עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום אנשיםםםם, ככה, חבר שלי קיבל אתמול מחשב פיצוץ.... יש לו דיסק צרוב של אקס פי, איך מתקינים....?? הכנסנו את הדיסק, עשינו ריסט, והוא עדיין רושם: "press any key to restart" או משו בסיגנון לא זוכר בדיוק.... בקיצר, איך אני מתחיל את ההתקנה....

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אתמול הופיעה לי פתאום הודעה שצריך לבצע אימות מקוריות עם מייקרוסופט, וזה לא עבר, משמע - כוכב כחול בצד תקוע. כל הזמן הזה היה לי אימות מקוריות ( בעזרת קראק או משהו שמתכנת שם לי). נראה כאילו מייקרוסופט שדרגו את העניין, קורה למישהו? מה עושים? תודה, תומר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by soundf,

קראתי באשקול בנושא אבל הוא עכשיו סגור ככה ש.... בקיצר המפרט שלי: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego coreמעבד- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-Dלוח אם- ספק כוח-HEC 480W ACE480 דיסק קשיח-WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII צורב DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK מארז-Sunbeam Transformer BLUE מאוורר מאיר לידים-Thermaltake Ultra UV Fan 120mm blue זכרונות-PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 כ מסך-CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO עכשיו הורדתי את כל התוכנות שכן פועלות בVISTA לפי מה שראיתי פה: http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List ועכשיו אני מוריד דרייברים לכל החלקים במחשב... המטרה שלי בלעבור היא לנצל את המעבד יותר כ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Imtheman,

למה החיפוש של הWINDOWS הזה כל כך גרוע?? זה אצל כולכם או רק אצלי ?? הגעתי למצב שאני מחפש ב חלון דוס!! תגידו אין אזיה תוכנה אחרחת שמחליפה את הכישלון הזה???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by chinchi,

לאחרונה, בשתי ההתקנות האחרונות של הווינדוס, או ששכחתי או שלא יודע. פשוט השפות לא בסדר לפעמים זה ג'יבריש, לפעמים על מנת לכתוב כתובת מייל עם @ בה צריך לשנות את השפה לעיברת וזה גם קורה באיסיקיו. עזרו לי בבקשה להיזכר איך אני אמור לסדר את ההגדרות שם לאחר התקנת הווינדוס.. כי פעם לא היו לי בעיות עם זה מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by KrackeR,

אם יש לי תוכנה שרשום שהיא עובדת רק ב 32 ביט, היא בהכרח תעבוד בכל וינדוס שהוא 32 ביט (לדוגמא גם ב win7 גם ב vista וגם ב XP)? כנל לגבי 64 ביט, היא תעבוד בכל מערכת הפעלה של וינדוס שהיא 64 ביט? והאם 64 ביט תמיד יעבוד גם ב 32 או ההפך? (שמעתי על זה משהו) אשמח לסדר בנושא תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי אני לא מוצא באתר של מיקרוסופט את החבילה של הx64 יש רק את הx86. האם החבילה של הX86 מתאימה לשילוב על דיסק של X64??? האם יש mUI לX64 שאפשר לשלב עם nLITE?? תודה לעונים... :yelclap:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, על המחשב מותקן XP PRO. לפני כמה ימים WINDOWS הפסיך לעלות ורואים מסך שחור (בלי הסימן של העכבר, למרות שהנורה בתחתית העכבר דולקת). נראה שהבעיה היא ב WINDOWS כי לחיצה על F8/F7 מפנה לקונפיגורציה או לאפשרויות הרצת מערכת ההפעלה. ניסיתי את כל האפשרויות של הרצת מערכת ההפעלה (safe mode, last working , etc) אבל תמיד התוצאה זהה - מסך שחור. מה דעתכם? איך אפשר לתקן את הבעיה? חשבתי לבצע REPAIR של ה WINDOWS, אבל ה CD/DVD ROM לא תקין (ולא בשימוש) ובנוסף מצאתי רק תקליטור התקנה של XP HOME. האם אפשר לבצע REPAIR עם XP HOME על XP PRO? האם אפשר להעתיק את התקליטור ל DOK ולחבר לכניסת USB? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. למה הכתב לא בסדר כאשר אני מנסה לרשום דברים באתרים כמו פה למשל: ג??‗ ?י?א?? ????? מה שרשום למעלה זה: עידן אשכנזי החמוד אה וזה רק באינטרנט בבקשה תעזרו לי אני כותב את זה מחבר אני עכשיו בדרך הביתה ואני לא יכול לעשות חיפוש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sharmeiri,

שלום רב לכם כשרכשתי את המחשב רכשתי גם מערכת הפעלה WIN XP HOME -לאחר מכן הבחנתי כי רשום על העטיפה של הדיסק windows xp home edition oem prodact -לאחרונה קראתי בכל מיני אתרים, למשל כאן :http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3384632,00.html . והבנתי שאפשר להתקין את מערכת ההפעלה רק על המחשב הזה -שרכשתי ביחד עם מערכת ההפעלה. האם זה נכון .אם אני רוצה, למשל להתקין במחשב הזה WINDOWS7 או ויסטה -ואת חלונות XP HOME להתקין על מחשב אחר -אז מה יהיה . האם יש דרך לעשות את זה? מישהו ניסה להתקין OEM על מחשב אחר והצליח\לא הצליח ? תודה לכם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Shpiz,

אז ככה יש לי ווינדוס אקס פי פרו ולפעמים הסרגל כלים פשוט נתקע כל המחשב עובד אבל הסרגל נתקע ולא מגיב ומתעדכן במנ שהולך במחשב וכעבור חצי דקה בערך זה מסתדר...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. (לא משנה. התקנתי גירסא אחרת שעובדת.) התקנתי עכשיו MicroXP, והתקנתי Complex languages & support for right to left... ובכל שאר האפשרויות בחרתי ב-Israel, Hebrew; אבל בשמות של תיקיות וקבצים, רואים הפוך; כלומר במקום תיקיית "חדש" רשום "שדח".

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ivan,

אני לא מנקה אף פעם. חבל על זמן, כמה זבל כבר יש ?, ולא שווה הסיכון. אבל זה עושה מחשב עובד מהר יותר, לא ? לא בדיוק! PCWORLD בדק. http://www.pcworld.com/article/230447-2/cleanup_utilities_can_they_speed_up_your_pc.html

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by roeesnir,

כל פעם שאני מתקין XP, אני עושה המון שינויים ברג'סטרי. (אופטימיזציה לעריכת וידאו) איך אפשר ליצור קוצב REG עם כל השינויים הללו, כך שאפעיל אותו - ונגמר הסיפור. זה חוסך המון עבודה. יבורך מי שיודע ויעזור לי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אז ככה, מדובר בבעיה שכבר קרתה לי לא פעם ומעולם לא מצאתי לה פיתרון. חיפוש ברשת העלה כל מיני פתרונות שקשורים ל-autoplay אבל לא פתרונות שקשורים לבעיה הספציפית שלי. עד היום רק התקנה מחדש פתרה את הבעיה. הבעיה היא כזו: הכנסת דיסק לכונן לא מעלה שום דיאלוג אוטומטי. רק refresh נותן לי מידע לגבי גודל דיסק בכונן אבל לא משנה את שם ה-DVD לדוגמא, נגיד שאני מכניס את המשחק Prey. הכונן לא מזהה אותו אוטומטית, refresh ייתן לי את הגודל של הדיסק (אם אני לא טועה) אבל שם הכונן לא ישתנה וכנ"ל לגבי ה-Icon. ההעתקה של קטע של הרג'יסטרי שקשור לכוננים, ממחשב אחר עם XP, פותרת את הבעיה עד לאיתחול הבא ואז התופעה היא שמה שהיה אחרון בכונן יהפוך להיות המזהה הקבוע שלו, אם אמשיך את הדוגמא, כעת הכונן ייקרא …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. הרבה פעמים כאשר אני מאחד קבצי WMF באמצעות Easy Video Joiner, אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח "Access violation in module ntdll.dll". אחרי שאני סוגר את התוכנה ופותח אותה מחדש, אני יכול לאחד את הקבצים שניסיתי לאחד מקודם. אבל, כאשר אני מנסה לאחד קבצים אחרים, אני שוב פעם מקבל את הודעת השגיאה הזו. הודעת השגיאה לא מופיעה תמיד. לפעמים ניתן לאחד קבצים מספר פעמים ללא הודעת שגיאה, ובפעמים אחרות הודעת השגיאה מופיעה אחרי כל ניסיון שני של איחוד קבצים. מה גורם ל-Access Violation? מה תפקידו של הקובץ ntdll.dll? איך אפשר לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dandisc,

אני רוצה לפרמט, אך חושש מנעילת קבצים מהווינדוס הישן, האם ניתן למנוע זאת מראש? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by realmagic,

אהלן, יש לי XP רגיל עם רשיון חוקי ואני מחליף את המחשב במחשב חדש עם 4 גיגה זכרון. האם אני צריך לקנות רשיון חדש? האם אני יכול להתקין את XP64 עם הרשיון הקודם (ברור שרק על המחשב החדש - לא על שניהם בו זמנית)? מה בדיוק הפרוצדורה בנושא? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אמרו לי לרוקן אייקונים ותוכנות וקיצורי דרך מהמסך על מנת לשפר את המהירות של המחשב, רציתי לדעת אם יש קשר, או סתם קשקוש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by BlackBird71,

כמעט כל מה שאני עושה עולה לי מסך כחול ורשום בו dumping physical memory to disk אפשר לסדר את זה? והנה ההקבצים של הminidump http://hotfile.com/dl/69124361/b5bf58f/MINIDUMP.rar.html [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by AmL1,

יש לי ויסטה אולטימייט נ32 ביט כשאני מנסה לפרמט את אחת המחיצות לNTFS הוא אומר שווינדוס לא הצליח להשלים את האיתחול...לFAT32 אין בעיה... ניסיתי דרך סייפ מוד וניסיתי למחוק את המחיצה וליצור אותה מחדש דרך ניהול דיסקים...מה עוד אפשר לעשות? תודה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by O.Z,

כאשר המחשב שלי נכנס למצב של standby ( מצב המתנה) בכל פעם שאני נוגע בו או מזיז את העכבר הוא "מתעורר". האם יש אפשרות לבטל את זה ולגרום לו "להתעורר" רק כאשר אני אלחץ על הכפתו של הדלקת המחשב ? יש לי מערכת XP ומה שמוזר הוא שעל המחשב הקושם שלי עם אותה מערכת הפעלה זה כן היה ככה ( שמעירים את המחשב בעזרת לחיצה על כפתור ההדלקה).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eegg,

i have win 98 se on this computer and i can't find anywhere a patch of somesort to put hebrew on it so i can read and write Hebrew please help.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by xena,

היי... כרגע ה XP שלי יכול לקרוא עברית ואנגלית בכל מצב ובכל תוכנה. האקספלורר והסייר יכולים לקרוא עוד הרבה שפות אחרות, אך לא כך עם שאר התוכנות שלי. איך אני עושה ששאר התוכנות גם יקראו שפות אחרות? עם אופיס גם אין לי בעיה. מה שולט בדברים האלה? הגדרות הפונט של התוכנה לא עזרו לי. xena

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ככה... יש לי לוח אם של אייביט שקניתי לפני ארבעה חודשים בערך ומידי פעם כשאני מכבה את המחשב השעון של הווינדווס משתנה לי. אני לא חושב שזה ביגלל הסוללה כי הלוח אם הוא דיי חדש, וגם עשיתי סינכרוניזציה עם השעה של ווינדווס (מה שיש ב Date and time properties). יש הצעות??? :-\

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.