עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אוקי אז ככה אחותי קיבלה מחשב חדש יש לה 250 ג'יגה אז רציתי לעשות לה את C 100 וE 150 ג'יגות כ"א עשיתי את C 100 ולא שחררתי את השאר והתקנתי את המערכת עכשיו שאני פותח את המחשב אני רואה שיש לה רק כונן 1 והוא C והוא 100 ג'יגה רק! התקנתי תווינדוס מחדש והפעם פתחתי את הכונן השני רק שאני לא יודע למה הוא לא מחק לי את הווינדוס הראשון מה אני עושה עכשיו שאני פותח תמחשב יש שתי ווינדוסים והוא שואל אותי מה אני רוצה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by zohar678,

האם מישהו יכול להסביר לי במילים פשוטות מה ההודעה הזאת באה לומר לי וכיצד ניתן לטפל בבעיה זאת? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  3. שלום רב, כשאני מנסה ללחוץ על כפתור F8 עם אתחול של המחשב , זה מגיע לי למסך של priority בין הדיסק הקשיח לCD-ROM.. ניסיתי ללחוץ גם על F5 אבל זה לא הולך.. אולי מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי להגיע למסך של בחירה של מצב בטוח? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היה לי את הHD הפגום של סיגייט קיצר החלפתי לאחד חדש לא פגום ו שאני מחבר אותו הוא מזוהה בביוז אבל אני מקבל windows has failed to start בגלל בעיה בסופטוור או משהו כזה למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  5. יש המון מדריכים ברשת המסבירים כיצד ניתן כן לגרום לויסטה 32 ביט לזהות 4 גיגה זיכרון מישהו שמע/מכיר ? עובד/לא עובד?

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  6. הצבע שבו מסומן קובץ כנבחר הוא תכלת בהיר ואיננו בהיר דיו עבורי. האם העניין ניתן לשינוי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  7. משתמש בויסטה 64 ביט אולטימייט. מסיבה שטרם ברורה לי עד היום בדיסק של 320G שיש לי, יצרתי מחיצה אחת והיא הייתה dynamic (לפי הגדרת הויסטה). היום, ככל הנראה לאחר הרצת אובונטו מ- live cd, ויסטה לא מראה יותר את המחיצה ותחת computer management->disk management מופיע הדיסק הקשיח ללא מחיצות ומצויין תחתיו שהוא dynamic ו- Invalid. האפשרות היחידה שבה אני יכול לבחור היא להמירו לדיסק פשוט (basic) אך זה יהיה כרוך באיבוד המידע. איך אני יכול לגשת למידע שיש לי עליו? תודה.

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  8. שלום חברים, התקנתי windows xp pro sp2 ולאחר ההתקנה היה רשום שזה ל-30 יום, לאחר 30 יום היה כתוב לי : this copy of windows must be activeted with microsoft before you can log on do you want to active windows now ? לחצתי כן ועכשיו כל פעם זה רושם לי : windows is already activeted, please press ok to exit ואז אני לוחץ על ok וזה חוזר למצב הראשון של : this copy of windows must be activeted with microsoft before you can log on do you want to active windows now ? וככה אני תקוע במעגל אין סופי שאין לי מושג איך יוצאים ממנו !!! מה לעשות ? בבקשה תעזרו לי, אני לא יכול לעשות שום דבר במחשב ככה! תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by ziv0798,

יש לי מחשב : מעבד E8400 Core 2 Duo זיכרון פנימי 2GB כרטיס מסך 9400GT 512MB ואני רוצה לדעת אם מערכת ויסטה אולטימייט תעבוד טוב על המערכת....

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by Kfir2,

אין לי מושג איך או למה, אבל פתאום הסאונד חזר לפעול. אפשר לנעול.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by zaroor,

1-האם אפשר להתקין את ה XP בתוך ההרדיסק ע"י הכנסת קובץ לתוכו ולא מתוך ה CD ROM ?, האם זה חוסך זמן בכלל ? 2-ראיתי שמכניסים תיקייה I386 לתוך מחיצה השנייה בהרדיסק לצורך מה זה ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by gilad12125,

אני ניסיתי להחליף אבל זה רשם לי איזה משהוא שקשור ל WINZIP ולה UNZIP משהוא כזה מאלה ואיך אני מחליף לSP2 יש לי את הSP3

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by liordavid,

ה- SCREEN SAVER שלי מכבה לי את המסך כאשר: רואה סרט ב- BSPLAYER SUBTITLE WORKSHOP MV2PLAYER VIZUALIZATION ב - WINAMP המסך שלי מפוצל לטלוויזיה - DUAL VIEW התקלה מופיעה גם על המסך וגם על הטלוויזיה ? מישהו יודע איך ניתן לא לאפשר SCREEN SAVER לתוכנות מסוימות ?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  14. אחלה של פורום ואתר !! מקווה שתוכלו לעזור לי ! מה מה ההבדל בין XP רגיל לWINDOWS SERVER 2003 אמרו לי שרתים משהו אבל מה ההבדל ממש ???? אני קראתי שגירסת PRO של XP תומכת ב2 מעבדים וגירסת SERVER תומכת ב4 או 8 מעבדים המעבד שלי הוא QUAD CORE אם אני יתקין SERVER 32 ביט או אפילו 64 ביט במשחרים וגלישה אני ירגיש יותר יציבות ומהירות ?? אנא עיזרו לי ופרטו כמה שיותר תודה !!!

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  15. אלו של office וvisual studio נראים כמו מסכי 16 ביט (פחות מהXP CLASSIC THEME). לא משנה באיזה THEME אני נמצא. אני משתמש בXP .

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  16. יש לי שרת עם windows server 2003 R2 STANDARD עכשיו אני רוצה לשלוט עליו מרחוק עם עד 3 מחשבים נידים בו זמנית. אפשרי? או שאני חייב טרמינל?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by ykantor,

איך להתקין אותה מדפסת פעמיים? יש לי windows xp והמדפסת \ סורק היא hp psc 1315 לאחר שקניתי ראוטר אלחוטי עם כניסת usb למדפסת , אני מדפיס דרך הרשת לראוטר ומשם למדפסת. הבעיה קימת כשצריך לסרוק. אי אפשר לעשות זאת דרך הראוטר, וצריך להתחבר מהמחשב ישירות למדפסת, דרך הדרייבר של HP. זה לא נוח כל פעם להיכנס להגדרות המדפסת ולשנות כך שתדפיס לוקלי ואח"כ להחזיר את ההדפסה דרך הראוטר. לכן ניסיתי להגדיר עוד מדפסת לוקלית. חשבתי על טריק להגדיר מדפסת HP מודל אחר אבל המערכת לא נותנת למדפסת הזו לעבוד. בקיצור,איך להתקין אותה מדפסת פעמיים? פעם מדפיסה דרך הראוטר ופעם מדפיסה לוקלי? תודה יהודה

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  18. שלום לכלום, מדובר במערכת הפעלה שסך הכל אני מרוצה ממנה אבל לפעמיים יש מצבים למשל ש האינטרנט מגיע למצב שהוא לא מגיב וצריך לאתחל מחדש את הדפדפן ,או תוכנה שלא מגיבה או סתם חלון ב my computer (מדובר בשימוש שגרתי) השאלה מה גורם לבעיות אלה ,מדובר ספציפית במערכת הפעלה שאני התקנתי לא תקינה? או שזאת בעיה מוכרת בויסטה 64? יש דרך לפתור את הבעיות האלו? נ.ב :ברושתי מחשב חדש ויחסית חזק.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by odediz,

לאחר גמר הפעלת המערכת מופיעה כתובית עם ציצוף מעצבן ומבקש אישור. על הריבוע הכתובית מופיעה בראש מצד ימין הכיתוב RUNDLL ואז רשום: שגיאה בטעינת c:\windos\system32\mbawrcfh.dll ואז נרשם מתחת : המודול שצוין לא נמצא ובריבוע למטה בסוף הוא מבקש :אישור שאלתי איך אני מעלים את ההופעה של הריבוע המעצבן הזה שמופיע כל פעם שמדליקים את המחשב אודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by ilay22,

יש לי בעיה מוזרה בהגדרות של הצבעים, כשהרצתי את פוטושפ, הוא שאל אם אני רוצה להשתמש בפרופיל כלשהו של צבעים ולא בדיפולטי, ועכשיו הלבן, בתוכנות של תמונות, ולא רק פוטשופ, התחלף לצהוב מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  21. שלום וערב טוב חברי קהילת ווינדוס! ;D בעקבות התקנה לאימי של וינדוס XP לאחר ריבים קשים שלי עם המחשב הנייד שלה שהגיע ללא מערכת הפעלה (DOS) הצלחתי אחרי ריב ממושך להיתחבר לאינטרנט בכבל ולאמת את ההתקנה והכל בסדר. עכשיו אני ברגעים אלה מעדכן לה ל-SP3 כי הדיסק שיש לי של הווינדוס ישן מאוד מאוד ומגיע עם SP1 כי הוא בערך בן איזה 5-6 שנים.. בכל מיקרה, השאלה העיקרית שלי שנועדה במיוחד בשביל אמא שלי היא כיצד אני הופך את המערכת מעברית לאנגלית? הכוונה היא לאוו דווקא בשמות והכל אלא גם בהתחל שיהפוך ל-START וכן הלאה.. ממה שהבנתי אני צריך להתקין MUI או משהו דומה לזה אם אני לא טועה.. אשמח לעזרתכם בכל שתוכלו לעזור לי! נ.ב- פרמוט המחשב והתקנה מההתחלה לא באה בחשבון. (בלגן שלם וענק! )

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. קיבלתי מחשב חדש שקניתי. המחשב עצמו הורכב בחנות, אני רק הוספתי הארדיסק קיים שהיה לי. המפרט הוא כזה: core2dou 7400 msi p45 neo 4gb ocz xtc platinum 800mhz asus geforce 9600gt black pearl enermax pro 525 ההארדיסק הישן ששמתי הוא WD 160 ג'יגה, סאטה windows xp home edition sp3 מקורי הבעיה מתבטאת בכך שלוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות. אני מדבר על המסך השחור הראשוני, שבו מופיע הקו האופקי שזז משמאל לימין. במשך שניות רבות אין פעילות הארדיסק, זה פשוט נראה קפוא, והאנימציה הזאת ממשיכה לזוז לה. במחשבים הקודמים שלי, כאשר הווינדוס היה "טרי", לקח לזה אולי 10 שניות, בעוד שעכשיו זה לוקח פי כמה יותר. דבר נוסף שהחשיד אותי מאד, זה שהמחשב קפא בזמן התקנה של משחק, כאשר במקביל עשיתי עוד כל מיני דברים,…

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  23. טוב, הכנתי לעצמי כונן נחמד ויפה במיוחד להתקין עליו WINDOWS 7.. עכשיו אני לא רוצה לפרמט, ואני לא רוצה למחוק את XP. אני רק רוצה להתקין על הכונן (K) את W7.. אני רוצה לדעת איך לעשות את זה ואחרי זה איך אני מחליף ביניהם.. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לאחר התקנתש כרטיס הקול סאונד בלאסטר 5.1 והתקנת הדרייברים שלו(דרך דיסק ההתקנה שלו בלבד), המערכת הפסיקה לעלות. במידה ואני מנסה לעלות את המערכת בסייפמוד הוא מציג לי את ההודעה הבאה(תמונה מצורפת) אשמח לעזרה מהירה, מכיוון שאני צריך את המחשב למחר [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by tzuki_f,

בVISTA BUSINES מדי פעם הLANGUAGE BAR נעלם ואני לא יכול לעבור בין עברית לאנגלית(כמו עכשיו) הבעיה בדרך כלל מסתדרת כשאני מפעיל את המחשב מחדש אבל אז ה BAR מופיע באמצע המסך ואם אני מנסה להחזיר אותו דרך האפשרויות לSART BAR (הפס למטה) אז לפעמים הוא מציית ועובר למקומו הטיבעי ולפעמים הוא נעלם לחלוטין ואז אי אפשר להחליף שפות במקלדת וכשאני משנה TEXT SERVICES AND INPUT לDOCKED IN THE TASK BAR לאחר שאני שומר סוגר ופותח את החלון מחדש הוא קופץ לי FLOATING ON DESKTOP הצאות לפיתרון יתקבלו בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים