Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
Sup? I dunno what happened... I've just got home and I saw that I can't change the language on forums and stuf... Even when I try to switch it in the language bar - it does nothing... WTF?! 10X for helping.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן Pentium 4 2.4GHZ עם 5200FX... ו-512 מגה זכרון RAM שמשמש לגלישה בלבד כדאי לי להתקין עליו WINDOWS 7 ULTIMATE או שהמחשב לא יעלה אפילו?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום אנשים, משום מה אתמול נעלם לי הכיתוב מהתקייה של המשתמש. אין לי מושג איך להחזיר את זה. אם אני לוחץ על שנה שם אז רואים את את תיאור התיקייה. מצורפת תמונה, אשמח להכוונה בפתרון הבעייה מע' הפעלה VISTA BUSINESS SP1. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שאלה די פשוט, פשוט לא יצא לי להתנסות בזה לפני.. קניתי מחשב ואני צריך להתקין עליו ווינדוס, הורדתי ווינדוס 7 בקובץ ISO, עכשיו מספיק להעביר אותו לUSB ולהכניס למחשב וזה מתקין או שצריך להכניס עוד משו או לעשות עוד פעולה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מדריך 1: Send Feedback אם התקנתם את ווינדוס 7 בטא אז כנראה שרציתם להוריד את ה-Send Feedback שנמצא בכל חלון שאתם פותחים אז במדריך הקצר הזה אני ילמד אותכם איך להסיר את זה. השיטה הקשה (לעומת האחרונה) 1.תלחצו על התחל ואז על all programs ואז על Accessories ואז על run 2.תכתבו בחלון שנפתח regedit 3.עכשיו תכנס לפה HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop 4.עכשיו תערכו את FeedbackToolEnabled ותשנו את המספר 3 (value) ל-0 5.תעשו ריסט או ניתוק וזהו השיטה הקלה תורידו את קובץ הסקריפט הזה שיעשה לכם את כל העבודה הורדת הסקריפט קרדיט לאתר www.askvg.com מדריך 2: איך להסיר את ...for testing... (תמונת הדגמה למטה) במדריך הזה אני יביא לכם רק את המדריך הקצר כי אני חושב שהמדריך הקשה הוא סתם ארוך …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק WD 250GB (דגם WD2500KS). אני מתקין ווינדוס. הבעיה שבשלב שבו אני אמור ליצור PARTITION, ההתקנה כתבה שהוא מזהה שיש לי סה"כ מאה שלושים ומשהו GB, ולא מאתיים ומשהו. ניסיתי כמה פעמים = אותו סיפור. ב-BIOS, לפני ההתקנה, הוא מזהה נכון את הדגם של ההארדדיסק. התקנתי עד הסוף, וכשווינדוס עלה אין שינוי - סה"כ כ-133GB. התקנתי אוורסט, בעמוד הראשי האוורסט מזהה נכון את הדגם של ה-HD, ומציין שם 250GB, אבל בעמוד של התקני האחסון הוא אומר שסה"כ יש לי 133GB . מה לעשות?? ==> עדכון - מצטער, נראה שפרסמתי בפורום הלא נכון. יש פורום לאמעצי אחסון - מעביר לשם
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מותקנות לי 2 מערכות הפעלה על המחשב - וינדוס 7 וויסטה. כשהמחשב עולה קיימת בחירה בין 2 המערכות אבל אם לא בוחרים תוך 20 שניות עולה הוינדוס 7. אני רוצה לשנות את זה ושאם לא בוחרים כלום אז תעלה הויסטה. איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים לתיקייה מסויימת,חלק מהקבצים הצליחו לעבור וחלק מהקבצים האחרים לא מצליחים לעבור ומופיעה לי הודעה שאני צריך הרשאה בשביל שהם יעברו.יש לי משתמש אחד במחשב והוא האדמין אבל כשאני מנסה להעביר את הקבצים כל הזמן מופיעה לי ההודעה של ההרשאה... מצאתי את המדריך הזה באינטרנט:http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5720131 ועשיתי את שתי הדרכים שהוא מציע והן לא עובדות... ניסיתי גם לעשות את הדרך הזאת שמישהו הציע לי: לך לתיקייה שאתה לא יכול להעביר אליה דברים מקש ימני - מאפיינים לשונית אבטחה עכשיו על כפתור המתקדם - Advanced. ואז ייפתח לך חלון, ולמטה תלחץ על הכפתור שנה הרשאות או גישות או לא יודע שנה משו אצלי זה באנגלית פשוט ואז ייפתח עוד חלון תלחץ על המשתמש…
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
התקנתי את מערכת ההפעלה (XP) מחדש, אך שחכתי שיש סיפריות שמוגדרות כך שרק משתמשים מסוימים יוכלו להיכנס עלהם (ע"י NTFS) הבעיה היא שבמערכת ההפעלה החדשה אני לא יכול לגשת אל הספריות האלה. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
איך שאני מדליק את הנייד (TOSHIBA Satellite M30) ישר יש את המסך טעינה של הווינדוס. אני לוחץ DELETE עלמנת להדגיר BOOT מה-CD-ROM והוא לא ניכנס לי לביוס. איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
איך עושים שהמחשב יעלה האינטרנט יתחבר אוטומטית?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מצליח להצמיד תוכניות לשורת המשימות, למשל את המדיה פלייר כשאני גורר לשורת המשימות יש סימן של עיגול אדום של חסימה ואין אפשרות להצמיד. ובכלל כשאני לוחץ על מקש ימני של תוכנה כלשהי Itunes למשל אין אפשרות "הצמד לשורת המשימות" בכלל. יכלתי להצמיד לפני כן ואני לא יודע מה עשיתי או שיניתי בווינדוס! זה מעצבן אותי כי אני רגיל להשתמש בקיצורים האלו , בבקשה עזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אפליקציית ווינדוס 10 שנתקלתי בה רק היום בגלל שקיבלה עדכון לשפה העברית.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לפטופ של LENOVO מעבד 1.6MHZ core 2 duo 2 יש לי 2G זיכרון פנימי, ראיתי שדרישות המערכת של גירסת ה 32BIT באופן משמעותית נמוכות יותר מגירסת ה64BIT אבל מצד שני לפי מה אני מבין גרסת ה64BIT תידע לנצל את המעבד שלי טוב יותר. לכן אני בדילמה איזו גרסה עליי להתקין. תודה מראש לעונים.
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש בלפטופ שלי (asus u36sd) מספר יציאות, לאחרונה ווינדוז מזהה באחת מהם חיבור של התקן לא מזוהה, מיותר לציין שליציאות לא מחובר כלום. ניסיתי להשבית את ההתקן, להסיר אותו, להפוך אותו ללא זמין ולעדכן אותו. עדיין שום דבר לא עוזר, המערכת אינה מזהה אותו וכל כמה דקות קופצת הודעה מציקה שמתריעה על כך. יש פתרונות לעניין? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להשתשמש ב USERי-ים במערכת WINXP כאשר בUSER הראשון אני רוצה להתקין את כול התוכנות שלי שמשמתמש ובUSER השני אני רוצה רק את התוכנה אחת איך אני עושה במערכת שלא תעלה לי בUSER -2 את התוכנות שמותקנות שם ולהפך איך אני לא מעלה את התוכנה הבודדה ב-USER הראשון אשמח לקבל תשובה גם אם תשלכו אותי לאתרים אחרים mrshukas@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הוונידווס מחליט על דעת עצמו לשנות את האייקונים של תקיות מסויומות לתמונות מתוכן. יש דרך להפסיק את זה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ואני לא שומע כלום ניסתי להתקין דריברים זה לא עוזר הלוח אם שלי הוא 8i945p-g ניסתי להוריד מהאתר של גיגה בייט את הדריבר אני התקנתי ורשום לי שיש לי יציאת פלט Hdmi מה עושים????
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי לי ב מחשב נייד מסוג ASUS EEE PC קניתי אותו עם לינוקס כי ככה הוא עולה פחות ולי יש מערכת הפעלה מסוג XP עדיין בנילון. מכיוון שהמחשב מגיע בלי כונן דיסקים את התקנת הוינשוס ניתן לעשות או עם כונן חיצוני או בעזרת דיסק און קיי. אני הלכתי על אופציית דיסק און קיי. ונעזרתי במדריך הנ"ל(אם זה רלוונטי) http://www.eeeguides.com/2007/11/installing-windows-xp-from-usb-thumb.html לאחר שסיימתי את ההתקנה שעברה חלק. תנקלתי בבעיה מעיקה. (בשלב הזה הדיסק און קיי כבר לא מחובר למחשב). כול פעם שאני מבצע איתחול של המחשב לפניי שהוא נכנס לוינדוס אני נתקל בחלון הבאה: Please select the operating system to start Microsoft Windows XP Professional USB Repair NOT to start Microsoft Wi…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. שלשום היה לי קצר בבית תוך כדי עבודה על המחשב. אחרי שחזר החשמל ניסיתי כרגיל להפעיל את המחשב ואז קיבלתי את ההודעה הבאה : כשאני לוחץ על Launch startup recovery אז הוא רושם לי loading windows files ואז עובר למסך שחור ולא קורה כלום (גם אחרי כמה שעות טובות). כשאני לוחץ על start windows normally אז הוא עושה ריסטרט לעצמו ניסיתי להכנס לממשק ההתקנה של הוינדוס עם דיסק ההתקנה . לא עזר (ראו תמונה למטה) יש לי גם דיסק תיקון MBR ועוד תיקונים של וינדוס 7 , גם הוא לא עזר ונתן בדיוק אותה תוצאה כמו דיסק ההתקנה של וינדוס. ב2 המקרים מה שקיבלתי זה את התצוגה הזו : סמן של עכבר אך כלום לא קורה גם אחרי המתנה של קרוב ל10 שעות. אם אין לי גישה לוינדוס ואין לי גישה לפירמוט ול…
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
המון זמן שאני מחפש פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת. כאשר אני עובר עם העכבר על קבצים שונים קופץ לי חלון קטן (מכונה לעיתים כ"בלון טיפ") עם נתונים לגבי הקובץ עליו נמצא סמן העכבר באותה העת. הדבר מעצבן במיוחד כאשר עוברים עם סמן העכבר במהירות על רשימת קבצים ארוכה. השאלה הנשאלת היא כמובן איך לעזאזל מבטלים את הדבר המטריד הזה? צירפתי תמונת מסך הממחישה את הדבר. תודה וחג שמח! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי, מקרה אמיתי מהבוקר. חבר בעבודה אמר לי שקנה מהאתר של מייקרוסופט וינדוס 10 פרו במחיר של 200 דולר. אני אמרתי לו שהוא לא נורמלי כי ניתן לקנות סיריאלי במחיר של 50 שקל באתרים שמוכרים סיריאלים מקוריים. וכל מה שנשאר זה להוריד את הוינדוס מהאתר של מייקרוסופט. רציתי לקבל תשובה סופית אם הסיריאלים שמוכרים הם סיריאלים למערכת הפעלה חדשה ולא שדרוג ממערכת הפעלה קודמת. קישור לעמוד שמוכר את הסיריאלי שהראתי לו והוא סירב להאמין שזה אמין ובטוח : https://www.cjs-cdkeys.com/products/Windows-10-Professional-CD-Key.html
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי WIN7 ובכל פעם שאני מאתחל את המחשב כלומר שהמערכת הפעלה עולה מחדש המחשב יוצר פרופיל WIN7 חדש מישהו יודע למה? מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני משנה את הויסטה שלי לעברית? ואיך אני יודע איזה גרסה יש ברשותי 64 או 32 יש לי home priemum תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום הכנסתי נושא זה לפורום וינדוס ולא למשחקים למרות שהבעיה היא במשחק, נראה לי כי הבעיה היא קשורה לדרייברים של כרטיס מסך (העבירו לפורום משחקים אם יש צורך) Win XP SP2 + updates + DirectX 9c אני עושה איחוי קבוע, יש לי אנטי וירוס כמובן ותוכנה נגד ריגול AthlonXP 2000 ATI Radeon 9600 PRO 1 GB ram כמובן התקנתי דרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך שלי (7.7) ומה שקרה זה שבזמן של צפיה בוידאו <פתחתי סרט במדיה פלאייר בפורמט WMV> או בזמן ששיחקתי פיפה 2007 אז המחשב איתחל עצמו מחדש בצפיה בוידאו זה היה כל מספר שעות, אך אם אני משחק בפיפה זה קורה כל מספר דקות ביטלתי את האפשרות של איתחול אוטומט בזמן כישלון מערכת, ומה שקרה שקיבלתי מסך כחול "ללא שום מידע" פשוט כחול בלי שום כיתוב והמחשב נתקע אז…
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-