Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אם תתקינו עליו את Vista, תקבלו ביצועים פושרים, בינוניים. נמוכים בחלק מהמקרים בסדר גודל של עד 30 אחוז http://www.pcworld.com/article/id,128305-page,2-c,vistalonghorn/article.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358830,00.html#n הכתבה : מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט מציגה מעט מדי חידושים לצד דרישות חומרה גבוהות מדי. לא שזה יפריע למיקרוסופט להרוויח ממנה, אבל בהרבה מאד מחשבים וארצות זה פשוט לא יעבוד. המרוויחה הגדולה, אם בכלל, עשויה להיות לינוקס פורסם: 30.01.07, 13:33 חמש שנים וקצת לאחר Windows XP, מערכת ההפעלה Windows Vista נראית כמו מוצר תלוש קצת. כאילו הנהלת מיקרוסופט לא הייתה כאן בשנים האחרונות. מצד אחד, כשעוברים על רשימת התכונות שלה, הדבר הראשון שעולה לראש הוא…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין ליצור קובץ image גנרי (generic) שיכול להתאים לכל מערכת שהיא, שמצד אחד יחסוך את הזמן ותשומת הלב שנדרשים מהמתקין בתהליך הרגיל, אך יחייב התקנת דרייברים ושאר ירקות בנפרד". זמן ההתקנה הוא מאוד חשוב לי,רצוני שהיא תתבצע במהירות. לחבר שלי יש דיסק עם מערכת 98 שתוך מספר דקות המערכת מותקנת יש לציין בכל מחשב אני מעוניין ליצור אחד כזה למערכת הפעלה-xp תודה! (אבקש פירוט)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו... קיבלתי את המחשב החדש. עכשיו, התקנתי את מערכת ההפעלה (Windows XP Pro) וכנראה בהתקנה עשיתי משהו לא טוב. בקיצור, עכשיו יש לי עברית כשפת input (ז"א שאני יכול לכתוב בעברית), אבל משום מה בתוכנות שונות (ICQ, Winamp ועוד ועוד ועוד...) אין לי תמיכה בעברית :-[ במקום עברית אני רואה מלא ???? (סימני שאלה) . אני ממש ממש לא רוצה לעשות פורמט ולהתקין שוב הכל מהתחלה, אז בבקשה אם יש מישהו שיודע מה אני יכול לעשות כדי לשנות את המצב שיגיד לי... PLZ ... ! :'( :'( :'( תודה ענקית מראש!!!!
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את ה BUILD 7100 של ה7 ואני לא מצליח לצפות בקבצי MKV למישהו יש רעיונות מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מותקן אצלי במחשב WIN 7 32BIT בהגדרות של המחשב זה מראה לי שהוא מנצל רק 3GB מתוך 4GB איך פותחים את זה ל-4GB מבלי להתקין 64BIT???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכפתור שמחליף בין אנגלית לעברית נעלם לי מסרגל הכלים על הדסקטופ - איך אני יכול להחזיר אותו?
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי מספר משתמשים על המחשב..רציתי לדעת איך אני חוסם גישה לשאר המשתמשים(חוצממני) את הגישה לכונן מסויים. ז"א- להפוך את הכונן לאישי שלי.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים: 1)פנתיום 3 450MHz וזיכרון 512M RAM 2)פנתיום 4 3GHz וזיכרון 770M RAM לשניהם רכשתי דיסק קשיח ישן בטכנולוגית IDE (אין בהם SATA) בנפח של 500G בשניהם מותקן win xp 32bit sp2 בתפריט הביוס של שני המחשבים המחשב רושם שישנו דיסק קשיח בגודל של 500.1G ניסיתי לפרמט את הדיסק כדי להכניסו לשימוש ניסיתי לפרמט דרך החלונות עצמם וגם דרך התקנה של חלונות חדש (שניהם win xp 32bit sp2) בפורמט NTPS אבל בשני הדרכים המחשב מזהה דיסק קשיח של 465G בלבד ולא ניתן לפרמט יותר אני מכיר את הרעיון שכל 1M שווה 1024K ולכן הגודל שרשום הוא לא האמיתי אבל הביוס מזהה את הגודל האמיתי, בנוסף יכול להיות הבדל של כמעט 30G האם החלונות שלי לא יכול לעבוד עם דיסק בגדלים כאלו או איך אני פותר את הבעייה כדי ש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתבקשתי ע"י חברים "להפוך" את ה windows xp לעברית (מלא, תפריטים וכו' לא סתם לשנות language settings). הבנתי שצריך רכיב שנקרא mui . באתר של מיקרוסופט יש הכל חוץ מ- mui להורדה ל desktop נורמלי . בקיצור מאיפה משיגים , האם עולה כסף וכמה, איך מתקינים (צריך להתקין הכל מחדש או שזה סוג של add on פשוט) האם יש באגים מרעישים שכדאי לדעת עליהם וכל מידע אחר שיוכל לעזור. תודה
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חזרתי מאימון כדורסל לחדר ופתאום אני שומע מלמולים מהרמקולים בקיצור אני מתחיל לחפש ולראות מה השארתי דולק בחדר ואני קולט שהווינדוס מדבר ... וכמה חלוניות פתוחות ותאמינו לי זה דבר שלא נתקלתי בו אף פעם הקטע הוא שאין לי שמץ של מושג איך היישום הזה נפתח .... בקיצור אם מישהו יודע איך נכנסים להגדרות של הדבר הזה או לחילופין איך מסירים את זה אני מאוד יישמח ..... דרך אגב וואלה עכשיו אני נזכר שפעם חשבתי שהיה לי מין באג כזה כשהייתי צופה באיזה סרט עם תרגום הייתי שומע את המחשב מקריא לי את התרגום וכל הזמן חשבתי שזה תולעת .. נראה לי קוראים לזה אינדיור ( נשמע כמו ) ...
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
ברשותי ויסטה (מקורי) ומידי פעם המע' פשוט קופאת ולא ניתן להזיז ואו להפעיל כלום ורק ריסט עוזר. הויסטה הינה עם SP1 אבל תופעה זאת קרתה לי גם ללא ה SP1 . שמתי לב שב EVENT לפני הריסט אני מקבל הרבה הודעות של 4226, נסיתי כמה פעמים להשתמש ב Patch שאמור לסדר בעיה זאת אבל הבעיה שכל פעם שהרצתי אותו המערכת לא עלתה והייתי אמור לבצע Repair למערכת. לפי מה שאני ראיתי התופעה מתרחשת שהאימיול גם פעיל.
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מרב שהכותרת עניינית לא נשאר מה לכתוב בתוכן ההודעה... מלך אני ממממלך!!! אבל אם מישהו בכל מקרה לא הבין (כנראה שממנו לא תבוא הישועה בכל מקרה) אני רוצה שהוא ישאר דולק בתודה מראש ובברכת יום טוב
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בעיה מאוד מוזרה במערכת וינדוס 8 שלי שקוראת באופן רונדומלי. אני מדליק את המחשב וינדוס מתחיל לעלות ובמסך WELLCOM יחד איתו כתוב PREPERING WINDOWS שלא הייתה בBOOT רגיל של מערכת,עובר איזה 7 דקות לפחות והוא עולה לתוך מערכת הפעלה כאילו ריקה , שונה אפילו עם תמונה של דסקתוף שונה. אבל עם כל זה זה משתמש שלי עם שם שלי .כל תיקיות כמו MY DOCUMENTS למשל ריקות ואז אני עושה RESTART והכל חוזר חזרה כמו שהיה עם תמונה שלי דסקטוף והכל.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט(WIN XP, sp1) ופתאום יש לי שגיאה שלא ראיתי מימי ה WIN 98 (כמה שנים טובות), האקספלור מראה שגיאה ומפיל את כל החלונות. ניג חד פעמי אבל בשבוע האחרון זה קורה לי כל יום! אני משתגע מה הגורם לזה? SP1? או משהו אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הכנתי דיסקט איתחול, נכנס אליו כאשר מדליק את המחשב ושמתי לב כי כל הפקודות שהיו ידועות במערכות קודמות, כבר לא קיימות כאן. אז איך בדיוק אני נכנס ל fdisk כאן ? ולפורמט, למישהו יש מדריך\הסבר קצר איך להשתמש בדיסק איתחול של xp ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום יש לי מקרופן ומתי שנאי מנשא להשתמש בו הוא פשוט לא פעל הוא עובד אבל מתי שאני נכנס לתוכנה לדיבור כמו טים ספיק הוא לא נותן לי לדבר יש למשהו רעיון למה זה קראה לי? תודה לכול העוזים
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת Razer Tarantula שמחוברת עם 2 חיבורי USB למחשב. יש לי 2 מערכות הפעלה במחשב (ויסטה וXP) ובזמן הבוט זה נותן לי לבחור איזה אני רוצה להפעיל, הבעיה שהמחשב לא מזהה את המקלדת. כאשר אני מחבר מקלדת אחרת עם חיבור P/S2 היא מזוהה, ככה שיכול להיות שבגלל שהמקלדת מחוברת בעזרת USB היא לא מזוהה? האם יש דרך לגרום למחשב לזהות אותה (גם לביוס אני לא יכול להכנס איתם מן הסתם...)?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא יודע אני לא רגיל למחשב שיעבוד לי ככה הוא צריך לעשות לי הכל בצי'ק מישהו יודע ? מה יכולה להיות הבעיה הכל תקין אין תוכנות ריגול ובמיוחד הוא עובד איטי שemule עובד אי אפשר לגלוש כמאט זה לא היה ככה מצב נואש
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
נניח ויש לי כונן קשיח אחד שמפוצל ל-C ול-D ואני רוצה להתקין וינדואוס על C. אפשר להתעיק את תוכן דיסק ההתקנה לכונן D והתקין משם על C? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הבנתי שיש דרך מסוימת וזה לא פשוט כמו לפרמט.. השאלה היא איך אני עושה את זה? אני רוצה XP 64BIT ויש לי כרגע XP 32BIT
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היום פירמטתי את המחשב התקנתי את כל הדרייברים שיש בלוח אם אבל את הדריבר של usb לאקס פי הוא לא נותן לי להתקין יש לי לוח של אינטל דגם d845epg2
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מתי התקנתי את הווינדוס. האם יש דרך לדעת באיזה תאריך התקנתי את הווינדוס? עם כן אתם יכולים להגיד לי איך. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה לרשימת השפות שניתן להוסיף ע"מ שתהיה תמיכה מלאה בכלל היישומים כמו שהיה בXP למי שהבין על מה אני מדבר..
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-