עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי שני בעיות אחת זה שיש לי קובץ של 500 מגה בייט (זה דיי קריטי כשיש לך 20ג'יגה) וכשאני מנסה למחוק אותו אז הוא כותב שהקובץ בשימוש. ניסתי למחוק בsafeMode וגם שם הוא כתב אותו דבר. בעיה שניה זה שבהתחלת המערכת הוא עושה check Disk גם כשאני סוגר את המחשב כמו שצריך. אני חשוב שזה דיי קשור לבעיה הקודמת, לא יודע איך זה קשור אבל זה התחיל להיות ככה באותה תקופה. יש לי Windows Xp sp1 וntfs בשני המחיצות אם זה עוזר :-\ בבקשה אל תגידו לי לפרמט כי אני שואל אתכם לפני שאני מפרמט. תודה לכול העונים והעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Lapland,

קניתי לוח אם מעבד וזכרונות חדשים התקנתי הכל הפעלתי תמחשב הוא מגיע עד שיש תסמל הזה של וינדוס XP וזה טוען כזה ואז הוא מפעיל את זה מחדש ! ככה זה וזה לא נידלק אני מנסה להדליק תמחשב בSAFE MOD והעכבר לא זז לי ניסיתי לנתק ולהחזיר אותו אבל עדיין מה לעשות? זה הלוח אם ASUS M4A78

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  3. ליפני שבוע יתגייסתי ואין לי זמן לשטויות האלו, אני מוריד הרבה דברים ובסופי שבוע מגיע, וכמו שקרה לי אתמול שחזרתי גיליתי שהמחשב עבד שעתיים ונכבה בעצמו ביגלל שאף אחד לא נגע בו,וזה לא קרה לי בXP אז ברור שזאת אפשרות בויסטה שצריך לכבות,ובקיצור אני צריך הסבר או אפילו עם אפשר מדריך עם תמונות כדי לבטל תכיבוי האוטומתי המעצבן הזה עם זה חשוב אז אני עובד עם ויסטה אולטימייט 32bit. תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by maor6,

שלום לכם יש לי בעיה עשית פירמוט ועכשיו שאני רוצה להיכנס למנהל משימות הוא אומר לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על-ידי מנהל המערכת שלך. http://www.2send.us/uploads/640cfd0d77.JPG

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by kobi_af,

שאני לוחץ על המקשים כדי שיהיה לי מנהל המשימות כדי לסגור תהליכים רשום לי שהוא הוגדר על ידי מנהל המערכת כלא זמין אני יודע שזה וירוס כי הורדתי שמהו חשוד וישר נהיה לי את זה... הבעיה איפה אפשר להגדיר שיהיה לי זמין ולמה שאני סורק באתרים הוא לא מוצא לי אותו סרקתי חלקי אפשר אתרי סריקות טובים?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  6. אחרי שאני נכנס לוינדוס ובוחר משתמש הוא מכניס אותי והדבר היחידי שאני רואה זה את הרקע וככה הוא נשאר ולא זז .... הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה ALT + CTRL + DEL יש למישהו רעיונות .... ? אני לא רוצה ללכת לכיוון הפורמט , זה הפתרון הקל ..

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by דידוש,

אני לוחץ מקש ימיני על הכונן לוחץ "אתחול" לוחץ התחל אז זה רושם לי את השגיאה : "אין אפשרות לאתחל כונן זה. צא מכל מכלי השירות לדיסק או מתוכניות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן הכונן אינו מוצג בחלון כלשהו ולאחר מכן נסה שנית" ניסיתי הכל ועדיין זה רושם את השגיאה..

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by Shbd,

איכשהו נמחק הקובץ kernels32.exe בתיקייה system32 וזה גורם לשגיאה בהפעלה שהקובץ לא קיים גם הטס מנג'ר איכשהו בוטל אני אצל חבר שלי ואין לי את הדיסק התקנה של Xp שאני יכול לתקן את הבעיה מאיפה אני יוכל להשיג את הקובץ? או שמישהו יכול לשלוח לי? גרסת הוינדוס SP1

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  9. מתי שאני מנסה להפעיל את השירות של ווינדוס עזרה ותמיכה אני מקבל הודעת שגיאה שאני צריך להפעיל את השירות איפה אני עושה זאת ב services.msc? כי לא מצאתי שם את השירות [br]פורסם בתאריך: 28.03.2008 בשעה 18:15:38 היסתדרתי וסליחה שזה לא במקום הנכון יום טוב

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  10. Started by Guy King,

יש לי מחשב נייד (T42, IBM) שפרמטתי אותו לאחרונה והתקנתי בו Windows. ה-Windows נתן לי 30 ימים להפעלה. היום, שנשארו לי עוד 12 ימים, ניסתי להפעיל אותו דרך האינטרנט, ושהכנסתי את קוד המוצר הוא כתב לי שאני לא יכול להתקין שוב את ה-Windows כי עברתי את מכסת ההתקנות (התקנתי אותו כבר בעבר). מה יקרה אם אני לא אפעיל את ה-Windows תוך 12 ימים? ומה יש באפשרותי לעשות?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  11. Started by Mizardon,

יש לי דסקטופ כיאלו רקע צבעוני בכל השטח ומתחת לאייקונים יש צבע אחיד אצל כל האיקונים וזה הורס את המראה של הכל מישהא יודע לאן צריך ללחוץ כגדי לעשות את הצבע מתחת לאייקון כדי שיהיה שקוף עם צל בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  12. Started by daniel4x,

שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במחשב חדש עם SSD 120GB. בכל אופן התקנתי עליו בצורה חלקה וינדוס 7 64ביט, הבעיה שהווינדוס מוגדר עם כל הקבצים של המשתמש להיות על C (הSSD) וגם כל ההתקנות מכוונות לשם באופן אוטומטי. השאלה שלי אם יש דרך (אם צריך אני יפרמט ויתקין וויינדוס מחדש) למנוע את המצב הזה אני רוצה רק את הווינדוס וקבצים ספציפים שאני יבחר בSSD. כל השאר בשאר המחיצות. תודה מראש דניאל.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. כאשר אני לוחץ דאבל קליק על קובץ TXT. הוא לא נראה כלל על המסך אך בשורת ההתחל הוא נראה. כדי לראות אותו אני צריך ללחוץ עליו בשורת התחל עם לחצן ימני ושם על MAXIMAIZE. אבל אז הוא נפתח על כל המסך, אני רוצה שיפתח בחלון בגודל בינוני. ואני גם מעוניין כשאני מפעיל אותו שהוא יראה, ולא יהיה רק כסמל בשורת התחל. מה הפתרון לבעיה וממה זה נובע ?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by kudish,

זה רושם לי שחסר או נהרס הקובץ: C//:WINDOWS/SYSTEM32/CONFING/SYSTEM מה לעשות חוץ מלפרמת?

15. שלום, כל כמה דקות יש לי הודעת שגיאה ש"סייר הוינדוס הפסיק עבודתו ומתחיל מחדש". ואז נעלם לי השולחן עבודה ומתחיל מחדש. פתרון למישהו ? תודה.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by blackbimer,

?? ?? ט??????‗?זא?א‗???ה?‗ זה מה שרואים שאני מנסה לכתוב בעברית... לךא יודע למה ואיך יש לציין שאי סי קיו אני יכול לכתוב וגם בצא'טים ובכתבן ל ווינדוס... משום מה השפה פתאום נעלמה לי מה הבעיה?? תודה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by Yakim Peled,

בימים האחרונים כל פעם שאני מנגן משהו ב-YT אז במקום לראות את הסרט אני רואה מסך ירוק (הסאונד בסדר). לפני הלחיצה אני כן רואה את התמונה. המסך הירוק מופיע רק כשהסרט מתנגן. הבעיה אינה תלוית דפדפן: זה מופיע עם FF12.0, עם כרום 19 ועם IE9. הקטע הוא שלא עשיתי שום שינוי במחשב או התקנתי תוכנה חדשה. טכני: אני על W7 64 ביט. מודרים: אין לי מושג אם זה הפורום הנכון אז אם יש אחד מתאים יותר אנא העבירו אותו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. אני מעדכן את הווינדוס לחבילת שירות מספר 2.....זה מתחיל לעדכן לי הכל והכל טוב ןיפה ואז זה פתאום נתקע בקובץ sp2.cab מה אני יכול לעשות????....אנא עזרו לי בבקשה.....חשוב לציין שהמחשב פורמט לאור בעיות קודמות...

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  19. מזה יכול להיות ? זה קורה לי עם עוד כמה תוכנות... ווינאמפ וכו'... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by miki891,

אני משתמש בחלונות XP פרו. שפה עברית. חיברתי דיסק-און-קין או קורא זיכרונות בחיבור כניסה USB ופתאום הוא לא מזהה אותו.היסכלתי בהתקנים חומרה יש רק אחד ב- USB "תקן לא מזוהה"... בהתחלה זה עבד לי חיבורים USB. ניתקתי חשמל בספק כוח.וחכיתי 2 דקות. וחיברתי ספק ואח"כ חיברתי דיסק און קין וגם קורא זיכרונות מצלמות דיגיטליות והכל עובד ותקין. אבל יש בעיה זה עדיין חוזר תקלה USB ושוב ניתוק חשמל בספק ואותו פעולה ובסוף זה עובד ותקין. האם כנראה המקור בעיה זה ספק כוח לא תקין?כנראה שאין לו כוח זרם חשמל ללוח אם.האם זה נכון? מה אתם חושבים,איך פותרים את הבעיה? מיכאל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by slrr,

אני לא יודע אם הכותרת בסדר או לא אז סליחה מראש... אוקי... יש לי MAGIC CARD במחשב , והמטרה היא להפטר מימנו ואני לא יודע איך !!! למי שלא יודע מה זה זה כרטיס קטן מאוד עם צי'פ אחד עליו שמתחבר בחיבור PCI אם הכרטיס לא שם אז שמדליקים את המחשב הוא רושם ארדוור פיילור(שגיאה בחומרה).. זה מעיין אימובילייזר למחשב כמו באוטו זה המפתח התנעה שלו.... וזה הפורום הכי קרוב לבעיה ניראה לי..... מדובר באבטחה ברמה גבוהה בבקשה עזרה תודה... עוד מיידע: http://www.rogev.com/company/company.htm הגירסא של הכרטיס שלי היא: MAGIC CARD EXTRA III 3.5\3.6

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום אני משתמש בחלונות 7 H.P שפה עברית חלונות לא עולה רואים רק שחור ורק עכבר זז. וגם מצב בטוח לא עולה רק שחור זז עכבר. אני מעלה תוכנה חיצוני ERD בוט. תעזרו לי איך לימצוא קבצים של חלונות 7 בתוך התיקייה כמה קבצים לימחוק קבצים למשל : איזה קבצים של דרייבר כרטיס מסך לימחוק כדי ליבדוק להפעיל מחדש חלונות 7 לעלות רגיל וכאילו חלונות לא מוצא דרייבר כרטיס מסך חדש. ואז רואים חלונות עולה ורואים שולחן העבודה ומתקין דרייבר מחדש כ. מסך רגיל לא דרייבר של geforce שהכל עובד אז מתקין דרייבר כרטיס מסך מקורי.ובסוף הכל תקין. אל תידאגו לי לפני שאני מוחק קבצים אני מגבה גיבויי קבצים. אגב: אני בדקתי דיסק קשיח - הוא תקין גם בדקתי זיכרון - תקינים. לתמיכה מיקרוסופט אתם מכירים קבצים דרייברים נימצאים בת…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום משהו מוזר בחלונות 7 פרו - שפה אנגלית 32BIT. בסרגל משימות ליד שעון יש עוד סמלים למשל אנטי וירוס ESET ויש כרטיס מסך ATI. מה שקורה אני מדליק מחשב עולה חלונות בסרגל משימות לא תמיד מופיעים קבוע סמלים אנטי וירוס ESET וגם כרטיס מסך ATI. אני מפעיל מחשב מחדש עולה חלונות 7 ופתאום בסרגל משימות יש סמלים כולם. בפעם שלישי ושוב אני מפעיל מחשב מחדש עולה חלונות 7 ופתאום בסרגל משימות אין סמלים. אני הבנתי שקורה לי מדי פעם מדליק מחשב עולה חלונות 7 יש סמלים בסרגל משימות וגם ניעלם סמלים בסרגל משימות. אני סרקתי וירוסים המחשב נקי אין וירוסים. אם אני רואה אין סמלים בסרגל משימות ליד שעון, למשל אנטי וירוס ESET לא מופיע לי. אני מסיר אנטי וירוס ומתקין מחדש ומופיעה לי סמל אנטי וירוס. ומפעיל מחשב…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום כל הזמן אני מקבל הודעה "כשל בהתחברות לשירות של Windows" בהתחלה אין לי שום בעיה בחלונות 8.1 הכל תקין. עכשיו פתאום זה מופיעה לי הודעה הזאת. כיצד מתקנים הודעה תקלה הזה? בתודה מראש חג שמח ושנה טובה.

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. אני סגרתי תוכנה OFFICE 2003 או תוכנות אחרות זזו לאט... גם אינטרנט של מיקרוסופט IE אני לא מצאתי בעיות מחשב שלי... בבקשה מה בעיה פתרון...

• 7 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.