Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש דרך או תוכנה שתנעל או תעלים את לוח הבקרה, כדי ששאר המשתמשים במחשב לא יוכלו להיכנס או לשנות שם. לא מעוניין לעבוד בשיטה של יוזרים.... :-\ תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה צילום מסך של מנהל ההתקנים שלי. פיזית יש רק 4 חיבורי USB והם אחד על יד השני. אין עוד קדמיים או צדדיים. לפי מה שאני רואה שם בעצם רק אחד מהם הוא USB2, שזה לא נראה לי מי יודע מה הגיוני, אבל שוין, איך אני מפעיל אותו כמו שצריך? כרגע אני מנסה להעביר 350 מגה של תמונות בקצב המסחרר של 750KBPS. ניסיתי כדי לבדוק על בטוח, לבדוק את הקורא כרטיסים בכל אחד מהפורטים, ללא הועיל. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול המחשב נכבה כרגיל, הכל בסדר נדלק, ובום נכנס לווינדוס ויש מסך שחור ואת השגיאה הזאת עכשיו הקטע גם שאין גישה להתחל בשביל לנסות לעשות נקודת שיחזור או משהו בסגנון ויש לי את הדיסק של ווינדוס...אז איך אני בידיוק מתקן את זה? פשוט אין גישה לכלום מסך שחור שלא נותן לעשות שום דבר ואת השגיאה. אולי להפעיל את המחשב במצב בטוח ע''י F8??
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(לא משנה. התקנתי גירסא אחרת שעובדת.) התקנתי עכשיו MicroXP, והתקנתי Complex languages & support for right to left... ובכל שאר האפשרויות בחרתי ב-Israel, Hebrew; אבל בשמות של תיקיות וקבצים, רואים הפוך; כלומר במקום תיקיית "חדש" רשום "שדח".
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכמה סיבות פשוטות: התקנות שאורכות כשלושת רבע שעה, זמני טעינה ארוכים ביותר במשחקים כבדים, FPS נמוך מדי במשחקים וחוסר תמיכה בכמה תוכנות שאני צריך. השאלה שלי היא האם כדי לחזור אני צריך לפרמט? ואמורים לצאת משחקים בלעדיים לויסטה תומכי DX10 בזמן הקרוב כך שאהיה חייב ויסטה? או שיש עוד זמן?.. ובלי קשר, Crysis תומך DX10? חח אם כבר אני שואל
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הרד דיסק חדש והייתי רוצה לחלק אותו, בדוס הייתי עושה את זה עם FDISK אבל איך עושים את זה בחלונות? תודה. יאיר.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב! לפני כשבוע המחשב החדש שלי נדפק כנראה מסיבה כלשהי ועבד בצורה איטית להפחיד (10 דקות עד שהXP עלה) ולא הצליח לזהות את אחד הכוננים שלי. לכן נאלצתי אתמול להתקין את הווינדווס מחדש (מה שלקח הרבה זמן אבל לא נורא) והכל עבד בסדר ולאחר כמה שעות כיביתי את המחשב (כן, יש כזה דבר!) וכשהדלקתי אותו אחר כך הווינדווס פשוט לא עלה בטענה שהוא לא מוצא את הקובץ: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFYG\SYSTEM אין לי מושג מה לעשות! הבעיה היא שאין לי דוס כי אם היה אז יכולתי להעתיק את התיקיה מהדיסק של הXP למחשב עצמו או ממקום אחר. בבקשה תעזרו לי כי אני חייב את המחשב שלי חזרה!!!!!! בתודה מראש פני.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היו 2 מערכות הפעלה על המחשב. על כונן C את 98SE על כונן D את WINXP PRO עשיתי פורמט ל D וכבר אין לי את ה XP. אבל עדיין נשאר התפריט בהעלאת המחשב אם אני רוצה לבחור ב 98 או XP וזה מעצבן.... :'( מישהו יודע איך אני מעיף את זה ועושה שזה יהיה נורמאלי כמו לפני שהיה לי את ה XP ( פשוט שיעלה אוטומאטית ל 98 ) תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוונידוס אקספי, אני לא רואה עברית.... אני רואה למשל בתקיות וכו' אבל למשל באי סי קיו אני לא יכול לראות עברית..... ויש גם בעיות באופיס כשעוברים בין השפות, בצדדים.... יש לכם מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כי אני נגיד רוצה למחוק ידנית את הדריברים של חלונות של כרטיס הקול שלי (ולעשות uninstall ב device manager) ואז להתקין את הדריברים של creative נקי יענו בלי התקנת דריברים על דריברים. הבעיה היא שבחלונות XP הוא אוטומטית מתקין את הכל בלי לשאול אותך בלי כלום וזה נורא מעצבן לפעמים... האם יש דרך לבטל את זה (את ההתקנה האוטומטית) זמנית או לגמרי?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי SP2 כל פעם כשאני נכנס לווינדוס אני מקבל תפריט LOGON שבו אני צריך לבחור את המשתמש שלי כדי להיכנס. אבל רק אני משתמש במחשב ואני לא צריך את המסך בחירה הזה, אני רוצה להיכנס למחשב עם השם משתמש שלי אוטומטית בלי לבחור אותו כל פעם, מה לעשות ? נכנסתי למשתמשים וקבוצות בלוח בקרה שיחקתי עם האפשרויות הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה במקום מסך בחירה - תבנית בחירה. אבל אני לא רוצה את זה אני רוצה שזה יכנס אוטומטית
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע איך בדיוק נוצרה הבעיה הזו אבל אני כבר נתקלתי בה בהרבה מחשבים ותמיד פתרתי את הבעיה על ידי פירמוט מלא של המערכה. נפעם אני לא יכול לפרמטו ואני חייב לתקן את זה , אני אצרף תמונה של מנהל ההתקנים שם תראו בדיוק על מה אני מדבר . כרטיס רשת USB חיצוני עובד רגיל רק החלקים הפנימיים אי אפשר למחוק את הדרייברים או לעדכן אותם או משהו כזה , אני מחובר בחיבור אלחוטי רגיל לחלוטין או כבל רשת רגיל לחולטין Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כ-3 שבועות רכשתי מחשב נייד של ASUS דגם K55V. היום התחיל להופיע לי מסך כחול לאחר הפעלה של ווינדווס, לאחר הכניסה ליוזר. בסוף הטעינה, המסך נהיה כחול, עם הסבר קצר שהמחשב "נפל" וכמו כן, יש הודעת שגיאה של כמה מספרים בקוד "הקסא". מישהו יודע אולי איך פותרים את הבעייה? אשמח לקבל תשובה מהירה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם ידוע אם ווינדוס 8 64 עוזר ,משפר ביצועים ל- SSD או RAID ??? האם יש יתרונות כלשהם מבחינת ביצועים או איכות תמונה עם WIN 8 ??? כל זה מול ווינדוס 7 64
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי בשני מחשבים שונים להעלות את הויינדוס מבוט באמצעות דיסק דיוידי(אני יודע להגדיר בביוס איך מעלים בוט מדיסק והכל..) ולא הצלחתי אז האם יש אופציה שאני לא מצליח כי זה מדיסק דיוידי ?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסיפור מתחיל לפני חודש כאשר החלטתי לפרמט את הלפטופ הגוסס של אחותי. התוצאה הייתה חיובית. התקנתי מחדש את ויסטה+ עדכונים והכל עבד יפה. החלק הרע מתחיל ששמתי לב שאין אופיס. אל דאגה אמרתי, ובאתי להתקין אופיס 2010. הופתעתי שקיבלתי הודעה שהאופיס דורש SP1 שכן התקנתי את כל העדכונים של וינדוס. רציתי לבחון את מצבו של ויסטה היקר. ניסיתי להיכנס לחלון העדכונים- לא נותן לי, לוח בקרה- לא נותן לי, מאפייני המערכת -שוב אין תגובה (במצב בטוח רק לפה הצלחתי להיכנס). מה זה יכול להיות? האם בעיה של ויסטה? אולי וירוס (למרות שסרקתי במצב בטוח וירוסים ורוגלות)?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בתור משתמש עם 2 גיגה זיכרון, האם ישנה סיבה כלשהי להתקין את גרסת ה64 ביט? לבד מן העובדה שאני אאלץ לבזבז 300 על עוד כרטיס זיכרון- איזה יתרון זה יתן לי ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בצורה מפתיע לא מצאתי תשובה בחיפוש ולכן אני ישאל ישירות אני מתכנן לקנות את ה7 גרסת העדכון ולא המלאה מכיוון שהיום יש לי ויסטה אולטימייט מקורי אמיתי וחוקי (כמובן) עכשיו יש לי 3 שאלות 1. האם אפשר להתקין את ה7 ישירות או שחייבים להתקין קודם את הויסטה? 2. אני מתכנן להרחיב את ההקתנה לעוד 3 מחשבים, הבנתי שבויסטה לא אמורה להיות עם זה בעיה ואפילו עשיתי את זה בעצמי בזמנו עם הXP אבל האם זה יהיה בסדר עם ה7 גרסת השדרוג? 3. האם אפשר לעשות אקטיבציה באותו בזמן גם למערכות 64BIT וגם ל32? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון הוא עובד ממש לאט, לוקח לו מלא זמן לעלות וגם אחרי זה הוא בקושי זז ניסיתי לעשות שחזור לא עזר וגם עם כמה תוכנות ניקיון הוא עדיין איטי גם בפתיחת תיקיות הוא עושה בלגן ומלא פעמים תיקיות מהבהבות או משהו בסגנון... אני צריך לערוך סרט דחוף לזמן הקרוב והתוכנה [פינאקל 14] ממש זזה לאט... איזה עוד פתרונות לנסות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אני מנסה להדפיס כתב עברית מדוס, וכל מה שאני מקבל זה ג'יבריש, חיפשתי המון זמן תוכנה חינמית שתעזור לי והדבר היחיד שמצאתי אלה תוכנות בכסף שמשאירות לי הדפסה גדולה של:UNREGISTERD זה מאוד דחוף מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה? עריכה: אני מדפיס מחשבשבת סוג מדפסת MFC 7820N brother
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ALT+SHIFT לא עובד, הפיתרון שהובא בת'רד שבסטיקי לא עובד (בהנחה שעשיתי אותו כמו שצריך) ואני לא מצליח לשנות שפה. יש רעיון למישהו? עריכה: הבעיה נפתרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו הרד דיסק ( ) ואני רוצה להעביר את ההרד דיסק שלו למחשב אחר ומהחשב האחר להוציא כך שיהיה לי את הארד דיסק שלי עם המערכת ההפעלה במחשב השני ואז אני רוצה להעביר מהמשב השני אלי לפי מה שהבנתי זה עושה בעיות ? זה עושה ? איך ליפתור בלי לפרמט ניסיתי לעשות את זה - שמתי מחשב עם הארד דיסק שלי ועוד הרד דיסק על שניהם (ההרד דיסקים ) היה מערכת הפעלה עכשיו כל פעם החלפתי את החיבור פעם היתי צריך את הראשון ופעם את השני עד שזה עשה לי בעיה שהוא לא מזהה אותו איך מעבירים ללא פירמוט תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימייט נ32 ביט כשאני מנסה לפרמט את אחת המחיצות לNTFS הוא אומר שווינדוס לא הצליח להשלים את האיתחול...לFAT32 אין בעיה... ניסיתי דרך סייפ מוד וניסיתי למחוק את המחיצה וליצור אותה מחדש דרך ניהול דיסקים...מה עוד אפשר לעשות? תודה...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-