עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Nihility,

אולי הספקתם לשמוע ששדרוג ל7 אמור לקחת 20 שעות... במציאות זה עורך פחות משעתיים: http://blogs.zdnet.com/Bott/?p=1299 אני בעצמי ביצעתי 6 שדרוגים ל7 בחודשים האחרונים והממצאים שלי פחות או יותר זהים לאלה שפורסמו בzdnet. אז אין מה לדאוג. גם יש במאמר מספר טריקים שיאפשרו לשדרוג להיות אפילו יותר מהיר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בעדכונים האוטומטים אני נשאל שוב ושוב אם ברצוני להוריד את Service Pack 3 ולמרות שאני מאשר להוריד לאחר כמה ימים/שבועות אני נשאל שוב. מה עושים? (אני לא רוצה להוריד דרך האתר של מייקרוסופט מכיון שהאתר מחייב להוריד תוכנות נוספות שאייני מעוניין בהם....) תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כי אני נגיד רוצה למחוק ידנית את הדריברים של חלונות של כרטיס הקול שלי (ולעשות uninstall ב device manager) ואז להתקין את הדריברים של creative נקי יענו בלי התקנת דריברים על דריברים. הבעיה היא שבחלונות XP הוא אוטומטית מתקין את הכל בלי לשאול אותך בלי כלום וזה נורא מעצבן לפעמים... האם יש דרך לבטל את זה (את ההתקנה האוטומטית) זמנית או לגמרי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by penny_hardaway,

בוקר טוב! לפני כשבוע המחשב החדש שלי נדפק כנראה מסיבה כלשהי ועבד בצורה איטית להפחיד (10 דקות עד שהXP עלה) ולא הצליח לזהות את אחד הכוננים שלי. לכן נאלצתי אתמול להתקין את הווינדווס מחדש (מה שלקח הרבה זמן אבל לא נורא) והכל עבד בסדר ולאחר כמה שעות כיביתי את המחשב (כן, יש כזה דבר!) וכשהדלקתי אותו אחר כך הווינדווס פשוט לא עלה בטענה שהוא לא מוצא את הקובץ: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFYG\SYSTEM אין לי מושג מה לעשות! הבעיה היא שאין לי דוס כי אם היה אז יכולתי להעתיק את התיקיה מהדיסק של הXP למחשב עצמו או ממקום אחר. בבקשה תעזרו לי כי אני חייב את המחשב שלי חזרה!!!!!! בתודה מראש פני.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pure perfection,

מה קורה?? תגידו יש אפשרות לקניית WIN 7 באתר של מיקרוסופט ב 300$ כמעט ! אבל השאלה האם יש אפשרות להזמין את זה מאתר מיקרוסופט ?? כי לא ראיתי שאני יכול לבחור מדינה זה רק ארצות הברית ! .. תודה

6. Started by tom222,

שלום רב ! ברשותי מחשב די חדש ומהיר והכוונה היא למעבד אינטל 4, 2 ג'יגה הרץ. כשה-XP שלי עולה הוא מבקש ממני את הסיסמה ואני נותן לו אותה ומיד לאחר מכן אני רואה את שולחן העבודה שלי אך ללא הסמלים של כל מה שיש לי שם ורק לאחר כ-2 דקות עולים הסמלים ואני יכול להתחיל לעבוד עם המחשב. יש למישהו פיתרון לגבי האיטיות הזו ? יש אולי איזו שהיא תוכנה שעולה עם עלייתו של ה-XP שגורמת להאטה של המערכת ? אודה לכם על עזרתכם המהירה בנושא. tom222@netvision.net.il בכבוד רב, TOM222

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by maorwtf,

אני מתכוון לפרמט תמחשב ולהתקין ווינדוז מאחר שקניתי תמחשב הנוכחי מטכנאי ואין לי רישיון של הווינדוז ואפילו לא דיסק, אני משער שהרישיון אפילו לא חוקי... חיפשתי באנטרנט לקנות ווינדוז ונתקלתי בשני גרסאות: OEM RETAIL שעולה כפול מה OEM ! מה ההבדל בינהם ? ומה אני צריך ? תודה מראש עריכה: שמעתי שה SP2 (שאני מתכוון להתקין אחרי הפירמוט, עכשיו אני עובד בלי SP2) גורמת לבעיות עם תוכנות מסויימות. זה נכון ? עם אילו תוכנות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Gohan,

יש לי מסך של ORTECH :'(. איפה אני יכול למצוא דריברים חדשים לWINXP ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by comablack,

אני מנסה לצאת לדוס ואני לא מצליח ניסיתי ליצור bootdisk אבל זה לא עובד ואין לי 6 floppy מישהו מכיר דרך אחרת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי פה שאלה מה הבדל בין Windows xp pro לה Windows xp pro edition הוא שזה אותו דבר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BlackTalon,

יש לי Windows Xp Home Edition (לצערי) וזה מקורי! נקי לגמרי...הורדתי דיסקט אתחול מ-www.bootdisk.com הכנתי דיסקט אתחול, הכנסתי אותו בהפעלת המחשב בשביל לפרמט והופיעה לי ההודעה הבאה מיד אחרי שהמחשב סורק את הפלופי למציאת דיסקט אתחול. File\biosinfo.inf could not be loaded The Error code is 4100 Setup cannot continue Press any key to exit ואז כמובן אני לוחץ על משהו וזה עולה חזרה לווינדוס בהפעלה מחדש של המחשב...ניסיתי עוד כמה פעמים ולא הולך...מתקבלת אותה הודעת שגיאה! ??? זה די דחוף כי אני מת כבר לפרמט ולהתקין מחדש Windows! וגם יש לי קובץ בשם zlpgzx.exe בגודל 112K בתיקיה של Windows Xp במחשב וה-AntiVirus 2004 זיהה אותו כסוס טרויאני, Downloader.MSCache אבל לא מסוגל להעיף אות…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by roisg,

רכשתי את WIN 7 ULTIMATE 32BIT UPGRADE, גרסה אנגלית יש לי במחשב 2 מערכות הפעלה במקביל - XP PRO + VISTA ULTIMATE. אני רוצה להתקין את WIN7 מחדש, כאילו על מחשב נקי. האם צריך לפרמט אותו ואז להתקין שוב את אחת המערכות הישנות ולשדרג משם או שאפשר שיהיה פירמוט כבר בהתקנה? מה הכוונה בהתקנה נקייה - שהמערכת מפורמטת? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ItachiSan,

שלום, על המחשב מותקן וינדוס XP SP2. בביוס ה HD מוגדר לעלות ראשון. תוכן ההודעה הוא: Verifying DMI pool data Boot from CD: DHCP..../ Client mac addr: XXX GUID: XXX PXE-E53: No boot filename received PXE-M0F: Exiting PXE rom. Disk boot faillure, insert system disk and press enter תודה מראש, ערן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by עדי נסטסה,

היי חברים, התקנתי Windows2003 Server ולאחר שהוספתי ואישרתי את השפה העברית ה-ICQ מסרב לזהות אותיות משפת הקודש.. ניסתי גם את ה-ICQLITE בעברית. מצ"ב צילום מסך לעזרתכם אודה.

16. Started by finish,

יש אתר שאני אוהב והוא פתאום הפסיק לעלות לי והוא עולה בכל מחשב אחר שניסיתי לעלות אותו ורק אצלי זה לא עולה איך אני מעלה אותו וניסיתי הכל!! האתר הוא: www.wwe.com תודה פיניש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ישנם שני עידכונים של וינדוס שחוזרים על עצמם שוב ושוב, למרות שאחרי הורדת העידכון ותקנתו אם ידנית ואם שאני מכבה את המחשב. למחרת שוב אני מקבל את אותו עדכון וכך חוזר חלילה מידי יום. העדכון המדובר... מדוע זה קורה ?. אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shlomib14,

שלום, מהיום בבוקר כל פעם שנאי מדליק תמחשב הוא עושה FREEZE אחרי איזה 20 שניות ואז עושה ריסט אוטמטי. לא נגעתי במחשב, אין לי מושג למה זה קורה... מישהו יודע אם יש LOGS שמראים למה הוא קורס? או אם זה קרה לעוד מישהו? אני כרגע במצב SAFE MODE. תודה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by skywalker13,

שלום אם המפרט הבא אני יוכל להשתמש בצורה טובה שממשק הבסיסי (הלא תלת-מימדי שקוף) של ויסטה? pentium 4 2.4ghz 512 ram pc2100 geforce 4000mx 64mb תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ABS,

בכל הפעלת קובץ סרט מופיעה ההודעה הבאה: החריגה ( unknown software exception 0xc0000094) אירעה במיקום 0x04939d67 זה דיי מעצבן! ההתקן האחרון שהתעסקתי איתו שאולי קשור זה ה ffdshow שהסרתי אותו כבר. מה אפשר לעשות...????

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by prigat_a,

1234

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tecore,

יש לי מערכת חלונות 8. אני מחובר למשתמש שהוא אדמין לפחות לפי ה-User accounts בלוח בקרה. אך אין לי Full control על כונן C והתיקיות הנגזרות ממנו. אני לא מצליח להפוך את ההרשאות. מה ניתן לעשות? איך מסדרים זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, אחרי שהתקני 7 שמתי לב שגם שהרזולוציה במשחק מוגדרת על מקס' והכל עדיין נשארת שורת המשימות למטה וזה ממש מציק. איך מסדרים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nookii1,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב מtms ללא מערכת הפעלה, כנראה שבזמן הבדיקות הם התקינו מערכת הפעלה לצורך בדיקות ומחקו אותה לאחר מכן. בבית התקנתי ווינדוס 7 כמו שצריך הכל עובד חלק, הבעיה מתחילה עם הפעלת המחשב. בזמן ההפעלה המחשב לא עובר למסך הלוג אין אלה לביוס ושם הוא מבקש שיבחר באיזה דיסק אתחיל את הבוט. הדיסק היחיד שמוגדר אצלי בבוט הוא crucial m4 בנוסף יש לי דיסק קשיח נוסף שהוא לא מוגדר בבוט. בביוס אני בוחר בדיסק היחיד שמוגדר לבוט עושה שמירה ויוצא, לאחר מכן המחשב שוב פעם נכנס לביוס שם אני רק יוצא מהביוס בלי שמירה ואז המחשב כבר עובר למסך הלוג אין. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? לוח אם Gigabyte GA-H77-DS3H

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Ameralis Zaiir,

היום הייתי במן השתלמות מהביצפר בנושא טכנאות מחשבים (שנה הבאה אני עושה תפקיד של נאמן מחשב כמחויבות אישית). בקיצור, לימדו אותנו כל מיני שטויות, בלי דברים קשים או מסובכים, אבל אז הגענו לחלק של הWindows 2000. הוא הסביר לנו קצת על הליבה של NT שזה היה די מעניין, והוא אמר שיש אפשרות לשחזור מערכת (מכיר את זה) אבל אז הוא אמר שיש גם ב98 אפשרות כזו שלא הרבה מכירים.... אז בקיצור שאלתי פה אם מישהו מכיר את זה, ובמקביל החלטתי לעשות מחקר בנושא. אף אחד לא ענה ובינתיים מצאתי שחזור קבצי מערכת בווינדווס 98 (אני חושב שיש את זה גם ביותר מתקדמים). מי היה מאמין? בכל מקרה פשוט תיכנסו לעזרה ותקישו באינדקס: "קבצי מערכת" או "System Files" ומתחת יש שחזור, יש שם הוראות עם מן "לינק" לתוכנה....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים