Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
איך אני מבטל את הודעת windows boot manager בכל פעם שאני פותח את המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני נכנס למחשב שלי, ולוחץ דאבל קליק כלהיכנס לכונן D למשל... אז קופץ לי המסך הזה של open with... ככה שהדרך היחידה להיכנס לתוך כונן היא דרך start>run... איך אפשר לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון שוב חוזר לי איזה באג מעצבן, כל פעם השורה למטה היכן שנמצא התחל מתחרבשת, האייקונים ליד ההתחל פשוט משנים את עצמם לאייקון לא קשור בכלל, כמו ICQ לאייקון של Titan quest, Show desktop לווינאמפ בכלל. מעצבן בטירוף, כל פעם אני משנה ידנית וזה חוזר. יש פתרון? מישהו מכיר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן.. אתמול ככה בערב קיבלתי הודעה מהוינדוס שכללה את המילים הבאות proxy server אני לא זוכר מה עוד.. זה היה error לא הייתה לי ברירה חוץ מלאשר.. מאז התוכנת טורנטים שלי לא עובדת וגם האי מיול עושה בעיות וחוץ מיזה שכל התוכנות שכוללות בתוכן אינטרנט מופיעות ללא האייקון כאילו הוינדוס לא יודע איך להפעיל אותן.. והן באמת לא פועלות חוץ מהאקספלורר
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב פנטיום 4 3000 זכרון 512 לאחרונה מתרחשת תופעה ממש מוזרה. מופיע לי מסך כחול וכתוב שיש בעיה באקספי. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בחימום יתר של המחשב. ניקיתי את המאוורר והתקנתי עוד מאוורר. כמה ימים המסך הכחול לא היה מופיע. אבל מאתמול זה שוב קרה לי פעמיים. מה זה יכול להיות? רעיונות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס שמשגעת אותייייי פתאום הכפתור הימני והשמאלי לא עובדים בתוכנות או בווידנוס,כאילו לא מגיב במקומות שונים, והרבה דברים שקשורים לאינטרנט אקספלורר לא עובדים.. קישורים לא נפתחים וכנל הורדות. תוכנות לא נפתחות וכו'.. למישהו זה קרה או מכיר את זה??. תודהה
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, יש לי בבית Vista SP1 הכל רץ חלק ועובד אחלה, בגדול אני ממש מרוצה. רק מה? התחילה לי בעיה מוזרה שאני לא יודע מתי בדיוק היא התחילה, והבעייה היא: המחשב כבוי, אני מדליק אותו, הכל אחלה, המערכת עולה מהר וחלק, הכל טוב. הבעיה מתחילה ברגע שאני עושה ריסטרט, המערכת יורדת טוב, מגיע המסך הרגיל של ה BIOS ואז כשהמערכת אמורה לעלות מחדש לפני המסך בוט של VISTA אני מקבל מסך שחור בלי שום סמן מהבהב וככה זה נשאר. שמתי לב שאם אני משאיר את זה ככה אני שומע את המאוורר של הספק מתחיל להעלות קצב (נראה לי שהמעבד עובד יותר חזק). הבעיה נפתרת ברגע שאני מכבה את המחשב, ומדליק שוב, המערכת עולה סבבה כמו בפעם הראשונה... מוזר לא? יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה לשתף אתכם בבעיה מוזרה עם מחשב חדש: קניתי מחשב חדש (מפרט בהמשך) ויש לי בעיית התחברות מוזרה אני מתחבר לאינטרנט גולש והכל בסדר, ואז נאמר משאיר את המחשב לילה או שניים דולק( פרקי הזמן שבעקבותם זה קורה אינם קבועים), וכשאני חוזר למחשב לגלוש שוב, אין לי חיבור לאינטרנט וקופצת ההודעה: "host process for windows services stopped working and was closed" מה שלא אעשה כולל אתחול המחשב לא עוזר. הדבר היחיד הוא לכבות המחשב, להוציא את כבל החשמל מהמחשב ולהחזירו לאחר דקות מספר, להדליק המחשב והכל חוזר להיות בסדר עד הפעם הבאה. בתמיכת ספק האינטרנט נאמר לי שייתכן וחשמל סטטי גורם לבעיה. החלפתי מודם וגם זה לא עזר. חיברתי המחשב לשקע אחר(גם בביתי וגם בבית של חבר) וגם לא עזר. אני עובד…
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני משתמש ב - WIN XP PRO זה זמן רב. פירמוט אחרון לפני כחצי שנה. מקפיד מאוד על מחשב נקי מוירוסים וסוסים טרויאנים למיניהם. בימים האחרונים החלה אצלי תופעה מוזרה. כשאני לוחץ עם העכבר על start או באקספלורר על favorites מופיע לי התפריט לשבריר שנייה ומיד נעלם. התופעה ממשיכה כך מספר לחיצות רב ורק לאחר מכן בלחיצה העשירית בערך התפריט נישאר ולא נעלם. אולי מישהו יודע כיצד ניתן לפתור תקלה זו ומדוע היא הופיעה. תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים ששוקלים פחות מ 2 גיגה לדיסק קשיח FAT32 וזה לא זז ובסוף נותן הודעת שגיאה, ב 8.1 לא הייתה שום בעיה עם אותם קבצים למישהוא יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמעט כל ישום שאני מפעיל , צורך 100 אחוז זמן מעבד למשך כמה שניות ואז משתחרר ופועל כרגיל מה עושים ? התקנתי את כל העדכונים מ- windows update . גד
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 משתמשים, אחד מנהל המחשב והשני משתמש מוגבל, משום מה כל כמה ימים חשבון המשתמש המוגבל מתאפס לי (כאשר אני מנסה להכנס לחשבון המשתמש קופץ לי חלון וכתוב בו שהפרופיל פגום ואחרי כמה שניות נכנס לפרופיל כאילו פתחתי אחד חדש...). זה לא בעיית וירוס כי זו התקנת Win חדשה, ויש אנטיוירוס מעודכן (מה שגם פרופיל המנהל אף פעם לא עשה בעיה), כל פעם בשביל להחזיר את הפרופיל המשתמש למצב הנורמלי אני עושה שחזור מערכת, אבל התהליך חוזר על עצמו כל מספר ימים. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אין לי מושג איך לסדר את זה למרות שניסיתי כמה דברים... הבעיה היא כזאת: התקנתי עוד הארד דיסק במחשב. מאיזה מחשב ישן שהיה לי בבית - ועליו היה וינדוס 98... בדקתי מה היה עליו (איזה נוסטלגיה!) ובין היתר פתחתי מסמף בכתבן של הווינדוס הכל היה רגיל פירמטתי את ההארד דסק לNTFS והכל עבד נורמלי עכשיו אני בא לפתוח קובץ בכתבן והשתנה לי האייקון למגעיל הוא מווינדוס 98!!! חחח זה כזה מכוער... מה עושים?!?!? ככה זה נראה: http://img296.imageshack.us/img296/8189/19ns.jpg איך אני מחזיר את זה לנורמלי של XP?!
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם! הסיפור קצת מוזר והרי הוא לפניכם: המדפסת שברשותי היא hp officejet 8500. התקנתי אותה על המחשב הנייד שלי, שעליו windows xp והיא עובדת מצויין. גם כשהתקנתי אותה, לראשונה, על המחשב החדש שלי שיש לו WINDOWS 7 64BIT היא עבדה מצויין (ללא צורך בדרייברים) הבעייה החלה כאשר, בעקבות תקלה טכנית במחשב, פירמטטי והתקנתי את הווינדוס מחדש. הכנסתי שוב את המדפסת והיא הותקנה כרגיל, אך אף מסמך שאני שולח להדפסה לא מודפס! אפילו לא מופיע חיווי שיש תקלה כלשהי! הוא פשוט אומר לי שהמסמח הודפס! התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר לWIN7 64 שנמצא באתר HP אך ללא הועיל- אולם בתכנת השירות של HP מופיע שהמדפסת מקוונת, היא מראה כמויות צבע ואפילו מצליחה להדפיס(!) דפי כיול, בדיקה למדפסת, אך לא דרך שום …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי windows xp home edition sp1 שעד עכשיו לא עשה לי בעיות.... מה שקרה הוא שהתקנתי את התוכנה 3danalze שהתוכנה עצמה לא עשתה לי בעיות התוכנה היתה מותקנת ב- d:\3danalyze\3danalyze אז לא רציתי שהתוכנה תהיה בתקייה בתוך תקייה אז עשיתי גזור לתקייה d:\3danalyze\3danalyze והדבקתי בכונן D כדי שלא תהיה לי תקייה בתוך תקייה כך שהתוכנה תמצא ב- d:\3danalyze מייד לאחר שלחצתי על הדבק זה נתקע לי ולא הגיב אז סגרתי את זה ומאז אין לי גישה לתקיית הבסיס של d יש לי גישה אמנם לכל שאר התקיות - זאת אומרת אם אני ארשום בשדה הכתובת d:\games למשל הוא לא יעשה בעיות אבל אין לי שום גישה לתקיית הבסיס כך שאם במחשב שלי אני לוחץ על כונן d הוא נתקע ולא מגיב גם דרך הסייר אין לי גישה ואפילו כשאני להתקין משהו בכ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. לאחרונה יש לי בעיה מוזרה ביותר שהווינדוס פשוט לא מאפשר לי ללחוץ לחצן ימני על כל קובץ כלשהו סתם ככה.. (הוא אמור לפתוח חלון קטן עם אפשרויות, הדבר הרגיל בקיצור). ובמקום זה הוא נותן לי הודעת שגיאה בכל פעם. לא משנה אם זה בשולחן עבודה או בתיקיות. כל קובץ. יש לי את הווינדוס כבר שנתיים ורק היום פתאום צצה הבעיה (אומנם התקנתי דברים חדשים כמו תוכנות מDriver Genius למי שמכיר אבל לא משנה). זה מה שהוא רושם לי בשגיאה: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BEX שם היישום: Explorer.EXE גירסת היישום: 6.1.7601.17514 חותמת הזמן של היישום: 4ce796f3 שם מודול התקלה: StackHash_0a9e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 היסט החריגה: 00000000 קוד החריג…
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום. היום ניתקלתי בבעיה מוזרה ביותר הקשורה לכוננים שבMy Computer. כשאני ניכנס ל-My Computer כל כונן או תיקיה שאני לוחץ עלייה פעמיים כפתור שמאלי בכדי להיכנס אליה מעלה לי חלון Search Results בימקום התוכן של אותו כונן\תיקייה הדבר האחרון שעשיתי שקשור לעיניין הזה הוא שהיתעסקתי על האייקונים של הכוננים (C, G, D..) ועם האייקונים של התיקיות והחלפתי אותם בדרך הזו : Tools > Folder options > File Types > ואז לחצתי על האיקון של הכונים ועל האיקון של התיקיות והחלפתי את התמונה שלהם. אחרי הסיפור הזה חשבתי שזה המקור לבעיה וכמובן שהחלפתי אותם בחזרה (החזרתי את התמונות מהתיקיה System32 > Shell32) אך ללא הואיל! אנה עזרו לי לימצוא את פיתרון לבעיה זו, רב תודות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחילה לי הבוקר מין בעיה מוזרה, אני לא מצליח להקליק עם הסמן של העכבר בווינדוס על כל דבר (עם זה לפתוח קובץ או קיצור דרך מסוים) זאת אומרת רק אחרי 3-5 הקלקות מהירות עם העכבר על אותו האיקון או כל דבר אחר אני מצליח להכינס, אני ייתן עוד דוגמא למשל באייסקיו שאני רוצה ללחוץ על שם מסוים כדי לשלוח לו הודעה אני צריך ללחוץ לפחות 3 קליקים מהירים על אותו השם כדי שההודעה תפתח, דאבל קליק לא עושה כלום פשוט נראה כאילו סימנתי את אותו השם עם העכבר למרות שלחצתי עליו דאבל, עם מישהו ניתקל בבעיה הזאת או מכיר דרך לסדר אותה בבקשה שיידע אותי, תודה רבה! דרך אגב: ניסיתי לעשות שיחזור מערכת, להפעיל את הווינדוס במצב בטוח להחליף דרייברים לכרטיס מסך ושום דבר לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השם והודעת הפתיחה שלי כל הזמן נהפכים אוטומטית מעברית לג'יבריש. אני משנה בחזרה לעברית ואז אחרי כמה זמן זה שוב הופך לג'יבריש. מישהו מכיר את התופעה המעצבנת הזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר תקופה לא קצרה יש לי בעיה מוזרה במקלדת מגע, זאת שקופצת כשלוחצים על האייקון הקטן למטה. כשאני נוגע במקש של 'ת' זה מתנהג כאילו לחצתי על ' , ' כשאני נוגע במקש של 'ץ' זה מתנהג כאיו לחצתי על ' .' ותוך כדי הנורה של הCAPSLOCK נדלקת לשבריר שנייה. מה שמוזר זה שאם אני לוחץ על CAPSLOCK אז זה מסתדר... אבל אז שאר האותיות הופכות להיות אותיות גדולות באנגלית.... זה ממש מציק, בגלל שהמחשב שלי (dell inspirion 15 7568) נהפך גם לטאבלט, ואז אני משתמש במקלדת הזאת. אשמח לעזרתכם! איתי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מצליח לשמוע סאונד רק מהאוזניות אבל לא מהרמקולים שבמסך. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
בתיקייה מוסיקה פתאום נעלמה לי האפשרות לסדר את התיקייה לפי זמן הגעה (modified): במקום זה, יש לי את האפשרויות האלו: למשהו יש מושג איך אני מחזיר את זה למצב הרגיל?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מותקן לי XP והתקנתי עליו את העברית הכל עבד יופי בהתחלה ואז עדכנתי את הווינדוס ומשהו מוזר קרה לעברית המחשב עולה בעברית וכל המסמכים והתיקיות בעברית (כולל לוח בקרה) אבל ה SHELL, כלומר גזור הדבק וכו מופיעים באנגלית !! ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ללא הועיל יש למישהו רעיון איך לתקן את המחשב הסורר ? איפה ניתן לשנות את הSHELL בווינדוס ? תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי בעיה מוזרה ומעצבנת שאני לא מצליח לפתור, על הלפטופ שלי מותקנת ווינדוס ויסטה המחשב כולו באנגלית עם תמיכה במקלדת בעברית הקטע המוזר הוא שאם נגיד אני מקליד משהו בNote pad בעברית שאני רוצה לשמור את זה מופיעה לי הודעה מוזרה (מצורף תמונה של ההודעה) כמוכן בהרבה תוכנות ובין השאר בITUNES אין לי תמיכה בעברית האם חסרים לי פונטים או שזאת בעיה אחרת? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, יש לאחותי מחשב נייד מסוג hp pavilion dv6000 עם מערכת ויסטה. המערכת כנראה הורידה באופן אוטומטי עדכונים ולפני ההדלקה היא מנסה להתקין אותם. אבל זה לא מצליח, זה חושב שעה ואז עושה ריסט וכך חוזר על עצמו. ניסיתי להפעיל את המחשב בSAFE MODE וזה עדין עובר דרך ההתקנה של העידכונים. ניסתי גם להפעיל SAME MODE עם command prompt כדי לנסות לעשות שחזור מערכת, אבל משום מה זה לא נותן לי לכתוב פקודה ושוב מגיע לעדכונים. אני לא יודע מה לעשות!! לא אכפת לי לפרמט אבל אני חייב קודם לגבות שם דברים.. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-