עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אסביר: אני רוצה להגביל את המחשב בבית שיסכים להשתלטות רק מהמחשב של המשרד שלי.( לשני המחשבים כתובות IP קבועות.) האם ניתן לעשות זאת על ידי REMOTE DESKTOP של XP?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  2. היי חבריה קיבלתי EEE שיש בו וינדוס אקס פי באנגלית אני מעוניין להפוך את הוינדוס לעברית ובנוסף אני מעוניין לשנות את שורת ה''התחל'' , מהממשק בצבע האפור שקיים כרגע (כמו של וינדוס 98) לוינדוס אקס פי ולצורה כמו שאני מכיר בצבע כחול.. יש קבצים שאני צריך להוריד בישביל לעשות את זה? איך עושים את זה? תודה לעוזרים נ.ב , אין אפשרות לשנות דרך חלון ה''מאפיינים''

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. המאוורר מרעיש כ10 דק' אחרי הפעלת המחשב. הטמפרטורה בסדר גמור. עוד בעיה קטנה קצת מעצבנת, שאני מקליד הסמן השחור שמלווה ת'הקלדה נמצא על האות עצמה ומסתיר את מה שאני מקליד. בעיה מוזרה כזאת שצצה פתאום.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by urich,

לא יודע מה עשיתי אבל תפריט הכיבוי אצלי הפך מהרגיל עם השלוש אייקונים לכזה של drop menu איך אני מחזיר אותו לרגיל אני פשוט לא יודע מה עשיתי עם זה twick ui או משהו אחר. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by אור918,

שלום נתקלתי בבעיה . יש לי XP SP3 הורדתי תוכנה בטעות והרצתי אותה . לתוכנה יש אייקון של מפתח וכתוב (RTHDCPL) ולאחר שהרצתי אותה ישנם הרבה תוכנות שאני לא מצליח לפתוח , חלק מההודעות מתייחסות לכך" שאין לי הרשאה להפעיל קובצ זה " ושום תוכנת אנטי וירוס ושום אפשרות לשחזר את המע' לא פועל. מי יכול לעזור....

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by gaziter,

יש לי ויסטה אולטימט 64 ביט ופתאום ביום בהיא אחר המחשב פשוט הפסיק לבצע SLEEP ??? מה עושים???

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. זה גם סוגר לי הרבה חלונות פתוחים. ניסיתי לעשות NEW TASK ולפתוח EXPLORER אבל זה לא עוזר וגם סריקת וירוסים לא עזרה.

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  8. שלום לכם. יש לי 2 הארדיסקים על המחשב 1 דרך ממשק SATA שהוא המאסטר השני דרך ממשק IDE שהוא ה " סלייב " וישנה תופעה מוזרה - המחשב מזהה את 2 הכוננים רק כל הפעלה שניה של המחשב באופן סיסטמתי. במילים אחרות : המחשב מזהה את שני הכוננים פעם כן ופעם לא. תמיד הוא מזהה את הכונן המאסטר. ואת הסלייב הוא מזהה רק פעם כן ופעם לא. מדוע זה כך? יש פתרון? לוח אם ASUS P5Q PRO מעבד E8400

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by maors3,

מעוניין לפרמט את המחשב לXP בעיברית עכשו מותקן עלו XP HOME באנגלית איך עושים זאת? האים זה מסובך?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני רוצה לקנות מחשב חדש אך אני מתלבט עדיין איזו מערכת הפעלה לקנות. אני מאוד צריך עכשיו את המחשב הזה ולכן אין לי כל כך הרבה זמן כדי להחליט. אין לי כוונה לשלם עכשיו סכום רציני על מערכת הפעלה שלא מרוצים ממנה והמחליפה שלה עומדת לצאת לשוק... לכן אני מעדיף לחכות עד שתצא הגרסה של 7 ועד אז להתקין את הבטא על המחשב. האם זה פתרון טוב? יש עוד אפשרויות יעילות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  11. שלום שאלה.. יש לי ווינדוס XP בכונן 1 ואחר כך התקנתי 7 בכונן אחר.. בבוט לפני שעולה הווינדוס הוא מראה את שניהם נותן 30 שניות ומפעיל את 7 אני רוצה לחזור לXP (מלא בעיות ב7) אז שיפעיל אותו ישר ולא את ה7 איך אני מחליף בניהם? שיפעיל ישר את הXP נכנסתי ל msconfig(בווינדוס 7) ובלשונית boot רשום רק ווינדוס 7 ומסומן כברירת מחדל יש אפשרות להוסיף שם את הXP אולי? תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by בזיק,

דבר מוזר ראשון הוא שבתיקיית הetc יש שני קבצי hosts. הראשון עם איקון של notepad (תוכנו: שורת ג'בריש) והשני האייקון הכללי (עם השורות של ה127.0.0.1). אני מנסה לשנות את הקובץ הכללי, אבל אם אני מנסה לשמור את הקובץ החדש (ע"י ctrl s) אני מקבל הודעה cannot create the .. hosts file. make sure that the path and file name are correct מה רוצה התולעת?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ziv0798,

יש לי מערכת הפעלה ויסטה והתקנתי אחריה מערכת הפעלה XP והXP לא מזהה את הויסטה!(ז"א הוא פשוט מפעיל לי את הXP למרות שיש גם ויסטה) מה אני עושה.....

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by CLIPSE,

איך לעזאזל אני מסיר אותו? Google Chrome אני משתמש בו כבר כמה ימים ,5 דרגות מעל מהאספלוור ופיירפוקס

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  15. חבר'ה שלום, הבעיה היא כזאת: כשאני מפעיל את המחשב, עולה הווינדוס, יש את מסך הפתיחה. אני לוחץ על השם משתמש שלי, הכל עולה יפה יש את צליל הכניסה הכל טוב ויפה. כמה שניות אח"כ הסמל של הרמקול שליד השעון (שדרכו מגבירים, מנמיכים או משתיקים את הווליום) נעלם ואיתו הסאונד של המחשב. אי אפשר לשמוע שירים, סרטים, צלילים של ווינדוס, שום דבר. כשאני נכנס בלוח הבקרה, לאופציות של הצליל, אני לא יכול לשנות שום דבר, הכל מופיע באפור ורושם no audio device. כאילו שהוא לא מזהה שקיים כרטיס קול. עוד בעיה, גם כשאני מפעיל את המסנג'ר, הוא לא עולה. אני לוחץ על האייקון אך לא קורה שום דבר, בלשונית "תהליכים" בtask manager, מופיע התהליך של המסנג'ר אך מיד נעלם. ממה נובעת הבעיה? האם הותקפתי ע"י וירוס? אני יודע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ziv0798,

*כותרת* איך אני נכנס לSafe Mode של הXP אם יש לי שני מערכות הפעלה!????

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by eladh16,

שלום פירמטתי את המחשב. וברגע שאני נכנס ל windows update כדי לעדכן את המערכת, יש לי הודעת שגיאה - The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. [Error number: 0x80070424] זה כבר ככה כמה ימים. יש לציין שביופ הפירמוט המערכת כן עודכנה לי, ולאחר כמה ימים הופיע לי השגיאה. מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  18. תודה לעונים ( :

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by SuperStyle,

כשאני מתקין XP אז זה שואל אותי פירמו מהיר והשני פירמוט.מה ההבדלים?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  20. Started by ben_20,

ה NOD הצליח למחוק אותו, אבל לאחר כמה דקות המחשב לא הגיב. עשיתי ריסט ומאז הווינדוס נתקע לפני הכניסה לשולחן עבודה יש לציין שהוא עובד במצב בטוח מה אפשר לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני לא מצליח למחוק קבצי EXE, והבעיה קיימת רק עם קבצי EXE... גיגול קצר מראה שיש עוד לא קצת אנשים שסובלים מתופעה דומה, אבל לא ראיתי פתרון ברחבי הפורומים השונים שביקרתי בהם. סריקות וירוסים לא מצאו כלום, ספייבוט מצא טרויין ומחק אותו בהצלחה, אחרי סריקה חוזרת נראה שהוא נעלם. hijack this ו- ad aware גם כן לא מצאו שיט... בינתיים נראה שהדרך היחידה שלי למחוק קבצי EXE זה דרך סייף מוד, ובמקרה שלי זה לא ממש עוזר כי סטים צריך למחוק קובץ EXE בזמן העדכון שלו והוא לא ממש עובד בסייף מוד :-\ אם יש למישהו רעיון אני אשמח לשמוע... (ושלא יקפצו אלה עם הקריאות "אתה משתמש במערכת הפעלה ביטא ברור שיהיה לך בעיות", אז מגיגול נראה שהבעיה עוד קיימת מזמן הXP ואפילו אחורה...)

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  23. Started by Swed,

יש לי וינדוס ויסטה אוליטיימט מקורי שנקנה בחו"ל.. עכשיו אני לא מצליח לעדכן את הווינדוס..הוא כל הזמן מראה תשגיאה הבאה.!!! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by haimon1981,

היי לכולם , אני חדש פה ורציתי להעזר בכם על מנת לפתור בעייה.. אז הכל התחיל כאשר ניסיתי להתקין sp3 דרך האתר של מיקרוסופט. כן כמובן שאחרי שהסתיימה ההורדה נדרשתי לאתחל את המחש ואז הופיע הודעה על תוכנה לא חוקית (שה WIN לא חוקי..) בעניין הזה טיפלתי רק שכעת כאשר אני עושה הפעלה כלשהיא של המחשב הוא מייד שואל אותי ממש לפני הופעת המסך של הפעלת WIN , אם אני רוצה להפעיל את ווינדוס או לעשות התקנה . . . ? ואז כל פעם אני צריך לבחור בהפעלת ווינדואוס ואם לא הוא מייד עובר לתפריט התקנת ווינדוס. המחשב בן 4 ימים ואין לי בעייה לפרמט רק כשאר אני מכניס את דיסק ההתקנה הוא לא מזהה שיש עליו מע' התקנה... ?? מה לעשות ? זה ממש דחוף לי! אני סטודנט ויש לי פרוייקט עצום להגיש לשבוע הבא והוא מצריך עבודה …

• 3 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים