Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים כיביתי את המחשב ע"י ניתוק מהחשמל לאחר מכן בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש חלון כחול שמבצע 3 שלבים על דיסק d לאחר קריאה בפורומים עשיתי את הפעולה הבאה - בכונן d לחצתי מאפיינים -כלים- בדיקת שגיאות כששתי הקוביות מסומנות בסימן וי ואישור לאחר מכן נדרשתי לכבות ולהדליק ונפתח מסך כחול שהריץ 5 שלבים בערך כשעה לאחר מכן כיביתי את המחשב והפעלתי מחדש ועדיין נפתח חלון כחול הריץ 3 שלבים מהירים וניסיתי אח"כ לאחות את כונן d אך הוא עדיין מבקש לעשות chkdsk f וכל פעם שאני מפעיל את המחשב לפני עליית הווינדוס הוא מבצע סריקה של 3 שלבים מהירים הצילוו מה לעשות תודה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד מוזרה, כשאני נכנס לעמוד אינטרנט שיש בו קול או וידאו אני לא שומע קול אלא רק רואה וידאו. זה קורה בכל האתרים. הדרך היחידה שאני מצליח לסדר את זה היא ללכת למערבל עוצמת שמע ושם נוספת לי עוד אופציה עם שם הדף שבו אני נמצא (בנוסף לעוצמת רמקולים וצלילי וינדוס). כשאני מגביר שם את האופציה של דף האינטרנט הכל פועל טוב עד הפעם הבאה שנכנסים לדף אינטרנט עם וידאו ואז זה יורד לאפס. מישהו מכיר את התופעה ? נ.ב. זה קורה לי ביותר ממחשב אחד
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום כאשר חבר שלי מדפיס עברית בVISTA הוא מדפיס לו הפוך כלומר במקום שלום הוא רושם םולש. הוא מדפיס לו גם בWORD וגם במסך טקסט בגלל זה אני חושב שזה בעיה בהגדרות אבל אני לא מכיר את VISTA משהו אולי יודע מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח ונייד ואני רוצה לשמור על תיקייה עם כמה תתי תיקיות מסונכרנים בין המחשבים ואם לא ניתן לפחות בין הנייד לDOK אני מעתיק על ה DOK את המזוודה מהנייד וכנ"ל לנייח ועושה עדכון הכל הוא רושם לי שהקבצים מיותמים אם אני עושה את זה רק על ה DOK והנייד הוא רושם שיש קבצים שלא ניתן לגשת אלייהם ולכן הם לא יעודכנו איך אני עובד עם זה נכון על מנת לסנכרן?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב נייד של ACER ASPIRE 5920G. הבעיה היא שהוא מגיע עם ויסטה, שיוצר עומס מיותר על המחשב, ורציתי לשנמך את מערכת ההפעלה לXP. אז הורדתי מערכת הפעלה שידוע לי מהמחשב הנייח שלי LASTXP21, צרבתי וניסיתי להתקין, אך במסך הכחול של ההתקנה הוא אומר לי לבסוף שהוא לא מזהה את הכונן קשיח שלי. חיפשתי פיתרון לבעיה וכל מה שעלה זה: 1-שאני ישנה בהגדרות של הBIOS את אופן הפעולה של הכונן לIDE כי הכונן הקשיח שלי עובד בטכנולוגיה חדשה שXP לא מזהה. אני לא רוצה להשתמש באפשרות זו כי אז זה יאט לי את העבודה במחשב. 2-דורש כונן דיסקטים (משהו שאין לי) - וגם לא הבנתי בדייוק מה רוצים ממני..צריך להוריד משהו ואז לעשות F6 בBOOT או משהו כזה. 3-האפשרות שהכי מתאימה לי זה להוסיף איכשהו ידנית את הדרייברים …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בעיות מוחדות עם דרייברים בסיסיים לנ"ל? 64 ביט יעבוד עם 8 גיגה בלי בעיות? תודה!! ,אני יודע שהרבה ימליצו לי ויסטה,אך זה לא רלוונטי משום שברשותי תוכנות קריטיות שעובדות רק עם אקספי ולא עם ויסטה אגב,האם בלינוקס קיימת המגבלה של הזכרון או שמא עליי לשאול זאת בפורום המתאים?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ויסטה כבר כמה חודשים והכל עובד חלק, אבל לפני כמה ימים, כשעשיתי RESTART, פתאום לפני הBOOT קפצה לי שגיאה שהקובץ WINDOWS/SYS32/CONFIG/SYSTEM דפוק והווינדוס לא יכול להתחיל.. לא זוכר מה עשיתי, אני די בטוח ששום דבר מיוחד, אבל אחרי איזה 20 ריבוטים וכמה משחקים עם הUSB וכו', הוא רץ בחזרה... היום זה קרה שוב, ושוב פעם הצלחתי איך שהוא להחיות אותו. WINDOWS REPAIR טוען שהרג'יסטרי דפוק, אבל הוא לא יכול לשחזר אותו כי אין נקודת שחזור. אז עכשיו כשהצלחתי להעלות את הוינדוס, איך אני מתקן את הרג'יסטרי ? יש תוכנה שבאמת יכולה לבדוק מה לא טוב בו ? TUNEUP רק הרסה לי את זה לפי דעתי, היא זאת שגרמה לבעיה. מה האפשרויות הזמינות לי כעת חוץ מהתקנת ווינדוס חדש שזה יהיה כאב ראש רציני בהתחשב בכמ…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, ברשותי מחשב עם מערכת ההפעלה WIN XP HOME EDITION, אתמול בלילה לאחר שכיביתי אותו הוא מסרב לעלות. עולים לי כל מסכי האפשרויות של החלונות אבל אף אחד מהם לא עולה, המחשב מנסה לטעון במסך הפתיחה של החלונות, נתקע וחוזר למסך הבחירה. אין לי מושג מה נדפק שם כי לא התנקתי משהו חריג, היה לפני מספר ימים איזה קובץ טקסט שניסיתי לפתוח (שהורד מהאינטרנט) והוא לא נתן לפתוח אותו בטענה שהסיומת צריכה להיות שנה, מחשש שמדובר בוירוס מחקתי אותו מיד, מאז כיביתי והפעלתי את המחשב והוא עבד בסדר גמור. כעת הוא לא עובד ואין לי מושג כיצד ניתן אפילו לאתחל אותו, אין לי עניין לפרמט אותו, אם מישהו יוכל לעזור לי בזמן הקרוב, אשמח מאוד. המון תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 7.02.2009 בשעה 13:19:29 לשמח…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי פה סוג של ויכוח עם חבר הוא אומר שיש לו כל הזמן בעיות עם הWIN כי הוא צרוב, לי יש את אותו WIN ואין לי בכלל בעיות חבר שלי טוען שזה בגלל שזה לא חוקי, ואני טוען שהוא לא יודע להשתמש במחשב בגלל זה יש לו בעיות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כידוע החיבור של הכבלים בארץ משתמש ב VPN. איך אני יכול להגדיר לויסטה שלאחר שהיא עולה תתחבר מיידית לVPN? ב XP זה היה פשוט - היה צריך למשוך את האייקון לתיקיית STARTUP אבל אני לא מוצא תיקייה כזאת בויסטה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, שמתי לב שחלק משמות הקבצים שלי הפכו לכחול(משחור). מדוע ו/או איך מחזירים לשחור? צרפתי תמונה עם SS של שני קבצים באותה הספריה, אחד כחול והשני העתק שלו בצבע רגיל. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, התמונות שהדיפולט של וינדוס מציג לי הן באיכות לא טובה והצבע לא מסודר, יש איזה תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בכדי להציג תמונות?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי windows xp sp3 שהותקן באנגלית והוספתי MUI עברית. רוב התפריטים עברו באמת לעברית אבל שמתי לב שיש חלק מהדברים שלא עברו לעברית ונשארו באנגלית, שלא כמו בהתקנה של windows xp שמותקן בעברית. השאלה היא כזאת, האם אפשר להפוך את כל ה-windows לעברית ממש כמו שמתקינים אותו מהתחלה בעברית? תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אז ככה, יש לי שאלה קטנה על איזה משהו שמציק לי ב windows xp. כשאני נכנס למחשב שלי אני רואה את כונן D עם איקון של כרטיס רשת אלחוטי. האיקון הזה הופיע לי מלפני המון זמן, וגם עכשיו ביצעתי פירמוט למחשב ועדיין יש את האיקון. אכן אני עובד עם כרטיס רשת אלחוטי אבל מזה האיקון הזה על כונן D? ואיך אני מסיר את האיקון הזה? תודה רבה תמונה לדוגמא:
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מדי פעם בעת השימוש בווינדוס שומעים פתאום את הקול הבא - Windows XP Balloon.wav המוכר מאד מהוצאת דיסק און קי מהמחשב. אשמח לדעת מה מקור הרעש האינטרנט אקספלורר פתוח, אך אני לא יודע אם זה קשור לזה אולי JAVA... אשמח לתגובות אביעד
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה כחודש לא הייתי עם המחשב ומאז שהפעלתי אותו הוא לא נותן לי להתקין עדכונים. מדובר בויסטה מקורית . אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
מישהוא יכול להגיד לי מזה לעאזעל WINDOWS HOME SERVER? מזה WINDOWS SMALL BESNIS SERVER ומה ההבדל בניהם לבין ENTERPRISE ל DATACENTER? WEB ו STANDRUP (איך שלא כותבים את המילים האלה)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש בטוח שהשאלה הזאת קשורה לפה אבל לא מצאתי פורום שרתים ככה שלפה זה נראה הכי מתאים אם לא אני מתנצל, תעבירו ותגידו לי לאיפה ההודעה שלי עברה... שאני מתקין חלונות מסוג שרת אני נתקל בחלון הבא: http://www.melonportal.co.il/Images/mozar.JPG מה כדי לבחור כאן? מזה בעצם? תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו גם לכם לוקח טיפה זמן שהמחשב נכנס לווינדוס ואז מעלה לכם את כל התוכנות..... לוקח איזה דקה משהו כזה ואז נכנסים למחשב שלי וזה נפתח טיפה לאט כזה ולדברים אחרים גם לאט... ואז אחר כך הכל נפתח מהר כזה... האינטרנט הכל אחרי שנכנסתם להכל גם לכם זה קורה? אתם מבינים למה אני מתכוון?<
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום היום רציתי לפרמט את המחשב שלי כמו שאני עושה בדר"כ דרך הביוס אבל משום מה הפעם זה לא עובד כלומר אני משנה בביוס את כל ה-BOOT וזה, אבל אחרי שאני מאתחל את המחשב זה פשוט נכנס לוינדוס הישן למרות שצריכה לצוץ הודעה כזאת לפני "press any key" משו כזה ואז זה נכנס לחלון הכחול הזה שמפרמטים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? או לתת לי שיטות אחרות לפרמט את המחשב. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי וינדוז 7 64bit ובא לי להתקין משחק שהוא לא 64ביט בכונן אחר מהכונן של הוינדוז בגלל המקום בכונן האחר. האם אני יכול לעשות זאת? והאם אפשר סתם בתיקייה או שצריך לקרוא לה בשם של התיקייה של התוכנות בכונן של הווינדוז עם הX86?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אתמול הופיעה לי פתאום הודעה שצריך לבצע אימות מקוריות עם מייקרוסופט, וזה לא עבר, משמע - כוכב כחול בצד תקוע. כל הזמן הזה היה לי אימות מקוריות ( בעזרת קראק או משהו שמתכנת שם לי). נראה כאילו מייקרוסופט שדרגו את העניין, קורה למישהו? מה עושים? תודה, תומר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מקבל כול הזמן את ההודעה הזו : Last diagnostic run time: 02/05/09 18:36:49 Network Adapter Diagnostic Network location detection info Using home Internet connection info Redirecting user to support call HTTP, HTTPS, FTP Diagnostic HTTP, HTTPS, FTP connectivity warn FTP (Passive): Error 12007 connecting to ftp.microsoft.com: The server name or address could not be resolved warn FTP (Active): Error 12007 connecting to ftp.microsoft.com: The server name or address could not be resolved info HTTP: Successfully connected to www.microsoft.com. info HTTPS: Successfully connected to www.microsoft.com. error Could not make an FTP connection. האם אפשר לקבל תשובה …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב Windows Explorer הפסיק להציג את כל הפרטים הכלולים ב ID3, לאו דווקא ב MP3 אלא גם ב WMA, גם כשאני נכנס למאפיינים, סיכום, מתקדם לא מופיעים הפרטים. אני בטוח שהפרטים נמצאים מעצם העובדה שכל תוכנה אחרת קוראת אותם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בתצוגת הסמלים של המסך. הכתוביות שמיתחת לסמלים הם בתוך רקע של צבע אפור בטעות שניתי את הצבע איך אני מחזיר את הרקע של הכתוביות ליהיות שקוף? אשמח לקבל תשובה בהקדם. בתודה מראש:omer_
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-