Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
מה לדעתכם הבעיה? זה לא קורה כל הזמן. לפעמים זה כן מזהה, לפעמים לא
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מחשב: פנטיום 4 3000 מגה הירץ חצי גיגה פנימי עכשיו הוא לאחר פירמוט כולל, אך מאז שקניתי את המחשב טעינת הוידוס ארכה המון זמן כלומר הריבועים הכחולים האלה שרצים מצד לצד? הם זזים אצלי ממש ממש ממש לאט... המחשב עולה מהר כאשר הוא מגיע לWELCOME SCREEN אך הוא טוען את הוידוס ממש לאט מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מדבר בשם ידידה שלי, היא אמרה לי כשהיא לוחצת על קובץ תמונה הקובץ פשוט נעלם. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, אולי לכם יש? עריכה - שכחתי להזכיר, מדובר על Windows 98. ובבקשה אל תגידו להתקין XP כי המחשב ישן.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי לאחרונה תופעה מאד מוזרה במחשב (XP SP2) ברוב המקרים שאני מוחק קובץ או משנה לקובץ את השום אחרי שניה נוצר מחדש הקובץ (עם השם הישן) בגודל של 0 byte (כלומר ריק) מה זה החארטה הזה באמאשלי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גולש לי פתאום קופץ חלון ובו כתוב זה מעצבן, זה מוציא אותי ממשחקים וזה קופץ כל כמה שעות .... מה זה? יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לכונן C הוא נותן להיכנס ולכונן E וD הוא רושם את זה. יש דרך לעקוף את זה אם עושים מקש ימני ואז OPEN זה נכנס זה לא היה לי לפני בעיה ממש מעצבנת אני חייב עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה לאחרונה במסנג'ר. לפעמים, באמצע התכתבות עם אנשים אני מגלה שלא קיבלתי הודעות מסויימות או שהם לא קיבלו הודעות שאני שלחתי. הכוונה פה היא למשפטים שלא מגיעים באמצע השיחה. כשאני מפעילה את המסנג'ר במחשבים אחרים אין את הבעיה הזאת, אבל לא יצא לי לנסות משתמשים אחרים על המחשב שלי. דבר נוסף - כשאני מתנתקת מהמסנג'ר, יש לפעמים מין צליל שגיאה, אבל גם הצליל הזה לא תמיד מופיע. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש, אבל זה לא עזר. מה אני יכולה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק עם 2 פרטיטיאונים ודיסק נפרד. התקנתי רק את המחיצה של WINDOWS והכל עבר בהצלחה כולל דריברים וכו אני מנסה לאחות את דיסק C (לאחר התקנה ולאחר KASPARSKY) וזה לא זז איחוי של D או E לוקח שניות ל-ANALYZE בניגוד לחצי שעה ל-ANALYZE בלבד ב-C עשיתי בדיקת שגיאות ל_C כולל תיקון שגיאות וזה לא עוזר. יש למישהוא רעיוונת תודה, יהודה
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היקנתי את הווינדאוס מחדש ואחרי התקנת הדרייברים של הלוח החדש ההאריסקים מופעים לי ב Safley remove hardware איך אני מבטל את זה כדי שזה לא יקרה?
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני עובד עם WIN XP SP1. כאשר אני לוחץ CTRL+ALT+DEL כדי להעלות את ה - TASK MENAGER אני מקבל אותו בלי חוצצים ואני יכול לראות רק את התוכניות שפועלות - מבלי שאני יכול לעבור בין החוצצים. צרפתי תמונה. מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני מסמן את : Debug Dump Files שהוא שוקל אצלי 923 MBSystem error memory dump files שוקל אצלי 923 MGשני הדברים האלה, לאחר שאני מסמן אותם ושולח למחיקה, איך שזה מסיים את הפעולה, אני נכנס לראות וזה מופיע לי שוב באותו גודל של 923 מ"ב, בשני הדאמפ פיילס, איך אפשר להיפטר מיזה, מה הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מקרופן ומתי שנאי מנשא להשתמש בו הוא פשוט לא פעל הוא עובד אבל מתי שאני נכנס לתוכנה לדיבור כמו טים ספיק הוא לא נותן לי לדבר יש למשהו רעיון למה זה קראה לי? תודה לכול העוזים
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מחשב PC שעליו מותקנת מערכת הפעלה WinXP, שגולשים באינטרנט (בעזרת IE6) ומנסים להגדיל תמונה, כמו למשל ב ynet שבכתבות לפעמיים יש תמונות קטנות שקליק עליהם אמור לפתוח חלון חדש עם התמונה מוגדלת.....אז זהו שלא! החלון נפתח ומייד נסגר! ואין אפשרות לראות תמונה מוגדלת! כבר עשיתי הכל.....החל מהסרה של ה IE והתקנתו מחדש ועד להתקנת ה Office מחדש. הוא נותן הודעת שגיאה בנוגע ל callee server (not the server service) is not avaliable or found למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ....לוכח למחשב שלי 8 דקות לעלות..... ניסינתי לפרמט , עידקנתי את הביוס וכן גם את כל הדריברים אבל אני לא מוצא את הבעיה אשמח לעזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס xp על המחשב של אחותי לפני כחודש בערך, עכשיו יש איזשהי בעיה מוזרה שאני לא יודע אם זה קרה מיידית אחרי ההתקנה או קרה עם הזמן. הבעיה היא שעל התמונת רקע בצד שמאל בפינה כמעט יש פס באורך של 1 ס"מ אולי פחות שחור שיורד מלמעלה. עכשיו לא משנה איזה תמונת רקע אני שם הפס הזה נשאר. עכשיו אם אני פותח חלון אינטרנט, תיקיה לא משנה מה ומגדיל לכל המסך הפס לא נראה, אלא רק על הדסקטופ.. מה יכולה להיות הבעיה?! תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לפני זמן מה העליתי את ה 2000, וגיליתי שבכל התיקיות שלי הקבצים מוצגים בצורת "רשימה", ולא באייקונים גדולים כמו שזה היה קודם. השינוי הזה היה ספונטני- אני אפילו לא יודע איך משנים את זה עבור כל התיקיות בבת אחת. מישהו יודע למה זה קורה ואיך משנים את זה עבור כל התיקיות בבת אחת? דניאל.
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט מהמבצע של המורים שהיה פעם עכשיו קרה לי בשבוע האחרון שניכנסתי להתחל ופתאום ראיתי את כל הכתב שם מעוות והוא גם הפך לצבע תכלת אז פשוט הייתי יוצא מה explorer בתהליכים נכנס שוב ונעלם. אז פירמטתי תמחשב והיום שוב פעם ראיתי תתופעה! אני עם הווינדוס שנה וחצי וזה אף פעם לא קרה! יכול להיות שמדובר בוירוס שיושב דווקא על כונן D? אולי מאז התקנת service pack 1? אולי עדכון דפוק של מיקרוסופט? מישהוא שמע על זה?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לאחרונה משום מה כאשר אני לוחץ פעמיים על תיקייה כדי לפתוח אותה נפתח לי חלון החיפוש של ה XP. ניסיתי לשסדר את זה באמצעות Tools->Folder Options->File Types->File Folder->Advanced קבעתי פעולה חדשה OPEN (שמשום מה לא הייתה שם כבר..) שתפתח את explorer.exe עכשיו כשאני פותח תיקייה התיקיה נפתחת בחלון חדש.. מה שמציק לי... מה לעשות? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי XP PRO על מחשב חדש. הכל טוב ויפה חוץ מתופעה מוזרה : ברשימת התוכנות שמותקנות (ב-add or remove programs) מופיעות 3 תוכנות ראשונות וכדי לראות את השאר צריך לגלול המון המון (המון) למטה. מצורפות תמונות להמחשה... זה לא נורא אבל זה מציק... למישהו יש רעיון? חג שמח ! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני הראדיסקים במחשב הראשון שהוא הראשי שאליו מותקן הויסטה שהוא מחולק לשני כוננים Cו D מחיצה אחת שהיא מכילה 40 גיגה שהויסטה מותקנת אליה שהיא הכונן C וכול השאר במחיצה השניה של הכונן הראשון D וכפי שאמרתי יש לי הראדיסק נוסף שמחובר שהוא הכונן השלישי ולשם אני אמור לגבות את המערכת הפעלה שהוא נקרא כונן F כאשר אני עושה back uo computer אני רוצה לגבות רק את כונן מחיצה C הוא לא נותן לי הוא רוצה לגבות את כול הכונן שזה C וD יחדיו לפני חודש בערך משום הצלחתי לעשות זואת לגבות רק את המחיצה הרלוונטית ועכשיו אני כבר לא יכול מישהו יכול לפתור לי את הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי Vista Premium ויש משהו ממש קטן שמאוד מציק לי ואני לא מבין מדוע זה קורה. הבעיה היא בתפריט start, הזה שלמטה, שם יש כלמיני shortcuts ויש אפשרות לשנות את מיקומם - להעביר shortcut מסויים למעלה/למטה וכן הלאה (יש לציין שאני משתמש ב-classic start menu)... אז בתפריט הראשון של start ובתפריט הפנימי שלו - programs, אם אני משנה את סדר shortcuts והתיקיות, זה לא שומר את זה (מספיק לעשות restart או log off והכל חוזר לעצמו - לפי איך שויסטה מסדרת את זה ולא לפי מה שאני סידרתי) - בשאר התיקיות הכל עובד כמו שצריך והסדר שאני מגדיר נשמר. מישהו יודע מודע זה ככה ואיך אפשר לעשות שסדר שאני מגדיר ישמר? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול קיבלתי לוח אם חדש EP45 UD3P התקנתי וינדוס 7 64 BIT על מערך RAID 0 דרך צ'יפסט , ואחרי שהתקנתי דרייברים לכרטיס מסך וקול ניסיתי להריץ את מבחן הביצועים של וינדוס אבל זה כל פעם נכשל בדיוק בסוף ונותן הודעת שגיאה כמו שצירפתי בתמונה. מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה? ** ניסיתי להתקין דרייברים שונים לכרטיס קול ומסך אבל זה לא עזר. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ל"ד בעומר שמח לכולם!!! טוב אז הבעיה היא כזאת: כשאני סוגר כל דף אקספלורר (אתר) לא משנה איזה יש לי את ההערה של תישלח אל תישלח מה קורה פה חבר,ה? זה פאקינג לא נח! pleez help !!! המשך ערב נעים לכולם..
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
נתקלתי את בזה כמה פעמים ולא הצלחתי לעקוב אחרי התוכנה שגורמת לזה, כרגע אני עושה COPY או CUT אבל כשאני עושה PASTE זה לא מעתיק או מעביר, אין לי גם את היכולת לגרור דברים עם העכבר, אשמח לטיפ בעיניין. נ.ב. זה רק בווינדוס, פה למשל יכולתי לעשות את הפעולות הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ב-boot והיא מתרחשת מאז שהקכבתי את המחשב, פשוט לא התייחסתי אליה יותר מדי ועכשיו קיבלתי עליה עצבים אז הגיע הזמן לראות איך פותרים אותה. בכל מקרה את הלוח אם שלי אפשר לראות במפרט, אני מדליק את המחשב(או עושה ריסט, לא קריטי)הכל עולה יפה, מזהה מעבד ,זכרון, הארדיסקים, מנסה לאתחל מCD ואם אין דיסק של אקספי או כל bootable דיסק אחר אז המחשב פשוט לא עולה. אז כמובן שאני מאתחל את המחשב כל פעם יש דיסק של XP בפנים ,זה לא כזה עניין , אבל זה ממש מעצבן, מה גם שאין לי מושג מה גורם לבעיה. הסדר בboot הוא על Floppy-->CDROM--->Hard Disk ככה שלפי ההגיון אם הוא לא מוצא דיסק בכונן דיסקים הוא פשוט אמור לטעון רגיל מההארד דיסק(כמו כל מחשב אחר מן הסתם) יש לי 5 כוננים קשיחים מחוברים…
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-