עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי בעיה קטנה עם המצב שינה ב-WIN 7. לפעמים אני משאיר הורדות פתוחות שנמשכות שעות ארוכות. המערכת עובר למצב שינה לאחר 30 דקות שזה דווקא נחמד. הבעיה היא שהחיבור לאינטרנט אינו פעיל במצב שינה (כרטיס רשת לייתר דיוק) וההורדות מפסיקות. אפשר להגדיר למערכת להשאיר את הכרטיס רשת פעיל או משהו בסיגנון? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Nihility,

אולי הספקתם לשמוע ששדרוג ל7 אמור לקחת 20 שעות... במציאות זה עורך פחות משעתיים: http://blogs.zdnet.com/Bott/?p=1299 אני בעצמי ביצעתי 6 שדרוגים ל7 בחודשים האחרונים והממצאים שלי פחות או יותר זהים לאלה שפורסמו בzdnet. אז אין מה לדאוג. גם יש במאמר מספר טריקים שיאפשרו לשדרוג להיות אפילו יותר מהיר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Menymen,

אהלן, שאלה לי אל המומחים, המפרט של המחשב שלי הוא לוח P43-DS4 Gigabyte זכרון 4G 2*2 Hyper x 1066 מעבד Q6600 כ.מסך Gigabyte 4850 512M שימושי מגוונים, משחקים סרטים וכד', תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by B@By-KiLLeR,

1) האם יש אפשרות להשתמש ברזולוצייה 640 על 480 בכל צורה ? אם לא האם אפשר לעשות שרק הפריסל של הווינדוס יהיה ב רזולוצייה זו. 2) המממ...באייסיקיו אני לא רואה את הניקניים \ את האינפו ( פרטים ) של המשתמש אם הם כתובים בעברית אבל הודעות שאני מקבל בעברית אני רוצה וגם עונה להם בעברית. אני רואה עברית בניקניים בתור סימני שאלה : ? ופרטים בתור אותיות הפוכות וג'יבריש 3) בזון - בתוך החדרים כשאני מנסה לרשום בעברית אז זה כותב בסימני שאלה וגם מי שרואה את זה רואה את זה בסימני שאלה, מה לעשות ? בתודה מראש, אייל B@By-KiLLeR

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by penny_hardaway,

בוקר טוב! לפני כשבוע המחשב החדש שלי נדפק כנראה מסיבה כלשהי ועבד בצורה איטית להפחיד (10 דקות עד שהXP עלה) ולא הצליח לזהות את אחד הכוננים שלי. לכן נאלצתי אתמול להתקין את הווינדווס מחדש (מה שלקח הרבה זמן אבל לא נורא) והכל עבד בסדר ולאחר כמה שעות כיביתי את המחשב (כן, יש כזה דבר!) וכשהדלקתי אותו אחר כך הווינדווס פשוט לא עלה בטענה שהוא לא מוצא את הקובץ: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFYG\SYSTEM אין לי מושג מה לעשות! הבעיה היא שאין לי דוס כי אם היה אז יכולתי להעתיק את התיקיה מהדיסק של הXP למחשב עצמו או ממקום אחר. בבקשה תעזרו לי כי אני חייב את המחשב שלי חזרה!!!!!! בתודה מראש פני.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by pure perfection,

מה קורה?? תגידו יש אפשרות לקניית WIN 7 באתר של מיקרוסופט ב 300$ כמעט ! אבל השאלה האם יש אפשרות להזמין את זה מאתר מיקרוסופט ?? כי לא ראיתי שאני יכול לבחור מדינה זה רק ארצות הברית ! .. תודה

7. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. אתמאל בערב פרמטתי את המחשב,ועימו התקנתי PS3, לאחר שהתקנתי את כל העדכונים הקריטיים ועדכוני החומרה מאתר MC - אני לא מצליח להתקין את עדכוני התוכנה. אני לא יודע למה,הדבר היחידי שעולה בראשי הוא שהם לא תואמי SP3 (אבל אם לא איך ייתכן שהם מוצגים לי?). אין קוד שגיאה,לכן אני לא יכול לחפש פיתרון לבעיה. התקנה של כל עדכון בנפרד לא עוזרת. קיוויתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי כרגע, (תמונה מצורפת), בתודה מראש, MuTaTiOn. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. זאת בגדול הבעיה בTASK MANAGER אני רואה שאחוז השימוש בCPU גבוה במיוחד כל הזמן מנגד, לא נראה שיש איזשהו תהליך שמנצל את המעבד כלכך מישהו אולי יכול להסביר מאיפה הבעיה יכולה לנבוע?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by alex.turovsky,

for some reason on my XP machine, I can SEE the .lnk extensions on all my shortcuts regardless of where they are. I remember intentionally enabling this but now I can't fix it. Anyone know how I can restore their previously hidden state?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AlcaTeL,

אם מישהו יודע איך לאפס את כל ההגדרות להגדרות יצרן בוינדוס 7 ב SERVICES.MSC אני אשמח להסבר, קצת שיחקתי בהגדרות וזה לא שמשהו לא עובד, אני פשוט רוצה לדעת איך אני מהתחל את ההגדרות לאיך שהם מגיעות עם וינדוס

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכם הפונט בווינדוס השתנה באופן פתאומי לtahoma. ניסיתי לחפש בגוגל ולא עלו לי תוצאות מועילות אני מחפש דרך לשנות את ההגדרות להגדרות המקוריות. עזרה מישהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חבר'ה אני חייב עזרה, אני ממש משתגע Windows 7 Home Premium 64 bit הגיעה מותקנת על הנייד (אסוס). קינפגתי מקלדות באנגלית ועברית (ב-Region and Language ב-Control Panel). יש לי את המחשב כבר מעל חצי שנה, ורק לאחרונה (חודש בערך) התופעה המוזרה הבאה התחילה: אחת לכמה ימים (לאחרונה זה נהיה ממש כל יום) פתאום מתווספת לי השפה הסינית לרשימת השפות במערכת. בסרגל השפות אני רואה EN, HE ואז גם CH. השפה הזו *לא* מופיעה ב-Region and Language, כלומר כשאני נכנס לתפריט כדי לראות האם המקלדת הסינית מופיעה שם - היא לא! היא מופיעה רק בסרגל. כמובן שכשאני מנסה לעבור מעברית לאנגלית, אני עובר דרך CH וזה ממש מטריד. רק Restart מסדר את המצב, עד הפעם הבאה. חשבתי שאולי איזו אפליקציה גורמת לזה לקרות,…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם. חברים, אני חייב עזרה דחוף בבקשה. העניין פשוט משגע אותי.פתאום התחילה להופיע בעיה שנקראת: com surogate has stopped working (מצורפת שקופית) התופעה מופיע כאשר אני פותח תיקייה שבה יש קבצי AVI. מספיק שאני פותח את התיקייה השקופית קופצת וכמובן שזה קורה כאשר אני מנסה להפעיל את הסרט. מיותר לציין שה-WMP לא עובד במצב זה. מה שכן, קבצי וידאו בכל פורמט אחר כן עובדים והשקופית לא מופיעה. אני חייב לציין פה שאני לא עושה עידכונים למערכת הפעלה ולכן האופציה של בדיקת עידכונים עלמנת לתקן את הבעיה אוטומטית פסולה מבחינתי. למרות, שפעם אחת כבר ניסיתי אותה וזה לא עזר. אני מתפלא שMICROSOFT לא הוציאו לזה תיקון כי מגלישה באינטרנט נתקלתי בזה הרבה. רק שלאף אחד לא היה הפתרון שמתאים לי. אנא …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. נתקלתי במהלך חיפושי באינטרנט, שמערכת ההפעלה XP Home Edition אינה מנצלת (באופן חלקי או מלא) מעבד כפול ליבה. האם זו יכולה להיות הסיבה שהקיובייס שלי נתקע ברגע שאני מעלה דרכו מספר פלאגינים (VSTi) ? האם עקב סיבה זו אני חייב ללכת ולקנות עכשיו את גרסאת ה Professional (למרות שהבנתי שלא מוכרים יותר XP (?), אולי יש עדיין במלאי זרוק בחנות של חבר), או שכבר עליי לשדרג לויסטה ? הרבה שאלות והרבה סימני שאלה, אודה לכל עונה! תודה. סטס. נ.ב המפרט שלי הוא: intel E6300 1.8GHz gigabyte 945P-S3 2GB ram

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Idan-h,

התקנתי את וינדוס 98 באנגלית ולא מצאתי דרך להוסיף עברית. מחיפוש פה באתר הבנתי שצריך גרסה עברית: Hebrew Enabled. האם באמת לא ניתן לפתור את הבעיה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי xp pro heb (חוקי, חוקי) אני רוצה לעבוד לא בעברית (כמו enabeld) איך אפשר לעשות את זה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by xpepx,

מדובר במחשב בן 3, אך בעל זכרון 4GB DDR2. מה כדאי יותר? יורגש הבדל בעבודה עם 64bit? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by bennyriz,

אני יודע שהבקשה שלי קצת מוזרה. אבל אני מחפש מקום שבו אני יוכל להוריד איקונים מעוצבים לוינדוס XP.. ואני לא מדבר על אלה הרגילים שכבר קימים במערכת כמו איקונים של המסמכים שלי ושל לוח הבקרה. אני מדבר על מיוחדים (שלפעמים אני רואה תמונות שלהם באתרים, אבל אי אפשר להוריד משם את האיקון כי זה נמצא בתבנית של תמונה ולא של איקון. מישהו מכיר ויכול לעזור לי בנושא ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Ivan,

2 עכברים שונים (של מיקרוסופט) סקרול עם עכבר מספיק לעבוד וגם פוקוס שלו קופץ לטאב אחר. רק הגלגל ! ורק בדפדנים, IE וגם פיירפוקס דריברים מעודכנים קורה גם בדריברים ישנים יותר אם אני מחקה כמה שניות - סקרול חוזר לעבוד ושוב מפסיק. מעצבן ! עוד מישהו חוץ ממנ יש לו בעיה כזה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by IlanF,

משום מה לפעמים אני לא יכול לשנות את הרזולוציה למשהו גבוה יותר מ 1440x900, הרזולוציה הטבעית של המסך שלי זה 1680x1050... זה פשוט מתאפס לי ל 800x600... ניסיתי להתקין דרייברים מעודכנים חדשים של nvidia (עם הסרה של הקודמים) אבל זה לא עזר. לפעמים אני יכול לשנות ל 1680x1050 ולפעמים לא.. מה הולך פה?! :s05:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by stingeR-,

טוב , היום בבוקר התעסקתי עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אח שלי , באיזהשהוא שלב , לא היה פוסט , אז איפסתי את הביוס , ואחרי שאיפסתי אותו , המחשב פתאום כתב "missing operating system" מסתבר שאיך שהוא נמחקה המחיצה שעליה מותקן הוינדוס(נמחקה , אין כזאתי מחיצה...) , עכשיו , הדיסק של הXP PRO שלי הלך , אז הלכתי לקחת אחד מחבר , אבל הבעיה היא , שלדיסק שלי היה בוט , ואצלו אין , עכשיו אני שואל אותכם , איך אני גורם למחשב לעשות בוט מהדיסק כאשר אין כזה? אני יודע שצריך לרשום משהו בדוס , אבל איך אני מגיע לדוס? עם בוט דיסקט , כן גם את זה אני יודע , אבל אין לי בוט דיסקט ואף פעם לא התנסיתי בזה.. , עזרה בבקשה. ד"א : למחשב אין פלופי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני עובר דירה עוד שבועיים +- ופותח אחר כך מעבדת מחשבים(עקרונית אני כבר פתוח ועובד אבל מעבדה פיזית רק אחרי שאני עובר). אני מזמין מחשב למשרד ומתלבט בין Windows XP Pro לבין Vista Business 64 עקרונית שניהן עולות אתו הדבר מבחינתי אז אני מתלבט כי מצד אחד XP רץ לי כמה שנים טובות בבית ובמקום העבודה בלי בעיות וזה נוח, מצד שני אם כבר באותו תקציב יש ויסטה אז למה לא להתקדם בשביל נוחות בשולחן העבודה (השורת חיפוש/הפעלה בתפריט התחל למשל או שאר מיני פיצ'רים), מצד שלישי אני לא סובל את ויסטה. אבל שוב באתי להתייעץ אז מה אתם אומרים? מצד שני: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341600.0 הממ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by matan8889,

קיבלתי נייד של DELL ומותקן בו אובונטו ואני רוצה למחוק את האובונטו ולהתקין וינדוס במקומו שאני מנסה להתקין מופי לי 4 כוננים disk0 partiton1 39mb 29mb oem (reserved) disk0 partiton2 5gb 4.9gb primary disk0 partiton3 291.gb 0mb system disk0 partiton4 1.9gb 0mb logical רשום לי דבר כזה: windows cannot be installed to this hard disk space.windows must be installed to a partition formatted as ntfs windows cannot be installed to this hard disk space.the partition was reserved by the computer's orginal equipment manufacturer (oem) מה אני יכול לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. בוינדוס XP ביטול 20% מרוחב הפס שמיקרוסופט שומרת לעצמה - כדאי לבצע!!!! <http://support.earthlink.net/mu/1/psc/img/walkthroughs/windows_XP/6800.psc.html> אם מישהו יצליח לעשות את זה בוינדוס xp home... שיסביר לי בבקשה איך כי לא נפתח לי הקובץ הפעלה בהתחלה שצריך להכנס אליו.... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לעשות כאילו אם אתה פותח את קובץ הטקסט אז צריך להקיש סמסא ואז רק תוכל לקרוא,או שאותו דבר אבל לקובץ PDF או כל דבר אחר, יש דברים כאלה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים