עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by POD,

שלום לכם, יש לי XP SP2 עם שני משתמשים. הבעיה היא ש"חיפוש", דרך ה"התחל", לא עובד אצל המשתמש השני (שהוא LIMITED), אבל דרך האקספלורר הרגיל הוא עובד, כלומר דרך לחיצת CTRL-F. אצלי, ADMINISTRATOR, הכל עובד. אני חושד שזה קרה לאחר התקנת SP2. מישהו מכיר? יודע איך לפתור את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by GUNZ,

יש תוכנה או משו כזה עם כן תנו בבקשה לינק

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ravid,

זה המצב שלי, בעבר השתמשתי בדיסק של XP כדי להגיע אל ה DOS אבל עכשיו הוא מפעיל ישר את ההתקנה שלו במקום לשאול אותי אם אני רוצה משהו אחר. הייתי מכין דיסקט הפעלה אבל הדיסקט שלי לא נראה לי תקין וגם אין לי בכלל דיסקטים . אז איך אני מגיע ל DOS? יש מצב שדרך ה Recovery? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. בכדי לבטל כניסת משמשים תחת שם משתמש וסיסמא ולהגיע למצב של כניסה אוטומטית יש להיכנס לרג'סטרי על ידי התחל>הפעלה>regedit ואז נעבוד לפי התמונה לינק לתמונה בגודל מלא http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/Password.jpg

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שאני גולש באתר מסויים ובמקביל בצאט שאני מקבל הודעה בצאט היא בצבע כתום למטה איך משנים לצבע אחר ? לא רק צאט כל דבר שקופץ ברקע אפילו פרסומת אני רואה את הלשונית למטה בצבע כתום

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by SUB-ZIRO,

חיפשתי באינרנט דרייברים למערכת ההפעלה הנ"ל למחשב נייד טושיבה A500-1DN ולא מצאתי כל מה שאני מתקין הוא כותב לי התוכנה לא הותקנה כראוי נכנסתי לאתר החברה וגם שם אפילו לא מצאתי את המחשב הנ"ל (ברשימת הדגמים לא מופיע המחשב הנ"ל רק A500 עם כל מיני אותיות אחריו אשמח אם גם בזה יעזרו לי כך אוכל למצוא את הדרייברים המתאימים למחשב מאתר החברה) אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לפורום של מחשבים ניידים אז אם זה לא מתאים אנא לא לנעול אלא להעביר לפורום המתאים תודה רבה רבה מראש לעוזרים ואשמח לתשובה בהקדם עריכה= מצאתי את האתר http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=153&selProduct=852&selShor…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by matrix66,

מאז שעשיתי פורמט (FORMAT) למחשב הוא כבר לא נכבה יותר באופן אוטומטי אחרי שהווינדוס נכבה.. מישהו יודע איך מחזירים את האפשרות הזאת?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מקווה שזה הפורום המתאים. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט עם אינטרנט אקספלורר. אני מצליח להתחבר עם פיירפוקס והחיבור תקין. גם תוכנות אחרות מתחברות לאינטרנט בלי בעיה. כשאני מנסה להתחבר עם האקספלורר, אני מקבל הודעה: Internet Explorer cannot display the webpage הבעיה התחילה ביומיים האחרונים. לא התקנתי משהו חריג. היתה לי גירסה 7, ניסיתי להסיר אותו, וזה לא פתר את הבעיה. התקנתי גירסה 8, ועדיין יש את אותה בעיה.

9. Started by Rule The Pc,

שלום, אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל חבר ביקש ממני שאחסום לו בלאפטופ את האפשרות להתחבר לאינטרנט בWIFI כי הילדים כל הזמן עושים לו בעיות במחשב כי הם מתחברים לאתרים לא רצויים. יש אפשרות לחסום את הWIFI מעבר לרק ביטול הכרטיס (אני מתכוון דרך הלוח בקרה, הWIFI מובנה) כי אני מאמין שהילדים שלו יעלו על איך להפעיל את הכרטיס מחדש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by curdi1,

שלום לכולם, רכשתי את ה-win7 ultimate. מגיע ב-dvd של התקנה 2 גרסאות - 32 ביט ו-64 ביט. אני היום עם 2 ג"ב זיכרון ומעבד core 2 e6320, כ. מסך 8400 nvidia. כרגע אני יודע שה-64 ביט יהיה בשבילי זולל זיכרון ומיותר. 2 שאלות - 1. האם 32 ביט ירוץ כמו שצריך על המערכת ? 2. אם אני ארחיב בעתיד את הזיכרון - אני אוכל להתקין מאותו דיסק גם את גרסת ה-64 ביט או שהרישיון זה או ל32 או 64 ? תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. פירקתי את המקלדת של הנייד כדי לנקות,כשהחזרתי ה WIN עולה ואז שוב מתנתק,מה הבעיה? הווינדוס עולה,ואז אחרי 2 שניות חוזר למצב של איפה ששמים סיסמה (אבל בלי לבקש סיסמה) יכול להיות שאחד המקשים תקוע? מה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by AlcaTeL,

אם מישהו יודע איך לאפס את כל ההגדרות להגדרות יצרן בוינדוס 7 ב SERVICES.MSC אני אשמח להסבר, קצת שיחקתי בהגדרות וזה לא שמשהו לא עובד, אני פשוט רוצה לדעת איך אני מהתחל את ההגדרות לאיך שהם מגיעות עם וינדוס

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי, קודם כול תודה למי שיעזור לי ושנית קניתי לא מזמן תמיני נייד הזה ובעיה העיקרית היא שאני שונא תווינדוס 7 . עזבו את זה שהוא יפה ומקסים והכול אני אוהב XP פשוט נוח בלי כול הגרפיקה הזאתי. עכשיו שאני בא להתקין דרך הUSB פתאוםם המחשב לא מראה לי שיש לו דיסק קשיח. האם יש אפשרות להתקין את הווינדוס XP על המחשב ? ואם כן איזה דרייברים אני צריך? בעצם אני אשמח למדריך קצר בעברית או באנגלית. נ.ב. שם המחשב הוא: HP MINI 110 3601 תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם, בדקתי עכשיו את האייפי של המחשב שלי , לא של האינטרנט!!!! של המחשב .. אם אני אפרמט את המחשב האייפי שלו ישתנה או לא? ועוד משהו: אם נגיד אתמול חבר שלי בדק את האייפי של האינטרנט, ושמר אותו והיום שיניתי תאייפי של האינטרנט, הוא יכל למצוא אותי או משהו כזה? זה ממש דחוף

15. שלום לכולם כמו שרשמתי בכותרת נעלם לי הדסקטופ....לאחר שהתקנתי איזה תוכנה לעשות יענו את הווינדוס יפה ...הסרתי אותה ופתאום אין שולחן עבודה אני עובד עכשיו דרך הפקד משימות אבל זה התחיל להימאס כל הסיפור הזה אז אם מישהו יכול עזור אני אודה לו מאוד

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Moriz,

שלום רב אני לא מצליח לפתוח קבצי doc בתוכנת wordpad ומקבל הודעת שגיעה בזו הלשון איך אפתור הבעיה ? בתודה מראש מערכת הפעלה windows 98 se MIE 6 P III Wordpad This program has performed an illegal operation and will be shot down. If the problem persists, contact the program vendor. Details >> WORDPAD caused an invalid page fault in module MSWRD832.CNV at 0167:0140f6d5. Registers: EAX=00000001 CS=0167 EIP=0140f6d5 EFLGS=00010206 EBX=00440000 SS=016f ESP=0166f950 EBP=0166f964 ECX=00445ffd DS=016f ESI=00446000 FS=1227 EDX=00000000 ES=016f EDI=0143c8b9 GS=3246 Bytes at CS:EIP: 66 8b 1e 83 c6 02 0f b7 cb 8d 45 fc 50 51 e8 38 Stack dump: 00445b50 00000000 0044579e 004558c6 00…

17. Started by HELPMAN,

שלום אני חדש יש לי שאלה בקשר לוינדוס אקספי כשאני נכנס למנהל המשימות-> לתהליכים יש לי כל מיני תהליכים ואאני יכול לבחור להם הגדרות עדיפות למשל בנמוכה אבל אני רוצה שתמיד שאני יתפח את התוכנית הזו אז ההגדרות העדיפות שלה יהיו בנמוכה. איך אני עושה את זה תודה מראש אם את זה ספציפי אי אפשר לעשות אז איך אני ממהר תוכנית כלומר גורם לה לפעול מהר יותר מהרגיל תודה מראש וחג שמח ! ;D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מנסה להתקין ווינדווס אקס פי במחשב שנמצא בעבודה, יצרתי מחיצה אחת גדולה של FAT32 וממש לפני שהמסך הכחול של ההתקנה עולה מופיעה לי הודעה (עדיין בדוס) INF file txtsetup.sif is corupt or missing setup cannot continue. press any key to exit יצא לי כבר להתקין אקס פי על מחשבים וליראות ארורים מוזרים אבל את זה פעם ראשונה אני רואה... חיפשתי כבר בגוגל ולא מצאתי כלום למישהו יש מושג ממה זה יכול להיגרם?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by KoDkOd,

אני יודע שהיו כבר הרבה דיונים על זה אבל ממש אני לא מצליח , אני חייב הדרכה אישית אם מישהו מוכן לעזור או אפילו לרשום פה אני ממש ישמח

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Divine,

יש לי windows 2000 pro והוא לא מוכן לקרוא עברית כמו שצריך לדוגמא באיי סי קיו כל העברית חוץ מההודעות עצמן וההסטוריה זה גי'בריש נגיד אם מישהו רושם בפרטים בעברית אני לא רואה אני צריך עזרה להתקין עברית שתעבוד ניסיתי במאפייני שפה ומיקום להוסיף גופנים וזה פשוט לא עבד הוא העתיק קבצים ולא עשה כלום אם למישהו יש את הפתרון הוא יוערך מאד!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום. היום ניתקלתי בבעיה מוזרה ביותר הקשורה לכוננים שבMy Computer. כשאני ניכנס ל-My Computer כל כונן או תיקיה שאני לוחץ עלייה פעמיים כפתור שמאלי בכדי להיכנס אליה מעלה לי חלון Search Results בימקום התוכן של אותו כונן\תיקייה הדבר האחרון שעשיתי שקשור לעיניין הזה הוא שהיתעסקתי על האייקונים של הכוננים (C, G, D..) ועם האייקונים של התיקיות והחלפתי אותם בדרך הזו : Tools > Folder options > File Types > ואז לחצתי על האיקון של הכונים ועל האיקון של התיקיות והחלפתי את התמונה שלהם. אחרי הסיפור הזה חשבתי שזה המקור לבעיה וכמובן שהחלפתי אותם בחזרה (החזרתי את התמונות מהתיקיה System32 > Shell32) אך ללא הואיל! אנה עזרו לי לימצוא את פיתרון לבעיה זו, רב תודות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by puuma,

בעיה מוזרה קצת... אני לא יכול לשמור תמונה מאתר מסויים בתור קובץ jpg הוא נותן לי רק אפשרות של שמירה בקובץ bmp.זה קורה לי רק באתר מסויים , שאר האתרים זה שומר לי רגיל את הקובץ כמו שהוא.. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Vega,

יש לי בעיה שנהרס לי הכפתור של התפריט על המסך הבהירות תקועה על המינימום, אז קשה לראות.. מישהו אולי מכיר תוכנה שתשנה את זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לפני כמה ימים ניסיתי לכבות את המחשב והוא עשה את כל הפרוטוקול כיבוי ונכבה כמו תמיד ואז כשהוא נכבה הוא פתאום מתחיל לעבוד שוב. ממש מוזר. מפרט בחתימה. יש לי WINXP SP2 אם צריך עוד נתונים תגידו.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.