עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Yaron2012,

שלום, אשמח לקבל קישור להורדת Windows 7 Pro/Ultimate x64 בעברית. אני משתמש ב- Windows 7 Image Updater וחשוב לי שה- ISO יהיה x64 בלבד. תודה.

2. Started by xMoniT,

אם יש לי וינדוס 7 ואני לא מפרמט אותו ועליו אני מתקין את וינדוס 8.1 אז שאני אדליק את המחשב תהיה לי אפשרות בחירה בין וינדוס 7 לבין וינדוס 8.1 ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי ברשותי עותק מקורי של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT. אני מעוניין לפרט את הכונן הקשיח הראשי במטרה להתקין את המערכת הפעלה מחדש על כונן קשיח חדש שאקנה בע"ה. השאלה שלי היא כזו.האם לאחר שאני אמחוק את הווינדווס ואתקין אותו מחדש על ההארד דיסק החדש.זה יחשב לי כעותק לא חוקי?הכוונה האם הסריאל של הווינדווס יעשה לי בעיות כשהוא יזהה "מחשב שני שהותקן עליו"? אני יודע שהשאלה מטופשת אבל זה חשוב לי.אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ran1809,

טוב קניתי נייד של HP ואני בתוכנית שדרוג ל 7. ואני מקבל אותו (שדרוג) עוד מס' ימים, עכשיו שאלתי היא כזו...מ הבעצם עושה השדרוג..האם הוא מחליף לי את כל קבצי ההפעלה, כי זה נראה לי מוזר כאילו אני מרגיש שהוא ייתבסס לי על הויסטה ויישנה לי את התצוגה אבל הכבדות של הויסטה תשאר. פעם היו אומרים שכל הזבל עדיין נשאר במחשב בשדרוגים של פעם. מה המצב כיום?! אני אמור להרגיש כאילו התקנתי 7 מהבסיס? עוד דבר הרישיון שאני מקבל הוא לשדרוג בלבד או שאני אוכל להתקין מהבסיס..!? תודה רן

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום כאשר חבר שלי מדפיס עברית בVISTA הוא מדפיס לו הפוך כלומר במקום שלום הוא רושם םולש. הוא מדפיס לו גם בWORD וגם במסך טקסט בגלל זה אני חושב שזה בעיה בהגדרות אבל אני לא מכיר את VISTA משהו אולי יודע מה צריך לעשות?

6. Started by chenc,

שלום לכולם לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב של חבר. חצי מהממשק שלו בעברית - כמו שורת ההתחל וכיוון החלונות וכו'. גם שורת התפריטים בעברית. אבל מה? התפריטים שנפתחים למשל - הם באנגלית! ויש גם תוכנות שחלק משורת התפריטים היא אנגלית! ניסיתי המון לשחק עם הגדרות הממשק בXP בלוח בקרה, אך לשווא ; התקנתי מחדש את העברית, ווידאתי שכל פריטי השפה העברית מסומנים וכו'. למישהו יש עוד רעיון? מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה, חן.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by m_k,

חבר שלי התקין WIN XP והוא אומר שהווינדוס אומר לו שעוד 30 יום כבר לא יהיה ווינדוס... מה עושים? מורידים איזה קובץ ומאיפה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by avil055,

מישהו זוכר בזמנו שיצא XP הייתה רק גירסה אנגלית ובאינטרנט הופץ PATCH שהופך אותו לעברית ,מישהו אולי יודע אם יש אחד כזה ל WIN 2K ואם כן איפה ניתן למצוא אותו ? ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by nadav1379,

אני פירמטתי את המחשב היום והתקנתי שוב XP והמשחב לא זז הוא זז יותר לאט משהיה מלא ועכשיו הוא ריק שאני מדליק אותו הוא עולה מהר אבל שאני עובר בין התיקיות אחרי שהוא עלה יש לו לגים כאלה מעצבנים מה אני צריך לעשות? אולי להתקין שוב?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה, ה Process בשם System תופס לאחרונה את כל המעבד, הדבר לא קורא באופן מיידי אלא לאחר זמן מה, אם אני מנתק את החיבור לאינטרנט אז הכל מסתדר אבל אז אני לא יכול להתקשר שוב ואני מקבל הודעת שגיאה 769, אותה לאחרונה קיבלתי המון ללא שום קשר ושאלתי בת'ראד אחר. 1) יתכן שזה קשור לשיתוף קבצים ? 2) בדקתי ברשת אם זה trojan אבל הכי קרוב זה System.exe ופה זה לא המקרה. 3) סרקתי בכל מקרה את המחשב עם adware + kaspersky +s&d. מצורפת תמונה : [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי , אולי מישהו יודע איך להפסיק את הבעייה המעצבנת הזאת שפותחים חלון חדש והוא נפתח רק על חלק מהמסך ולא על כולו...וכל פעם שפותחים חלון חדש צריך להגדיל שוב כדי לראות אותו על כל המסך פעם קראתי שזה מוגדר ברג'סטרי , אם מישהו יודע את הנתיב ומה צריך לשנות שם זה יהיה מעולה תודה מראש יום טוב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by INFERNO,

לחבר שלי יש WIN 98 ב כונן C וXP ב כונן D הוא רוצה למחוק את ה XP ולהשאיר את מה שיש ב D איך הוא עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by RASTA^MAN,

יש לי כרגע אקס פי פרו 2 איך אני מתקין גם 98?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Shpiz,

אז ככה יש לי ווינדוס אקס פי פרו ולפעמים הסרגל כלים פשוט נתקע כל המחשב עובד אבל הסרגל נתקע ולא מגיב ומתעדכן במנ שהולך במחשב וכעבור חצי דקה בערך זה מסתדר...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ofer_mat,

משהו יודע מתי יוצא ? (לא בטא) ומה העידכונים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. יש לי מילון "רב מילים" גירסא 2 שעובד על Win98 אבל אינו מתאים לעבודה ב- Windows2000 . אני זוכר שישנה דרך לבצע תאימות של תוכנות שעבדו על Win98 ולהפעיל אותם במערכת הפעלה מבוססת NT. (מבוססת NT אני מתכוון ל- Windows2000/XP ).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by wollmann,

אני מחליף לוח אם הלוחות עם צ'יפסטים שונים: אחד VIA KT400 והשני nForce2. האם אני אצטרך לשים windows מחדש?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי, הזזתי כמה מחיצות ועשיתי כמה שינויים קטעים, הוא ביקש reboot וממש לפני שהווינדוס עלה ה=PQMAGIC נכנס לפעולה. הוא התחיל בתהליך ועבר כ-33% ואז הודיע על שגיאה מס' 1517 (לא יודע מה זה אומר..) וביקש לעשות שוב reboot. אחרי הreboot הזה, הווידנוס לא עולה, לא רגיל, לא ב-safe mode ולא ב-last known good configuration. מה אפשר לעשות? להכין דיסקט הצלה של PQMAGIC ? אולי להעביר את ה-HD למחשב אחר בבית, שיש בו PQMAGIC ולנסות לשנות כמה דברים במחיצות...? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Yakim Peled,

בימים האחרונים כל פעם שאני מנגן משהו ב-YT אז במקום לראות את הסרט אני רואה מסך ירוק (הסאונד בסדר). לפני הלחיצה אני כן רואה את התמונה. המסך הירוק מופיע רק כשהסרט מתנגן. הבעיה אינה תלוית דפדפן: זה מופיע עם FF12.0, עם כרום 19 ועם IE9. הקטע הוא שלא עשיתי שום שינוי במחשב או התקנתי תוכנה חדשה. טכני: אני על W7 64 ביט. מודרים: אין לי מושג אם זה הפורום הנכון אז אם יש אחד מתאים יותר אנא העבירו אותו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם הארדיסק של 1TB. כמובן שעם WINDOWS 7. אני רוצה לחלק את ההארדיסק ל2 PARTITIONS כך שחלק אחד יהיה עם כ200 ג'יגה, וחלק שני עם ה800 הנותרים. איך אני עושה את זה?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום רב הבעיה שלי היא שאני לא יכול לכתוב בעברית דרך הדפדפן כרום. אני משנה את שפת הכתיבה לעברית והמערכת הפעלה מתעלמת. למטה בצד יש את האייקון שמראה לי HE , אני כותב והאייקון נשאר על עברית אבל הטקסט נכתב באנגלית. למשל את הפוסט הזה אני לא מצליח לכתוב בעברית, אז כתבתי אותו בוורד והדבקתי לכאן. לא משנה באיזה אתר אני נמצא – אני לא מצליח לכתוב בעברית (ג'מייל, פייסבוק או סתם תגובה במאקו). אגב, באקספלורר אני כן מצליח לכתוב בעברית. בתודה רבה לעוזרים

22. שלום לכולם יש לי הודעת שגיאה אחריי שאני בוחר בגירסת 32 ביט הוא אומר לי נא להמתין ואז רושם לי שהמחשב שלי לא תומך בACPI הפעלתי את הACPI בביוס וזה עדיין לא עזר מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך לבדוק או לשנות? תודה רבה לעוזרים צירפתי תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by nir_varon,

היי יש לי windows XP ולא מזמן התעסקתי קצת עם התאמתו לצרכים שלי ושיניתי קצת את המראה שלו. מאז .. נדפקה לי השורת run.. כל פעם שאני מנסה להכניס שם משהו ולהפעיל הוא פותח לי סריקה של תוכנת Ad-aware.. הבעיה שאני לא יודע מה בדיוק יכול להיות ששיניתי שדפק את העניין.. אז אם יש לכם עצה או כיוון אני אשמח לעזרתכם.. תודה (:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. השאלה בכותרת! תודה מראש ofeky1

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. http://www.fastup.co.il/images/44898226.jpg מישהו מזהה את התהליך שכתוב בצד "לא ידוע"? מה זה? לבטל? האם רק לבטל יעזור או למחוק בכלל מהמחשב? כי ברור שזה קובץ שמתחבא איפשהו במחשב. עריכה: הצלחתי להגיע לקובץ ישנם 2 קבצים PnkBstrA PnkBstrB השוני הוא בסוף באותיות A ו B שניהם בתיקיה סיסטם32 בוינוס. אני עם וינדוס 7 זה בסדר? אמור ליהות שם? אין מה לדאוג?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.