עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by m_k,

חבר שלי התקין WIN XP והוא אומר שהווינדוס אומר לו שעוד 30 יום כבר לא יהיה ווינדוס... מה עושים? מורידים איזה קובץ ומאיפה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by warezon,

אני יודע שנושא הסליפ בווינדוס 7 הוא מאד מאד בעייתי! לאחר שניסיתי וניסיתי הגעתי למסקנה שאני מכוון את המחשב למצב הייברנט בגלל כל הבעיות של התעוררות ממצב סליפ! זה עבד יפה מאד עד לפני מס' ימים וכרגע המחשב פשוט נשאר דלוק קבוע. יש לציין שזה קורה בעוד מחשב שברשותי שבו ההגדרות מכוונות למצב שינה רגיל וגם שם המחשב פשוט נשאר דולק! אם למישו יש רעיונות אני אשמח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Optimus_Prime99,

יש ברשותי ווינדוס 7 אולטימט ומחשב שולחני. קבעתי שהמסך ייכבה תוך 5 דקות אך רק לאחר פעם ראשונה של ריסטרט המחשב המסך נכבה ואז לאחר אי ביצוע פעולה כלשהיא המסך לא נכבה. יש עצות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Maiasony,

אני לא יודע איזה תוכנית זה מפעיל אבל אני יודע שזה מופיע בTASK MANEGER רק בשבוע האחרון איך אני נפטר ממנו ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Zivziv,

כאשר אני מתקין את הwindows 7 ultimate לקראת סוף ההתקנה עולה לי מסך שחור וההתקנה כאילו נתקעת. הבעיה חוזרת על עצמה כל פעם מחדש. ניסיתי 64 וגם 32 bit ועדיין התקלה חוזרת על עצמה. האם אתם יודעים ממה יכולה לנבוע הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ARIK1984,

שלום אני צריך שיתקינו לי תוכנה מסוימת בשליטה מרחוק וביקשו מימני ליפתוח הרשאות למחשב כלומר שיהיה להם שליטה מלאה על המחשב איך עושים את זה? תודה יש לי ווינדוס 7 בעברית

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. הקובץ נמצא בתייקה: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Dr Watson שם הקובץ: drwtsn32.log עד כמה שאני יודע זה קשור לדיווח שגיאות, האם אפשר למחוק אותו? גודלו 740 מגה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מערכת ההפעלה המקוונת של גוגל זוכה לתמיכה רשמית באפליקציות ממערכת המובייל של החברה, ובמקביל אנחנו מקבלים פרטים על המערכת שעשויה להוות את השילוב המלא בין השתיים לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. היי אני מנסה להפעיל את windows update והוא לא מצליח להתקין את העדכונים בהצלחה. לאחר ההפעלה מתקבלת הודעת השגיאה Error found code 8E5E03FA windows update has encountered an unknown error האם ידוע למישהו איך לפתור את זה? כי הווינדוס נתקע תמיד באותה נקודה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום , לאחרונה יש לי מסכים כחולים מפעם לפעם במערכת ההפעלה , אנא ראו את ההודעה שאני מקבל לאחר מכן ואודה לעזרתכם לפתרון בעיה זו בברכה , Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 1e BCP1: FFFFFFFFC000001D BCP2: FFFFF80003132495 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFF80002FFF900 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\103111-30747-01.dmp C:\Windows\Temp\WER-37721-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online pr…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. איזו גרסא של Windows XP בעלת הביצועים הכי טובים שיש בגרסאות וינדווס XP ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל אשמח לקבל תשובה או הפניה למקום מהתאים כיום אני מתקין את מערכת ההפעלה במחשבים בעבודה דרך דיסק און קי (אימג' XP שמתאים לרוב המחשבים) והייתי רוצה לשנות את התפריט ההתקנה כך שיציג לי אפשרות להוסיף אפשרויות להתקנה של מערכות הפעלה נוספות (WIN7) אבל באותו תפריט ושאני אוכל לבחור איזה מערכת להתקין יש דרך לעשות את זה? חיפשתי ומצאתי אפשרות של bartPE אבל הבנתי שזה מתיחס ל XP אני צודק? אשמח להכוונה בנושא אם יש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Semyon171,

שלום, רציתי לדעת איך אפשר,והאם בכלל אפשר לעשות בוט מדיסק און קי של 8 ג'יגה כדי להתקין ווינדוס ? ( כי הכונן די וי די שלי לא עובד ) ויש לי את האימג' של הויסטה על המחשב . תודה מראש (:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Ran B,

שלום! מה נשמע? עוד שאלה לפורום זה. במחשב של חבר שלי יש העתק של ווינדוס עם סידיקי לא מקורי ובנוסף יש לו מחשב נייד עם העתק מקורי וחוקי ועליו יש לי את הproduct key (מדבקה). אני למשל, אצלי בבית, התקנתי על המחשב הנייח העתק חוקי של הווינדוס באמצעות הדיסק של המחשב הנייד של אחי עם הסידיקי שלו וזה עובד מעולה. יש לי רישיון והעתק חוקי. בנוסף לזה, עזרתי לחברה שלי בפרמוט והתקנו לה עם אותו דיסק ועם אותו סידיקי. גם עובד מעולה! יודע לי גם שאפשר להריץ על אותו סידיקי כשלושה מחשבים חוקיים. שזה עומד יחד עם מבחן התוצאה. השאלה היא כזאת : האם ניתן במחשב של חבר שלי, לבצע החלפה לproduct key ובכך לעשות איקטוב מחדש והורדת עידכונים מלאים (כרגע הוא עם SP2) לווינדוס ללא פירמוט המחשב? וזאת ע…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Bakshi1,

שלום, לאחרונה צצה לי תקלה מוזרה. לפני עליית ה windows (יש לי windows 7) מופיע מסך שחור ובו רשום Minimal Bash edit והמחשב נשאר במסך השחור הזה. ברגע שאני מבצע reset ולוחץ על F12 ובוחר את ה HDD כמקו ל boot אז ה windiws עולה אך לאחר כיבוי המחשב והדלקתו לאחר כמה שעות הבעיה שוב חוזרת. ניסיתי לברר באינטרנט על הבעיה אך כתוב שהבעיה קשורה ללינוקס ואין לי בכלל את תוכנה הזאת על המחשב (מעולם לא הותקנה). נ..ב כשהמחשב עולה יש את הצפצוף הבודד של הביוס שמסמל שהכול תקין אך כמה שניות לאחר מכן אני שומע צפצוף רציף ואז מופיעה לי התקלה. כשאני מבצע reset ומגדיר את ה HDD כמקו ל boot הצפצוף נעלם ויחד איתו התקלה. אודה אם מישהו יוכל לענות ולעזור לי לפתור את הבעיה הזאת.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bennash,
    • 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tom222,

שלום רב ! ברשותי מחשב די חדש ומהיר והכוונה היא למעבד אינטל 4, 2 ג'יגה הרץ. כשה-XP שלי עולה הוא מבקש ממני את הסיסמה ואני נותן לו אותה ומיד לאחר מכן אני רואה את שולחן העבודה שלי אך ללא הסמלים של כל מה שיש לי שם ורק לאחר כ-2 דקות עולים הסמלים ואני יכול להתחיל לעבוד עם המחשב. יש למישהו פיתרון לגבי האיטיות הזו ? יש אולי איזו שהיא תוכנה שעולה עם עלייתו של ה-XP שגורמת להאטה של המערכת ? אודה לכם על עזרתכם המהירה בנושא. tom222@netvision.net.il בכבוד רב, TOM222

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי שני בעיות אחת זה שיש לי קובץ של 500 מגה בייט (זה דיי קריטי כשיש לך 20ג'יגה) וכשאני מנסה למחוק אותו אז הוא כותב שהקובץ בשימוש. ניסתי למחוק בsafeMode וגם שם הוא כתב אותו דבר. בעיה שניה זה שבהתחלת המערכת הוא עושה check Disk גם כשאני סוגר את המחשב כמו שצריך. אני חשוב שזה דיי קשור לבעיה הקודמת, לא יודע איך זה קשור אבל זה התחיל להיות ככה באותה תקופה. יש לי Windows Xp sp1 וntfs בשני המחיצות אם זה עוזר :-\ בבקשה אל תגידו לי לפרמט כי אני שואל אתכם לפני שאני מפרמט. תודה לכול העונים והעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by galh_5,

רצית לשאול את זה בסטיקי אבל אני לא רואה שם"שלח תגובה"

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי,התקנתי WIN10 64 bit על SSD חדש SanDisk Extreme PRO 480GB במהלך ההתקנה של הדרייבר amd-catalyst-15.7.1-win10-64bit (המפרט בפרופיל),המסך נכבה ואז נדלק לאחר מכן,כל תוכנה שאני נכנס אליה,היא נשארת ממוזערת ולחיצה עלייה לא עושה כלום זה קורה גם אם ה-Windows Update מתקין לי את הדרייבר מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MightYaad,

אני הרבה זמן משתמש בXP והכל טוב ויפה.... אבל מסקרן אותי לדעת איך vista ואם כדאי לעבור אליו...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, איך פותרים בעיה זו?,ולמה זה קורה? לוח האם שלי:ASUS P8Z68 - V PRO. תודה רבה מאוד מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by viper_sb,

אני מנסה להתקין עדכון SP2 ידני שכבר מותקן בתחנה SP1 מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי בעיה שאף אחד לא יודע מה הבעיה. אני נכנס לאתר אני יורד עם הגלגלת של העכבר למטה והתמונה יורדת לעט לעט מי למעלה למטה זה לוקח 3-4 שניות זה מחשב חדש! רק קיבלתי אותו זה קרא מה יוכל להיות הבעיה? יש סיכוי שזה בעיה של חומרה? עכשיו המחשב אצל התכנאי ואף אחד לא יודע מה הבעיה הם עושים FORMAT ... אתם יודעם מה הייתה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ניסיתי לשים WIN7 X64 SP1. בהתחלה הכל היה טוב יפה. הכל רץ חלק. ממש הייתי מרוצה. פתאום לאחר יום יומיים התחילו להעלם לי אייקונים משולחן העבודה. לכן התאכזבתי ושמתי XP. גם היא לא עובדת טוב. עד כמה שידוע לי הלוחות החדשים לא בנויים ל-XP. אם אני אשים VISTA X64 SP2, האם יש סיכוי שהכל ירוץ לי יותר טוב מהשתיים הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.