עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dan9,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד של טושיבה עם מעמחזיר אותורכת הפעלה של ויסטה פרימיום נמחק לי הסל מיחזור אך אני מחזיר אותו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yotam.m,

בזמן האחרון התחילו לי מסכים כחולים שבהם רשום IRQL LESS OR EQUAL משהו כזה. ניסיתי לבדוק את קבצי המינידאמפ עם windbg אבל בתוכנה רשום שמקור הבעיה הוא: unknown_image למישהו יש איזושהי דרך להתחיל ולנסות לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by maorwtf,

אני מתכוון לפרמט תמחשב ולהתקין ווינדוז מאחר שקניתי תמחשב הנוכחי מטכנאי ואין לי רישיון של הווינדוז ואפילו לא דיסק, אני משער שהרישיון אפילו לא חוקי... חיפשתי באנטרנט לקנות ווינדוז ונתקלתי בשני גרסאות: OEM RETAIL שעולה כפול מה OEM ! מה ההבדל בינהם ? ומה אני צריך ? תודה מראש עריכה: שמעתי שה SP2 (שאני מתכוון להתקין אחרי הפירמוט, עכשיו אני עובד בלי SP2) גורמת לבעיות עם תוכנות מסויימות. זה נכון ? עם אילו תוכנות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by x-niko,

שלום יש לי כרטיס שתומך דיירקטאקס 10 (8800gts512( אבל לא רוצה להתקין ויסטה האם אפשרי להתקין על אקס פי תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by קייזרמן,

שלום לכולם קניתי לפ טופ חדש עם XP פרו חוקי ומחמד. הבעיה היא שהוא לא מכיר בשפה העברית. בדקתי בקונטרול פאנל ומופיעות שם המון שפות נוספות לאנגלית, אך עברית- אין. על המקלדת חרוטה עברית (המחשב נקנה בארץ.) כשמעתיקים אליו קבצים בעברית- האותיות משנות את הסדר מהסוף להתחלה. מה עושים? אליעזר בן יהודה מתהפך בקברו... תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי שתי מחיצות ב D יש XP ורציתי להתקין ב C 64 ביט זה אפשרי!?! ואז בבוט בהתחלה יהיה לי בחירה מה לבחור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Guy950,

רכשתי בזמנו עם המחשב ויסטה ואח"כ רכשתי בארה"ב שדרוג לווינדוס 7 אולטימייט. אני קונה בקרוב מערכת חדשה ואני רוצה להתקין את הווינדוס 7, הבעיה שאין לי סבלנות קודם להתקין את הויסטה ואז את ווינדוס 7. יש דרך יותר מקוצרת לבצע את ההתקנה? ולשאלה כללית, אני סטודנט וכל הזמן אני שומע על הנחות לסטודנטים, איפה אני יכול למצוא את ההנחות הללו? כשאני אומר הנחות אני מתכוון לווינדוס במחיר מוזל וגם כן אופיס.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by B@By-KiLLeR,

1) האם יש אפשרות להשתמש ברזולוצייה 640 על 480 בכל צורה ? אם לא האם אפשר לעשות שרק הפריסל של הווינדוס יהיה ב רזולוצייה זו. 2) המממ...באייסיקיו אני לא רואה את הניקניים \ את האינפו ( פרטים ) של המשתמש אם הם כתובים בעברית אבל הודעות שאני מקבל בעברית אני רוצה וגם עונה להם בעברית. אני רואה עברית בניקניים בתור סימני שאלה : ? ופרטים בתור אותיות הפוכות וג'יבריש 3) בזון - בתוך החדרים כשאני מנסה לרשום בעברית אז זה כותב בסימני שאלה וגם מי שרואה את זה רואה את זה בסימני שאלה, מה לעשות ? בתודה מראש, אייל B@By-KiLLeR

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by cobmetal,

שלום ! יש לי בעיה שחוזרת על עצמה ב WIN XP , במהלך העבודה המחשב מקפץ לי מסך כחול אם איזשהוא קוד שגיאה , ולאחר הריסטרט אני מקבל שגיאה Ntdlr is missing , אין בעיה לתקן לשחזר , אבל הבעיה היא שהתקלה חוזרת על עצמה . כרגע לא מצאתי שום פתרון . תודה !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by KingYes,

שלום לכם. קניתי עכשיו כונן SSD חדש, והתקנתי עליו מערכת הפעלה ווינדוז 7 (אולטימנט). התקנתי את הווינדוז על ה-SSD.. והכל עבר כמו שצריך, אבל מתברר שאת ה-BOOT הוא התקין על הכונן הישן. האם יש דרך להתקין BOOT עכשיו על ה-SSD שלא אצטרך את הכונן הישן? אם כן, מה הדרך הקלה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by barakuda69,

שלום ברשותי רשיון חוקי ל- WIN7 PRO 64-Bit DVD ההתקנה אבד לי האם יש למישהו מושג האם מיקרוסופט נותנת עותק של ה-DVD או מהייכן אפשר להוריד את DVD ההתקנה תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nivz,

התקנתי ווינדוס XP על מחשב חדש, והיו קצת בעיות עם העברית אבל התקנתי עברית והכל בסדר, הבעיה היא שכל פעם קופצות בעיות מציקות בקשר לעברית שאין לי מושג איך פותרים. המחשב יכול לכתוב ולפענח עברית (Notpad, אינטרנט וכו') אבל לא מסוגל להריץ התקנות מסויימות מתיקיות שיש להן שם בעברית (הוא כותב איזשהי error על הקובץ התקנה שממוקם ב c:\downloads\????\a לדוגמא) ועכשיו הדבר הכי מציק זה שחיברתי את האייפוד (ואני משתמש בAnapod Explorer והתוכנה הפכה לי את כל השמות שירים בעברית והפלייליסטים לג'יבריש.. מה עושים? יש איך לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Mr.wiz,

האים cpu usage זה בעצם system resources שניצא ב-performence?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by flashet,

יש לי במסך הפתיחה 4 משתמשים בבוקר קמתי להדליק את המחשב ופתאום יש רק 2.... נכנסתי ללוח הבקרה למשתמשים אבל גם שם יש 2 משתמשים. ניסיתי ליצור אחד חדש עם אותו השם אבל הוא כותב לי שיש כבר משתמש כזה.... יש למישהו רעיון או פתרון לבעיה זו? תודה, flashet

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Vega,

יש לי בעיה שנהרס לי הכפתור של התפריט על המסך הבהירות תקועה על המינימום, אז קשה לראות.. מישהו אולי מכיר תוכנה שתשנה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אז ככה יש לי אקס פי פרופשנל כשאני כותב נגיד מסמך בכתבן זה כותב לי בעברית אבל כשאני שומר ואז נכנס לזה שוב זה מופיע בסימני שאלה אם מישהו שולח לי משהו שהוא כתב בכתבן או באופיס אז אני רואה את זה בגיבריש בוינדס מדיה פלייר זה כותב לי בגיבריש במקום בעברית בקאזה זה כותב יל בגיבריש במקום בעברית וככה גם באימש זאת בעיה מאוד מעצבנת ואני לא מצליח לסדר אותה מישהו יודע איך לסדר את זה????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Ameralis Zaiir,

היום הייתי במן השתלמות מהביצפר בנושא טכנאות מחשבים (שנה הבאה אני עושה תפקיד של נאמן מחשב כמחויבות אישית). בקיצור, לימדו אותנו כל מיני שטויות, בלי דברים קשים או מסובכים, אבל אז הגענו לחלק של הWindows 2000. הוא הסביר לנו קצת על הליבה של NT שזה היה די מעניין, והוא אמר שיש אפשרות לשחזור מערכת (מכיר את זה) אבל אז הוא אמר שיש גם ב98 אפשרות כזו שלא הרבה מכירים.... אז בקיצור שאלתי פה אם מישהו מכיר את זה, ובמקביל החלטתי לעשות מחקר בנושא. אף אחד לא ענה ובינתיים מצאתי שחזור קבצי מערכת בווינדווס 98 (אני חושב שיש את זה גם ביותר מתקדמים). מי היה מאמין? בכל מקרה פשוט תיכנסו לעזרה ותקישו באינדקס: "קבצי מערכת" או "System Files" ומתחת יש שחזור, יש שם הוראות עם מן "לינק" לתוכנה....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מאיפה אני מוריד ווינדוס 7 אולטימיית עם יש לי רק ת KEY

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה לעשות פורמט להרד דיסק שלי לצורך התקנה נקיה של ווינדוס מה סדר הפעולות שאני צריך לעשות כדי לעשות פורמט ואז להתקין מהדיסק את הווינדוס? אני יודע שצריך לעשות איזשהו סוג של הפעלה מחדש של המחשב ואז להפעיל אותו מהדיסק ומשם להתחיל להריץ דברים... משהו כזה לא?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. טוב לא ממש גנבו אבל הם נעלמו היו לי2 ואחרי התקנת winon cd הם נעלמו העפתי תתוכנה אבל הסידירומים לא חזרו למישהוא יש רעיון לפני פירמוט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי מצרף תמונה,הבעיה מוקפת באדום מה עושים?התיאשתי.... המון תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by evman007,

הכל החל לפני כמה ימים כשהורדתי קובץ כלשהו שהיה נגוע.הסרתי אותו וביצעתי מספר סריקות באנטי וירוס שלי,מקאפי-הסרתי את כל מה שהופיע שם. משום מה ביומיים האחרונים המחשב פשוט מרסט את עצמו ללא כל אזהרה או הודעה כלשהי.בדקתי אולי בעיית חום ,אבל זו לא הבעיה.כנראה שהוירוס לא הוסר במלואו,אך אינני מצליח למצוא אותו. עוד משהו מעצבן ומוזר-בכל פעם שהמחשב עושה ריסט,הוא מוחק את הקובץ הפעלה של החייגן מישהו יכול לתת עצות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי WinXp HOME חוק שמותקן כרגע על המחשב הישן שלי.. וקניתי מחשב חדש בלי מערכת הפעלה האם אני יכול להתקין את הוינדוס החוקי גם במחשב החדש וגם במחשב הישן ולהשתמש בשניהם בו זמנית(שניהם יהיו מחוברים לאינטרנט- דרך נתב כמובן..) בלי בעיות של עדכונים ממיקרוסופט,והודעה שהווידוס לא חוקי.. ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם!. אתמול התקנתי express VS2010. הוא התקין איתו .net framework 4, עידכון לוונדוס KB958655-v2, ו-SP1 ל-SQL SERVER 2008. לאחר ההתקנה, ניסיתי לגשת לתיקיות משותפות (Shared folders), אבל לא ניתן לגשת אליהן. הודאת השגיאה: \\XXXX\dnld is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. הערה: אני רואה את התקיות, ואני יכול אפילו להשתמש במדפסת המשותפת במחשב זה. אולי צריך לעדכן משהוא אחר בווינדוס? תודה רבה! מיותר לציין שאין בדרך חומות-אש, ושה-Workgroup הוגדר, וכו (הכל פעל מצויין קודם לכן)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.