עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מוצר הדגל של היצרנית האמריקאית חושף את מלוא היכולות שלו - ואנחנו מתקרבים ליום שבו נראה גם מכשירי חלונות 10 המבוססים עליו לכתבה

2. היי אני מנסה להפעיל את windows update והוא לא מצליח להתקין את העדכונים בהצלחה. לאחר ההפעלה מתקבלת הודעת השגיאה Error found code 8E5E03FA windows update has encountered an unknown error האם ידוע למישהו איך לפתור את זה? כי הווינדוס נתקע תמיד באותה נקודה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום! רציתי לדעת ,איך אני מבטל את ה30 יום של ווינדוס ?XPאם אני לא טועה,קוראים לזה אקטיבציה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by alons126,

היי אחרי כמה פעמים שהשתמשתי בבטא של WIN 8 קניתי את המערכת ממיקרוסופט בהתחלה עשיתי שדרוג מ-WIN 7 ל-WIN 8 ככה שישארו לי כול הקבצים שלי זמן קצר אחרי ההתקנה כל האפליקציות metro קרסו לי אז בחיפוש בגוגל הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אז עשיתי איפוס מלא לדיסק מערכת כדי למחוק את כל הדרייברים והשטויות ואחרי זה התקנתי את הכול על וינדוס נקי כמו חדש התקנתי את המערכת והתקנתי את כל הדרייברים של המערכת (לכרטיס מסך, לוח-אם ועוד..) אך המערכת לא מפסיקה לקרוס לי ואני רואה את מסך הקריסה הזה עם הסמיילי היא קורסת לי בעיקר כשאני מפעיל תוכנות של WIN 7 ולפעמים גם באפליקציות של WIN 8 המחשב שלי בן שנה ועם win 7 אף פעם הוא לא קרס לי בלית ברירה חזרתי כרגע לwin 7 עד שהיה פתרון לקריסות האלו מישהו יודע מה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Vaknir,

כל העידכונים הקריטים אפשר להגיד, לא מצליחים להתקין על המחשב, אבל כל השאר כמו netframework 3 יורדים ומותקנים בצורה טובה מאוד! . את ה netframework הוא היה צריך להוריד את השאר הוא לא הוריד, פשוט ווידא שהם קיימים וזהו , אי אפשר למחוק אתם שהוא יוכל להוריד מחדש? ( ד"א העידכונים לא מופיעים בהוספה הסרה גם לאחר סימון הוי שם ) מקווה לעזרה. בתודה ניר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by the red dragon,

היה לי BLUE SCREEN OF DEAD והיה כתוב לי שם שמשהו שקשור לביוס הפסיק לפעול ושצריך לבדוק אם הדרייברים מעודכנים. איך עושים אופדייט לביוס?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם וחג שמח. יש לי מחשב פנטיום 4 , עם מערכת הפעלה xp , אני רוצה לפרמט את המחשב , והלתקין עליו xp חדש. יש לי בעיה קטנה: במחשב מותקן לי הרבה תוכנות של חברות ביטוח, מותקן לי תוכנה בשם פוקוס, ועוד הרבה תוכנות מותקנות במחשב הזה. השאלה שלי היא כזאת: אני חושש מלפרמט , כי אין לי את ההתקנה של התוכנות הללו , הם כבר מותקנות במחשב שלי. 1. איך אני יכול לפרמט את המחשב , ולגבות את התוכנות , שאחרי שה xp יותקן , אני פשוט יעלה את התוכנות והם יעבדו. אם אני יעתיק את התוכנות (קיצורי דרך). זה לא יעזור לי , כי אחרי זה, זה לא יעבוד לי ב xp שאני יתקין. מה אני יכול לעשות , יש איזה כלי שמגבה תוכנות שלמות , ופשוט אני שופך אותו אחרי ההתקנה , והתוכנות הללו יעבדו?? בתודה מראש בר לוי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by קייזרמן,

שלום לכולם קניתי לפ טופ חדש עם XP פרו חוקי ומחמד. הבעיה היא שהוא לא מכיר בשפה העברית. בדקתי בקונטרול פאנל ומופיעות שם המון שפות נוספות לאנגלית, אך עברית- אין. על המקלדת חרוטה עברית (המחשב נקנה בארץ.) כשמעתיקים אליו קבצים בעברית- האותיות משנות את הסדר מהסוף להתחלה. מה עושים? אליעזר בן יהודה מתהפך בקברו... תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by The-Magician,

שלום.. התקנתי את האנטי וירוס נוד, שמתי לו את ההגנה של anto theft וזה יצר לי עוד משתמש חדש בשם JOHN זה מה שבחרתי (מסתבר שזה היה טעות) אני בא להעלות את המחשב והוא לא נותן לי גישה להכל, אני נכנס לאדמין והוא פיתאום מבקש ממני סיסמא, אני יודע שהיוזר הקודם עדיין נמצא במחשב אני רואה אותו דרך התוכנה Reset Windows Password אבל שאני בא לנתק משתמש אני לא רואה אותו, מה אפשר לעשות? *אני מנסה ליצור דיסק לאיפוס הסיסמא אבל זה תמיד נכשל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by David Ell,

היי, אני חייב 64 ביט וניסיתי להתקין לפני כמה ימים, אבל ההגדרות מוזרות, אני לא יכול לעלות רזולוציה מ-1280X1024 ואין לי אינטרנט. אני רוצה להוריד / להתקין מחדש, אני צריך למחוק את מה שהתקנתי? כי כרגע יש לי 2 מערכות הפעלה. זה פרוץ ולא ראיתי חוק שאומר שאסור לדבר על זה, אז אם כן אני מתנצל מראש ותנעלו את השרשור*

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kalda01,

יש לי מצגת PPT המכילה קבצי AVI מובנים שעובדת ללא בעיות במחשב עם XP PRO ואופיס 2010, אך במחשב עם חלונות 7 ואותה גירסת אופיס קטעי הוידאו מוצגים ללא קול. האם זו בעיית CODEC ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by etay34,

שלום יש לי מחשב נייח רגיל (יש את המפרט שלי בצד אם מישהו צריך לדעת נתונים) קיצור יש לי וינדוס ויסטה 64BIT במחשב ופתאום הוא עשה לי ריסט ונתן לי הודעת שגיאה של מערכת והיא ככה: windows failed to start. a recent hardware or software change might be the cause. to fix the problem: 1. הכנס דיסק התקנה של וינדוס 2. בחר את שפת ההתקנה 3. לחץ על תקן מחשב. status: 0xc0000023 info: an unexpected error has occurred. זה מה שמופיע לי בעיקרון ניסיתי להפעיל את הדיסק שוב של ההתקנה אבל אחרי שהוא מתחיל לטעון קבצי התקנה הוא שוב מציג בעיה ועושה ריסט למחשב... חייב עזרה ממש ממש ממש דחוף..!! זה ממש קריטי ויש לי דברים חשובים במחשב!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. למשל כול מיני SERVICES שפועחים עם הויסטה..מה אפשר לכבות ומה לא....?הכול כדי להפוך את ויסטה ליותר קלה ומהירה... יש אתר כזה או אולי מישהו יודע ויכול לתת כמה עצות מה לסגור מה לכבות בויסטה..כול מה שלא נחוץ וסתם זולל משאבים..? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 6kwar,

Windows XP/Windows 98 Matchup

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nadav1379,

אני פירמטתי את המחשב היום והתקנתי שוב XP והמשחב לא זז הוא זז יותר לאט משהיה מלא ועכשיו הוא ריק שאני מדליק אותו הוא עולה מהר אבל שאני עובר בין התיקיות אחרי שהוא עלה יש לו לגים כאלה מעצבנים מה אני צריך לעשות? אולי להתקין שוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by rorlich,

שלום לכולם חג שמח ברשותי מחשב AMD athalon 64 + win xp home edition עכשיו ברצוני לפרמט את המחשב.... אשמח אם תסבירו לי איך אני עושה את זה... בתודה מראש, שגיא.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sagim194,

יש לי לוח אם abit ip35-e. יש לי win7 וכאשר הדלקתי את המחשב קיבלתי את ההודעה bootmgr is compressrd press ctrl+alt+del to restart ולאחר המכן המערכת הפעלה לא עולה. לפי מה שהבנתי אני צריך להכניס את הדיסק של מערכת הפעלה ולעשות תיקון, הבעיה שכאשר אני מכניס את הדיסק לא קורה כלום. יש פתרון??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. מה הייתם מתקינים במחשבה שזאת המערכת האולטימטיבית למחשב שלכם.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אם יש לי דיסק קשיח ב NTFS ו(של חבר) והבאתי אותו למחשב שלי עם WIN XP PRO כשאצלי זה FAT32, איזו דרך יש כדי לחלץ משם מידע מבלי לפרמט\לפגוע בתוכן הקבצים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, ברשותי Windows 7 32bit Ultimate. לפני מס' ימים קרה דבר מוזר, כאשר אני מקיש Windows+P כדי להעביר את התמונה בין המחשב למסך הטלוויזיה, לפתע המחשב מופיע כ- Projector (כלומר, כאשר אני בוחר Projector Only, רואים במסך המחשב), והטלוויזיה מופיעה כ- Computer (כאשר אני בוחר Computer Only, התמונה עוברת לטלוויזיה). לפני כן הכל היה בסדר (כלומר הפוך מהמצב הקיים כעת) ולא זכור לי שביצעתי משהו שיכול לפגוע בכך. ניסיתי להחליף פיזית בין החיבורים בכרטיס מסך, בתקווה שזה יסתדר, אך זה נשאר אותו דבר כיצד אוכל "לומר" למחשב שמסך הטלוויזיה הוא ה- Projector ומסך המחשב הוא ה- Computer? ניתן להגדיר זאת ידנית? תודה רבה, אורן.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by NuKe007,

משום מה אחת התוכנות\וירוסים במחשב פותח לי קובץ בשם: "explorer.exe" או\ו "explore.exe" ב "c:\" מישהו יודע איך להסיר את הוירוס, כי כאשר אני מוחק את הקבצים ידנית, הם שבים מאוחר יותר, ניסיתי אנטיוירוס כלשהו, לא ממש עזר. חוץ מלנסות אנטי וירוס אחר יש המלצות? ניסיתי לחפש קובץ חשוד שרץ בprocesses או בהפעלה של המחשב, ואין. הייתי שמח לדעת מאיזה תוכנה מגיעה הבעיה, שלא יהיו בעיות בעתיד, בתודה מראש אריאל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני אפילו לא יודע איך למצוא בגוגל משהו על זה אני לא יודע איך זה קרה .רק עשיתי ריסטרט למחשב (לא היה שום דבר חריג שעשיתי לפני) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מקווה שזה הפורום המתאים. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט עם אינטרנט אקספלורר. אני מצליח להתחבר עם פיירפוקס והחיבור תקין. גם תוכנות אחרות מתחברות לאינטרנט בלי בעיה. כשאני מנסה להתחבר עם האקספלורר, אני מקבל הודעה: Internet Explorer cannot display the webpage הבעיה התחילה ביומיים האחרונים. לא התקנתי משהו חריג. היתה לי גירסה 7, ניסיתי להסיר אותו, וזה לא פתר את הבעיה. התקנתי גירסה 8, ועדיין יש את אותה בעיה.

24. Started by RevBlue,

משום מה התחילה לי בעיה של עברית בווינדוס, אם אני רואה למשל פרק או סרט ויש כתוביות בעברית הכל בג'יבריש, והתקנתי למשל תוכנה והגדרתי את הממשק שלה על עברית והכל סימני שאלה. היה לי את זה פעם ואני לא זוכר איך סידרתי את זה, מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dot com,

אני רוצה לפרמט את המחשב בגלל וירוס :'( :'( אני עובד עכשיו אם WIN XP PRO אני רוצה לאחר הפירמוט להתקין WINDOWS 98 ו-WINDOWS XP אז השאלה שלי היא אם אני אוכל להתקין את שניהם על אותו HARD-DISK ??? בתודה מראש ניצן א?ג?ל?מ?ז

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים