עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by niva401,

בפתיחה ראשונה של internet explorer בכל יום , הוא נפתח רק לאחר שלושה נסיונות. בהמשך היום אין בעיה איך ניתן לתקן?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  2. Started by nir567,

התקנתי ווינדוס 2000 באנגלית וברצוני כעת לשנות לעברית, יש דרך? תודה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. Started by Guarding angel,

היי יש אצלי כונן אחד בעל נפח של 250GB אשר מחולק ל3 מחיצות : *כונן C בעל נפח 39GB *כונן E בעל נפח של 150GB *כונן F בעל נפח 39GB מכיוון שיש לי כרגע כונן גיבוי והורדות אני מעוניין לאחד את המחיצות C ו F לכונן יחיד שעליו גם אתקין WIN 7 דבר נוסף שאני רוצה לעשות זה לשדרג את XP לWIN7 (מה שהתברר כלא אפשרי מיקרוסופט חסמו את השדרוג מסיבה לא ידועה) האם יש אפשרות לעקוף את חסימת ההתקנה ולהתקין בכול זאת על XP מבלי להתקין עותק חדש? אני לא ממש מעוניין למחוק את כול המידע שיש לי פה :\

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ביצה,

אהלן! מזמן לא התקנתי מערכת הפעלה, ועכשיו הורדתי את הבטא של WIN7. אני רוצה להתקין אותה בנוסף ל-XP. אני רוצה לעשות מחיצה בכונן C. אני עושה את זה בהתקנה עצמה? או שצריך להכין את המחיצה קודם? פעם שעברה שהתקנתי מערכת הפעלה היתה לפני שנתיים ושכחתי איך עושים את זה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by aaviran,

אהלן, נדפקו לי כל הפונטים בווינדוס. זה התחיל אחרי שהסרתי את המשחק Left 4 Dead. עכשיו כל הפונטים מודגשים נורא ובפיירפוקס לדוגמה פונטים בעברית תמיד נוטים הצידה :\ ניסיתי לשחק עם ה-Themes ואפילו להחזיר לממשק Aero וחזרה לרגיל, אבל שום דבר לא עוזר. תמונה להמחשה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  6. Started by dman22,

אני מחפש סקין טוב לוונדוס XP שנראה בדיוק כמו ויסטה לא משהו שיכביד על המחשב וייתקע אותו אחר כך. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  7. הינה המדריך המלא להתקנת מערכת ההפעלה WIN7 החדשה מ USB > תהנו http://www.maximumpc.com/article/howtos/how_to_install_windows_7_beta_a_usb_key

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by viper_sb,

ניסתי להתקין תוכנה מסויימת במחשב שלי והתקבלה לי הודעה שגיאה : manager.exe - Unable To Locate Component This application has failed to start because pos.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. עשיתי תיקון לREGISTRY אבל שום דבר לא עזר מזה יכול להיות ?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by dman22,

התקנתי ויסטה 64 ביט על מחשב עם מעבד C2D ו1GB זיכרון (כן, זה בטח הייתה טעות) בקיצור המחשב עובד ממש לאט הזיכרון שלי נזלל על 50-60 אחוזים קבוע וכל דבר קטן תוקע את המחשב ל-5 דקות כדאי לי להתקין XP 64 ביט? או לחזור בכלל לXP 32?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by ben060,

הוא כותב שחסר הקובץ qq /windows/system32/config/system qq אין לי שום אפשרות לשחזר את הקובץ מכיוון שאני לא מצליח להכניס את הדיסק של המערכת הפעל כי המקלדת "נתקעת" בעת שאני לוחץ בפקודת press any key to win xp instalation משהו כזה האם אפשר לעשות דיסק אתחול באמצעות ה USB? אשמח לפתרון בן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. http://img404.imageshack.us/img404/8210/1563873db0.jpg יכול להיות שהפעלה מחדש תפתור את הבעיה, אך יש דרך אחרת לפתור אותה? כיצד ולמה היא נגרמת? חשבתי שלא פירסמתי את הנושא, אבל מסתבר שכן לחצתי על "שלח" בסוף. בכל מקרה, אני מעתיק מחדש את הקובץ מהמקור. כנראה הבעיה בקובץ. אז לא רלוונטי. אם הבעיה תצוץ שוב, אפתח נושא חדש/אקפיץ את הנוכחי.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  12. Started by nakarish,

היי, קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ויסטה, עכשיו , יש לו נטייה לעשות לעצמו מין log off כזה כל 20 דקות שאני לא נוגע במחשב .. זה מפריע שרוצים להוריד משהו כי הוא מבטל ת' הורדה .בכל אופן איך מבטלים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  13. Started by LOL,

טוב, המחשב שלי כנראה עובר משבר אישיות מסויים 2 בעיות מטרידות אותי מאוד, 1. מהתפריט יצירת קובץ חדש נעלם קובץ טקסט ורציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך לערוך את התפריט ולהחזיר אותו לשם 2. כל הפונטים במחשב שלי שקשורים לעברית נראית עכשיו בהטיה וכל דבר שינו עברית מקבל הדגשה אוטומטית (לפעמים גם העברית עוברת הדגשה), תמונה מצורפת להסבר, המספרים והאותיות לא מודגשות,זה קורה בעיקר בדפדפן ובמסנג'ר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by liorbm,

שלום לכולם. היום לפני כמה שעות הייתה לי בעיה במחשב, ולכן פרמטתי את המחיצה שבה ישבה הווינדוס שלי והתקנתי ווינדוס חדש. הבעיה היא שעכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא נותן לי אפשרות בחירה בין הגרסה החדשה שהתקנתי, לזאת הישנה, שלמיטב הבנתי הסרתי כבר. יש דרך כלשהיא מתוך הווינדוס עצמה להסיר את ההתקנה השניה? הגרסה החדשה והתקינה היא 32 ביט, בזמן שהישנה יותר (שניסיתי למחוק ) היא 64 ביט. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  15. כרגע אני על ויסטה והתקנתי חלונות 7 בכונן אחר וזה עושה רושם מצוין ועובד חלק.. השאלה היא האם כדאי לעשות מעבר סופי להעביר את כל הדברים ל7 ולמחוק את ויסטה?? מה אתם אומרים...?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה? המחשב WINDOWS שלי, מידי פעם מחליט להצמיד את הטקסטים לצד ימין (והכוונה לטקסטים בהתחל וכו') אחרי ריסט המצב מסתדר. תמונות מצורפות. יש למישהו שמץ מה הסיבה לזה?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  17. Started by oded6188,

הרצתי תיקון ללוינדוס (Repair Installation) בעזרת אותו הדיסק שהתקנתי את הוינדוס שמותקן בסוף ההתקנה המחשב נכבה, וכל פעם שהו אנדלק אני מקבל את המסך הכחול עם השגיאה: Stop: 0x0000007b ולאחר פחות משנייה המחשב מתרסק. הרצתי Chkdsk ולא עזר איזה עוד אפשרויות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by tomey,

שלום עשיתי דפרג לכונן הקשיח והוא מסיים כאשר הדפרג לא מגיע לרמה גבוהה (26%) לאחר הדפרג עשיתי בדיקה והוא אומר לי שהכונן קשיח זקוק לדפרג לאחר דפרג! ניסיתי עם תוכנה חיצונית אחרת וקורה אותו הסיפור מה הבעיה??

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  19. שלום, האם winsows vista משתמש כברירת מחדל ב memmory cache שמגיע עם הכונן או שעלי להפעיל אותו(אני יודע איפה השאלה האם זה מומלץ?בתור איש EMC אם אין ברשותי סוללת גיבוי ה cache לא יעבוד, אבל ב PC זה עולם אחר לגמרי)

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by ad112,

הייתי רוצה לדעת מי משתמש פה במערכת הנ''ל. אני זקוק לעזרה בהגדרת הרשת. תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  21. היי, הפעלתי חזרה את המעדכן האוטומטי של וינדוס XP, אבל הוריתי לו לשאול אותי לפני כל התקנה כדי שאני אבחר מה להתקין אם נחוץ לי או לא.. בכל מקרה, שאל אותי לגבי המוןןןן הורדות, בסביבות ה 30 קבצים ביניהם קבצים גדולים וכבדים כמו SP3 ועוד כמה עדכונים של 200 מגה +- לאחר שהוינדוס ביקש ממני להוריד את העדכון, אישרתי לו אבל אני לא רואה את הסימון למטה שמראה כמה אחוזים הוא מוריד, והוינדוס פשוט שאל אותי לעוד עדכונים אז אישרתי גם את זה. לאחר כל האישורים והסינונים, נעלם לגמרי הסימון של המגן ליד השעון (מראה על התקדמות ההורדה) ומאז המעבד פשוט תקוע על 50 אחוז ולא יורד. נכנסתי ל TASK MANAGER ואין שם שום דבר שלוקח מעל 10% עבודה, כלומר אני לא יכול לראות מה מעסיק לי את המעבד נונסטופ! זה תוק…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by danieltrt,

אני מנסה להתקין לשכנים שלי מדפסת חדשה , הם מחקו כל מה שהיה להם מהמדפסת הישנה ועכשיוו כשאני מנסה להיכנס לadd printer זה רושם שצריך להפעיל print spooler ואי אפשר להפעיל אותו בגלל שהוא לא נמצא בServices מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by Cupid Me,

אהלן, אני מנסה להתקין SP3 דרך MICROSOFT UPDATE, חלון ההתקנה עולה ולאחר שאני לוחץ על ACCEPT ההתקנה נכשלת. למישהו יש מושג למה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eliil1,

אני משאיר את המחשב דלוק בלילה כי אני מוריד משהו, מתעורר בבוקר והמחשב כבר מכובה. אני מדליק את המחשב והוא מראה לי שכאילו הUSER שלי LOCKED , יעני מסך של LOG OFF , עם המשתמש שאתה יכול להיכנס אליו. זה איזו הגדרה בויסטה נכון? ה LOCKED הזה , ואז אני לוחץ על המשתמש וזה נכנס בסדר, אבל הוא נכבה לבד ככה, וזה מעצבן רצח... בכל אופן, תודה המשך יום נעים.

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  25. שמתי לב לאחרונה לאיטיות רצינית במחשב בכללי יש לי מחשב דיי חזק וזאת איטיות חריגה פתאום קלטתי שיש לי מלא פרוססים מיותרים במחשב של sql וכל מיני קטעים הזויים קיצר מחקתי מלא דברים דרך ההוספה הסרה של וינדוס והתקנתי אנטי וירוס חדש ועשיתי בדיקה מקיפה לכל המחשב אנטי וירוס של symntec ( לא הנורטון רק סימנטק) ובכללי ניקיתי אותו כמה שאפשר מקבציים לא קשוריים לחיים עכשיו אחרי שנאי מפעיל את המחשב יש לי 49 פרוססים רצים על ההתחלה הוספתי תמונה... http://i43.tinypic.com/2k54t0.jpg מה שכן התקנתי פיירואל של ZONE ALARM (לא היה לי פיירואל היה לי ראוטר שסידר אותי יופי) ותוך כמה דקות קיבלתי הודעה כזאת http://i40.tinypic.com/3c5c2.jpg השאלה שלי אם זה באמת לא תקין שיש לי 49 פרוססים רצים במקביל כשאנ…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים