Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שאף אחד לא יודע מה הבעיה. אני נכנס לאתר אני יורד עם הגלגלת של העכבר למטה והתמונה יורדת לעט לעט מי למעלה למטה זה לוקח 3-4 שניות זה מחשב חדש! רק קיבלתי אותו זה קרא מה יוכל להיות הבעיה? יש סיכוי שזה בעיה של חומרה? עכשיו המחשב אצל התכנאי ואף אחד לא יודע מה הבעיה הם עושים FORMAT ... אתם יודעם מה הייתה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אח שלי העתיק למחשב שלי קבצים דרך הרשת. כיום, כאשר אני מנסה למחוק את הקבצים אני לא יכול. לאחר בירור קצר בלשונית הSECURITY ראיתי שלחלק גדול מהקבצים יש הרשאת Everyone לקריאה בלבד, ולא ניתן לשנות הרשאה! פשוט הכל נעול! אז ניסיתי למחוק בכל השיטות שאני מכיר כמו במצב דוס, במצב דוס "נקי" (ישירות אחרי Restart), דרך תוכנות צד שלישי להסרת קבצים ברוטלית ו... שום דבר לא עזר! אז מה היה לנו שם: קבצים עם הרשאת Everyone לקריאה בלבד, שלא ניתן לשנות להם את ההרשאה בשום אופן ולא ניתן למחוק אותם. נ.ב. אני מחובר למחשב עם חשבון Administrator כאשר אני מנסה לשנות את ההרשאות ולא מצליח. מישהו מכיר פתרון לבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מסירים את האייקון של יד מ-Shared Resources באמצעות ה-Registry ב-Windows 2000/XP?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התקנתי OFFICE 2000 ואת חבילת השפות. בתיבת "הגדרות שפה של MS OFFICE" בהתקנה בחרתי הן "הצג תפריטים" בעברית והן "הצג עזרה ב:" בעברית. אני עובד רק עם WORD כרגע וגם שם ב"כלים-שפה-הגדרת שפה" בחרתי עברית כברירת מחדל. התפריטים אכן בעברית אבל כל כרטיסיות העזרה (F1) עדיין באנגלית. מישהו יודע למה ואיך ניתן לקבל את כל העזרה בעברית? ד"א, יש לי XP עם עברית ENABLED. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי בזמנו עם המחשב ויסטה ואח"כ רכשתי בארה"ב שדרוג לווינדוס 7 אולטימייט. אני קונה בקרוב מערכת חדשה ואני רוצה להתקין את הווינדוס 7, הבעיה שאין לי סבלנות קודם להתקין את הויסטה ואז את ווינדוס 7. יש דרך יותר מקוצרת לבצע את ההתקנה? ולשאלה כללית, אני סטודנט וכל הזמן אני שומע על הנחות לסטודנטים, איפה אני יכול למצוא את ההנחות הללו? כשאני אומר הנחות אני מתכוון לווינדוס במחיר מוזל וגם כן אופיס.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי קצת חיפושים בפורום, ומצאתי את ההודעה הזאת... בימים אלו עברתי מ-512MB ל-1GB של זיכרון, והמשפט האחרון תפס אותי ("מה שכן אתה יכול לעשות אם יש לך מספיק זכרון (החל מ-512, רצוי יותר), זה לגרום ל-windows להעביר את קבצי ה-core שלו לזכרון ובכך להקטין את זמן התגובה שלו").. אז בדקתי קצת.. ב-regedit, לכו ל: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management ותשנו את DisablePagingExecutive ל-1. זה ימנע מה-Windows להעביר את קבצי ה-core שלו ל-pagefile, ואמור לתרום כמובן לשיפור בביצועים.. (אני מדגיש את "אמור" כי אני מנסה את זה בעצמי ממש ברגעים אלה, ועדיין לא יכול לדבר מניסיון אישי...) בנוגע ל-pagefile, אני הגדרתי אותו על גודל קבוע של 800MB. לא מו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Win XP PRO והבעיה היא כזאת, עקב מה שעשיתי: היה לי חשבון Guest ששיניתי את הקבוצה בה הוא חבר מ-Guests ל-Administrators. לאחר מכן נכנסתי אליו ודרך ה-Group policy editor תחת הגדרות ה-User הגדרתי בין השאר ב-Administrative templates ב-Run Only Allowed Applications (Enabled) שיהיה אפשר להשתמש רק בתוכנות דפדפן. התנתקתי והתחברתי מחדש לחשבון המנהל שלי שגם חבר בקבוצת ה-administrators. התכנון היה דרכו לשייך שוב מחדש את חשבון ה-Guest לקבוצת ה-Guests. אבל עוד לפני שיכולתי לעשות זאת גיליתי לחרדתי כי השינויים בחשבון ה-Guest שעשיתי תחת ה-User Configuration פעלו גם על החשבון הזה! מדוע? זה לא היה אמור להיות מוגדר לחשבון האורח בלבד? זה נראה שהוכל על כל החשבונות בקבוצה. מה אני יכ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מה זה בעיה תשמעו כשאני מדליק תמחשב אז אחרי שהמסך של Windows עולה אז יש לי מסך שחור וזה נטקע (לא מגיב לא זז .... נדה ) אז הפעלתי תמחשב במצב בטוח וזה עובד אבל זה לא פיתרון אני לא יודע מה לעשות?... עזרה דחוף!!! ואם אי אפשר לעשות כלום אז איך אפשר לעשות שבמצב בטוח יהיה קול(כי אין)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי בבקשה לברר איזו מערכת הפעלה עובדת יותר מהר,XP SP2 PRO או XP MEDIA CENTER? האם יש לכם כתבות או מאמרים בנושא?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מצרף תמונה,הבעיה מוקפת באדום מה עושים?התיאשתי.... המון תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כותרת רוב הזמן מנסה לבצע פעולה פשוטה של העתק הדבק של מילה או ספרות ורוב הפעמים לא מצליח להדביק זו תקלה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקווה שזה המקום בשביל בעיות כאלה המערכת הפעלה שלי היא XP ואני משתמש במחשב לבד , זאת אומרת שיש רק משתמש אחד. כשאני מפעיל את המחשב במקום להיכנס אוטומטית לווינדוס הוא מעלה לי תפריט בחירה בין המשתמשים אבל יש רק משתמש אחד לבחור אני רוצה שהוא יעלה לי אוטומטית , מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהוא מוזר קרה אני בה להתחיל פירמוט ב WIN 7 כמו שאני תמיד עושה ואצלי זה ככה כונן C עליו מותקן המערכת ועוד 2 D ו E ובפירמוט תמיד היה כתוב לי לוגי היום שבאתי לפרמט הוא מראה לי באחד הכוננים בימקום לוגי, כתוב מורחב! אז אני לוחץ חדש עושה החל וזה עושה לי שגיאה באדום ואומר לי שאי אפשר להתקין על כונן מורחב , WTF?? איך אני מחזיר תכונן להיות לוגי???? זה ממש דחוףף לי!! המחשב כרגע על המצב של הבניית מחיצות מהבוקר אני חייב עזרה!!!!1 :'(
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי ווינדוס אקס פי פרו ולפעמים הסרגל כלים פשוט נתקע כל המחשב עובד אבל הסרגל נתקע ולא מגיב ומתעדכן במנ שהולך במחשב וכעבור חצי דקה בערך זה מסתדר...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון שלום , אני חדש פה עכשיו לבעייתי אני מאוד אוהב את המחשב שלי מהיר וריק מקבצים לכן אני מפרמט כמעט כל שבועיים מחיצה אחת C: ששם יהיה את כל התוכנות המשחקים והוינדוס ועוד מחיצה D: ששם יהיה מוסיקה ( 16 גיגה ) לפני חודש וחצי, חשבתי לעצמי, בוא נמחק הכול, ונעשה מחיצה אחת חדשה וככה המחשב יעבוד יותר מהר ( זה הוכך, פחות מחיצות = פחות כוננים לקרוא = ביצועים ) וככה נשארתי חודש וחצי עד אתמול בלילה הייתי שיכור או משו ואני ראיתי היום בבוקר 74320984634 ספיי וורים והודעות ווירוסים במחשב ואז נזכרתי שאני עשיתי את זה אתמול בלילה ועכשיו , אין לי כח למחוק את כל השיט זה ואת כל הוירוסים אז כמו חשבתי כמו פעם.. בוא נפרמט רק שהפעם אין לי עוד מחיצה לגבות את המוסיקה אז י…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניסיתי לכבות את המחשב והוא עשה את כל הפרוטוקול כיבוי ונכבה כמו תמיד ואז כשהוא נכבה הוא פתאום מתחיל לעבוד שוב. ממש מוזר. מפרט בחתימה. יש לי WINXP SP2 אם צריך עוד נתונים תגידו.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס שתומך דיירקטאקס 10 (8800gts512( אבל לא רוצה להתקין ויסטה האם אפשרי להתקין על אקס פי תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ניתן לראות את השגיאה? חיפשתי ב-EVENT VIEWER אך אין זכר להודעה :-\
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://img79.imageshack.us/i/41362300.jpg/ רציתי להוריד דריבר חדש לכרטיס מסך שלי התחלתי להוריד ואז קפצה לי ההודעה הזאת. זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה, וזה לכל הורדה ישירה שאני מנסה להוריד אותה בעיה קופצת. מה יכולה להיות הבעיה? ככה זה נראה IE7 http://img213.imageshack.us/i/73646132.jpg/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים. חשבתי לרכוש Windows 8 Pro 64bit האם יש לכם אתר אמין וזול להציע? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי רשיון חוקי ל- WIN7 PRO 64-Bit DVD ההתקנה אבד לי האם יש למישהו מושג האם מיקרוסופט נותנת עותק של ה-DVD או מהייכן אפשר להוריד את DVD ההתקנה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Alt+Tab פעם שהייתי משתמש במקשים הייתי מקבל חלון עם תצוגה מוקדמת של כל החלונות אפילו וידאו וגם אם הייתי מעביר את העכבר למטה בשורה של החלונות הפתוחים הייתי מקבל תצוגה מוקדמת בקטנה אני רואה שזה נעלם לי עכשיו מאיזו סיבה איך אני מחזיר את זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי מחובר לשני מסכים 21 אינצ (המסך הראשי) ו 32 אינצ ( המסך המישני) רציתי לדעת אם יש אפשרות בווינדויוס 7 או בדרייברים של הכרטיס מסך לפתוח משחקים במסך המישני ולא במסך הראשי? ???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייד של טושיבה עם מעמחזיר אותורכת הפעלה של ויסטה פרימיום נמחק לי הסל מיחזור אך אני מחזיר אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-