Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי ווינדווס vista home premium בעברית ואני רוצה להפוך אותו לאנגלית. האם יש אפשרות כזו? תודה רן
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני משתמש בWIN7 ULTIMTE 64BIT ונעלם לי האפשרויות תיקיה ומנהל-המשימות אני גם לא יכול להיכנס לRGISTRY מה יכול להיות הסיבה? ואיך אפשר לפתור אותם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאתמול בעיה בחלונות: מתבצעת גלילה אוטומטית של כמה שורות כל כמה שניות וזה מעצבן. ביצעתי בדיקה של ספייורס עם ספיבוט ואדאוור ולא עוזר כלום. בדקתי עם win patrol איזה תוכניות עובדות ברקע וגם לא עוזר. מישהו מכיר ? יודע מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שאני גורר אייקון בשולחן עבודה או בתיקיה כלשהי אני לא רואה אותה נגררת איתי אבל היא נגררת בסופו של דבר לאן שאני רוצה איך אני משנה את זה שאני יגרור אותה ויראה אותה נגררת ולא באופן שקוף
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם בקשר users ב-winxp כול פעם שאני מעלה את המחשב אז הוא מבקש ממני ללחוץ על היוזר שלי או כול פעם שאני לא נוגע בעכבר אז הוא כאילו log off ליוזר שלי מזה איך אני גורם לדבר הזה לא לעבוד
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 בעיות עם המחשב 1. התפריטים שיש בסרגלי כלים (קובץ, עריכה, הוספה וכ'ו) נעלמים עד שאני עובר עליהם עם העכבר. זה מעצבן לסמן את הכול כל פעם בשביל לראות את האפשרויות. הבעיה מתרחשת בכל מקום שיש את הסרגלי כלים כלומר דפדפן, בתוכנות, המחשב שלי וכ'ו. הנה תמונה של הבעיה איך אפשר לפתור את הבעיה? 2. אני לא מצליח לשחק בשתי משחקים באינטרנט Splinter Cell 3: Chaos Theory ו Rainbow Six 3: Raven Shield המשחקים עצמם עובדים (הצלחתי לשחק בסינגל) אבל אם אני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה זמן המשחק נופל ואני מקבל הודעת שגיאה. בהתחלה קיבלתי הודעת שגיאה ב RS והצלחתי לסדר אותה בעזרת עדכון האחרון למשחק אבל עכשיו יש בעיה חדשה הצלחתי לשחק במשחקים אחרים באינטרנט, חשבתי שזה בהתחלה…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעבר השתמשתי בתוכנת זיהוי הדיבור של Vista והיא איפשרה מעט יותר דברים מזו שב-XP. יש אפשרות להתקין את תוכנת זיהוי הדיבור שיש ב-Vista על Windows XP SP2?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי WINXP SP1, והמסנג'ר המובנה לא רוצה להיסגר, הוא אומר לי שכמה תוכנות אחרות צריכות להיות כבויות וכולם כבויות. אבל גיליתי שלאחר שאני סוגר במנהל המשימות את CCAPP.EXE שזה משהו של SYMANTEC כנראה של האנטי וירוס 2003 כי זה הדבר היחיד שהתקנתי אצלהם, רק אז המסנג'ר נסגר... האם אני יכול לבטל אותו בMSCONFIG או שזה ייפגע לי באנטי וירוס? עוד משהו! יש לי בעיה מוזרה, לפעמים פתאום שומעים רק ברמקולים השמאליים שלי! הכל מחובר נכון! בהגדרות קול זה נמצא באמצע, לאחר הפעלה מחדש זה מסתדר, אבל לפעמים זה עדיין משמיע רק ברמקול השמאלי! את המפרט של המחשב תוכלו לראות.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלוהים איזה עצבים בBIOS הוא רואה שמדובר ב AMD X2 וגם במחשב יש לי על מנהל התקנים ->CPU גם כתוב AMD X2 אבל כשאני מפעיל את ה CPUID או עושה CTRL ALT DEL אני לא רואה שני מעבדים ?! :'( :'( מה לעשות!!!.... חוץ מזה יש לי עוד מספר דברים במנהל התקנים שלא מותקנים האחד זה "בקר אפיק SM" "והשני "בקר זיכרון PCI " אתם יודעים מה זה ?!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
בהמשך לדיון שפתחתי ב"ניידים" על מחשב להצגת מצגות...
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק מקורי של XP בעברית. לאחר כמה פירמוטים שהשתמשתי בו בשנים האחרונות אני מנסה לבצע הפעלת ווינדוס (אתם יודעים, ההפעלה לאחר הפירמוט של ה30 יום) והוא אומר לי שחרגת מההגבלה של ההפעלות. לXP דיסק מקורי יש הגבלה של מספר פירמוטים? שילמתי על הדיסק הרבה כסף בשביל שאני יוכל לפרמט מתי שאני רוצה וללא הגבלה אני לא מבין את זה.. אין אפשרות לבצע ריאקטיב לדיסק או משו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי חברה, אחד המחשבים שלי עשה BOOT וכאשר עלה מחדש הוא התחיל לבקש confirmation לסריאל של הווינדוס ומנסה לבדוק אם זו גרסה מקורית. על המחשב הנ"ל מותקנת גרסא לא "תקנית" וכשאני לוחץ על NEXT המערכת מבצעת BOOT וכך חוזר חלילה.. האם יש איזו דרך לעקוף את הבעיה הזאת? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי חלונות 7 גירסת שדרוג. כידוע מקבלים שני דיסקים, 32 ביט ו64 ביט. השתמשתי ב64, ונתתי לחבר שלי, שקנה מחשב נייד עם חלונות 7 32 ביט(מגיע עם סריאל אבל בלי דיסק, כידוע), את הדיסק השני, כדי שיוכל לפרמט אם ירצה. היות וזו גירסת שדרוג, האם תהיה לו בעיה לעשות עם הדיסק התקנה רגילה (אני שואל כיון שכשהתקנתי היתה אפשרות להתקנה רגילה)?
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
בעת כיבוי המחשב מופיע לי הודעה זו. OS=XP תוכן ההודעה- the appliction.....because the program is closing/ (משהו בסגנון . אני לא מספיק לקרוא את ההודעה כי המחשב נכבה. אם למישהו יש מושג ....
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
להתקנה מהירה על מחשבים עם חומרה שונה, אשמח לכל מידע בנושא, או למדריך שאתם יודעים שעובד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי Windows 95 על Virtual PC 2004, אך הוא פועל רק על 16 צבעים, האם יש דרייברים ל - 256 צבעים ? ניסיתי להתקין את הדרייברים של כרטיס המסך שלי ( nVidia Geforce 440 MX 64MB ) שיש להם התקנה שמתאימה ל Windows 95 אך זה אומר לי שהחומרה לא נמצאת במחשב. כנראה ש Virtual PC לא אמורה לזהות רכיבי וידאו שיש לך במחשב.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כשאני רוצהלהכנס להגדרות שלה הוינדואז רושם לי שגיאה" SMART UL 32-bits gateway error " Can't load SMARTUL libary(code 126) The specified module could not be found ניסיתי להתקין מחדש את המדפסת דרך הדיסק התקנה ההתקנה לא מתחילה (הדיסק טוב.) ודרך הוינדואז ניסיתי ושוב הוא נותן לי את אותה השגיאה! מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
דרך האשכול הנעוץ הגעתי לדף הזה http://support.teloep.org/vistaver.htm ובו גיליתי משהו מוזר. בשורה Maximum RAM supported with 64-bit system המספרים לא זהים. למה זה כך? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה מה מצב? לפני כמה ימים לחבר שלי היתה הפסקת חשמל (המחשב לא היה דלוק), אחר כך כשהוא הדליק את המחשב והכניס סיסמא וכו" אז אחרי 3 שניות המחשב שלו עושה ריסטרט, אז אתם יודעים אולי מה הבעיה אצלו? חשבתי אולי זה הביוס תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לכל מחיצה בדיסקים הקשיחים נתתי שם שמייצג את התכולה שלה. מדי פעם (בד"כ, אחרי קריסה של האקספלורר), השמות של חלק מהמחיצות הופך לאותיות גדולות (בכל פעם מחיצה אחרת). השם של מחיצה C הוא System והוא משתנה ל-SYSTEM. השם של מחיצה D הוא Data והוא משתנה ל-DATA, וכן הלאה... מה גורם לכך, ואיך אפשר למנוע את שינוי השם לאותיות גדולות?
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בהתחלה היה לי 512mb של זיכרון ram ואז שידרגתי ל2gb ram ועדיין אני מקבל מדי פעם הודעה של כמות מועטה מדי של זיכרון וירטואלי איך אני פותר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום המחשב לא נותן לי לבצע את הפעולה ע"י לחיצה על alt+ctrl and delete אלא מפנה אותי לאדמיין אבל אני האדמיין איך אני משחזר את איפשור ביצוע הפעולה הזו בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-