Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. יש לחבר שלי בעיה בוינדוס אתמול היה עדכון של וינדוס Windows Update וכרגיל הוא התקין אותו עכשיו אחרי שעשינו ריסטרט אחרי העידכון קפץ חלון שהוינדוס לא חוקי! חבר שלי אמר לי ואמרתי לו שיכבה תמחשב, ואני יבוא יראה. למחרת באים להדליק תמחשב המחשב נידלק והמסך נישאר אור כתום ולא נידלק.(ניסתי מסך אחר). (ניסתי-חיברתי תהארד דיסק שלו לשלי עכשיו מה אני אמור לימחוק מה כונן שלו שהמחשב יעלה?) (ועוד משו ניסתי להחליף כרטיס מסך, זיכרון, וזה לא הבעיה זה משו עם העידכון הזה!!) דחוף דחוף
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קונה הארד דיסק חדש האם יהיה לי כדאי להתקין עליו וינדוס 7 והאם זה יכול לעשות לי בעיות לצד הויסטה 64 ביט שכבר מותקן לי האם יופיע לי מסך פשוט שיהיה אפשר לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות ומה בנוגע לדרייברים איך המחשב ידע עם מה לעבוד ואם אני יעלה את ההתקנה של וינדוס 7 ילך לכונן שמותקן לי משהו ישן שהתקנתי שהשתמשתי ב ויסטה ואני אנסה להפעיל את התוכנה היא תדע להפעיל את התוכנה? למשל יפעיל את הוינדוס 7 ואנסה לפתוח פוטושופ שהתקנתי על הויסטה בנוסף זה נכון שוינדוס 7 ישתמש ב כרטיס מסך שלי GTX280 בסביבת הדסקטופ וישפר לי את הביצועים הכללים? או שזה נוגע רק לתוכנות ספציפיות כמו המרת סרטים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עכשיו שלוש מחיצות. C,E,F. אני רוצה לפרמט רק את C ולהתקין XP 64 במקום זה שיש לי עכשיו. אם מותקן לי תוכנות על E או F, אני יצטרך להתקין אותם מחדש? עדיף לעשות UNINSTALL לתוכנות ואז להתקין אותם מחדש בווינדוס החדש?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
נקוי חלונות אחרי העדכונים. 1.2 גיגה נוקו אצלי רק בעקבות העידכונים מה SSD המצומק שלי. הנקוי לוקח הרבה זמן !
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לחדש את המערכת הפעלה שלי XP PRO מקורי ואני לא רוצה לפרמט!! אז השאלה אם בדיקת תאימות לא תפגע לי במקוריות של המערכת הפעלה? ואם אני יעשה repair שאני מפעיל את הדיסק מהBOOT יפגע במקוריות? השאלה שלי מה אני צריך לעשות תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, כבר שלושה שבועות שאני לא ממש מצליח להתחבר לאתר www.torrentbytes.net, מידי פעם שתחילת האייפי שלי משתנה אני מצליח להתחבר. לפי בדיקות שעשיתי הם לא חסמו אותי ספציפית אלא את הטווח של האייפי שלי, אני כיום גולש בברק אבל ניסיתי גם דרך נטויז'ן ונאדה, ואני יודע על עוד אנשים שנחסמו אבל החשבון עדיין פעיל. אז יש לי 2 שאלות: 1. האם גם אותכם חסמו ואתם לא מצליחים להתחבר? (ודרך איזה ספק אתה גולשים...) 2. איך אני יכול בכל זאת להתחבר (חוץ מהתוכנה HIDE IP כי כשהיא פועלת אצלי ברקע כל האינטרנט נחסם לגמרי...). תודה.
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כשאני פותח 2 דפדפנים עם הדלקת המחשב הכל טוב ויפה! אבל אחרי כמה דק' אם אני יפתח שוב פעם מעל דפדפן אקספלורר אחד אז המחשב יתקע ו/או שיבקש ממני לסגור את התוכנית או שיסגור את זה בעצמו בלי שישאל אותי! מישהו יודע מה הבעיה? ודרך אגב: זה התחיל לפני כשבוע וזה ממש מעצבן. יש לי מחשב פנטיום 4 2.66. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני כבר משתגע,אני מנסה לסדר לחבר את המחשב,מחיצת C עברה פירמוט,הסידירום שלו פשוט לא רוצה לעשות בוט,אני לא יכול ליצור לו את ה bootdisks של SP1 כי אני רץ על 64 ביט (נותן לי שגיאה שהוא לא יכול להריץ)....מה אני כבר יכול לעשות חוץ מאשר להתקין לו את 98 ועל זה את ה XP?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בבקשה תגיבו מי שיש לו את זה ושיכול לשלוח לי את זה לאי מייל שלי. אל תשלחו, רק תגיבו ואני אבקש כבר ממישהו שיכול, בשביל לא לפוצץ את תיבת הדואר. תודה רבה!
-
שלום.. יש לי בעיה שאני רוצה לנסות לפתור ע"י התקנה נוספת של WinXp על אותו עותק... ככה שהקבצים החשובים יוחלפו.. האם אני צריך פשוט ללחוץ על Install בSetup של הדיסק ואז לעשות Upgrde? אולי יש הצעות אחרות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מעין בעיה כזאת שקיימת רק כשהAero מופעל ב7. יש כאלה פסים ונקודות שחורות קטנות במקומות רנדומלים במסך, וכל מיני הפרעות מוזרות בתצוגה. האם זו בעית חומרה? מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
נראה כי למיקרוסופט אין התנגדות ממשית לכך שתמשיכו לשדרג את מערכות ההפעלה שלכם באופן חינמי, למרות ההצהרות הרשמיות על כך לכתבה
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
ב xp-pro איך ניתן לתזמן ניתוק מהאינטרנט כדי להגביל שעות גלישה מפני הילדים? החיבור הוא ע"י adsl ניתוק ע"י פקודת rasdial אינה יעילה לבדה כי ניתן להתקשר שוב ע"י החייגן :
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני מניח שהפירוט בכותרת מספיק... ?Well Prog.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לפני שנה בערך קניתי מחשב אחרי התייעצויות רבות פה בפורום המפרט של המחשב שקניתי הוא : cpu: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box mb: GIGABYTE GA-8I945PG-RH ram: kingston 1g 667MHZ dual chanel (2X512) hd: samsung 160GB 7200RPM 8MB gpu: gainward bliss 7600gt dvd-r: NEC DVD_RW ND-3550A עכשיו אני רוצה להתקין ויסטה אולטימייט 64bit ...השאלה שלי האם הוספה של עוד ג'יגה זיכרון פלוס זה שאני יוסיף 320 ג'יגה דיסק קשיח בלי קשר תספיק על מנת לקבל ביצועים טובים ללא בעיות ותקיעות של הווינדווס? אם לא תגידו בבקשה מה צריך לשפר.. אין לי ממש כסף להתחיל לשדרג פה הכל זה רק שינויים קטנים שיעשו את ההבדל.. תודה לעוזרים עריכה: אם אתם חושבים שב…
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום.. בכל הלינקים שאנשים נותנים לחשבונות האישיים שלהם בוואלה ובנענע הם שמים תמונות!! אנינ לא יכול לראות התמונות...זה עושה מן איקסים על התמונות!! אני דוחה את זה כבר המון זמן!!אבל זה התחיל להמאס אז שאלתי!! בבקשה תגיבו וכמה שיותר מהר!! בתודה Anas-Nanas
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
במחשב יש משתמשים נוספים עם הרשאות אדמיניסטרטור, כך שיש להם אפשרות "לקחת בעלות" על התיקייה המוצפנת. במקרה כזה אמנם לא תהיה להם גישה למידע המוצפן (ללא הסיסמה של ה-owner המקורי), אבל כן תהיה להם אפשרות לעבור בין תיקיות ולצפות בשמות הקבצים ותת-התיקיות. האם יש דרך למנוע את זה ללא הורדת הרשאות לשאר המשתמשים וללא שימוש בכלים צד שלישי כמו TrueCrypt?
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לאחר התקנה של הXP והכל עובד נתקלתי בשתי בעיות עקריות - אז פונים למומחים : 1 . הXP הוא בעל ממשק באנגלית אבל יש לי חלונות שמופיעים לי במקום אנגלית בסימני שאלה ( ראו תמונה ) - כמו החלונית של המאפיני הכרטיס מסך שלי (gs 7600 gigabyte ) ניסיתי להוריד מחדש את הדריביר לא עזר מה עושים כדי לתקן את זה ? 2. והXP בלי התראה פשוט עושה כיבוי ומתחל את המחשב מחדש באמצע עבודה וזה כבר מתחיל לעצבן .....האם קשור לחומרה (מחשב חדש ) או לXP אצמו בהתקנה משהוא דפוק ... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המחשב שלי לא מתכבה אחרי שאני עובד איתו 3שעות באינטרט ככה הוא נתקע בסיום תהליכים בשמירת נתונים ואני לא רוצה להרוס אותו בלכבות כל פעם מהכפתור בבקשה הללפפפ והמחשב חדש 64 ביט
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרגע מחיצה c ריקה ומחיצה d עם ויסטה אני עכשיו רוצה להכניס את הדסיק של האקס פי ולתהקין אותו על כונן c האם תהיה בעיה עם זה ? אם זה יעבוד ואחרי זה תהיה לי אפשרות לבחור בין ויסטה לאקס פי זה יהיה מעולה אם לא אז אני אוצה למחוק את הויסטה מכונן d זה יהיה בעייתי ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן ליצור ב- AD משתמש אשר לא יינעל?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזהשהו צורה הכונן הקשיח שלי התפצל ל-2 בזמן ההתקנה וההסרה של Ubuntu. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו בסביבת עבודה של xp64???
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
סרקתי את המחשב עם McAfee SecurityCenter, ומחקתי את הקבצים שהוא מצא שהיוו סיכון (אך לא מצא בהם וירוס). עכשיו אני מקבל את ההודעה שגיאה שצירפתי בתמונה. מה לעשות? ואם זה מפסיק פשוט להתעלם? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה להתקין xp pro אחרי שזה עושה boot from cd זה העללי את המסך הכחול של ההתקנה ועקבתי אחרי ההוראות בחרתי ב fat 32 זה התקין ואז המחשב עושה ריסתרט ובמקום להעלות אןתפעם את המסך של ההתקנה המסך נכבה והמחשב לא עולה. מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-