Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,239 דיונים בפורום זה
-
שלום, הגדרתי שומר מסך, קבעתי את התמונות, את הזמן שלאחריו הוא יופיע (ואף ראיתי זאת ב PREVIEW) אך גם לאחר זמן רב יותר מהזמן שנקבע השומר מסך לא פועל. מה לעשות? (ויסטה אולטימייט)
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אני לא יודע למה המחשב שינה בעצמו את השומר מסך לדבר הזה ואין לי אפשרות לשנות למשהו אחר מישהו יודע איך אולי אפשר לתקן את זה??
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ווינדוס אקס פי בעיברית, ואקספלור 6, ולמעלה איפה שיש את הסרגל כלים, מתחת יש את הלחצנים "הקודם" ו-"הבא" וכו', מתחת מופיע לי סרגל כלים של כל מיני אפשרויות כמו "block popups","zoom" ו-"serach" לסרגל קוראים: iSearch ואין לי אפשרות להסיר אותו ניסיתי לחצן ימני ולבטל את ה-v ואין לי אפשרות ניסתי בהוספה והסרה לחפש אותו גם שם הוא לא מופיע כיצד ניתן להסיר את הסרגל הזה שמפריע לי בגלישה? צירפתי כאן שני תמונות שאחת מראה את הסרגל והשנייה מראה את הסרגל עם הלחצן הימני של נותן לי אפשרות להסיר את ה-v של הסרגלי כלים...[/b] תודה מראש... ;D
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כשאני פותח את דף האינטרט מחדש נמחק לי השורה כל האתרים שרשומים לי , וכשהמחשב עולה איתו צריך לעלות תוכנות גם הם לא עולות ואפילו שהם מסומנות ב -V שהם צריכות לעלות כשהמחשב עולה
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן, היום לפתע נתקלתי בבעיה. נמחקו לי כל האייקונים+השעה והתוכניות הפועלות משורת המשימות. מה שנשאר גלוי זה רק כפתור ה"התחל". אשמח לעזרה מצורפת תמונת המסך. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
[תעזרו לי להגדיר כותרת מתאימה] הבעיה היא כזאת: כשפותחים מספר חלונות בפיירפוקס (אין לי מושג איך זה באקספלורר) וזה עובר את היכולת של הבר להכיל את כולם בשורה אחת, אז נתפח תת בר נוסף כשבקצה הבר מופיעים חצים כדי שיהיה אפשר לתמרן בין החלונות הפתוחים. מה שקורה אצלי הוא, לאחר 4 חלונות פתוחים החצים מופיעים באמצע הבר. תמונה: איך ניתן לפתור את הבעיה, זה מעצבן בטירוף !! תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את ווינדוס 10 וממש לא אהבתי נתקע הרבה ובקושי זז רוצה לחזור חזרה לווידוס 7 יש חודש לעשות את זה הבנתי עכשיו אני נכנס לשחוזר חזרה לווינדוס 7 וזה מה שזה רושם לי [ATTACH=CONFIG]9385[/ATTACH] מה אני אמור לעשות? תודה רבה איתי
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעייה במחשב אני מדליק אותו והוא מתחיל לעלות עד שהוא מגיע ללוגו של הxp ואחרי זה צריך לעלות "המסך של ברוך הבא" אבל זה לא עולה והמסך מתכבה אבל המחשב ממשיך לעבוד! אם למישהו הייתה הבעיה הזו ויש פתרון שירשום אני חשבתי לעשות שחזור מערכת אבל אני לא מצליח לעשות מצב בטוח אני לא יודע איך ?! פתרונות תדה!
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מנסה לשדרג את המערכת לגרסא RC של 7 מWINDOWS XP . כשאני לוחץ על האפשרות שידרוג אז כתוב לי ש7 לא תומכת בשפה שאני משתמש בה (עברית) מה אפשר לעשות כדי להתקין את 7 בלי לפרמט את כל המחשב?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם..... לאחרונה שמתי במחשב 2 גיגה והוא עבר פירמוט השארתי את המחשב דלוק מהבוקר עד הלילה פתאום אני רואה שהשימוש בזכרון PF הגיעה לי ל5 גיגה ,המחשב אצלי לא זז, עשיתי הפעלה מחדש וזה עזר. אבל משהוא פה לא נראה לי הגיוני ש2 גיגה לא מספיק לוינדוס אקספי. בהגדרות הזכרון הוירטואלי לא נגעתי איך שהוינדוס הגדיר אותם השארתי אותם. אין לי מוסג למה זה קורה . אני לא יודע אם זה בעית חומרה או תוכנה לכן רשמתי את זה פה. מקווה שזה לא בעית חומרה. תמונה מצורפת דוגמא למה שקורה. http://www.siz.co.il/my.php?file=gimzd4t0jjnu.jpg אציין את מפרט המחשב: לוח אם GA-K8N-SLI דיסק קשיח 500 גיגה סיגט כרטיס מסך X700 2 גיגה זכרון של סיליקון פאוור מעבד 939 3000GHZ אשמך לתגובות [br]פורסם בתאריך: 24.05.2…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב במקרה לפני מספר ימים שהפיירוול של ווינדוס כבוי, ובאחד הצ'קבוקסים מסומן כי אני משתמש בפיירוול אחר ולכן כביכול כיביתי אותו. מכיוון שאין סיכוי שאני סימנתי זאת, רציתי לדעת אם יש רעיון כיצד זה קרה. כעת הבעיה היא שאין באפשרותי להחזיר את הפירוול למצב ON, כל הצ'קבוקסים הרלוונטיים "אפורים" ולא נגישים. איך לעזאזל אני מחזיר אותו?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמור את הסיסמא בdail-up בווידוס הצעות ופיתרונות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרתי Shortcut לתוכנה ואז יצרתי לזה Shortcut key, בטעות מחקתי את הקובץ אבל עדיין נשמר לי הקיצור של המקלדת, איך אני יכול לסדר את זה שלא יהיה הקיצור הזה יותר? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מאז ומתמיד הקיצור שלי לשנות שפה היה Alt+Shift , משום מה זה לא עובד עכשיו.... נכנסתי Text Services and Input Languages בContorl Panel ואני רואה שהאפשרות להלחליף שפות עם הקיצור Alt+Shift אכן מסומן אך לא עובד. בנתיים הגדרתי קיצור אחר אבל הוא מציק ולא נוח. מישהו יודע למה הקיצור לא עובד?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לתמיכה טכנית שלום המחשב שלי פנטיום 4, זיכרון קינסון 512MBX2 .במצב טוב ואין בעיות. אני היתקנתי חלונות XP מחדש. ושניתי מאפייני תצוגה בתוך --> themes --> ובחרתי Windows Classic. ורואה שולחן עבודה הישתנה. אחרי כמה ימים פתאום הישתנה השולחן עבודה חזר לתצוגה Windows XP. עשיתי שוב הפעלה מחדש במחשב ואז שולחן עבודה חזר ל- Windows Classic. למה זה קורה לי תופעה כזאת? איך פותרים את הבעיה? מזמן כתבתי בפורום מיקרוסופט שאלה דומה. והם ענו לי להיסתכל ב-"יומן רישום". וראיתי ביומן רישום. וניכנסתי Event Viewer ---> Application וראיתי שיש סימן משולש צהוב עם סימן קריאה. לחצתי עליו פעמיים ניפתח לי חלון שבו רואים מה הבעיה התקלה ברישום. Type: Warning Event ID: 1517 Source: Userenv Time:…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP באנגלית. ניכנסתי למאפייני תצוגה --> בתפריט themes. בחרתי Windows classic. והתצוגה הישתנה שולחן עבודה. אחרי כמה ימים. הידלקתי מחשב עולה לי חלונות XP. פתאום אני רואה בשולחן עבודה הישתנה וחזר למצב Windows XP. אני בחרתי Windows Classic. למה זה קורה לי? זה קורה לי פעם שלישי. מהו המקור בעיה?איך פותרים את הבעיה הזאת? מיקי
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
האינטרנט עובד בכל המחשבים (שלושה), אבל רק למחשב אחד ניתן להיכנס לתיקיות המשותפות (בכל המחשבים אפשרות "שיתוף קבצים פשוט" מבוטלת). את שני המחשבים האחרים רואים בENTIRE NETWORK וגם במחשבים בקבוצת העבודה (כולם קבוצת עבודה MSHOME), אבל כדי להיכנס לתיקיות המשותפות בשני המחשבים הללו מאחד המחשבים האחרים צריך להכניס שם משתמש וסיסמא, בעוד שלמחשב השלישי הכל עובד כמו שצריך ואפשר לשתף תיקיות ולהיכנס אליהם בלי לכתוב שם משתמש וסיסמא. קראתי שזו מין הגנת סיסמא כזאת ואפשר לבטל אותה. יש למישהו רעיון??
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כאשר אני שולח דואר יוצאת לי הודעה Some rrroes occurred while processing the reguested tasks. Please review the list of errors below for more details הדואר נשלח למנוי אבל בתיבת דואר יוצא יש את המיל כאילו הוא לא נישלח.כמו כן למי שאני שולח הוא טוען שמקבל אותו דואר ארבה פעמים. בעיה שניה כאשר אני פותח את המחשב, במקום שולחן העבודה מוצג לי כבר הדף הראשון של האינטרנט במקום שיוצג לי שולחן העבודה. האם יש איזה וירוס במחשב או תקלה בשרת , כי הורדתי עידכונים וסרקתי באנטי וירוס .
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
התקנתי אתמול אאוטלוק 2003. וכל פעם שאני מנסה לשלוח או לקבל מיילים. אני נחסם אוטומטית ע"י התוכנה. ומקבל את ההודעה Unable to relay for ואז מופיעה כתובת המייל ששלחתי אליה. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
התקנתי את הוינדוס בלי שם משתמש כי לא רציתי והוא מחייב אותי לכתוב סיסמא . המבין יבין
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לכל מחיצה בדיסקים הקשיחים נתתי שם שמייצג את התכולה שלה. מדי פעם (בד"כ, אחרי קריסה של האקספלורר), השמות של חלק מהמחיצות הופך לאותיות גדולות (בכל פעם מחיצה אחרת). השם של מחיצה C הוא System והוא משתנה ל-SYSTEM. השם של מחיצה D הוא Data והוא משתנה ל-DATA, וכן הלאה... מה גורם לכך, ואיך אפשר למנוע את שינוי השם לאותיות גדולות?
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הגדרות של תוכנות שנשמרו שם לא מסוגלות להישמר, זה מגיב כאילו כל התיקייה היא לקריאה בלבד, וזה לא באמת ככה! מה עושים? מע' הפעלה ויסטה 64 כמובן
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כשאני גולש באקספלורר ואני נכנס לפורום מסוים או לאתר מסוים ואז אני רושם שם משתמש וסיסמא ועושה שזה יזכור את הסיסמא ויתחבר תמיד זה לא מתחבר אוטומטית!! מה אפשר לעשות כדי שזה יתחבר אוטומטית? בעבר זה התחבר אוטומטית,לא יודע מה קרה! יש לי Windows Xp... תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החייגן שלי לא שומר את הסיסמא והכפתור של שמירת הסיסמא אפור תמיד מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדוע ב-IE כל קובץ תמונה שאני מנסה לשמור (איפלו אם הוא לא BMP) הוא נותן לי לשמור אותו רק כ-untitled.bmp?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-