Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
תודה רבה לעוזרים :
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
זה לא קורה פעם ראשונה ובטח לא תיהיה פעם אחרונה לצערי... אני לא יודע למה או איך זה קרה אבל אני לא יכול לשנות את השפות ע"י המקשים Shift+Alt בצד שמאל של המקלדת. וזה ממש מעצבן כדי לשנות אני חייב ללכת למטה לשנות. האם יש דרך לשנות זאת? ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי שמתי win98se וחיברתי לו מתאם usb לרשת אלחוטית שעובד בכל המחשבים בבית. אני מצליח לגלוש באינטרנט אבל הדפדפן או ה-win מסרב לקבל שזה לא חיבור למודם או משהו כזה...כאילו חיבור פיזית, ולכן סוגר לי את החלון כל פעם ומדווח על שגיאות. המחשב מאוד ישן thinkpad 570 ומשמש אותי בעיקר לאינטרנט. יש לציין שהמתאם תומך את המערכת הפעלה הזו. תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הי, אני קונה בימים הקרובים מחשב מבוסס Q6600 שיהיו בו כנראה 2G זיכרון ורציתי לדעת אם מאחר ואין לי יותר מ-2 ג'יגה, האם יש יתרון כלשהו בהתקנת 64 ? כמו כן, האם אוכל לשדרג בעתיד מ-32 ל-64 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היה Update, לא יודע בדיוק איזה (לא אני ישבתי על המחשב). אחרי ריסטרט המחשב עולה כרגיל, יש את הלוגו Starting Windows... ואז פוף! במקום הWelcome Screen שבו מופיע המשתמש יש מסך שחור וסמן של עכבר (שאני יכול להזיז). מעבר לזה הוא לא זז. ניסיתי הכל; להעלות את הTask Manager, להכנס בSafe Mode ובכל שאר המודים שיש בF8. לא עוזר, המסך השחור עודנו. עשיתי System Restore ללפני הUpdate (שבאופן מוזר לא מופיע בSystem Restore, אז עשיתי לזה שהיה לפניו). גם לא עזר. מה אפשר לעשות? וממה זה נובע לעזאזל? האפשרות האחרונה שאני חושב שנשארה היא לעשות התקנה מחדש... תקנו אותי אם אני טועה. בבקשה. .
-
- 5 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי איזה קובץ במחשב ששוקל 8 ג'יגה והגודל בדיסק שלו זה מגה ומשהו איך הדבר הזה הגיוני תהרגו אותי??! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האם במחשב פנטיום 866 עם זיכרון 256MB, כדי לשדרג את מערכת ההפעלה. מה זה יתן. נכון להיום אין לי בעיות עם WIN98 מבחינת יציבות. תודה, יוסי
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז ככה יש לי xp+sp2 פנטיום 4 3ghz זכרון 512 נתקל בתופעה מאוד מוזרה,יש הרבה מצבים שאני מפעיל את המחשב, והוא מתחיל לקרטע,לעבוד בצורה איטית בדקתי במנהל משימות תחת ביצועים המעבד נמצא על 30-40% ויש לו קפיצות ל90% אין אף תוכנה שעולה אוטומטית עם אתחול המחשב חוץ מהאנטי וירוס מקאפי,עברתי על כל התהליכים שרצים בזמן שזה קורה וחיפשתי על כל אחד מהם הסבר בגוגל אולי מדובר באיזה סוס טרויאני אבל נאדה עשיתי גם עדכון אנטי וירוס+ סריקה מלאה +הרצה של תוכנות spy ועדיין נתקל בתופעה מה שמוזר זה אחרי אני עושה ריסטרט למחשב המעבד חוזר ל0% ואגב בתהלייכים אין שום שינוי אלה אותם תהיליכים שעבדו מקודם אני די מיואש ולא בא לי לפרמט אשמח לשמוע רעיונות
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מצטער, לא יכולתי למצוא כותרת שמסבירה יותר טוב. עוד מעט אני קונה מחשב חדש, ואני מוסיף למחשב הזה את ההארדיסק שלי+ 160 גי'גה של הארדיסק חדש. עכשיו ההארדיסק שלי מלא, ואני לא רוצה למחוק את הזיכרון שלו, יש אפשרות "למזג", כביכול, את שני ההארדיסקים לכונן אחד מבלי שהחומר על ההארדיסק הישן ימחק?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את השעון לזמן שלי ולא לזמן שרשום בשרת של מיקרוסופט. גם כשאני מבטל את הסינכרון עם השרת זמן, תמיד כשאני משנה את השעה אחרי כמה זמן ווינדוס משנה אותה בחזרה לזמן שהוא מעדכן מאנארף. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי תגרסא 7100 וזה...פתאום זה אוכל לי מלא מקום בהארדיסק סתם...פתאום עוד ג'יגה ועוד ג'יגה ומשהו מה זה הדבר הזה WTFFF?!@! מלך מי שעוזרררר דחוףף
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דיברתי אתמול עם מישהו שאמר לי ששהוא מכיר מישהו שקנה מחשב חדש עם 2 גי'גה זיכרון והוא מריץ את הוינדוס דרך הזיכרון מה שלמשל גורם לפוסט לקחת 3-5 שניות לפי דבריו ד"א לא מדובר בילד קטן אלה באדם מבוגר בעל ידע , ודבר שני קראתי בכל מיני מקומות שזה אפשרי אך עדיין לא ראיתי אף אחד שבאמת עושה את זה אז רציתי לשאול אתכם איך עושים את זה וכמה זה באמת משפר את התיפקוד של הוינדוס ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין WIN מ-DISK ON KEY היות וה-CDROM שלי דפוק. משהו מיוחד שצריכים לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים הוריי היקרים קנו לאחי מחשב עם מעבד AMD (3000+), עד כה אחי השתמש בו עם מערכת Windows XP 32BiT. כעת יש ברשותי דיסק חוקי ( ) של Windows XP 64BiT ואני מעוניין להתקין לו. מה היתרונות והחסרונות של הווינדוס הזה, האם הוא יציב ? האם השינוי יורש במידה ניכרת ? האם תוכנות שתומכות ב-windows xp 32Bit רגיל יתמכו ב-windows xp 64Bit בצורה של 32 Bit ותוכנות שתומכות ב-64Bit יתמכו בו כ-64Bit, או שתוכנות ל-Windows XP 32BiT בכלל לא יעלו בווינדוס XP 64BiT? (בעיקר עם דרייברים...) תודה רבה לעוזרים. 8)
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ATHLON64 3200 DFI NF4 ULTRA X800GTO2 1 GB RAM SAEGATE 160GB SATA במחשב הקודם שלי היה לי DUAL BOOT של 2000 ו-XP כשב -XP היו כל התוכנות וב- 2000 היו משחקים בלבד כדי להוציא בהם את מקסימום הביצועים. כעט אני מתלבט האם להתקין DUAL BOOT של XP או להישאר עם DUAL BOOT של 2000+XP. מצד אחד ברור ש-2000 לוקח פחות RAM מה- XP , אבל מצד שני XP מנהל את הזיכרון יותר טוב, נותן ביצועים טיפה יותר טובים, יש לו תמיכה טובה יותר של מייקרוסופט (התמיכה ל -2000 תיגמר ככל הניראה עוד שנה או משהו כזה...) אבל כאמור יותר כבד. מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אם למשל פתוחים אצלי כרגע 3 דפים של Word, ארבע דפים של אקספלורר, ועוד 2 של תיקיות בדסיק הקשיח. הווינדוס ישר הופך כל סוג של דפים לקבוצה. זה הרבה יותר מסובך. יש דרך לבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
שלום מישהו יודע, איפה אני יכול לבטל ACTIVATION של WINXP PRO HOME ב-REGISTRY? בלי תכנות אחרות או CRACKS תודה
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
קניתי WIN7 ועכשיו כשבאתי להתקין הכונן שלי לא קורא את הדיסק (הוא די ישן ועושה בעיות אבל לא חשבתי שאצטרך אותו יותר מידי - חוק מרפי הידוע). יש לי מחשב אחר שבו יש כונן תקין - איך אני יכול להתקין ללא הדיסק? האם אפשר להעתיק ל HD חיצוני ולהעלות משם? עזרה דחופה בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי את ההסברים שלכם. תודה. .swg
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
איך אני עושה שהוא יהיה שעון של 24 שעות? כי עכשיו יש לי עד 12 עם AM ו-PM, ואני רוצה עד 24. תודה.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
זאת הכותרת הכי עיניינית שמצאתי... הייתה לי מערכת: Pentium 4 3.06Ghz HT 1MB Cache 1GB DDR2 533Mhz MS-7173 RC410L שתי דיסקים קשיחים שתי כוננים X1950Pro 512MB GDDR3 עכשיו שידרגתי ת'מערכת לזו שבצד... ובמערכת הקודמת היה לי בעיות שעד שהויסטה עולה... שעות!!!! וכל דבר קטן שאני עושה זה נתקע... היא עולה במשך מאה שעות ושהיא עולה זה נתקע כל דקה!! ואחרי השידרוג יש את אותם בעיות למה אין לי מושג!!!! :pissed: ... שידרגתי זכרונות ומעבד וזה עדיין תקוע ניסיתי את הרכיבים במחשב אחר יעיני הכל אותו דבר רק MB אחר ואין בעיה יש מצב שה-MB שלי דורש עדכון ביוס או משהו לויסטה? (הלוח שפעל עליו הכל מצוין הוא ASUS P5L-MX שדרך אגב הייתי לוקח אותו אבל היציאת PCI-E שרופה...) עזרה אנשים זה חמור…
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בסריאל של גרסת השידרוג למערכת חדשה מקום לקנות עוד רישיון של ווינדוס 8 זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מופיעה הודעה generic משהו נדמה לי, לא זוכר בדיוק ואם עושים אשר אז הוא מפעיל טיימר של סגירת המחשב לאחר דקה, ואם לא לוחצים כלום אחרי כמה דקות הוא גם עושה את זה עשיתי פירוט בחלון שהוא פתח לי, היה רשום משהו עם Svchost.
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ב - Windows 2003 Server Enterprise יש אפשרות ל - DNS לא שאני ממש יודע אפילו מזה DNS אני יודע שזה כל הכתובות שזה ממיר כתובת ל IP לדוגמה: www.melonportal.co.il = 213.8.161.147 אבל אם תכנסו לאיפי הזה זה לא יכניס אותכם לאתר כמו שאתם גולשים לאתר על ידי הכתובת שלו הכיצד? עכשיו אני שואל שאלה חשובה מאוד! אני בונה אתר לצבא, זה יהיה ברשת הפנימית LAN בצבא, לא החיצונית WAN איך אני עושה שאם לדוגמה אני גולש לכתובת הזאת: http://huliat-ashdod.co.il http://www.huliat-ashdod.co.il זה יפנה אותי לכתובת הזאת: 223.16.234.123 http://223.16.234.123 שזה לדוגמה האיפי החיצוני של המחשב השרת בצבא שבו מאוכסן האתר או לכתובת הזאת: http://223.16.234.123/Hulia-WebSite ? תודה ענקית לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-