עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by crazydiamond,

יש לי מחשב כף יד מתוצרת קסיו - דגם E105 עם מערכת הפעלה win ce 2.11 איך אני מתקין עברית על מערכת ההפעלה הזאת כדי שאראה ואוכל לכתוב בעברית ביישומים השונים הרלוונטיים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 ברגע שני סוגר את החלון של הקספלורר או כל חלון אחר במערכת הפעלה ופותח אותם שוב הם נפתחים בצורה קטנה כיצד אני מגדיר אותם שהם יפתחו לי בצורה גדולה על כל המסך בלי לשנות כל פעם את הגודל? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. ניסיתי לשים WIN7 X64 SP1. בהתחלה הכל היה טוב יפה. הכל רץ חלק. ממש הייתי מרוצה. פתאום לאחר יום יומיים התחילו להעלם לי אייקונים משולחן העבודה. לכן התאכזבתי ושמתי XP. גם היא לא עובדת טוב. עד כמה שידוע לי הלוחות החדשים לא בנויים ל-XP. אם אני אשים VISTA X64 SP2, האם יש סיכוי שהכל ירוץ לי יותר טוב מהשתיים הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מילון "רב מילים" גירסא 2 שעובד על Win98 אבל אינו מתאים לעבודה ב- Windows2000 . אני זוכר שישנה דרך לבצע תאימות של תוכנות שעבדו על Win98 ולהפעיל אותם במערכת הפעלה מבוססת NT. (מבוססת NT אני מתכוון ל- Windows2000/XP ).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by maphisto,

טוב אז סביר להניח שזה משהו שאני עשיתי והרסתי במשחקי הרבים בהגדרות אבל השאלה אם יש איזה תוכנת התקנה שמתקינה מחדש את האופציה של עדכון חלונות מבלי לרמט ולהתקין מחדש. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בתקייה הזאת רואים את התמונות של הסרטים: אבל בתקייה הזאת לא למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אני מתכוונת לרכוש נייד חדש. החנות מציעה תוספת של מע' הפעלה, אך מדגישה כי המע' מגיעה ללא דיסק התקנה - האם מקובל? מה קורה אם יש צורך לפרמט את המחשב מסיבה זו או אחרת, או שאני בוחרת לשדרג (בגרסת שדרוג הנזקקת למס' הרשיון של מע' ההפעלה הקודמת)? שאלה נוספת - מע' ההפעלה מגיעה בגרסה האנגלית - מה זה אומר? (מדובר בווינדוס 7 הום) ;Dאשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by WINDOWSTIG889,

שלום רב לכם אני עורך סקר קצר בנושא מערכת הפעלה החדשה של מיקורסופט,איזה תכונות אתה אוהבים ואיזה לא אשמח אם תוכלו להגיב על כך הסקר נמצא בלינק הבא:http://www.surveymonkey.com/s/MTZ9NQD,אין לי שום מטרת רווח מלינק זה,כל תפקיד הסקר הוא למטרת לימודים בלבד,אני הודיע מתי הסקר יסגר. בכבוד רב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dorish,

מחפש דחוף קוד ל windows98 בבקשה מאיפה אפשר להשיג?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי ברשותי עותק מקורי של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT. אני מעוניין לפרט את הכונן הקשיח הראשי במטרה להתקין את המערכת הפעלה מחדש על כונן קשיח חדש שאקנה בע"ה. השאלה שלי היא כזו.האם לאחר שאני אמחוק את הווינדווס ואתקין אותו מחדש על ההארד דיסק החדש.זה יחשב לי כעותק לא חוקי?הכוונה האם הסריאל של הווינדווס יעשה לי בעיות כשהוא יזהה "מחשב שני שהותקן עליו"? אני יודע שהשאלה מטופשת אבל זה חשוב לי.אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כפי שכתבתי בכותרת,אני זקוק לאתרים עם טוויקים טובים לXP. ניסיתי כל מיני אתרים שבהם הטוויקים רק הורידו את הביצועים -אבל למזלי עשיתי Backup לרג'יסטרי והמצב חזר לקדמותו. תודה רבה לעוזרים, עמית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בכדי לבטל כניסת משמשים תחת שם משתמש וסיסמא ולהגיע למצב של כניסה אוטומטית יש להיכנס לרג'סטרי על ידי התחל>הפעלה>regedit ואז נעבוד לפי התמונה לינק לתמונה בגודל מלא http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/Password.jpg

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הקובץ נמצא בתייקה: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Dr Watson שם הקובץ: drwtsn32.log עד כמה שאני יודע זה קשור לדיווח שגיאות, האם אפשר למחוק אותו? גודלו 740 מגה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by hassid_hassid,

שלום רב. אני מנסה ליצור USB בו אוכל להכניס מס' התקנות של מערכות הפעלה. מצאתי תוכנות שעושות זאת (כמו yumi וכדו'), אולם בכל התוכנות הנ"ל, ניתן לשלב רק בין גרסת windows 7 אחת עם כל דבר אחר (נגיד שתוכל להתקין מה-USB גם windows 7 וגם xp או כל תוכנה אחרת), אבל משום מה בכל התוכנות האלה, אני לא מוצא אפשרות להכניס 2 גרסאות של windows 7 (לדוג' שתהיה לי אפשרות גם ל64 וגם ל-32 או ultimate ו-home premuim). אני יודע שאני יכול לערוך את קובץ הISO בעצמו, שדרכו אני אוכל להתקין את כל הגרסאות אבל מכיוון שהקבצים שלי מתעדכנים אחת לחודש-חודשיים, וזה תהליך הרבה יותר ארוך, אני מעדיף לפתור את זה באמצעות multiboot "פשוט" ל-USB. תהיתי האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לאפשר לי לבחור בין מס' התקנות של wind…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הקליק הזה שאחרי שמתקינים windows יש אותו לכמה חודשים ופתאום הוא נעלם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לפני כמה חודשים התקנתי מחשב עם Windows Home Server בבית. בתחילה הייתי מאוד מרוצה מההמצאה (היות ויש לי מאות ג'יגות של מידע שהייתי מעוניין לחלוק עם כל המחשבים בבית). הוא מחובר ברשת Gigabit לשאר המחשבים בבית. יש לי עליו 2500GB בכמה כוננים קשיחים שהיו ברשותי (500GB, 320GB, 400GB וכו'). הוא מריץ כל הזמן eMule ו-uTorrent ולפיכך נושא בעומס של ההורדות במקום המחשבים הביתיים שלי. שמתי עליו VNC ואני מתחבר אליו בקלות מכל המחשבים בבית. באופן כללי - יופי טופי של דבר. מאידך, לאחרונה החלו כמה בעיות 1. יש לו בעיות מהירות. לעתים המחשבים עובדים מולו בעשרות MB לשניה ולעתים המהירות יורדת בצורה מגוכחת (כמה עשרות KB לשניה). 2. לפיכך, אם צופים מולו בסרטים או במוזיקה, לעתים יש תקיעות פת…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MushMush,

רציתי לשאול אם מישו התקין כבר את הווינדוס החדש.. אם כן.. מה הם ההבדלים העיקרים בינו לווינדוס XP? ואם כדי להתקיין אותו בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by KoDkOd,

אני יודע שהיו כבר הרבה דיונים על זה אבל ממש אני לא מצליח , אני חייב הדרכה אישית אם מישהו מוכן לעזור או אפילו לרשום פה אני ממש ישמח

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by יניב קופר,

מחשב נייד לא נכבה מערכת הפעלה WIN 7 32BIT שאני לוחץ על הכיבוי לא קורה כלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by -Cyber-Tek-,

מה שעשינו זה שמחקו את הכונן זה ועשינו חדש ואחרי שאנחנו מעלים את המחש זה כותב לנו את זה NTLDR is missing משהו כזה מה זה אומר בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני כבר רוצה להתקין מערכת הפעלה . בתודה -Cyber-Tek-

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ran1809,

יש לחבר שלי בעיה כזו: יש לו VISTA והוא מבצע כיבוי --> המחשב מתחיל בתהליך יש מסך שבו כתוב "יציאה" וכל המחשב נתקע שעות ולא נכבה, חייב לעשות לי כיבוי כפוי מהכפתור. מה יכולה להיות הבעייה? כמו כן אין עדכונים הכל מותקן. תודה מראש רן

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם אני עובד על מחשב נייד עם ויסטה ביומיים האחרונים המחשב נהיה כבד מאוד ולא זז לא הותקנו דברים חדשים בימים אלה במנהל המשימות כאשר אני הולך ללשונית ביצועים אני רואה שהזכרון נע סביב ה-800MB כשאף תוכנית לא עובדת כשאני מסתכל בלשונית תהליכים אין שום תוכנית חריגה עם נתונים חריגים לא במעבד ולא בזיכרון הרצתי אנטיוירוס NOD32 ADAWARE לא נמצא שום דבר חריג יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yousux,

בהנחה שיש לי רישוי להתקין את שניהם, מה עדיף ? הבנתי ש WS2008 מגיע עם פחות שטויות ולכן דווקא עדיף לעבודה שוטפת על פני ויסטה ? יש לו גם DX10 והוא מריץ משחקים, אבל האם פחות או יותר טוב מ VISTA ? מישהו ניסה את זה ועובד באופן שוטף עם WS2008?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by LOL,

hay i am in germany now and i want to read somethings in hebrew but i cant see it here i have like win 95 and it is not yet built for downloading hebrew so i cant download it from microsoft it needs a file from the disk and they dont have it so if anyone can tell me where to download it it will be great

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים