עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by arik170,

שלום לכולם! אני משתמש במחשב נייד MSI GX600 עם כ.מסך 8600GT הורדתי את Windows 7 מהאתר של מיקרוסופט (64BIT) ההתקנה עבדה חלק. ה מערכת שיפרה את הביצועים של המחשב (זכרון, דיסק קשיח..) אני ממשתמש בתוכנה KMPlayer לצפייה בתכני HD. אך קיימת סוג של בעיה בצפייה, ישנו סוג של קו שעולה ויורד תוך כדי זה שהסרט/קליפ עובד. עדכון של הכרטיס מסך להכי חדש לא עזר האתר של Nvidia http://www.nvidia.com/object/geforce_notebook_win7_x64_185.85_whql.html איך מתקנים את הבעיה? אריק.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  2. שלום לכולם! התקנתי על מחשב שעבר פירמווט win xp pro חוקי. כנראה שמשהו בהגדרות השפה עשיתי לא לגמרי בסדר. לקח לי זמן ואז מצאתי איך דואגים שהמחשב יתקין גם את העברית. לאחר מכן הוספתי עברית כשםה למקלדת. מה שנראה לי שעשיתי לא טוב הוא שהגדרתי את השפה בה הוא מנסה לקרוא כל דבר כ-hebrew וכך יוצא שהרבה כותרת של חלונות הוא כותב קישקושים ואפילו כותרות שנכתבו בעברית הוא לא לגמרי קורא. נראה לי שברירת המחדל הייתה english(unicode ואת זה כנראה לא הייתי צריך לשנות. שוב, זה רק הניחוש שלי. בכל מקרה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או להבין מאיפה היא נובעת. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  3. יש במחשב שלושה כוננים קשיחים, הראשי הוא החדש ביותר ובו XP במשני מותקן ME המשני היה הראשי עד שנוסף החדש ובו הותקן XP באיתחול מקבלים תפריט איתחול ובו בחירה בין ה-XP לבין ה-ME אך משום מה זה לא עובד. ניסיתי להשתמש ב-BOOT (מתוך חלונות) הנמצא בתוכנה פרטישון מג'יק אך מתקבל חלון 'דוס' ובו אפשרות לבחור *רק* מהדיסק הראשי (להקיש את ה-ID) בכל זאת בחרתי את הברירה היחידה שהופיעה שם ולא עזר מה יכולה להיות הסיבה? והאם אפשר לנהל את תפריט האיתחול מתוך XP? בנוסף האם יש עוד תוכנות היכולות ליצור תפריט איתחול ליותר ממערכת הפעלה אחת? וכמובן אם כן מה השם שלהן ומהיכן אפשר להוריד אותן?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by liran2003,

אין לי אפשרות ללחוץ על הכפתור הימני בעכבר בתפריט התחל (לצורך מחיקה של משהו לדוגמא). אני לוחץ על הכפתור הימני ושום דבר לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. אחרי שאני מדליק את המחשב מחדש כשאני לוחץ כפתור ימני על כונן תיקיה או קובץ ישר קופץ לי ERROR (התמונה הראשונה) אחרי זה זה התיקיה נהיית NOT RESPONDING ואני צריך לסגור אותה מה TASK MANAGER ואז זה קורה כמה פעמים עד שהתפריט של הכפתור הימני נפתח סוף סוף. בנוסף לא יודע אם זה קשור אחד לשני אבל קורא לי הרבה פעמים שכשאני לוחץ דאבל קליק הוא פותח לי את המפיינים של אותו יישום. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by N.S,

מתי שאני לוחץ על "לוג או" או על ריסטרט ...אז החלון נהיה מוזר הוא בצורה מוזרה גם כשאני רוצה לבחור את היוסר שאני אכנס אליו בהתחלה שאני מפעיל את המחשב .אז גם הוא השתנה..מה לעשות כדאי להחזיר הכל למצב הקודם

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  7. כרגיל אחרה שחזרתי מהבית אחים שלי עוד פעם דפקו משהו במחשב... התפריטים של הווינדוס לא מופיעים רק אם לוחצים עליהם הנה תמונות.. הארשונה זה שלוחצים קליק ימני על שולחן העבודה (אז אמורים להופיע התפריטים).. אבל מופיע רק חלון שקוף כזה.. ואז שאתה עובר עליהם עם העכבר הם מופיעים..(תמונה 2).. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by TB300,

שלום, נדפק לי הוינדוס - הוא נהפך לרזולוציה 600*800 (אין אפשרות אחרת) ול-4 צבעים. זה וירוס? ואם כן איך מורידים אותו?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by dbx22,

שלום עד היום היה לי XP, והיום התקנתי 7. יש לי מסך 23 אינצ' ובXP הייתי עובד עליו ברזולוציה של 1280X720, לאחר שהתקנתי את 7 קודם כל ברזולוציה הזאת כל הדברים במסך נראים הרבה יותר גדולים ממה שהם נראו בXP ורק שינוי ל1600X900 מראה גודל דומה למה שהיה ב1280X720 בXP. ודבר שני זה כל רזולוציה שאני שם מתחת ל1920X1080 הכתב נראה מטושטש, מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ran28,

http://www.jup.co.il/files/db58485b2a.jpg למה הסמלים שלי ככה קטנים? נסיתי לשנות רוזלוציה וגם את סיביות הצבע, וגם לא רואים את סמלים של החלונות בסרגל למטה של ההתחל וגם כשאני רוצה לגרור תמונה או קובת לתייקיה זה לא נותן לי, מה ניתן לעשות?!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by td12,

אז ככה : לחצתי בטעות על איזשהם כפתורים(נראה לי) וזה פשוט הפך לי את התצוגה של הווינדוס... הסרגל עלה למעלה והתהפך האיקונים התפכו..בקיצור הכול הפוך.. אז איך אני מחזיר את זה חזרה? אין לי מושג על מה לחצתי...

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  12. יש לי בעיה פתאום כל מה שכתוב לי במחשב נהיה לא חד כמו פעם.. זה התחיל היום פתאום.. WIN XP כמו ששמים רזולוציה 1024*768 בLCD 17" ככה רואים.. תעזרו לי בבקשהה..!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by omer_xd,

שלום רב, יש לי בעיה בתצוגת הסמלים של המסך. הכתוביות שמיתחת לסמלים הם בתוך רקע של צבע אפור בטעות שניתי את הצבע איך אני מחזיר את הרקע של הכתוביות ליהיות שקוף? אשמח לקבל תשובה בהקדם. בתודה מראש:omer_

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by hellyeahmofo,

שאני מפעיל תפריט ,בין אם באמצעות מקש ימני או לחיצה על שורת התפריטים , אני רואה רק את המסגרת , התוכן מופיע רק שאני עובר עם הסמן ראו תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by Dr.K,

יש לי windos XP Pro כל תקייה שאני פותח מופיעה ללא סרגלי כלים או תפריטים (File, Edit,Tools...) כך שלא ניתן לחזור רמה מעלה וכד'. מופיע רק שם התקייה על גבי רקע כחול. בלחיצה על כפתור הימני של העכבר אין אפשרות לבחור במאפיינים...(על הרקע הכחול). בלוח בקרה--> אפשרויות תיקייה. אין שום אפשרות להחזיר את החלון למצב הקודם. תודה מראש למציע הפתרון. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  16. אח שלי התעסק עם האקספלור ושינה את זה למה שזה ניראה בתמונה , אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי לשנות את זה למה שזה היה אני יודה לו מאוד תודה מראש נ.ב אל תתיכסו לחלק הלבן זה לא קשור

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by ZaKeN17,

יש לי בעיה , כאשר אי רואה קובץ וידאו מסויים אני רואה אותו חשוך מאוד ובגווני צבע מוזרים (אדום מוזר וכו'..) ברשותי ווינדוס 2000 פרו, אציין כי הבעיה הופיעה לי לפני מספר ימים ולפני כן הכל עבדג כמו שצריך... למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  18. Started by elior021,

היי כל הקבצים שלי ללא תצוגה למשל אייקון מחשב שלי בלי הסמל רק קובץ ריק יש למישהו מושג איך מתקנים את זה ? תודה מראש

19. כשאני מנסה להפעיל שומך תלת מימדי ב-xp mode הוא לא מציג לי את התצוגה המקדימה. כשאני לוחץ על כפתור ה"תצוגה מקדימה" מטיילת לי על המסך הודעה "אין אפשרות ליצור את התקן ה-Direct3d". במנהל ההתקנים יש לי סימן שאלה צהוב על "התקנים אחרים" כשאני פותח אותו מופיע לי 3 פעמים Virtual PC Integration Device - ליד כולם מופיע סימן שאלה צהוב. אם זה משנה עם עובד עם Win 7 professional באנגלית. ה-xp mode על ה-Win 7 שלי. ב-Win 7 אין לי את הבעיה הזאת. איך פותרים את זה? תודה מראש, dr70

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by yohai,

שלום לכולם ..... לאחרונה התקנתי את SP3 והכל טוב ויפה עד שרציתי לפתוח תיקייה נסתרת .... כאשר ב SP2 הייתי מגיע לאופצייה הזאת דרך כלים ----> אפשרויות תיקייה ... או דרך לוח בקרה . כיום כאשר אני נכנס לכלים יש לי רק 3 אופציות ושלושתם לא קשורית לתצוגת התיקיות . גם דרך לוח הבקרה אני לא רואה אפשרויות תיקייה . יש למישהו איך אני מציג שוב את התיקייה הנסתרת הזאת (או קובץ נסתר לאותו עניין) .. שיהיה חג שמח ושנה טובה ולא נסתרת

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by elad-k1,

יש לי בעיה אני יש לי תקייה של האימיול שהכול יורד לשם עכשיו יש תקייה של סרטים אנ יניכנס אחרי כמה שניות זה יוצא ועושה לי מסך שחור מה הבעיה יכול ליהות?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by esaly,

חבר'ה.. יש לי בעיה בהתקנה - אולי מישהו נתקל בה.. כשאני מנסה להתקין מBOOT מופיע לי המסך פתיחה ואז המחשב נתקע.... כשאני מנסה לשדרג הוא מגיע ל50 אחוז ההעתקה ואז אומר שחסרים לו קבצים.. אותו הדבר בניסיון להתקין התקנה חדשה.. ניסיתי להתקין את הULTIMATE ואת הHOME PREMIUM.. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by guysevi,

היי, נתקלתי בבעיה בהתקנת חלונות 7 עם לוח אם GA B150M-D3H, ברגע שאני רוצה לתחיל בהתקנה המערכת מבקשת דריוורים של הsata ע"מ לזהות את הדיסקים הקשיחים. הדיסק הקשיח שאני משתמש בומזוהה בביוס ובהתקנת חלונות 10 אין שום בעיה,אך אני צריך להתקין חלונות 7 היות ומדובר ברישיון חדש. בכל אופן, סיפקתי לו דרייוורים sata מהאתר של גיגהבייט לחלונות 7 הוא מזהה במערכת את הדריוור, אך כשהוא מנסה להתקין אותו הוא זורק תקלה שלא ניתן להתקין את הדריוור ויש לפנות ליצרן של הלוח אם לפיתרון. אוסיף ואומר שאת הדרייוורים שמתי בדיסק קשיח רגיל ולא על DOK רגיל, אם זה מה שגורם לבעיה? , וגם לא ניסיתי להתקין ישירות מהדיסק שהגיע עם הלוח אם (הכונן dvd שיש לי לא מזהה את הדיסק, יש לי כונן dvd נוסף שמחובר למחשב א…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by anavim,

שלום רב ! גיליתי שכאשר אני מתקין את המערכת לזיהוי קול , שירות בשם : sapisrv.exe נטען באופן אוטומטי כאשר המחשב עולה וגורם להאטה מטורפת של המחשב. 1.איך מורידים את ה -service הזה ? 2.איך עושים uninstall לזיהוי קול ? תודה .

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by TUCG,

היום, כאשר חזרתי הביתה, מה גיליתי? בעיות. יש לי מחשב שני בבית שמריץ Win2000Pro. כפי שסיפר לי אבי, פתאום במהלך היום, ה-WIN הראה הודעה שבה הוא מבקש System Disc 2. אבי החכם עשה Restart ומאז התחילה הבעיה: ה-Win2000 נכנס. אני כותב את שם המשתמש והסיסמא, לוחץ OK, שומעים את מנגינת הווינדוס, אבל הוא פשוט מחזיר אותי חזרה לתפריט שם המשתמש והסיסמא, וחוזר חלילה. מוזר מאוד. המחשב מחובר לרשת ביתית של 3 מחשבים (כולל אותו). 2 המחשבים האחרים מסוגלים לראות אותו ברשת, ולהשתמש בקבצים ובמדפסת שמחוברת אליו. למה זה קרה? איך זה קרה? איך פותרים את זה? ניסיתי Safe Mode, Both Logging Mode, Deubgging Mode וכל Mode אחר. תמיד הבעיה חוזרת על עצמה. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.