Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,239 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה. יש לי ווינדוס 7, ושידרגתי מ2gb ram ל 4gb . עכשיו הבעיה היא ( אני לא בטוח שזה נובע מהשדרוג אבל אולי תוכלו לעזור לי ): ברגע שאני פותח את הווינאמפ או כל דבר אחר, ואני עושה כמה פעולות במקביל , על הווינאמפ זה ממש מורגש השיר נתקע לשבריר שניה. בין אם זה לפתוח את המחשב שלי או לגלול את העמוד למטה בוואלה או אפילו ממש עכשיו כשאני מקליד, כל אות מורגשת בתקיעה של שבריר שניה בשיר. המחשב עצמו נהיה מעיין איטי יותר. אם מישהו יוכל לעזור לי ממה הבעיה יכולה לנבוע ואיך אפשר לתקן אני אשמח. עוד משהו, שהתקנתי את הזכרונות ההגדרות של ה OC במעבד ובזכרונות התאפסו. E4300 @ 3.0GHZ 9x - 333mhz על 1.475000v - זה בסדר נכון? ככה היה נראה לי.. והאם צריך להעל…
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אוקי אז רציתי לפרמט ולא מצאתי את הדיסק שלי של הוינדווס שהוא היה מושלם בלי שום בעיות והכל SP2 והייתי מעדכן לSP3 למרות שזה פרוץ הוא מובנה עם CDKEY מקורי . בקיצור אין לי דיסק אז עשיתי חיפושים אחרי מערכות הפעלה XP SP3 והורדתי 2-3 הראשונה לא הייתה טובה לא עשה לי BOOT בתחילה של המחשב .. השניה לא הצליחה להתקין AVG אז התייאשתי ואמרתי שאני יתקין את האנטיוירוס הראשון שאני מוצא .. התקנתי AVIRA 8 PRO .. והאנטיוירוס הזה היה ממש מעפן .. שעשיתי CONTROL ALT DELETE.. TASK MANAGER הוא זיהה אתזה כוירוס או משהו , כל דבר .. אפילו שעשיתי START מצד שמאל הוא הקפיץ הודעות .. הבנתי שמשהו גם בוינדווס לא היה בסדר והורדתי עוד וינדווס שכרגע אני איתו , איתו לא היו שום בעיות חוץ מדבר אחד , עד שהתק…
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בזמן ההתקנה של ווינדוס 7 הוא שאל אותי איך אני רוצה לחלק את הכוננים (יש לי חצי טרה) ברוב טיפשותי רשמתי 50 גיגה לכונן אחד וכנראה שכחתי לעשות את שאר ה450 לכונן האחר אחרי שהתקנתי בדקתי מה עם זה וראיתי שהמחשב שלי מנצל רק 50 ג'יגה וכל שאר ה450 הלכו לאיבוד יש אפשרות לעשות עוד כונן בלי לפרמט או שחייבים לפרמט? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את המעטפת אני לא יכול להכנס במצב אקספלורר איזה שם אני צריך להקיש במנהל המשימות כדי להפעיל אותו לפני שאני נכנס לווינדוז.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי XP PRO SP2. התקנתי עליו את התוכנה שבנושא (לא יודע כבר למה, נראה לי שהMSN היה צריך את זה או משהו, לא חשוב). ומאז הוא רוצה שאני אעשה LOGIN לWINמ במקום להעלות אותו רגיל. בUSERS אין לי שום דבר חוץ מהחשבון שלי. וזה לא שיש לי סיסמא או משהו, המחשב הוא רק שלי וזה מעצבן שאני צריך להקיש ENTER כדי שהמחשב ייעלה. אני לא אוריד את התוכנה, אז אם למישהו יש הצעות אחרות, אני אשמח. אם לא אני אהיה עצוב
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס אקס פי פרו באנגלית ולאחר ההתקנה התקנתי את ה MUI שמשנה את השפה לעברית כעת לאחר פירומוט עשית את כל ההתקנה רק בסדר קצת שונה שעשה לי קצת בלאגן התקנתי קודם את הגיבוי של השירים שלי ולאחר מכן את התקנת ה MUI שמות הקבצים שהיו רשומים בעברית הפכו לגיבריש אני רוצה לדעת אם האפשר לשחזר את השמות של הקבצים הוספתי תמונה אשמח מאוד לקבל תשובה תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באמצע התקנת החבילה החדשה המחשב עשה לי ריסט ומאז המחשב לא עולה. מופיע פס הטעינה עם הלוגו של ווינדווס אבל אחרי זה נעלם ויש ריסט. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
התקנתי SP3 בשני מחשבים שונים עם שתי מערכות הפעלה מקוריות ולאחר ההתקנה הופיעה בשני המחשבים חלון של התקנת חומרה חדשה. במנהל ההתקנים הופיע high definition audio למרות שבביוס בטלתי את האפשרות. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ואח"כ התקנתי WIN98SE ואחרי כל פעם שאני מעלה את ה-WINDOWS ישנם הרבה מאוד ERORR ואני לא יודע מה לעשות זה פשוט משגע! ופירמטתי 3 פעמים וזה אותו הדבר מה לעשות??? זה דחוף!!!!
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התקנתי windows xp על המחשב הנ"ל AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte GA-7VRXP (Rev 3.x) 256 MB RAM Maxtor 40 GB RIVA TNT 2 64 MB לאחר ההתקנה, כשהמחשב מגיע ל welcome screen (המסך שכתוב בו ברוך הבא וכו) הוא פשוט קופא ולא מגיב. למצב בטוח הוא כן נכנס. הפעולות שכבר עשיתי : בדיקה על הרד דיסק אחר - אותה בעיה. בדיקת זכרון - עבר בדיקה עם memtest הכל תקין. ניסיתי להתקין את הווינדוס כמה פעמים - אותה בעיה. התקנתי את הדרייברים המתאימים - לא עוזר. למישהו יש רעיון/פתרון? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי X1800GTO ואחרי שאני מתקין את הדרייבר האחרון ואת Catalyst Control Center אני גם מתקין את ה-Microsoft .NET Framework (לפני ה-Catalyst Control Center) ואז אחרי כל ריסט זה מתקין מין יוזר שאני לא נכנס לחלונות אוטומטי אלא צריך ללחוץ על השם שלי (למרות שלא הדגרתי אף פעם סיסמא ומסך LOGIN) זה קורה רק עם ה-Microsoft .NET Framework בגירסה 2 כי עם הגירסה הקודמת (נדמה לי 1.1) אני לא מצליח לפתוח את ה- Catalyst Control Center כי אני מקבל הודעת שגיאה. זה ממש מעצבן מה עושים ????
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב AMD X2, בו כרטיס מסך 8600GTS של ג'יגהבייט עם 256MB זכרון. התקנתי ווינדוס 7, וכאשר נכנסים לווינדוס המסך נכבה, בדומה למצב שינה. (נכנס להשהייה). ניסיתי להתחבר עם מסך אחר בעל חיבור ישן יותר (הכחולים :-X) וזה עובד. להבנתי יש לשנות משהו בהגדרות, אך אינני יודע מה ואיך. מישהו יודע מה לעשות ? כרגע אני מדבר מסייף-מוד. (את ההפעלה הראשונה של הווינדוס ביצעתי עם מסך אחר). אגב, כאשר מגיעים לPOST כתוב באופן התצוגה, מה שזה לא יהיה : EGA\VGA. אם זה עוזר במשהו. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
התקנתי פונטים במחשב בבכמות די גדולה של בערך 7000... לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש המחשב נתקע על חלון הברוכים הבאים. מה לעשות ולמה זה? WIN XP PRO SP2
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום רב.. פירמטתי את המחשב בעזרת פרטישן מג'יק ושאני מפעיל את המחשב כדי להתקין וינדוס הוא לא נותן לי להיכנס לדיסק ורשום לי במסך דוס NTLDR IS MISSING ואומר לי לעשות ריסט וגם לאחר ריסט זה אותה הודעה וזה לא עוזר גם שאני נכנס לביוס ואומר לו לעשות בוט מהדיסק בתודה מראש שלומי..
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ולאחר מכן התקנתי כמה תוכנות ובשביל איזה תוכנה הייתי צריך להכניס את המחשב ל safe mode ואחרי שהכנסתי אותי ל safe mode קיבלתי את השגיאה הזאת http://www.*צונזר*/my/hkgtdt2m4jnn.jpg ואחרי זה הוא רושם אנא המתן ולא עולה ... , ניסיתי repair ניסתה וגם לא עזר למשהו יש פיתרון חוץ מלפרט את המחשב? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב רושם לי INSUFFICIENT MEMORY משהו כזה עריכה : זה גם רושם לי שיש בעיה עם שתי קבצים AUTODEX משהו כזה ועוד קובץ
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לאחר ההתקנה של SP3 לחלונות XP PRO After XP SP3 Upgrade - Device Manager Empty / Network Connection Icons Missing הדיוויס מנגר ריק והרשתות ריק דיון בנושא בפורום של מיקרוסופת http://forums.microsoft.com/technet/showpost.aspx?postid=3302530&siteid=17&sb=0&d=1&at=7&ft=11&tf=0&pageid=2 מאחר ובדיון נכתב רבות על הקשר בין התופעה לתוכנות האנטי וירוס של נורטון הורדתי את התוכנה של נורטון להסרה של נורטון (אף על פי שאין לי אף תוכנה של נורטון מותקנת ) כל מה שנכתב בפורום לגבי הרגסטרי מדובר על על "מפתחות "הקשורות בנורטון ומאחר ואין לי את התוכנות הנ"ל מותקנות על המערת אין את אותם מפתחות ואין מה למחוק אשמח אם יש למשהו פיתרון לבעיה תופעת נוספתהיא שהמערכת …
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אתגר בשבילכם.... ;D התקנתי לפני כחודש חודשיים את התוכנה TweakXP במחשב, ואחרי שתקנתי חסמתי עם התוכנה תיקייה שתהיה תקייה מוסתרת. עכשיו מה שקרה הימי שימוש בתוכנה עברו ואי אפשר להיכנס לתיקייה, למרות שהתקנתי את התוכנה שוב ל15. מישהו יודע איך אפשר להיכנס לתיקייה הזאת בלי התוכנה , על האייקון של התיקייה רשום Hidden Folder. אתה תעזרו לי מאוד כי יש לי שם חומר חשוב מאוד .. ארז.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
כשאני מנסה כאשר המחשב מאותחל להגיע למצב הבטוח של ה vista זה מגיע ישירות להפעלה הרגילה (המקלדת לא מגיבה). גם כאשר לפעמים המחשב מאתחל את עצמו ומופיע התפריט שמאפשר לבחור בין מצב בטוח ומצב רגיל אי אפשר לאשר את המצב הרגיל או לבחור מצב אחר (המקלדת לא מגיבה). אני מצליח להכנס ל BIOS ושם המקלדת מגיבה. המקלדת שלי : Logitech Media Keyboard Elite המקלדת מחוברת ב USB
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התקנתי boot screen הזה על המחשב שלי (Windows XP Pro, SP3). (זהו הבוט-סקרין: http://www.themexp.org/preview.php?mid=31925&type=boot&view=downloads&page=&cat=&name=Simpsons+Bart+Chalkboard.zip&proddesc=Boot%20Screens&catdesc=TV/Movies&namedesc=Simpsons%20Bart%20Chalkboard זה לא עבד, וניסיתי להסיר אותו (לדרוס את הקובץ ntoskrnl.exe ע"י הקובץ המקורי) כאשר ניסיתי להכנס ל-safe mode על-מנת לדרוס את הקובץ, המחשב לא הסכים להכנס, והחזיר אותי שוב למסך האפשרויות של ה-boot. בסופו של דבר דרסתי את הקובץ במצב רגיל, אבל עדיין אני לא יכול להכנס ל-safe mode שאלות: 1. האם יתכן שחוסר תאימות בין הגרסה של הבוט-סקרין למחשב שלי יצרה את הבעיה? 2. איך אפ…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהפעלת windows defender. שאני מעלה את action center ומקליק turn on לא קורה כלום שאני מנסה להפעיל את defender ב services אני מקבל הודעה 577
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי בו וינדוז 7 64 ביט, אני מנסה להתחבר ברשת למחשב הישן שמותקן בו וינדוז אקס פי 32 ביט ואני לא מצליח. אני מגיע למצב שאני רואה את שם המחשב הישן דרך המחשב החדש אבל כשאני מנסה להתחבר אליו כתוב לי שאני לא יכול להתחבר אליו. איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה להגדיר כונן רשת ביני לבין המחשב של אח שלי : 2 המחשבים מחוברים בסוויטצ'. על המחשב שלי פועלת מערת ההפעלה WIN 2000 ועל המחשב השני יש XP. כאשר אני מגדיר במערכת ההפעלה XP כונן רשת אין בעיה אני פשוט מגדיר אותו מכניס סיסמה ואופ אני בפנים, הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה ליצור כונן רשת ב2000. אני נכנס לMAP NETWORK DRIVE... מפנה אותו לניתוב המתאים והוא דורש ממני סיסמה - אני שם סיסמה גם של הADMINISTRATOR וגם של הUSER של אח שלי משתמש בו ו.... גורנישט - כלום!!! ישנה הודעת שגיאה "Incorrect password or unknown username for" בעבר היה מותקן ב2 המחשבים WIN 2K ולא היתה לי בעיה מסוג זה... תודה מראש - שחר
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום יש לי win7 והכל עובד תקין, יש בעיה עם ההגדרות של השפה שאני עובר מעברית לאנגלית (בהקלדה) ואז שוב רוצה לחזור לעברית אני רואה בשורת משימות שזה עובר בין לבין אבל עדיין לא כותב בעברית... הדרך היחידה לחזור לעברית היא ע"י מחיקה של האנגלית ב"אפשרויות אזור ושפה".
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out אני אצרף פה כמה תמונות שתוכלו להבין אבל הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-