Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי windows xp home edition sp1 שעד עכשיו לא עשה לי בעיות.... מה שקרה הוא שהתקנתי את התוכנה 3danalze שהתוכנה עצמה לא עשתה לי בעיות התוכנה היתה מותקנת ב- d:\3danalyze\3danalyze אז לא רציתי שהתוכנה תהיה בתקייה בתוך תקייה אז עשיתי גזור לתקייה d:\3danalyze\3danalyze והדבקתי בכונן D כדי שלא תהיה לי תקייה בתוך תקייה כך שהתוכנה תמצא ב- d:\3danalyze מייד לאחר שלחצתי על הדבק זה נתקע לי ולא הגיב אז סגרתי את זה ומאז אין לי גישה לתקיית הבסיס של d יש לי גישה אמנם לכל שאר התקיות - זאת אומרת אם אני ארשום בשדה הכתובת d:\games למשל הוא לא יעשה בעיות אבל אין לי שום גישה לתקיית הבסיס כך שאם במחשב שלי אני לוחץ על כונן d הוא נתקע ולא מגיב גם דרך הסייר אין לי גישה ואפילו כשאני להתקין משהו בכ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא התקנתי אף דרייבר או משהו מיוחד בימים האחרונים לתופעה של הריסטים החוזרים אני זוכר בXP שיש אפשרות לקבל מסך כחול במקום ריסט פתאומי או קפיאה, ובמקומו קוד שגיאה ויצירת קובץ DUMP איפשהו בC:/WINDOWS שאפשר לאבחן לפי אותו קובץ מה גורם לזה השאלה איפה ואיך אני מגדיר בWIN 7 את זה? (ווינדוס בעברית) כנראה עכשיו שזה לא מוגדר אם אני מקבל מסך שחור ל2-3 שניות ואז ריסט פתאומי ( או קפיאה). גם חיפשתי קבצים כאלה בכונן C ולא מצאתי * 100% נשללו בעיות חימום, דרייברים, חומרה(ספק כוח, זכרונות , הארדיסק), ווירוסים, אשר גורמים לאותה בעיה כל תקופה אקראית. ( למעוניינים אפשר להסתכל בנושאים הישנים שלי), כאן למשל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471551.msg4028939#msg4028939 ונושא יותר יש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצת לפני הגעתו של העדכון הגדול אשר יכניס את מערכת ההפעלה הפופולרית אל מרכז עידן ה-VR, החברה האמריקאית מאפשרת לכם להצטייד בציוד הנדרש על מנת ליהנות מכל העסק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, איך עוברים בWINDOWS 7 למצב XP MODE ו/או - איך עוברים ממצב למצב?,ואיך חוזרים למצב הרגיל (WINDOWS 7)? במה זה תלוי ו/או איך זה מתאפשר;האם במעבד,בגודל הזיכרון,בלוח האם וכו'...? האם מצב XP MODE;אפשרי רק בגירסא מסוימת של (...WINDOWS 7 (HOME PREMIUM,ULTIMATE? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד אני הופך את הממשק של VISTA לממשק הAero- ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך שיתקינו לי תוכנה מסוימת בשליטה מרחוק וביקשו מימני ליפתוח הרשאות למחשב כלומר שיהיה להם שליטה מלאה על המחשב איך עושים את זה? תודה יש לי ווינדוס 7 בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני פרמטתי את המחשב, התכנתי חלונות 2000 וזה לא היה טוב. אז התכנתי על זה חלונותXP . ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב, המחשב שואל אותי אם אני רוצה חהכנס לחלונות 200 או לXP ועכשיו אני רוצה לפרמט רק את חלונות 2000. אם מישהו יודע שיגיד לי איך מפרמטים רק את חלונות 2000? (בלבד) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לעשות כאילו אם אתה פותח את קובץ הטקסט אז צריך להקיש סמסא ואז רק תוכל לקרוא,או שאותו דבר אבל לקובץ PDF או כל דבר אחר, יש דברים כאלה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן למישהוא שאני מכיר יש מחשב שהגיע עם w7 home p גירסת X86. השאלה שלי שעם אני משיג דיסק שכולל את גירסת ה64ביט האם הסיריאל יהיה תקף? ואם בכלל יש אפשרות להמיר אותו? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר ליצור קיצור דרך מבלי שיהיה את האיקון (הציור) שיש לו ויהיה מעין ריבוע שקוף או שלא יהיה בכלל ריבוע
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה.. יש לי מחשב ישן שאליו מחוברת מדפסת HP 880c (די ישנה) במחשב הזה יש וינדוס XP המדפסת עובדת כמשדפיסים מהמחשב הזה.. לי יש מחשב עם וינדוס 7 64bit ו2 המחשבים מחוברים ברשת בייתית עם ראוטר.. כשאני מנסה להתקין את המדפסת הוא מציג לי אותה (קיימת ברשת) אבל כשאני מנסה להתקין אותה הוא לא מצליח (לא נמצא דרייבר).. וגם דרך העדכונים הוא לא מוצא דרייבר.. למדפסת יש דגם מאוד דומה 882c שלמדפסת הזאת יש דרייבר.. איך אני יכול לקחת את הדרייבר הזה להתקין איתו את המדפסת? (אני יודע איך השאלה איך אני מוריד את הדרייבר) בתודה מראש, עובד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, שאלה לי אל המומחים, המפרט של המחשב שלי הוא לוח P43-DS4 Gigabyte זכרון 4G 2*2 Hyper x 1066 מעבד Q6600 כ.מסך Gigabyte 4850 512M שימושי מגוונים, משחקים סרטים וכד', תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה שחוזרת על עצמה ב WIN XP , במהלך העבודה המחשב מקפץ לי מסך כחול אם איזשהוא קוד שגיאה , ולאחר הריסטרט אני מקבל שגיאה Ntdlr is missing , אין בעיה לתקן לשחזר , אבל הבעיה היא שהתקלה חוזרת על עצמה . כרגע לא מצאתי שום פתרון . תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום בזמן ששיחקתי במחשב הנייד שלי פתאום התחלתי לקבל הודעות מהאנטיוירוס שהוא לא מצליח לסרוק כל מיני קבצים כי הם מושחתים. עשיתי ריסטרט ואחרי הריסטרט פתאום כל קבצי ההפעלה וקיצורי הדרך הפכו לאייקונים של קבצים שלא מוגדר איזו תוכנה פותחת אותם. כשאני מנסה לפתוח אותם נפתחת תוכנה שנקראת mediainfo. מישהו יודע איך מסדרים את זה? אני נואש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב , היום בבוקר התעסקתי עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אח שלי , באיזהשהוא שלב , לא היה פוסט , אז איפסתי את הביוס , ואחרי שאיפסתי אותו , המחשב פתאום כתב "missing operating system" מסתבר שאיך שהוא נמחקה המחיצה שעליה מותקן הוינדוס(נמחקה , אין כזאתי מחיצה...) , עכשיו , הדיסק של הXP PRO שלי הלך , אז הלכתי לקחת אחד מחבר , אבל הבעיה היא , שלדיסק שלי היה בוט , ואצלו אין , עכשיו אני שואל אותכם , איך אני גורם למחשב לעשות בוט מהדיסק כאשר אין כזה? אני יודע שצריך לרשום משהו בדוס , אבל איך אני מגיע לדוס? עם בוט דיסקט , כן גם את זה אני יודע , אבל אין לי בוט דיסקט ואף פעם לא התנסיתי בזה.. , עזרה בבקשה. ד"א : למחשב אין פלופי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להפעיל דיסק די ישן עם דרשת מערכת מאוד ישנות והוא לא עולה כניראה בגלל שהמערכת שלי היא וונדוס 7 מתקדמת יותר ממה שהיה פעם יש דרך להפעיל את זה למרות שדרישות המערכת שלי חדש ואני באמת אומר הדרשת מערכת לדיסק מאוד ישנה ויש לי הודעת שגיאה כזו תמונה= http://www.fastup.co.il/images/1563927.png יש דרך להפעיל ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שזה נושא נדוש, אבל באמת שעשיתי חיפושים בפורומים-גוגל-מאמרים ולא בדיוק סיפקו אותי המידע שמה. תכלס, נכון להיום. עדכון ה-SP3 הוא תומך 100 אחוז במעבדי AMD ? עוד דבר - עד כמה מומלץ להתקין את העדכון הזה? האם זה משפר בביצועי המחשב? האם זה גם מומלץ למחשבים יחסית ישנים? (AMD אלטון 3200+) ? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הווינדוס 7, אבל משום מה לוקח להתקנה משהו כמו 10 דקות לעלות.. כלומר, כשאני עושה ריסטרט למחשב ונכנס למצב של ההתקנה עם הדיסק, זה מעלה את ההתקנה, מגיע לחלון כזה כחול עם ציפורים וכל מיני ציורים כאלה, נתקע על החלון הזה במשך 10 דקות ורק אז מופיע החלון של התחלת ההתקנה - וכשאני לוחץ על הבארים בשביל לבחור שפה וכו' אז הכל עולה בקרטוע.. דיברתי עם חבר שהתקין לא ממזמן את הווינדוס, והוא אמר שההתקנה עלתה לו מיד. לצורך העניין, המחשב שלי לא אמור להוות בעיה.. Intel Core2Duo 6420 (2.13ghz) 2GB Ram 320GB WD gforce 8800gts וואו הרבה זמן לא רשמתי את המפרט של המחשב שלי.. נראה לי שאלה הדברים המשמעותיים תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתה אתמול הפסקת חשמל ומאז יש דבר מוזר ומעצבן מאוד במסך של ה-Switch User. כשאני מעביר את סמן העכבר על השם שלי כתוב שיש לי 8 הודעות שלא נקראו! אז ניסיתי לשלוח לעצמי אי מייל ואז היה פשוט כתוב ש-9 לא נקראו. אין לי שום הודעות שלא נקראו. יש דרך לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. חברים, אני חייב עזרה דחוף בבקשה. העניין פשוט משגע אותי.פתאום התחילה להופיע בעיה שנקראת: com surogate has stopped working (מצורפת שקופית) התופעה מופיע כאשר אני פותח תיקייה שבה יש קבצי AVI. מספיק שאני פותח את התיקייה השקופית קופצת וכמובן שזה קורה כאשר אני מנסה להפעיל את הסרט. מיותר לציין שה-WMP לא עובד במצב זה. מה שכן, קבצי וידאו בכל פורמט אחר כן עובדים והשקופית לא מופיעה. אני חייב לציין פה שאני לא עושה עידכונים למערכת הפעלה ולכן האופציה של בדיקת עידכונים עלמנת לתקן את הבעיה אוטומטית פסולה מבחינתי. למרות, שפעם אחת כבר ניסיתי אותה וזה לא עזר. אני מתפלא שMICROSOFT לא הוציאו לזה תיקון כי מגלישה באינטרנט נתקלתי בזה הרבה. רק שלאף אחד לא היה הפתרון שמתאים לי. אנא …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב, לפני שהויסטה עולה מופיע לי התפריט הזה: http://i38.tinypic.com/2r2t05u.jpg שבו אני צריך לבחור איזו מערכת הפעלה להעלות. (יש רק אחת בפועל מותקנת) ככל הנראה זה נגרם בבעיה שהייתה לי עם XP שבמהלכה התקנתי ויסטה וXP מספר פעמים לסירוגין. בכל אופן אני רוצה לפרמט ולהתקין את הויסטה מחדש, איך אני מוודא שלא תופיע לי הרשימה הזאת בכל פעם שאני מפעיל את המחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל החל לפני כמה ימים כשהורדתי קובץ כלשהו שהיה נגוע.הסרתי אותו וביצעתי מספר סריקות באנטי וירוס שלי,מקאפי-הסרתי את כל מה שהופיע שם. משום מה ביומיים האחרונים המחשב פשוט מרסט את עצמו ללא כל אזהרה או הודעה כלשהי.בדקתי אולי בעיית חום ,אבל זו לא הבעיה.כנראה שהוירוס לא הוסר במלואו,אך אינני מצליח למצוא אותו. עוד משהו מעצבן ומוזר-בכל פעם שהמחשב עושה ריסט,הוא מוחק את הקובץ הפעלה של החייגן מישהו יכול לתת עצות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הווינדוז עולה ואז כל כמה שניות הEXPLORER נכבה ומדליק את עצמו מחדש(לא הדפדפן) ואז הוא פשוט מפסיק לעלות. יש למישהו הצעות? סרקתי נגד ספייוואר עם אד אוור מעודכן דרך וינדוס ויסטה(יש לי דואל בוט) הוא מצא משהו אבל לא נראה שזה עזרה הרבה. וד"א איך מבטלים ADBLOCK לאתר מסוים-ההודעת ג'אווהסקריפט באתר שכנעה אותי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את xp עם ה 98 שאני מדליק את המחשב יש לי אפשרות לבחור בין ה 98 ל xp!! אני רוצה להסיר את ה xp ולהשאר רק עם ה 98!! אין אני עושה את זה?? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-