Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
-
הדרק הזה שתמיד קופץ עם השאלה אם אני רוצה לשלוח דיווח לM$ על תוכנה שלא מגיבה(מקווה שהבנתם למה אני מתכוון)...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס הום מקורי בבית אבל אני משתמש לרוב בפרו צרוב ? ויש לי בעיות עם הווינדוס ... אזז מה אתם אומרים זה ישנה הרבה אם אני ירד להום או שזה סתם שטויות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני רוצה לשלוט על מחשב דרך Remote Desktop Connection , אני חייב שעל שני המחשבים יהיו XP?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, התקנתי Windows2003 Server ולאחר שהוספתי ואישרתי את השפה העברית ה-ICQ מסרב לזהות אותיות משפת הקודש.. ניסתי גם את ה-ICQLITE בעברית. מצ"ב צילום מסך לעזרתכם אודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שכאן זה המקום לשאול את השאלה....here goes.... אני מכין מצגת חשובה ב Power Point XP , ונודע לי שעל המחשב שהמצגת תוצג עליו מותקן Power Point 2000. אם אני שומר את המצגת כקובץ pps, אז היא תפעל בלי בעיות ? (כולל אפקטים ורקעים ) , אם אני אמיר גרסא (שמור בשם->...) ואשמור את הקובץ כמצגת של 2000 אז כל האפקטים והרקעים של XP יעלמו. מה עושים ? ? ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי בזמנו עם המחשב ויסטה ואח"כ רכשתי בארה"ב שדרוג לווינדוס 7 אולטימייט. אני קונה בקרוב מערכת חדשה ואני רוצה להתקין את הווינדוס 7, הבעיה שאין לי סבלנות קודם להתקין את הויסטה ואז את ווינדוס 7. יש דרך יותר מקוצרת לבצע את ההתקנה? ולשאלה כללית, אני סטודנט וכל הזמן אני שומע על הנחות לסטודנטים, איפה אני יכול למצוא את ההנחות הללו? כשאני אומר הנחות אני מתכוון לווינדוס במחיר מוזל וגם כן אופיס.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WIN7 HOME PREIMUM שקיבלתי עם המחשב הנייד שלי. המחשב הנייד שלי הוא של חברת acer core i 5 460 m nvidia 420 GT 500 GB HDD מחשב טוב ... באמת... עכשיו... אני מנסה להתקין win xp יש לי דיסק שעובד לי כבר 5איזה 5 שנים הורדתי אחד חדש וגם הוא לא עובד ... בכל מקרה... שאני מתחיל אותו מהboot menu באמצע שהוא מריץ לי את כל ההכנות במשחק הכחול שלמטה באפור רשומים כל מיני דברים שהוא מריץ הוא עושה לי bluescreen ששם הוא רושם לי error שאני צריך להריץ בדיקה לhardisck או לבדוק מוירוסים או למחוק כל תוכנה חדשה שהתקנתי... משהו הזוי... וכשאני מנסה להתקין דרך ה- win7 הוא פשוט רושם לי error שהוא לא יכול להתקין את הוינאוס- הוא רושם this program is blocked due to compatibility issue…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Win XP PRO והבעיה היא כזאת, עקב מה שעשיתי: היה לי חשבון Guest ששיניתי את הקבוצה בה הוא חבר מ-Guests ל-Administrators. לאחר מכן נכנסתי אליו ודרך ה-Group policy editor תחת הגדרות ה-User הגדרתי בין השאר ב-Administrative templates ב-Run Only Allowed Applications (Enabled) שיהיה אפשר להשתמש רק בתוכנות דפדפן. התנתקתי והתחברתי מחדש לחשבון המנהל שלי שגם חבר בקבוצת ה-administrators. התכנון היה דרכו לשייך שוב מחדש את חשבון ה-Guest לקבוצת ה-Guests. אבל עוד לפני שיכולתי לעשות זאת גיליתי לחרדתי כי השינויים בחשבון ה-Guest שעשיתי תחת ה-User Configuration פעלו גם על החשבון הזה! מדוע? זה לא היה אמור להיות מוגדר לחשבון האורח בלבד? זה נראה שהוכל על כל החשבונות בקבוצה. מה אני יכ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את מערכת הפעלה זו? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי XP עם SP3 אבל יש לי תוכנה דפוקה שכשאני בא להתקין היא אומרת שאין לי SP2 ולכן א אפשר להמשיך. יש אפשרות להחזיר ל-SP2?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה ובהיותי איש רשתות ולא כ"כ מתמחה בסביבת ווינדווס רציתי לבקש את עזרתכם. המפרט: INTEL PENTIUM DUAL CORE E5300 LOW END LENOVO G31 MOBO 2GB RAM SAPPHIRE HD4850 @ CATALYST WINDOWS 7 PROFESSIONAL בעקרון הבעיה היא כזאת: הכרטיס מסך מוציא תמונה משתי יציאות ה DVI שברשותו אך אחת מהיציאות (ה DEFAULT) התקלקלה ומוציאה תמונה עם פיקסלים ירוקים מרצדים. הבעיה הזאת נפתרה כאשר פשוט התחברתי ליציאה השנייה של ה כ.מ. , הבעיה הנוכחית היא שהווינדווס לא מוציא תמונה ביציאה השנייה ולפי ההגדרות (כמו שפטרתי בפעם האחרונה לפי ההגדרות בוונדווס ביקשתי מהמערכת להוציא לי את הדסקטופ מהיציאה השנייה ב SCREEN RESOLUTION). הבעיה היא ש המערכת מוציאה תמונה אך ורק ביציאה הראשונה כאשר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתושתשת אבל לא ברמה שמפריעה, עד שמגיעים לסרטים שהאיכות שונה לגמרי ממה שהיה בXP בהתחלה חשבתי שזה בגלל ה Aero ואז ביטלתי אותו ונהייה הרבה יותר גרוע. המפרט שלי בצד - אולי קושר לכרטיס מסך תודה. המחשה במה מדובר, תראו גם את איפה שמראים את הדקה של הסרט והווליום(על הפנים):
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי מערכת הפעלה WINDOWS על דיסק C ואני רוצה להתקין מערכת הפעלה LINUX על דיסק I לדוגמא איך אני עושה שהמערכת הפעלה WINDOWS תעלה אוטומטית בכל הפעלה לאחר התקנת הויסטה? ושאני יוכל להפעיל את המערכת LINUX על ידי לחיצה על מקש כלשהו בRESTART אני מדבר על ה BIOS CONFIGURATIONS וההגדרות של התקנת הLINUX תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי ואני לא רןאה שינוי או פונקציה חדשה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקע בהתקנה..... ניסיתי גם ווינדוס 2000 וגם הוא נתקע באמצע ההתקנה, וזה לא בגלל שהדיסקים שרוטים... ניסיתי להחליף זיכרון, וזה עדיין לא עבד, החלפתי הארד-דיסק וגם זה לא עזר.... מה הבעיה?!?!?!?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים התקנתי מחשב עם Windows Home Server בבית. בתחילה הייתי מאוד מרוצה מההמצאה (היות ויש לי מאות ג'יגות של מידע שהייתי מעוניין לחלוק עם כל המחשבים בבית). הוא מחובר ברשת Gigabit לשאר המחשבים בבית. יש לי עליו 2500GB בכמה כוננים קשיחים שהיו ברשותי (500GB, 320GB, 400GB וכו'). הוא מריץ כל הזמן eMule ו-uTorrent ולפיכך נושא בעומס של ההורדות במקום המחשבים הביתיים שלי. שמתי עליו VNC ואני מתחבר אליו בקלות מכל המחשבים בבית. באופן כללי - יופי טופי של דבר. מאידך, לאחרונה החלו כמה בעיות 1. יש לו בעיות מהירות. לעתים המחשבים עובדים מולו בעשרות MB לשניה ולעתים המהירות יורדת בצורה מגוכחת (כמה עשרות KB לשניה). 2. לפיכך, אם צופים מולו בסרטים או במוזיקה, לעתים יש תקיעות פת…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיף להתקין בהפעלה מחדש שהמחשב עולה דרך הCD, או דרך וינדוס - להכניס דיסק ולומר לו להתקין (התקנה נקיה)? והאם זה בכלל משנה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התקנתי את תוכנת winamp על המחשב ועכשיו כל קובץ וידאו שאני פותח - נפתח ע"י התוכנה. אני רוצה שהתוכנה תנגן רק קבצי אודיו ולא וידאו. ניסיתי אין ספור פעמים ללחוץ על קובץ מסוים - קליק ימני - פתח באמצעות - בחר ברירת מחדל (ע"י תוכנה אחרת, כמו VLC וכד') אבל תמיד ברירת המחדל חוזרת לwinamp. מישהו יודע איך מסדרים את הבעיה הזו??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. חברים, אני חייב עזרה דחוף בבקשה. העניין פשוט משגע אותי.פתאום התחילה להופיע בעיה שנקראת: com surogate has stopped working (מצורפת שקופית) התופעה מופיע כאשר אני פותח תיקייה שבה יש קבצי AVI. מספיק שאני פותח את התיקייה השקופית קופצת וכמובן שזה קורה כאשר אני מנסה להפעיל את הסרט. מיותר לציין שה-WMP לא עובד במצב זה. מה שכן, קבצי וידאו בכל פורמט אחר כן עובדים והשקופית לא מופיעה. אני חייב לציין פה שאני לא עושה עידכונים למערכת הפעלה ולכן האופציה של בדיקת עידכונים עלמנת לתקן את הבעיה אוטומטית פסולה מבחינתי. למרות, שפעם אחת כבר ניסיתי אותה וזה לא עזר. אני מתפלא שMICROSOFT לא הוציאו לזה תיקון כי מגלישה באינטרנט נתקלתי בזה הרבה. רק שלאף אחד לא היה הפתרון שמתאים לי. אנא …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם תוכנות גרפיקה 32 ביט יפעלו פחות טוב מתוכנות 64 ביט על וינדוס 7? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפטופ של Asus עם Windows 8 הפסיק לעבוד.. כשמדליקים אותו מקבלים Error: File:\BCD Error Code: 0xc00000034 מערכת ההפעלה לא עולה. מה שחשוב זה לחלץ את התמונות על כונן C שנמצאות ב- My Pictures. הוצאתי את ההרדיסק של המחשב וחיברתי אותו למחשב אחר באמצעות NexStar Hard drive dock.. ישנן שני כוננים וירטואלים.. באחד מהם יושבת מערכת ההפעלה ושם גם נימצאות התמונות.. כשאני ניכנס ליוזר שבוא נמצאות התמונות ב- My Pictures שלו יש 0 קבצים ?! ועוד משהוא מוזר.. במחשב שלי הוא ש- 130GB תפוסים אך כשאני פותח את הכונן עצמו ומסמן את כל הקבצים (כולל הניסתרים) ועושה Propeties אני רואה שהם תופסים רק 46GB לאיפה נעלמו הקבצים? האם בגלל שמותקנת מערכת ההפעלה על כונן זה ישנה איזשהיא חסימה? שי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב P4 התקנתי שתי מערכות לארח מכן מחקתי את האחת מחיקה מתוך המחיצה שלה, כמו כן מחקתי בקובץ BOOT.INI את השורה המיותרת אך לאחר שעשיתי את זה האתחול של המערכת היחידה הואט. הנוסח של קובץ ה boot.ini : [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect האם יש משהו נוסף לעשות כדי למהר את האתחול כפי שהיה בתחילה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) האם יש אפשרות להשתמש ברזולוצייה 640 על 480 בכל צורה ? אם לא האם אפשר לעשות שרק הפריסל של הווינדוס יהיה ב רזולוצייה זו. 2) המממ...באייסיקיו אני לא רואה את הניקניים \ את האינפו ( פרטים ) של המשתמש אם הם כתובים בעברית אבל הודעות שאני מקבל בעברית אני רוצה וגם עונה להם בעברית. אני רואה עברית בניקניים בתור סימני שאלה : ? ופרטים בתור אותיות הפוכות וג'יבריש 3) בזון - בתוך החדרים כשאני מנסה לרשום בעברית אז זה כותב בסימני שאלה וגם מי שרואה את זה רואה את זה בסימני שאלה, מה לעשות ? בתודה מראש, אייל B@By-KiLLeR
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח ברשותי מחשב AMD athalon 64 + win xp home edition עכשיו ברצוני לפרמט את המחשב.... אשמח אם תסבירו לי איך אני עושה את זה... בתודה מראש, שגיא.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-