עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zohar678,

לאחרונה עקב בעיות במחשב שלי התקנתי עליו מחדש את מערכת ההפעלה אך המצב נעשה יותר גרוע ממה שהיה קודם. ברצוני לדעת כיצד מפרמטים את המחשב? הדיסק הקשיח שלי מחולק לשתי מחיצות. יש לי XP בעברית.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Evilized,

שלום התחילה לי היום בעיה שאני לא מוצא פיתרון אליה ,במחשב שאני מדליק אותו עולה עד שולחן העבודה ופשוט קופא העכבר זז אבל אי אפשר להיכנס לשום דבר ניסיתי גם במצב בטוח גם אותה בעיה. כל החומרה עובדת המאוורים עובדים המחשב כאילו עובד אבל תקוע. יש לי ווינדוס ויסטה 64BIT עם 4GB זכרון של G.SKILL מעבד E8400 כרטיס מסך PALIT 4850HD 512 דיסק קשיח של WD 500 ספק 500W של SEASONIC ולוחם אם של GIGABYTE מה אפשר לעשות האם הפתרון היחיד הוא לפרמט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני משתמש ב-Win XP PRO והבעיה היא כזאת, עקב מה שעשיתי: היה לי חשבון Guest ששיניתי את הקבוצה בה הוא חבר מ-Guests ל-Administrators. לאחר מכן נכנסתי אליו ודרך ה-Group policy editor תחת הגדרות ה-User הגדרתי בין השאר ב-Administrative templates ב-Run Only Allowed Applications (Enabled) שיהיה אפשר להשתמש רק בתוכנות דפדפן. התנתקתי והתחברתי מחדש לחשבון המנהל שלי שגם חבר בקבוצת ה-administrators. התכנון היה דרכו לשייך שוב מחדש את חשבון ה-Guest לקבוצת ה-Guests. אבל עוד לפני שיכולתי לעשות זאת גיליתי לחרדתי כי השינויים בחשבון ה-Guest שעשיתי תחת ה-User Configuration פעלו גם על החשבון הזה! מדוע? זה לא היה אמור להיות מוגדר לחשבון האורח בלבד? זה נראה שהוכל על כל החשבונות בקבוצה. מה אני יכ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by weissby,

הבנתי אני חושב בערך מה זה עושה המדיה סנטר רק דברים אחרים לא הבנתי, כמו: האם זה תוכנה נפרדת? או שזה גרסה מיוחדת של ווינדוז ויסטה? האם זו רק תוכנה? או שזה איזה מחשב/נתב אלחותי או לאדע מה של מייקרסופט? לא ברור לי כל הדברים האלה..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by rangerman,

המערכת היא XP Pro והדפדפן הוא אקספלורר 6 (שניהם בלי SP1). כל החלונות פשוט נעלמים ברגע. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by idank,

בוונידוס אקספי, אני לא רואה עברית.... אני רואה למשל בתקיות וכו' אבל למשל באי סי קיו אני לא יכול לראות עברית..... ויש גם בעיות באופיס כשעוברים בין השפות, בצדדים.... יש לכם מושג למה?

7. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sagim194,

יש לי לוח אם abit ip35-e. יש לי win7 וכאשר הדלקתי את המחשב קיבלתי את ההודעה bootmgr is compressrd press ctrl+alt+del to restart ולאחר המכן המערכת הפעלה לא עולה. לפי מה שהבנתי אני צריך להכניס את הדיסק של מערכת הפעלה ולעשות תיקון, הבעיה שכאשר אני מכניס את הדיסק לא קורה כלום. יש פתרון??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by IME3,

Alt+Tab פעם שהייתי משתמש במקשים הייתי מקבל חלון עם תצוגה מוקדמת של כל החלונות אפילו וידאו וגם אם הייתי מעביר את העכבר למטה בשורה של החלונות הפתוחים הייתי מקבל תצוגה מוקדמת בקטנה אני רואה שזה נעלם לי עכשיו מאיזו סיבה איך אני מחזיר את זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי לכולם ! רבים נמנעים מלעדכן את הגירסה ( build ) של חלונות 10 שלהם בגלל סיבות טובות, שכן לא מעט , אם לא תמיד, עדכון שכזה מביא איתו צרות ובעיות חדשות. אממה ? מיקרוסופט החליטה שהיא יודעת טוב יותר מה טוב עבור הצרכן ולכן דוחפת עדכון KB שלא ממש משאיר הרבה אופציות. https://betanews.com/2020/08/31/microsoft-windows-10-kb4023057-forced-upgrades/ לידיעתכם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by AmL1,

יש לי ויסטה אולטימייט נ32 ביט כשאני מנסה לפרמט את אחת המחיצות לNTFS הוא אומר שווינדוס לא הצליח להשלים את האיתחול...לFAT32 אין בעיה... ניסיתי דרך סייפ מוד וניסיתי למחוק את המחיצה וליצור אותה מחדש דרך ניהול דיסקים...מה עוד אפשר לעשות? תודה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, מעוניין לשתף תיקייה ספציפית ברשת הביתית שלי. יש לי במחשב המדובר WINDOWS VISTA ברשת יש לי מחשבים עם WINDOWS 7/VISTA/XP מעוניין לחסום את התיקייה עם אפשרות גישה בעזרת קוד. איך אני עושה זאת ? תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום! לאחרונה אני לא מצליח לבצע גיבוי בגלל איזה שהוא וירוס (כנראה) אני משתמש במייקרוסופט סקיוריטי אסנטיאל שאני מנסה לעשות גיבוי אני מקבל ארור 0x81000037 ובאנטי וירוס קופצת לי הודעה שיש וירוס וזה הקישור http://www.microsoft.com/security/portal/Threat/Encyclopedia/Entry.aspx?name=Exploit%3aJava%2fBlacole.EL&threatid=2147654826 משהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הי, בחלק מהתוכניות שמשתמשות כנראה בפונט מסויים, התחלף משום מה הפונט, ועכשיו הוא נראה גדול יותר ו"בורח" מהמסך של התמונה. להלן דוגמא: זה גם קורה בפונט אנגלית, לא רק בעברית. מישהו יודע איך מתקנים ? תודה.....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by itayze,

פירמטתי את המחשב ( הפסקת חשמל דפקה את הונדוז , שחזור גם קצת דפק , אז התקנתי מהתחלה ) . לאחר הפירמוט באתי להגדיר גשר ( כי מחוברים אליי למחשב הXbox בנוסף לרשת הביתית ) , אני מסתכל על הכרטיסי רשת של שניהם ,ועל שניהם מופיע משולש צהוב עם סימן קריאה , ורשם Limited or no connectivity , אבל הכ.רשת של האינטרט עובד מצוין , רעיונות ? עזרה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Shpiz,

אז ככה יש לי ווינדוס אקס פי פרו ולפעמים הסרגל כלים פשוט נתקע כל המחשב עובד אבל הסרגל נתקע ולא מגיב ומתעדכן במנ שהולך במחשב וכעבור חצי דקה בערך זה מסתדר...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לפני כמה ימים ניסיתי לכבות את המחשב והוא עשה את כל הפרוטוקול כיבוי ונכבה כמו תמיד ואז כשהוא נכבה הוא פתאום מתחיל לעבוד שוב. ממש מוזר. מפרט בחתימה. יש לי WINXP SP2 אם צריך עוד נתונים תגידו.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sk41,

רוצים לשנות את מסך הטעינה? כאן יש הסבר - http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00021.asp וכאן יש את הסקינים- http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00025.asp הכי אהבתי את זה:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם!. אתמול התקנתי express VS2010. הוא התקין איתו .net framework 4, עידכון לוונדוס KB958655-v2, ו-SP1 ל-SQL SERVER 2008. לאחר ההתקנה, ניסיתי לגשת לתיקיות משותפות (Shared folders), אבל לא ניתן לגשת אליהן. הודאת השגיאה: \\XXXX\dnld is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. הערה: אני רואה את התקיות, ואני יכול אפילו להשתמש במדפסת המשותפת במחשב זה. אולי צריך לעדכן משהוא אחר בווינדוס? תודה רבה! מיותר לציין שאין בדרך חומות-אש, ושה-Workgroup הוגדר, וכו (הכל פעל מצויין קודם לכן)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shayh,

היי, אני לפני קניית מחשב חדש. אני רוצה לדעת האם זה חוקי (מבחינת הרישיון) להעביר WIN XP HOME וOFFICE 2007 מהמחשב הישן (להפסיק להשתמש בו בכלל) למחשב החדש. הרישיון עדיין יהיה בתוקף? צפויות לי בעיות כלשהן? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by RazUzan,

חסרים לי קבצים בלוח הבקרה שלי בוינדוס. הנה תמונה: http://www.razdotcom.be/upload/uploadFiles/cp.JPG כמו שאתם רואים, אין כמה וכמה אייקונים בלוח הבקרה (כמו בקרת משתמשים וכו'...) מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה ושבת שלום, רז.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי,התקנתי WIN10 64 bit על SSD חדש SanDisk Extreme PRO 480GB במהלך ההתקנה של הדרייבר amd-catalyst-15.7.1-win10-64bit (המפרט בפרופיל),המסך נכבה ואז נדלק לאחר מכן,כל תוכנה שאני נכנס אליה,היא נשארת ממוזערת ולחיצה עלייה לא עושה כלום זה קורה גם אם ה-Windows Update מתקין לי את הדרייבר מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ערב טוב וחג שמח. יש ברשותי מחשב נייד דיי ישן (מפרט) שמותקן עליו וינדוס ויסטה. בגדול הכל עובד בסדר מלבד בעיה שצצה בזמן האחרון והמערכת לא מזה שום התקן שעובד בUSB. ניסיתי להפעיל מחדש את המערכת על F8 מצב good... ניסיתי לעדכן את המערכת. ניסיתי לבדוק אןלי חסר דרייבר אבל לא היה חסר כלום. יש לציין שהעכבר היה עובד על מחשב זה והוא תקין לחלוטין. מה עלי עוד לנסות כדיי לפתור את הבעיה? אין לי עוד מושג מה זה עוד יכול להיות ולפרמט מערכת רק בגלל עכבר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Bakshi1,

שלום, לאחרונה צצה לי תקלה מוזרה. לפני עליית ה windows (יש לי windows 7) מופיע מסך שחור ובו רשום Minimal Bash edit והמחשב נשאר במסך השחור הזה. ברגע שאני מבצע reset ולוחץ על F12 ובוחר את ה HDD כמקו ל boot אז ה windiws עולה אך לאחר כיבוי המחשב והדלקתו לאחר כמה שעות הבעיה שוב חוזרת. ניסיתי לברר באינטרנט על הבעיה אך כתוב שהבעיה קשורה ללינוקס ואין לי בכלל את תוכנה הזאת על המחשב (מעולם לא הותקנה). נ..ב כשהמחשב עולה יש את הצפצוף הבודד של הביוס שמסמל שהכול תקין אך כמה שניות לאחר מכן אני שומע צפצוף רציף ואז מופיעה לי התקלה. כשאני מבצע reset ומגדיר את ה HDD כמקו ל boot הצפצוף נעלם ויחד איתו התקלה. אודה אם מישהו יוכל לענות ולעזור לי לפתור את הבעיה הזאת.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eegg,

i have win 98 se on this computer and i can't find anywhere a patch of somesort to put hebrew on it so i can read and write Hebrew please help.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים