עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הצעתם לי פעם קודמת להתקין את boot live cd אבל היה לי עם זה תקלות זה בטח לא עובד טוב עם ויסטה קיצר איך אני צריך ליצור איזה דיסק BOOT שמפעיל סביבת עבודה דמוית windows שתאפשר לי להעביר קבצים מ C ל D ואז לפרמט את כונן C כרגע, אין לי אפשרות להיכנס ל WINDOWS יש תחליף ל Boot live cd? מה לגבי Windows Vista Bootable Live Cd Portable Edition ?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by fire15,

אני לא מצליח לישמוע קבצי MIDI ב- WIN XP וב-WIN 98 כן למה? ומה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה ב-WIN XP?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Born2Kill,

שלום, קיבלתי הודעה שגירסאת ה-RC שלי (Windows 7) עומדת להיפקע, לפי הידוע לי המערכת לאט לאט תפסיק לעבוד בתחילת מאי, לא יודע למה זה כתוב לי שתוך יומיים זה ייתחיל להפסיק לעבוד. בכל מקרה, איזה גירסא מתאימה בהנחה ואני עושה את הפעולות הבאות: *משחק במחשב. *שימוש באופיס. *אינטרנט. *עובד לפעמים עם פוטושופ ותוכנות דומות. וזהו בגדול. והאם שווה לקנות Windows 7 יד שנייה? האם יש הנחות לסטודנטים? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by KingYes,

אהלן, ראיתי איזה מאמר שאומר שכדי מדי פעם למחוק את כל הקבצים הנמצא בנתיב: C:\WINDOWS\Prefetch זה משפר את הביצועים של הבוט. עד כמה המאמר הזה נכון ומועיל?

• 5 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. שלום. יש לי רשת workgroup שיש בה כ30 מחשבים אשר חלקם עם XP וחלקם עם 2003. לכל המחשבים יש את אותה סיסמא חוץ מלמחשב אחד. אני רוצה שכל המחשבים יסנכרנו את השעון שלהם לפי המחשב עם הסיסמא השונה. ניסיתי להשתמש בnet time לצורך כך, אבל בגלל השוני בסיסמאות נתקלתי בשגיאה. יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by ORBIT,

חלונות XP מצב חשבון מנהל הגדרה של חשבון אורח (ללא סיסמה) ביטל/העלים את חשבון מנהל איך אפשר לחזור למצב חשבון מנהל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eytan243,

מישהוא יכול לעזור לי אני מחפש את המדריך איך אני יכול לאחד את מערכת ההפעלה עם sp2 תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by com555,

שבוע טוב. רציתי לדעת איך קובץ ה-boot.ini מוגדר, למי שיש WINXP HOME . אתם יכולים למצוא אותו, ב-C. ואם הוא לא שם תעשו חיפוש, בכונן C ותמצאו אותו, זה סהכ' טקסט, שרציתי לדעת איך הקארנל מתפקד, ככנראה ששלי נדפק עקב כך ואיני יכול להתקין SP1 , ועוד המון משחקים חדשים. אני מקבל שגיאה Q327101, ומצאתי גם FAQ באתר של מיקרוסופט אך לא כל-כך הבנתיו. http://support.microsoft.com/?kbid=327101 עזרה אנשים. תודה רבה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן, יש לי בעיה עם מחשב נייד חדש מהקופסא. חלק מהטקסט - ב-PDF או בחלונות מסוימים של הווינדוס (למשל מנהל התקנים) מוצג ממש בצורה לא חדה. וזה מסך FHD ועברתי אליו ממסך HD. אני בטוח לגמריי שזאת בעיה של הגדרות ולא בעיה בחומרה. למישהו יש עצות? אני לא בקיא בווינדוס. תודה

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. אז כמו שאמרתי אני מדליק את המחשב, נידלק שולחן העבודה וכל מה שאני יכול לעשות זה להיכנס לכמה תמונות שיש לי על שולחן העבודה וכמה תוכנות שלמזלי אחת מהן זה הדפדפן אני לא יכול להיכנן לתיקיות אני לוחץ פעמיים על התיקיה הוא פותח לי סריקה של תוכנת סריקה (SEARCH & DESTROY) למי שמכיר , עושה סריקה של כל הקבצים בתקיה שרציתי להיכנס ויוצא וככה גם במחשב שלי הקבצים שלי וכל התיקיות שקיימות במחשב חוץ מתמונות ותוכנות שיש על שולחן העבודה הנה תמונה להמחשה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by erap129,

היום פירמטתי מחשב ישן שלי והתקנתי לו WINDOWS XP ישן. אני צריך לשדרג לSP2 כי האינטרנט לא עובד על המחשב השני והדרייבר יעבוד רק בSP2 זאת אומרת שאי אפשר להוריד את SP2 מWINDOWS UPDATE מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הקובץ התקנה של SP2 בהורדה ישירה?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  12. שלום, אני לפני קניית מחשב חדש למשחקים ואני תוהה איזו גירסא של Windows 7 עלי לקנות על מנת לאפשר תאימות מירבית למשחקים חדשים וישנים. ההבדל העיקרי מבחינתי בין Home ל-Pro הוא ה-XP Mode אשר יכול לדמות מכונת XP שעל פניו נשמע לי כמו סביבה מושלמת למשחקים שלא תואמים Windows 7. כרגע אני מדבר על משחקים כמו Doom 3 ו-Half Life 2 אבל השאיפה שלי היא להתקין מערכת הפעלה שתיהיה תואמת לכמה שיותר משחקים. מדובר במחשב i5 עם 8gb ram. האם ה-XP Mode יודע להשתמש במאיץ גרפי ייעודי (לא מה שמגיע על המעבד)?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by udi,

כרגע אני משתמש ב WIN XP אני מודע לכל הבאגים שיש במערכת לכן המליצו לי לשנות את המערכת ל WIN 2000 האם זה כדי ? האם יש אפשרות להתקין את WIN 2000 ולמחוק את WIN XP מבלי להתקין את כל התוכנות הנוספות שיש על המחשב מחדש כמו שעושים שידרוג רק ההפך

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by IRIVERMAN,

לאחרונה התחלתי להשתמש ב Address Toolber ב- Taskbar שלי. הבעייה שלי שנשמרו לי שם כל מיני כתובות שאני מנסה למחוק ופשוט לא מצליח! לדוגמא: //gmail.google.com/gmail //www.ynet.co.il/home/0,7340,L-3,00.html עקרונית שאני מוחק את ההיסטוריה באקפלורר זה מוחק את רוב הכתובות, אבל יש כמה שפשוט לא נמחקות.. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by h_yoav,

ההתקנה נתקעת לי כל פעם באמצע עכשיו יש לי רישיון מקורי ורציתי לדעת אם אני יוריד מהאינטרנט ווינדוס וישתמש ברישיון שלי אם לא תהיה בעיה בזה ואני יוכל להפעיל אותו שלא יהיה את ה30 יום

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  16. Started by omri_ro,

אז הסיפור הולך ככה: החלטתי להתקין XP בנוסף ל98 אצלי (XP על D ו98 על C) הקיצר בגלל שאין דרייברים לסורק שלי לXP ואני לא משתמש בה החלטתי להוריד אותה ולהישאר רק עם ה98 עד שיצאו הדרייברים המיוחלים הקיצר מחקתי את הXP אבל נשאר לי התפריט המעצבן הזה שעולה אחרי הביוס של לבחור מע' הפעלה איך לעזעזל נפתרים ממנו?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by aviv00,

היי אני משתמש ב SERVER 2008 לייתר דיוק אבל הם אותו דבר כמעט יש לי 64ביט אני מנסה לעדכן את כל הקונטרלרים אבל הם נשארים על התאריך הישן 2006 והגירסה גם ישנה 8 במקום 9 מה אפשרות לעשות ניסתי גם MANUALLY וגם עם התקנה של ה Chipset

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  18. כשאני מנסה להכנס להוספה או הסרה של תוכניות (בין אם זה מהלוח בקרה או מקום אחר) הוא פשוט אינו מופיע. שום שגיאה, פשוט כלום לא קורה. עשיתי שיחזור מערכת, לא עזר.. אני כבר אובד עצות. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  19. Started by ehud4,

שלום! מצאתי איך מתחברים בעזרת netsh לרשת אלחוטית (באמצעות הפקודה wlan), למשל : connect name=Profile1 ssid=SSID1אני אשמח לדעת איך מתחברים דרך חייגן . . . *שימו לב, אני מדבר על חיוג דרך חייגן שקיים, ולא הגדרה שלו מחדש. **מערכת ההפעלה היא Windows 7 . תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש הרבה "קבוצות" שבנות גרסאות win שכבר מעודכנות (לאותו החודש) ומשופרות בכל מיני אופטמציות \המהרות ושלל טריקים כבר בילט-טאין שלא יהיה צריך לעשות את כל זה אחרי ההתקנה מישהו מכיר גרסאות נפוצות כאלה ? ואיזו הכי מומלצת ? תודה מראש נ.ב כמובן שבהנחה שיש לי רשיון חוקי של win מין הסתם

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by aviad91,

מישהו יודע אם יש סכנות כלשהן בהתקנת הגרסאת בטא של ויסטה? אני מפרמט את המחשב עוד יומיים כי אני קונה מחשב חדש אז אני רוצה לראות איך ויסטה נראה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  22. שאלה לי אליכם אנשים טובים, מזה זמן מה אני משתמש בויסטה SP2 ומרוצה עד הגג . היום, ניסיתי מסיבותי שלי להתקין בנוסף WIN XP SP3 על אותו המחשב, אך למרות שהתקנתי את הXP על כונן אחר, כרגע כשאני מעלה את המחשב, קיים כביכול רק הXP, למרות שהקבצים של הויסטה והכונן שבו היא מותקנת עדיין קיימים ולא נפגעו ... מישהו יודע להסביר לי למה אני לא רואה אפשרות להפעיל גם את הויסטה ? האם בכלל זה אפשרי להתקין XP אחרי שיש כבר ויסטה ולנסות להפעיל את שתיהן ? נ.ב כבר ניסיתי לעשות F8 כשהמחשב עולה ולבחור מערכות הפעלה, אבל מופיע שם רק XP ...

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by ezx,

התקנתי ווינדוס מדיה פלייר 10 עכשיו הוא כזה עלוב ניתקע לא עובד פה ושם באגים אני רוצה למחוק אותו ולהתקין 9 אבל איך שאני מוחק המערכת עדיין אומרת שקיימת גירסה יותר מיתקדמת מ 9 בבקשה עזה תודה למי שיענה

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by CoBrA-MaN,

מישהו יודע מה הקובץ הזה עושה\אמור לעשות ? (וינדוס XP) הוא גומר לי Virtual Memory בכמויות תודה מראש לעוזרים :asthanos:

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי פשוט רשיון חוקי של Vista Enterprise, ולא יודע חסר לי קצת הglam של ultimate כיוון שאני לא מתכוון באמת לקנות Ult, יש איזהשהי דרך להמיר את הרשיון לHome premium, לשדרג לAero בסכום סמלי, או להכניס אותו בכוח למערכת?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.