Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מישהו כנראה התקין לי כל מיני תוכנות מוזרות.שאני לוחץ על עכבר ימני על לינק כלשהו מופיעות בתפריט המהיר שנפתח כל מיני שורות לא רצויות. איך אני מסיר אותם?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על העכבר לחיצה ימינית על איזה שהוא קובץ אני מקבל ERROR ,כפי שמופיע בתמונה המצורפת ואז המחשב עושה ריסיט של שולחן העבודה אבל אפשר לעבוד בהמשך... נראה שמדובר על בעיה של EXPLORER אבל לא גיליתי על מה מדובר. יש לציין שהמחשב מואד נקיף אחרי פורמט (P-4 3.0 - WinXP SP2 ) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב השני שלי (P4 2.8GHZ 512MB RAM) יש תקלה בזמן האחרון של מסך כחול שמוזכרים בו הדברים win32k.sys ו - PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA הרצתי חיפוש ומצאתי באינטרנט כל מיני דברים שאנשים טוענים: בעיית זיכרון, עדכון לווינדוס וכו'... העדפתי לשאול אתכם כאן מאשר לקפוץ ולהסיק מסקנות שבסופן סתם אוציא כסף מכיסי והתקלה לא תיפתר.. אשמח לעזרה תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכלום התקנתי את ונדוס ויסטה גרסת Ultimate 32BIT והיא מותקנת על מחיצה E וניסית למחוק אותה דרך ה XP PRO שהוא מותקן על מחיצה D אבל ללא כל הצלחה אי אפשר למחוק אותו עכשו מי יכול לעזור לי ולהגיד מה לעשות כדי למחוק אותו לצמיתות כולל את "BOOTING " VISTA LOADER והנה תמונה למה שאני מתכוון
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג מה קרה, אך מידע על מה שעשיתי יש. לפני כמה ימים ניתקתי את המדפסת כדי לפנות מקום, במהלך אותם הימים התעסקתי קצת עם התהליכים בשרותי רכיבים. הבעיה: היום אני מנסה לחבר את המדפסת (HP930C) חיבור USB ונתקל בבעיות, בתחילה הופיע החלון על זיהוי המדפסת אך עם הודעה על כך שאירעה תקלה וכמובן המדפסת לא הוגדרה. פעמים נוספות והפעם ללא הודעה על זיהוי משהו, כלום, רק הצליל של הוצאה וחיבור כבל ה-USB. ניסיון בבחירה של הוספת מדפסת מחלון "מדפסות ופקסים" מקבל הודעה "השלמת הפעולה לא הצליחה". ניסיון דרך הוספת חומרה חדשה עם הפניה ידנית לדרייברים המתאימים מוביל בסופו של תהליך להודעה על כך ש"שרת RPC אינו זמין". כמובן שניסיתי הוספת חומרה חדשה אוטומטי דרך האשף ונתקבלה הודעה שלא נמצא כלום. נכנס…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן נכנסתי הרגע לAdd\Remove Programs כדי להסיר את פוטושופ, ופתאום גיליתי שבמקום אייקונים אני רואה משהו אחר, צירפתי תמונה מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
איך אפשר לנטרל את ההודעה הזאת?.. יש לי 1.5G זיכרון ואני יודע שהוא מוצף בקלות אבל נמאס לי מההודעה הזאת
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני לא מבין למה ויסטא כותבת שיש לי 3GHZ ו2.67GHZ ובRAM היא כותבת שיש לי3.3GB RAM כי יש לי מעבד E8400 ו4GB RAM תמונה פה http://zix.co.il/images/136900462.jpg תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
התקנתי לדוד שלי WIN XP ולא היתה אפשרות להתקין את הממשק בעברית (הוא לא מבין אנגלית בכלל) מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד את החבילה העברית הזאת? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מספר תוכניות שהותקנו במקרה תוך כדי גלישה והן מעצבנות כל הזמן רוצות להכנס לאינטרנט פותחות חלונות וכל מה שאפשר לחרפן בן אדם, בהסרת\התקנת תוכניות אין אפשרות להסיר את התוכניות כי התוכניות רוצות שאני ארשם לאתרים שלהם ואז יהיה אפשר להסיר אותם, באמת! שיא החוצפה! איך אפשר להעיף את התוכניות האלה קיבינימט
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב, הכל עולה כרגיל אבל בהפעלת הווינדוס אחרי שהוא נטען והכל עולה לי הסימן של העכבר שאותו אני יכול להזיז עם רקע שחור. אני לא רואה רקע, לא את האייקונים, לא את השורת התחל ולא שום דבר אחר שצריך להיות... גם שלוחצים על הכפתורים בעכבר לא קורה שום דבר... אותו דבר קורה גם שמפעילים את המחשב במצמב בטוח. מישהו יודע לסדר את זה? או שצריך לפרמט?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמי רינת, קניתי לפני כמה חודשים מחשב מארצות הברית קיבלתי איתו WINDOWS VISTA רגיל , ערכה בסיסית ויחד איתו קיבלתי דיסק של UPGRADE למערכת HOME PREMIUM התקנתי את הדיסק הכל טוב ויפה. אבל, יש לי בעיה שאני כבר בערך שבוע לא מצליחה למצוא את הפתרון אליה.. אני לא מוצאת את האפשרות ACTIVATE או ENABLE של מערכת הממשק החדשה ה AERO ניסיתי כל דרך אפשרית ולא הצלחתי להעלות את הממשק. והאמת שאני אפילו לא יודעת אם הוא מותקן לי על המחשב או לא. ניסיתי לעשות חיפוש כללי על כל המחשב על משהו שנקרא ככה ולא מצאתי... ניסיתי לעשות REINSTALL לדיסק של ה UPGRADE אבל כבר אין באפשרותי לעשות זאת בשנית כי הוא נותן לי רק אופציה נוספת של התקנה של VISTA מחדש כי הוא כאילו מזהה שכבר יש גירסא מותקנת של HOME PR…
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום יש לי שני הארד דיסקים: באחד יש ווינדוס ובשני סתם דברים איך אני יכול לפרמט את שניהם הרי כשה אני מפרמט אז אני לוחץ על הכונן שאני רוצה להתקין בו את הווינדוס ואז הוא מפרמט אותו ומתקין עליו אז איך אני יכול לפרמט גם את השני? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... האם סידי קיי של וינדוס אקס פי רגיל יעבוד עם הפצה של וינדוס אקס פי עם SP2 מובנה תודה :-*
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק 350GB למערכת ההפעלה, ו2 דיסקים 500GB בraid0 ככונן D. כשאני נכנס אליו, לוקח לו כמה שניות להתעורר. מעצבן בטירוף. ב-XP זה עבד חלק. איך מבטלים את הדבר הזה?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
במחשבי ספרית בית הספר שלי, כל פעם שעושים ריסט, כל דבר חדש שנעשה במחשב (אם זה מסמך וורד או הורדה כלשהית) נמחק אוטומטית. איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח אם אתם מכירים את זה, אבל יש אפשרות שלפני שהמשתמש יעשה לוגאין, הוא יצטרך לעשות ctrl+alt+del (כלומר תופיע לו הודעה שתגיד את זה). אני יודע איך עושים את זה ב2000 אבל בXP אני לא מוצא את זה, למישהו יש מושג איפה זה מופיע? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על קובץ מסוים עם מקש ימני בעכבר נפתח תפריט כזה: פתח, פתח באמצעות.... עכשיו, הבעיה שלי היא שנוספה שורה מוזרה לתפריט הזה (כנראה מאיזושהיא תכנה שהתקנתי, בידיעתי או לא בידיעתי....) ואני מעונין להוריד אותה... גם הסרה של כל התכניות המוזרות שהיו לי במחשב לא עזרו, והשורה הזאת לא יורדת מהתפריט, וגם פשוט לא פעילה שאני לוחץ עליה (יש EROR כזה שאני לוחץ) האם ניתן להוריד את השורה הזאת ? אם כן איך ניתן לעשות את זה? תמונה של השורה (בכחול): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חלון ללא אפשרויות כאשר לוחצים על צרוף המקשים CTRL?ALT?DEL בXP אז נפתח חלון שמראה את התוכניות הרצות ומה ברצונך לבטל ויש עוד אפשריות כמו גרפים וניצול המעבד של כול תוכנה הבעייה : לפני מספר ימים שלחצתי על מקשים אלו והמחשב קצת נתקע נעלם כל החלק העליון של החלון , אפשריות הבחירה וגם הפס הכחול שמאפשר לסגור את החלון , בקיצור מופיע לי רק המשימות שרצות והאפשרות לסגרור אותם והחלון תמיד נשאר כך בלי האפשרות לסגור אותו מאותו יום תמיד שאני לוחץ על צרוף המקשים האלה זה מופיע כך איך אני יכול להחזיר את החלון למצבו הקודם ???????.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי במייקרוסופט וגוגל, יש כמה תשובות טובות להודעת שגיאה אבל אתה חייב לתת לנו קצת יותר פרטים, תתחיל במערכת הפעלה , איזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש התקנתי ווינדוס אקספי פעם ראשונה הכל עבד סבבה אבל רציתי לפצל את הכוננים אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס לכונן והוא לא קרה אותו אז והוא נכנס לXP עכשיו נכנסתי לBOT של המחשב זה שלוחצים על הנקודה במקלדת וביטלתי תדיסק קשיח שלא יעבוד יאעני שהוא יקרה רק מהכונן סבבה הצליח לי נכנס להתקנה זה מסיים להתקין כאילו תמסך הכחול זה לא מסיים את ההמשך הכי זה עושה ריסט באמצע וההתקנה צריכה להמשיך והיא לא ממשיכה זה מתקין את הכל מהתחלה ואני מחזיר את זה שזה יקרה מהדיסק קשיח ויש לי מסך שחור לא קורה כלום מה עושיםם ??????
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני רואה עיברית חצי חצי זאת אומרת יש מקומות שאני רואה עיברית ויש מקומות שלא..ממש דבר מוזר אין לי מושג מה לעשות הנה תמונה http://img315.imageshack.us/my.php?image=d8nj.jpg תראו שבדרברים יש חצי עיברית וחצי גיבריש כזה וואי זה ממש ממש מעצבן!
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
האם יש במערכת ההפעלה windows 2000 אפשרות לsystem restore? (האפשרות הזאת שבוחרים יום כלשהו מתוך לוח שנה ובמידה וקיימת שם נקודת שחזור אז מערכת ההפעלה מבצעת שחזור לאיך שהיא הייתה בתאריך הזה. כמו שיש בWIN XP) תודה רבה ושבוע טוב!!
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני צריך לאפוך את זה לעברית הורדתי את זה ממיקרוסופת ולא עבד לי ! אני צריך מששהו מפורט ועובד בטוח תודה לעזורים ! ..
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, תיסלחו לי אם השאלה הזו הינה קצת טיפשית. אני רוצה להבין משהו, אם יש לי מחשב עם 2 מע' הפעלה דבר שמאוד מקובל היום, נניח שאילו Win98se ו- Win2K . יש לי כרטיס מסל מבוסס צ'יפ של Nvidia GTS2 . עכשיו, אילו דרייברים אני אמור להתקין כאן? של Win2K ו ג ם של Win98se כאשר כל אחד אני מתקין במערכת ההפעלה הרלוונטית שלו? מה שלא מסתדר לי שיש רק כרטיס אחד, אז איך ניתן לשייך לו 2 סטים של דרייברים? תודה מראש...! ליאור
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-