עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by SweetDeath,

אני רוצה להתקין WINDOWS 7.. עכשיו אני הכנסתי הדיסק של הWINDOWS, עשיתי ריסט, נתתי לזה לטעון כמה פעמים.. ואז אני צריך לבחור בין UPGRADE ל COSTUM, ואני יודע שאני צריך COSTUM כדי לבחור באיזה כונן להתקין וככה לא למחוק את הXP שמותקן כרגע.. אני בוחר COSTUM, ואז בחלק שאני אמור לבחור את המחיצה שבה אני מתקין, לא מופיע לי שם כלום.. בבקשה תעזרו לי =[

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום כאשר חבר שלי מדפיס עברית בVISTA הוא מדפיס לו הפוך כלומר במקום שלום הוא רושם םולש. הוא מדפיס לו גם בWORD וגם במסך טקסט בגלל זה אני חושב שזה בעיה בהגדרות אבל אני לא מכיר את VISTA משהו אולי יודע מה צריך לעשות?

3. Started by amitaiz,

יש לי בעיה מאד מוזרה, כשאני נכנס לעמוד אינטרנט שיש בו קול או וידאו אני לא שומע קול אלא רק רואה וידאו. זה קורה בכל האתרים. הדרך היחידה שאני מצליח לסדר את זה היא ללכת למערבל עוצמת שמע ושם נוספת לי עוד אופציה עם שם הדף שבו אני נמצא (בנוסף לעוצמת רמקולים וצלילי וינדוס). כשאני מגביר שם את האופציה של דף האינטרנט הכל פועל טוב עד הפעם הבאה שנכנסים לדף אינטרנט עם וידאו ואז זה יורד לאפס. מישהו מכיר את התופעה ? נ.ב. זה קורה לי ביותר ממחשב אחד

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by omri123,

יש לי פה סוג של ויכוח עם חבר הוא אומר שיש לו כל הזמן בעיות עם הWIN כי הוא צרוב, לי יש את אותו WIN ואין לי בכלל בעיות חבר שלי טוען שזה בגלל שזה לא חוקי, ואני טוען שהוא לא יודע להשתמש במחשב בגלל זה יש לו בעיות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש בעיות מוחדות עם דרייברים בסיסיים לנ"ל? 64 ביט יעבוד עם 8 גיגה בלי בעיות? תודה!! ,אני יודע שהרבה ימליצו לי ויסטה,אך זה לא רלוונטי משום שברשותי תוכנות קריטיות שעובדות רק עם אקספי ולא עם ויסטה אגב,האם בלינוקס קיימת המגבלה של הזכרון או שמא עליי לשאול זאת בפורום המתאים?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by maors3,

מעוניין לפרמט את המחשב לXP בעיברית עכשו מותקן עלו XP HOME באנגלית איך עושים זאת? האים זה מסובך?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. המאוורר מרעיש כ10 דק' אחרי הפעלת המחשב. הטמפרטורה בסדר גמור. עוד בעיה קטנה קצת מעצבנת, שאני מקליד הסמן השחור שמלווה ת'הקלדה נמצא על האות עצמה ומסתיר את מה שאני מקליד. בעיה מוזרה כזאת שצצה פתאום.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Moty_p,

מישהוא יכול להגיד לי מזה לעאזעל WINDOWS HOME SERVER? מזה WINDOWS SMALL BESNIS SERVER ומה ההבדל בניהם לבין ENTERPRISE ל DATACENTER? WEB ו STANDRUP (איך שלא כותבים את המילים האלה)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by iNsTinct,

שלום היום רציתי לפרמט את המחשב שלי כמו שאני עושה בדר"כ דרך הביוס אבל משום מה הפעם זה לא עובד כלומר אני משנה בביוס את כל ה-BOOT וזה, אבל אחרי שאני מאתחל את המחשב זה פשוט נכנס לוינדוס הישן למרות שצריכה לצוץ הודעה כזאת לפני "press any key" משו כזה ואז זה נכנס לחלון הכחול הזה שמפרמטים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? או לתת לי שיטות אחרות לפרמט את המחשב. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by liav12,

היי, התמונות שהדיפולט של וינדוס מציג לי הן באיכות לא טובה והצבע לא מסודר, יש איזה תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בכדי להציג תמונות?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אהלן, יש לי ויסטה כבר כמה חודשים והכל עובד חלק, אבל לפני כמה ימים, כשעשיתי RESTART, פתאום לפני הBOOT קפצה לי שגיאה שהקובץ WINDOWS/SYS32/CONFIG/SYSTEM דפוק והווינדוס לא יכול להתחיל.. לא זוכר מה עשיתי, אני די בטוח ששום דבר מיוחד, אבל אחרי איזה 20 ריבוטים וכמה משחקים עם הUSB וכו', הוא רץ בחזרה... היום זה קרה שוב, ושוב פעם הצלחתי איך שהוא להחיות אותו. WINDOWS REPAIR טוען שהרג'יסטרי דפוק, אבל הוא לא יכול לשחזר אותו כי אין נקודת שחזור. אז עכשיו כשהצלחתי להעלות את הוינדוס, איך אני מתקן את הרג'יסטרי ? יש תוכנה שבאמת יכולה לבדוק מה לא טוב בו ? TUNEUP רק הרסה לי את זה לפי דעתי, היא זאת שגרמה לבעיה. מה האפשרויות הזמינות לי כעת חוץ מהתקנת ווינדוס חדש שזה יהיה כאב ראש רציני בהתחשב בכמ…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by orenmj23,

שבת שלום לכולם, ברשותי מחשב עם מערכת ההפעלה WIN XP HOME EDITION, אתמול בלילה לאחר שכיביתי אותו הוא מסרב לעלות. עולים לי כל מסכי האפשרויות של החלונות אבל אף אחד מהם לא עולה, המחשב מנסה לטעון במסך הפתיחה של החלונות, נתקע וחוזר למסך הבחירה. אין לי מושג מה נדפק שם כי לא התנקתי משהו חריג, היה לפני מספר ימים איזה קובץ טקסט שניסיתי לפתוח (שהורד מהאינטרנט) והוא לא נתן לפתוח אותו בטענה שהסיומת צריכה להיות שנה, מחשש שמדובר בוירוס מחקתי אותו מיד, מאז כיביתי והפעלתי את המחשב והוא עבד בסדר גמור. כעת הוא לא עובד ואין לי מושג כיצד ניתן אפילו לאתחל אותו, אין לי עניין לפרמט אותו, אם מישהו יוכל לעזור לי בזמן הקרוב, אשמח מאוד. המון תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 7.02.2009 בשעה 13:19:29 לשמח…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני לא ממש בטוח שהשאלה הזאת קשורה לפה אבל לא מצאתי פורום שרתים ככה שלפה זה נראה הכי מתאים אם לא אני מתנצל, תעבירו ותגידו לי לאיפה ההודעה שלי עברה... שאני מתקין חלונות מסוג שרת אני נתקל בחלון הבא: http://www.melonportal.co.il/Images/mozar.JPG מה כדי לבחור כאן? מזה בעצם? תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Yklis,

בוקר טוב, שמתי לב שחלק משמות הקבצים שלי הפכו לכחול(משחור). מדוע ו/או איך מחזירים לשחור? צרפתי תמונה עם SS של שני קבצים באותה הספריה, אחד כחול והשני העתק שלו בצבע רגיל. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ben_20,

ה NOD הצליח למחוק אותו, אבל לאחר כמה דקות המחשב לא הגיב. עשיתי ריסט ומאז הווינדוס נתקע לפני הכניסה לשולחן עבודה יש לציין שהוא עובד במצב בטוח מה אפשר לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by מחסל האגדות,

שלום, יש לי windows xp sp3 שהותקן באנגלית והוספתי MUI עברית. רוב התפריטים עברו באמת לעברית אבל שמתי לב שיש חלק מהדברים שלא עברו לעברית ונשארו באנגלית, שלא כמו בהתקנה של windows xp שמותקן בעברית. השאלה היא כזאת, האם אפשר להפוך את כל ה-windows לעברית ממש כמו שמתקינים אותו מהתחלה בעברית? תודה ויום טוב.

17. הכתב של כל הקבצים והתיקיות בשולחן העבודה מודגש בצבע כחול מאחוריו איך אפשר לבטל את זה? אם לא הבנתם למה הכוונה תגידו ואני יעלה תמונה תודה

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by eladh16,

שבת שלום לכולם אז ככה, יש לי שאלה קטנה על איזה משהו שמציק לי ב windows xp. כשאני נכנס למחשב שלי אני רואה את כונן D עם איקון של כרטיס רשת אלחוטי. האיקון הזה הופיע לי מלפני המון זמן, וגם עכשיו ביצעתי פירמוט למחשב ועדיין יש את האיקון. אכן אני עובד עם כרטיס רשת אלחוטי אבל מזה האיקון הזה על כונן D? ואיך אני מסיר את האיקון הזה? תודה רבה תמונה לדוגמא:

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  19. זה גם סוגר לי הרבה חלונות פתוחים. ניסיתי לעשות NEW TASK ולפתוח EXPLORER אבל זה לא עוזר וגם סריקת וירוסים לא עזרה.

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  20. בתקופה האחרונה כחודש לא הייתי עם המחשב ומאז שהפעלתי אותו הוא לא נותן לי להתקין עדכונים. מדובר בויסטה מקורית . אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  21. Started by אור918,

שלום נתקלתי בבעיה . יש לי XP SP3 הורדתי תוכנה בטעות והרצתי אותה . לתוכנה יש אייקון של מפתח וכתוב (RTHDCPL) ולאחר שהרצתי אותה ישנם הרבה תוכנות שאני לא מצליח לפתוח , חלק מההודעות מתייחסות לכך" שאין לי הרשאה להפעיל קובצ זה " ושום תוכנת אנטי וירוס ושום אפשרות לשחזר את המע' לא פועל. מי יכול לעזור....

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  22. תגידו גם לכם לוקח טיפה זמן שהמחשב נכנס לווינדוס ואז מעלה לכם את כל התוכנות..... לוקח איזה דקה משהו כזה ואז נכנסים למחשב שלי וזה נפתח טיפה לאט כזה ולדברים אחרים גם לאט... ואז אחר כך הכל נפתח מהר כזה... האינטרנט הכל אחרי שנכנסתם להכל גם לכם זה קורה? אתם מבינים למה אני מתכוון?<

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by bariko,

שלום רב, לפני כמה חודשים היו אצלי במחשב המדיה סנטר ריסטרטים בלתי צפויים שהתרחשו בעת צפייה בסרטים.. בדיקה במעבדה העלתה שלא מדובר בבעיית חומרה. כשהתופעה נמשכה החלטתי לפרמט את הדיסק, ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. במשך כמה חודשים זכיתי "לשקט", והמחשב פעל ללא דופי, אך בזמן האחרון הבעיה חזרה. ניתוח קבצי הדאמפ מראה שקובץ PACER.SYS הוא זה שגורם למסך הכחול. מה פשר הדבר? האם זו בעיית חומרה כלשהי? במידה והתשובה חיובית, אז מדוע זכיתי לאותו שקט של מספר חודשים? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by peripushkin,

התקנתי וינדוז 7 64bit ובא לי להתקין משחק שהוא לא 64ביט בכונן אחר מהכונן של הוינדוז בגלל המקום בכונן האחר. האם אני יכול לעשות זאת? והאם אפשר סתם בתיקייה או שצריך לקרוא לה בשם של התיקייה של התוכנות בכונן של הווינדוז עם הX86?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by shir10,

לי הייתה בעיה קבועה בmovie maker במחשב שלי... כאשר הייתי מנסה להעלות כל דבר הכי פשוט כמו קובץ מוסיקה או סתם תמונה פשוטה, הmovie maker היה מעלה הודעה שהוא חייב לצאת זאת הייתה מסוג ההודעות של שלח או אל תשלח, ותמיד הייתי לוחצת אל תשלח. כעבור כמה זמן ניסיתי לפתוח שוב את תוכנהmovie maker והפעם לחצתי "שלח". וכאשר לחצתי זה טען משהו ואז זה העביר אותי לאתר: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/105/en-us/5.1.2600.0.00000000.9.9?SGD=7eb96a5e-d03d-47dc-9695-d93a56fcafa0 שם הודרכתי ואמרו לי לעדכן את הwindows משהו עם ה Custom בקיצור הם אמרו שאמור להיות שם updates for Microsoft Windows Movie Maker ולא היה שם. לכן הלכתי וחפש בכל מיני פורומים אחרים.. ומאחת התג…

• 4 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים