עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מצאתי מדריכים שמסבירים איך ליצור ידסק התקנה עם SP2 אבל , וכאן מגיעות 2 שאלות: 1) במדריך מסבירים להוריד SP2 מהאתר של מיקרוסופט אבל זה בכלל הופץ עוד ב-2004 (מה שיש להורדה באתר של מיקרוסופט) ולא מעודכן.... איפה אפשר להוריד SP2 שכולל את כל העדכונים עד היום (או הזמן האחרון). 2) איך מוסיפים להתקנה האוטומטית תוכנות אחרות כמו winrar וכו'? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by אנדי,

שלום חברים ומועדים לשמחה, עשיתי ניסוי והתקנתי חלונות 7 בנוסף על לחלונות XP. כל מערכת הותקנה על דיסק פיזי אחר. לאחר זמן מה אירעה תקלה בדיסק הפיזי שעליו ישבה מערכת חלונות 7, ונאלצתי להסיר אותו מהמחשב, אולם גם לאחר שהסרתי את הדיסק, בכל פעם שמתבצע אתחול של המחשב מוצגת לי האפשרות לטעון גם את חלונות 7. כיצד ניתן להסיר את השורה הזו מתפריט האתחול? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shlosi,

שלום לכולם, רכשתי מערכת עריכה חדשה עם 2 מסכים, ואני לא מצליח לשים רקע שונה על כל אחד מהרקעים. משיטוט קצר שעשיתי ברחבי הגוגל הבנתי שווינדוז לא יודע לעשות את זה (יש לי ווינדוז 7) וצריך תוכנה אבל לא ממש צלחה דרכי בתחום. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yotam.m,

בזמן האחרון התחילו לי מסכים כחולים שבהם רשום IRQL LESS OR EQUAL משהו כזה. ניסיתי לבדוק את קבצי המינידאמפ עם windbg אבל בתוכנה רשום שמקור הבעיה הוא: unknown_image למישהו יש איזושהי דרך להתחיל ולנסות לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי תקייה שכל פעם זאני נכנס אליה המחשב נתקע,יש דרך להעביר משם את הקבצים מבלי להכנס לתיקיה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם אני עומד להיות בקרוב במצב הבא : אחרי שאפרמט את ההרדיסק WD80 שלי, אני מן הסתם אאלץ להתקין אותו שוב במחשב. אני לא כ"כ זוכר איך עשיתי את זה פעם שעברה, עם איזשהו FDISK שמותאם להרדיסקים גדולים... או משהו כזה. מה התהליך הנכון ? האם מומלץ אחרי התקנת XP לשנות את מבנה הנתונים ל NTFS או להשאר ב FAT32 ? (עד עכשיו הייתי על FAT32) מצב היפותטי אחר : אם אחליט לקנות בשלב כלשהו , הרדיסק נוסף, למשל 120 או 200 ג'יגה, ארצה להכניס אותו למחשב שלי ולהתקין עליו XP מאפס, להפוך אותו למאסטר ולשמור על ההרדיסק הישן עם כל המידע שבתוכו (כמובן רק קבצים, את הוינדוז והתוכנות המותקנות אני כנראה אמחק משם ואתקין בהרדיסק החדש) אז מה התהליך הנכון לפי דעתכם לעשות כזה דבר ? קודם פיסית להגדיר את החדש כ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. טוב לא ממש גנבו אבל הם נעלמו היו לי2 ואחרי התקנת winon cd הם נעלמו העפתי תתוכנה אבל הסידירומים לא חזרו למישהוא יש רעיון לפני פירמוט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי פה שאלה מה הבדל בין Windows xp pro לה Windows xp pro edition הוא שזה אותו דבר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by almogila,

קבלתי מחשב חדש וכשאני מכניס את הדיסק של VISTA או XP אני כל הזמן מקבל את השגיאה הזאת WINDOWS BOOT MANAGER מה הסיבה וכיצד אני פותר אותה תודה אני מצטער עם זה לא קשור לפורם הזה פשוט לא ידעתי לאיזה פורום לפנות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dorviper,

יש לי תופעה מוזרה כבר כמה ימים... כשאני מנסה לעשות הדבק (ctrl+v) זה פותח לי את ה"מחשב שלי" במקום להדביק מה עושים עם זה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by cobmetal,

שלום ! יש לי בעיה שחוזרת על עצמה ב WIN XP , במהלך העבודה המחשב מקפץ לי מסך כחול אם איזשהוא קוד שגיאה , ולאחר הריסטרט אני מקבל שגיאה Ntdlr is missing , אין בעיה לתקן לשחזר , אבל הבעיה היא שהתקלה חוזרת על עצמה . כרגע לא מצאתי שום פתרון . תודה !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by elad_orl,

היי רציתי לשאול אם בקישור הויסטה הזאת היא upgrade? או גרסה אחרת כי אני לא מבין תודה לעוזרים. http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי מצרף תמונה,הבעיה מוקפת באדום מה עושים?התיאשתי.... המון תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Menymen,

אהלן, שאלה לי אל המומחים, המפרט של המחשב שלי הוא לוח P43-DS4 Gigabyte זכרון 4G 2*2 Hyper x 1066 מעבד Q6600 כ.מסך Gigabyte 4850 512M שימושי מגוונים, משחקים סרטים וכד', תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אחרי שעשיתי סיריקות לוירוסים ומצא לי כמה וירוסים וטרוייאנים שמתחבאים להם בקבצי הוינדוס,מחקתי אותם ,ומה שקורה עכשיו,זה שעולות לי הודעות שגיאה עם כניסה לשולחן העבודה , שכנראה חסרים קבצים.יש אפשרות לשחזר את הקבצים הללו? אם כן איך אני עושה את זה? אני ינסה להעלות תמונות של השגיאות עוד כמה דק'.. ואחרי שאני לוחץ אישור מופיעה השגיאה הזאת

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, נתקלתי היום במשהו נחמד שדרש ממני קצת חפירה אבל אולי יעזור לאנשים בעתיד אז החלטתי לשתף, יש לי מחשב עם HD אחד שעליו מערכת ההפעלה וינדוס 7. אתמול קניתי 2 דיסקים נוספים ורציתי להגדיר אותם ב Raid 0 כאשר מערכת ההפעלה על הדיסק הישן ולכן לא רציתי להתקין אותה מחדש. הבעיה : שיניתי ב Bios לעבודה עם Raid והגדרתי את 2 הדיסקים החדשים כמערך אחד של 3TB ואת הדיסק הישן השארתי כמו שהוא. ברגע שהוינדוס התחיל לעלות קיבלתי BlueScreen, הבעיה שאפילו שהמערכת הפעלה יושבת על דיסק בלי רייד היא עדיין צריכה דרייברים לרייד. כמובן שביטלתי בביוס את ההגדרה של הרייד ואז המערכת עלתה אבל לא יכולתי להתקין את הדרייברים, קיבלתי הודעת שגיאה שהמערכת לא תומכת בחומרה הזאת, מסתבר שבשביל להתקין דרייברים ל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. תקלה מוזרה מאוד - הכל עבד מצוין, עד שפתאום המערכת איבדה את הקול - לא צלילי מערכת ולא קבצי מוסיקה. קבצי וידיאו שמתנגנים (ב MPC או באינטרט) - ללא קול! לא היה עידכון חומרה/תוכנה - אלא פשוט נעלם! בנוסף, WMP 12 גם הפסיק לנגן קבצי אודיו ווידיאו, כולל MP3 ו- WMA ומתנהג כאילו מדובר בסוג קובץ לא מוכר שלא ניתן לפתוח (שגיאה C00D11B1) עשיתי ולא עזר לפתור את התקלה: 1. איתור תקלות אוטומטי של WINDOWS 2. חזרה ל- RESTORE POINT 3. הסרה והתקנה של דרייברי הקול והוידיאו (במסגרת זו אציין שלא הצלחתי להתקין ידנית אלא רק אוטומטית, WINDOWS 7 HOME PREMIUM, זיהה את הדרייברים החסרים (שהסרתי ידנית) מיד לאחר הפעלה מחדש. אשמח לפיתרון או לפחות לעצה. :s05: פרטי החומרה במערכת: Intel Pentium D…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי מחשב שמשמש לטלויזיה, מעבד כזה http://ark.intel.com/products/27518/Intel-Pentium-D-Processor-930-(4M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB) לוח אם כזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178 כרטיס מסך radeon 5450 1gb זכרון (בהתחשב שאני אשדרג ל2GB, זה המקסימום של לוח האם) ואני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת (XP) לווינדוס 7 ultimate השאלה היא, האם להתקין מערכת הפעלה ב32bit או 64bit? תודה על העצות!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by אוריגמיש,

האם יש אפשרות להחזיר את תפריט ה Start למצב ה Desktop של Windows 8, או לפחות לאפשר לי לסדר את התפריטים והפריטים כפי שאני רוצה כאשר נמצאים בתצוגת All Apps?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Psycomicro,

אני לא מצליח להצמיד תוכניות לשורת המשימות, למשל את המדיה פלייר כשאני גורר לשורת המשימות יש סימן של עיגול אדום של חסימה ואין אפשרות להצמיד. ובכלל כשאני לוחץ על מקש ימני של תוכנה כלשהי Itunes למשל אין אפשרות "הצמד לשורת המשימות" בכלל. יכלתי להצמיד לפני כן ואני לא יודע מה עשיתי או שיניתי בווינדוס! זה מעצבן אותי כי אני רגיל להשתמש בקיצורים האלו , בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kkffiirr,

אני מעונין להחליף לוח אם במחשב בו מותקן XP, אבל אני לא רוצה להתקין הכל מחדש, אני מודע לזה שיש פתרונות כמו UNIVERSAL RESTORE שמאפשרים ליצור גוסט אוניברסלי שיעבוד במקרה הזה אם אני זוכר נכון מישהו פעם הראה לי כלי פשוט יותר שמבצע את הפעולה על המחשב. האם אתם מכירים דרך "לאפס" את הWINDOWS כך שיקבל לוח אם אחר? שוב, אני מדבר על XP.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Shoshan01,

שתי שורות התחל בשני מסכים הכיצד?

23. Started by mik941,

שלום איך מבטלים הודעה בעיה בחשבון מיקרוסופט ? (מצורף תמונה הודעה) ובאמת גם שלא יקרה לי חסימה סיסמה בחלונות 10 פרו שפה עברית. יש לי סיסמה PIN קבועה. אני לא צריך שום דבר שינויי סיסמה. רוצה להישאר קבוע סיסמה שלי שקיים. בתודה מראש!

24. Started by zoriza,

יש לי גירסא של xp sp2 ברוסית , ניתן להפוך אותה לאנגלית ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, הגדרתי בלוח בקרה בהגדרות של העכבר מהירות מסוימת לסמן של העכבר וסימנתי V ב"שפר דיוק עכבר" , אחרי כל ריסט של המחשב זה חוזר למה שהיה קודם ומה שעשיתי לא נשמר. וכן...עשיתי החל ואישור. וכל הפעלה של המחשב אני חוזר ללוח בקרה להגדיר מחדש . מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.