איזה משהו באתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש אני רואה שהם מחקו לי את כל הכונן שלי !!! אין בכלל PRATTION !!אני רואה כתוב UNLOCATED PARTTION זה היה כונן שמחולק ל C ו F על C היה מותקן ה ווינדוס ועל F היו מלא קבצים חשובים והרבה מאוד תמונות שהצטברו במשך השנים !! והכונן השני כאילו באמת לא נגעו בו..נשאר איך שהוא ! מה אני אמור לעשות ??!?!!! =\ יש דרך כלשהי להחזיר את כל המידע שהיה שם ?! תוכנה כלשהי ? בבקשה אני חיי…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ווינדוס 7 64 ביט עם IE8 ועד היום הכל היה מצוין עם הגלישה והכל. היום בבוקר התקנתי עידכון שנשלח אליי בשביל הדפדפן שמשפר את התאימות שלו ואני חושב אולי שהבעיה בגללו. לאחר התקנת העידכון גלשתי כרגיל עד שפתאום נתקע לי המחשב,חקרתי קצת הנושא וגיליתי שברגע שאני מפעיל את הדפדפן דרך האייקון בשולחן העבודה אז לאחר מכן כל שולחן העבודה תקוע לי כלומר אני לא יכול להפעיל שום יישום דרכו עד שאני סוגר את הדפדפן דרך מנהל המשימות. ברגע שאני מפעיל את הדפדפן דרך תפריט ההתחל אז הכל בסדר ושולחן העבודה עובד בסדר. הסרתי את העידכון,עשיתי סריקת וירוסים והבעיה לא נפתרה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מציק לי איזה שטות םפה הרבה זמן טוב הרזולוציה אצלי אמורה להיות 1280X1024, אבל המחשב חליט שיש לי עוד כמה פיקסלים נוספים שמוסתרים פשוט כי המסך לא רחב מספיק טוב כן אני דעיו לא מבינים מהתיאור הזה כלום הנה מה שקורה כשאני לוחץ פרינסקרין, נכון כשלוחצים על פרינטסקרין אז לוחצים בפוטושופ או פיינט על NEW ואז זה כבר אוטומטית כותב את הרזלוציה שצריך, אז זה לא כותב אצלי כמוש צריך 1280X1024 אלא 2080X1024 הנה מה שמופיע כשעושים פרינט סקרין (כאן אני מראה איך זה נראה כאילו כשאני בפוטושופ) http://img82.imageshack.us/my.php?image=resucm9.jpg וכאן ניסיתי לדמות כאילו מה קורה בפועל כאני מסתכל לי סתם ככה במסך: http://img91.imageshack.us/my.php?image=stupidcompcl7.jpg שימו לב שרק חלק מהתצוגה מועתק…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה והיא גולש באינטרנט הדפדפן (AVANT BROWSER אם זה משנה...) לפעמים זה נהיה מין איטי כזה במיוחד בכתיבה ובכתיבה בשורת כתובות, וכשאני הולך WWW.GOOGLE.COM ואני לוחץ על התיבה שבה אני מקליד את מילת החיפוש ועוזב את המחשב מדי פעם הוא מתחיל להקליד לבד ולכתוב סתם שטויות, לפעמים זה סתם סימנים לא מובנים ולפעמים זה מלים באנגלית שאין בניהם שום קשר מיוחד. לא נראה לי שזה פריצה מפני שאני נמצא עם ZONEALARM PRO וזה לא מראה לי שם בעיה וב NETSTAT לא ראיתי שם פורט מוזר פתוח. גם כשניתקתי את האינטרנט ואפילו הוצאתי את הכבל של הטלפון זה המשיך לכתוב כל כמה זמן ועוצר... כשהייתי מוחק את זה זה היה מחכה קצת ואז שוב מתחיל לכתוב ועוצר, לפעמים הוא גם מוחק. עד לא בדקתי אם זה קורה גם IE…
-
- 14 תגובות
- 8.5k צפיות
-