עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DRAMAKING,

אהלן לפני לא מעט זמן התקנתי שתי מערכות הפעלה על אותו מחשב, אבל על שני דיסקים קשיחים נפרדים. WINDOWS XP & WINDOWS VISTA. לאחר מספר ימים החלטתי לוותר על ה VISTA ודרך ה XP פירמטתי את הדיסק הקשיח שעליו היתה מותקנת ה VISTA. מכיוון שהיו מותקנות שתי מערכות הפעלה על המחשב אז כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ה WINDOWS BOOT MANAGER עם האפשרות לבחור בין שתי המערכות: EARLIER VERSION OF WINDOWS - כלומר XP ו MICROSOFT WINDOWS VISTA כאמור אין יותר VISTA אבל ה WINDOWS BOOT MANAGER ממשיך להופיע בכל הדלקה, וכדי להכנס ל XP אני צריך לעלות לאפשרות של ה EARLIER VERSION OF WINDOWS, באמצעות המקלדת. בעקרון לא הייתה לי בעיה עם זה עד היום... אבל... אתמול התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים והיום הגי…

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by op29,

במחשב של אחותי השולחן העבודה אינו מופיע ובמקומו ישנה הודעה שגיאה "אין אפשרות לאתר רכיב זה.הפעלת הישום זה נשכלה מכיוון שלא אותר browseui.dll התקנה מחדשה של הישום עשויה לפתור בעיה זו.". כיצד אני פותר את הבעיה? ישנה עוד דרך חוץ מלפרמט את המחשב?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  3. בימים האחרונים?? קרה לי ול2 חברים שלי.. באופן פתאומי ויסטה פתאום קופא ונכנס למצב של "פריז" ואין ברירה אלא לעשות ריסט.. אני מנסה להבין אם זה משהו בויסטה או אולי צרוף מקרים נדיר..

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  4. אני לא יכול לעשות פרצופים בפורומים או להדגיש מילים ואני גם לא יכול להיכנס לדואר לא בדקתי את זה בדברים אחרים...... מה אני צריך לעשות בבקשה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by night-fire,

התקנתי וינדוס ויש לי בעיה- למשתמש שלי אין סיסמא ועדיין זה מראה לי את מסך הwelcome ואני צריך ללחוץ על המשתמש כדי להכנס אליו. יש אפשרות לבטל את זה ושהוינדוס ישר יעלה לי בלי ללחוץ על המשתמש? תודה

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. אממ אז ככה לפני כמה חודשים היה לי גם לינוקס וגם ווינדואוס שחבר שלי התקין לי. הוא עשה לי מחיצות והכל קיבלתי קריזה מחקתי את כל המחיצות של הלינוקס והכל, עכשיו שניכנסים למחשב עדיין הוא מראה לי את המסך המעפן הזה של בחירת מערכת הפעלה , אני צריך ליבחור Windows או Linux איך אני מעיף את הדבר הזה ? האם זה עף בפירמוט כונן C ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  7. אין לי מושג איפה זה נמצא.. :\ בבקשה אם מישהו יכול להגיד לי?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by e.s,

1)איך מפרמטים מחשב??? 2)איך מתקינים את-windows xp home edition מהדוס?? 3)מה הכוונה לעשות-boot ל-..... תנסו אם אתם יכולים כמובן לתת לי הסבר מפורט כי אני לא כל כך מבין בזה תןדה מראש!!

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by Evil_Mind,

האם יש אפשרות להתקין את XP על הארדיסק חדש ע"י שימוש בדיסק השידרוג ?ולא בגרסא המלאה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי, אני משנה את הערכה לכסוף אך כל הזמן לאחר BOOT זה חוזר לכחול. אופיר

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  11. זה התחיל פתאום... התקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך ולא עזר...

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  12. שלום חברים, פתאום עכשיו, המחשב נתקע, ואחרי שריסטטי אותו, זה מה שקרה לי: http://img70.imageshack.us/img70/6456/tasklineka0.jpg זה השורת משימות למטה, מופיעה כפול, והתוכנות לא מופעלות פעמיים! ז.א. ברגע שאני בתוכנה, הוא מציג לי את שניהם כ"לחוצים". שיחקתי שם עם הכפתורים, ושום דבר לא עוזר... למישהו יש מושג מה גרם לי לזה, ואיך מתקנים?! תודה מראש! תום.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by factor,

איך מחזירים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by stio,

שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450, זיכרון של 256mb, וכונן קשיח של 40gb מתוכם רק 5 ג'יגה בשימוש. אני עובד כרגע על חלונות 98 ואופיס 2000. רציתי לדעת, האם המחשב יסחוב את חלונות XP ואופיס 2003? תודה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  15. שלום חברה, קודם כל נראה אחלה פורום אז כל הכבוד לכם. אשמח אם תעזרו לי לתקן את הבעיה במחשב שלי בהקדם. להל"ן הבעיה: אני פותח את המחשב ומקבל את המסך הבא: כל אפשרות שאני בוחר מעבירה לחלון שגיאה הכחול עם המספרים, (אני לא מספיק אפילו לקרוא מה כתוב) ומיד אחר כך המחשב מתחיל מהתחלה. ניסיתי להתקין מערכת xp נוספת על הדיסק הקשיח, אך שאני מגיע לחלון האפשרויות יש לפניי 2 אפשרויות: פירמוט מהיר פירמוט רגיל ולא מופיעה האופציה להתקין בלי לעשות שינויים. אין סיכוי שאני מפרמט את ההארדיסק הזה, יש יותר מידי דברים חשובים בו. אודה לכל התותחים שיעזרו לי בהקדם, תודה רבה דור

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by tal5870,

שלום,יש ברשותי שני דיסקים של windows 8 אחד של 32 והשני 64 ביט. האם אפשר לשלב את ההתקנות של שניהם ביחד,כלומר שתהיה אפשרות בחירה בין הסוגים לפני ההתקנה? לדוגמא כמו בתמונה למטה:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Necessary_Evil,

לפני...הרבה מאוד זמן התקנתי win98se ואח"כ 2000pro. אח"כ כל פעם שאיתחלתי את המחשב היה את התפריט הזה לבחור איזו מערכת הפעלה רוצים...וכשבחרתי ב2000 הוא רצה לסיים התקנה, הגדרתי כל מה שצריך, הוא ביקש לאתחל, אבל אחרי האיתחול זה שוב פעם קרה ובעצם ההתקנה אף פעם לא סיימה את עצמה...או כן אבל התחילה מחדש, לא יודעת! קיצר, לא היה עוד מה לעשות, התעצבנתי ומחקתי בברוטליות את התיקייה של ה2000 (שהיה מותקן על כונן אחר) דרך ה98. עכשיו כל פעם שמאתחלים נשאר התפריט המעצבן הזה...אז התקנתי system commander 2000 אבל עדיין ה2000 מופיע בתפריט... מישהו יכול לעזור לי להעיף אותו ומחוק אותו אחת ולתמיד? (בלי לפרמט?) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי אנשים, אני זוכר שכבר ראיתי את הדבר הזה שכל המערכת הפעלה נכנסת לכמו זום... ואם למשל אני רואה את שורת ההתחל למטה, אני לא רואה את ה"מחשב שלי" למעלה אז אני צריך להרים את העכבר למעלה, ואז כל המסך מתפס למעלה... ואז אני רואה את "המחשב שלי" אבל לא רואה את שורת ההתחל למטה. בקיצור, אני בתוך ZOOM IN . איך מבטלים את זה? (אני זוכר שכבר ראיתי את האופציה אני פשוט לא זוכר איפה) תודה.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  19. אני לאט לאט מתחיל להתחרט על הוינדוס המעפן הזה, הוא פשוט יצא מוקדם מדיי,שום דבר לא תומך בו,והוא לא תומך בשום דבר! כל דבר פשוט שאני רוצה לעשות,להריץ,להפעיל,צריך להוריד 100 תוכנות שיעזרו לי בזה.... בקיצור הבעיה שעכשיו נתקלתי בה זה שסרטים עובדים לי על הפנים,נמרחים ונראים זוועה,גם HD.... מישהו יכול להמליץ לי על חבילת מקודדים שתסדר את העניין,כי הבנתי שזו הבעיה, הורדתי את SHARK007 ששמעתי שעוזרת אבל התקנתי אותה וכלום לא התשנה,וגם יש בה כל כך הרבה הגדרות שאני לא מתכוון עכשיו לשבת ולקרוא את ה20 עמודות שיש שם,בטוח יש פיתרון פשוט יותר.... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by OzZzZz,

שלום לכולם, התקנתי לפני יומיים מערכת הפעלה חדשה(WIN7ׁׂׂ). כאשר סיימתי את ההתקנה יצרתי יוזר בשם ADMIN. לאחר מכן רציתי ליצור ח\יוזר נוסף ולמחוק את היוזר Admin. מחקתי את היוזר כולל התיקיות שלו. למרות הכל היוזר עדין מבקש להכנס כיוזר ברירת מחדל כל פעם כשאני מפעיל את המחשב מחדש. ניסיתי למחוק שוב אך היוזר לא קיים, מחקתי את המפתח של היוזר הזה ברג'יסטרי ועדין לא עזר, עדין מבקש להכנס קודם ליוזר המחוק ולא ליוזר הקיים החדש. האם למשהו יש מושג איך אני מחוק אותו לגמרי? כלומר שלא יופיע יותר ב- LOGON SCREEN

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by bronco,

מה הנפח המומלץ לדיסק קשיח עבור חלונות 7 ? כיום אני מערכת הפעלה כולל כל התוכנות הנילוות צורכות נפח של 100 מגה וכל זה מותקן על דיסק של 500 מגה תמונות סרטים ומוזיקה נמצאים על כונן אחר חבל לי על כל הנפח של הכונן שלא בשימוש אני חושב להביא דיסק חדש ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש בעיה שחוזרת אצלי במחשב גם עכשיו לאחר שהתקנתי ווינדוס מחדש המחשב שלי פשוט פתאום בלי שום הודעה מוקדמת ובלי סיבה נראית לעין מכבה את עצמו זה יכול לא לקרות שבוע ואז פתאום לקרות זה יכול לקרות 5 פעמים בשעה זה יכול לקרות ברגע שאני מפעיל את המחשב וזה יכול לקרות אחרי שהמחשב דולק יומיים אין שום חוקיות! איך עולים על מקור הבעיה???

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by barakuda69,

שלום ביצעתי UPGRADE ל WINDOWS10 מ WINDOWS7 כשהייתה האופציה לשדרג חינם. לאחר השידרוג הכל היה בסיידר והמערכת הייתה ACTIVATED אתמול כשהדלקתי את המחשב הופיע לי הודעה שהמערכת NOT ACTIVATED וצריך להכניס רישיון ולעשות אקטיבציה המחשב הוא מחשב נייד של DELL שהמערכת הפעלה שלו הייתה 7 חוקית שהגיעה עם המחשב לחזור חזרה ל 7 לא אפשרי עברה התקופה שמאפשר חזרה מה ניתן לעשות ?? תודה

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by Bar_B_q,

טוב שמעו נכון יש אתה system restore הזה אז כדאי לבטל אותו? כאילו אני אף פעם לא השתמשתי בו! אני יודע מה הוא עושה אבל אני מאמין שיש תקלה לעשות איזה פירמוט בריא ולא מזיק. אז כאילו כדי לבטל אותו? הוא מפריע לפעילות הסדירה של אקס פי? כאילו הוא תופש הרבה מקום או מה? מאט את המחשב או שכדאי פשוט לבטל אותו ועזוב אותך משטויות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. GetDataBaack 2.31 בבקשה דחוץ לאללה נמחק לי כל ההרד דיסק תודה נ.ב כל הסיריאלים שאני מצאתי לא היו טובים

• 5 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.