Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, לאחר ששמתי לב שהמודם שלי(PCI Creative) היה צמוד למאורר שעל כרטיס המסך, החלטי להעביר אותו ל Slot אחר. לאחר שעשיתי זאת, התקנתי אותו מחדש ב Win xp וב 98 אבל מה, כשאני מנסה להכנס לאינטרנט ב XP , אני לא מצליח, וכמה פעמים, המחשב נתקע לחלוטין (אפילו העכבר לא זז). בעוד שב 98 הצלחתי להתחבר... יש למישהו רעיון מה לא בסדר??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני חייב עזרה, אני ממש משתגע Windows 7 Home Premium 64 bit הגיעה מותקנת על הנייד (אסוס). קינפגתי מקלדות באנגלית ועברית (ב-Region and Language ב-Control Panel). יש לי את המחשב כבר מעל חצי שנה, ורק לאחרונה (חודש בערך) התופעה המוזרה הבאה התחילה: אחת לכמה ימים (לאחרונה זה נהיה ממש כל יום) פתאום מתווספת לי השפה הסינית לרשימת השפות במערכת. בסרגל השפות אני רואה EN, HE ואז גם CH. השפה הזו *לא* מופיעה ב-Region and Language, כלומר כשאני נכנס לתפריט כדי לראות האם המקלדת הסינית מופיעה שם - היא לא! היא מופיעה רק בסרגל. כמובן שכשאני מנסה לעבור מעברית לאנגלית, אני עובר דרך CH וזה ממש מטריד. רק Restart מסדר את המצב, עד הפעם הבאה. חשבתי שאולי איזו אפליקציה גורמת לזה לקרות,…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/attachments/lhxp4008.JPG
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני פרוססים לא ידועים - CTSVCCDA.EXE ו MsPMSPSv.exe אני משתמש בוינדוס XP PRO ואין לי מושג מה הפרוססים האלה... חיפשתי את המקור שלהם והוא בסיסטם 32 ניסיתי למחוק אותם ולעשות אתחול ולא הייתה שום הודעת שגיאה. אחר כך ניסיתי להפעיל מסמך טקסט חדש והוא לא נפתח (לפני שמחקתי אותם לא ניסיתי) 1) למה המסמך טקסט חדש (txt. ) לא נפתח? 2) מה אלה הפרוססים האלה? (יש לי אותם עדיין בסל מיחזור..)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם התקנה של תוכנות, ובכלל עוד בעיה כללית ב-XP שאני לא יודע איך להגדיר. אני לא מצליח להתקין תוכנות, כשאני מנסה להתקין משהו מופיעה לי ההודעה עם הכותר update required והתוכן שלה אומר לי שהתוכנה דורשת שהmicrosoft windows installer יהיה על המחשב שלי, בלי זה אי אפשר להתקין את התוכנה, יש שם אפשרות לעדכן את windows installer, כשאני \לוחץ על זה הוא כותב לי שאי אפשר לעדכן את הMSI והוא נותן לי את הלינק www.symantec.com/msi3 בלינק זה יש הוראות איך להתקין מחדש את הwindows installer. (אני משתמש בXP) כשאני מגיע לשלב השני, ואני לוחץ command ב"הפעלה" מופיעה לי ההודעה: C:\WINDOWS\system32\command.com C:\PROGRA~1\Symantec\S32EVNT1.DLL אתחול קובץ DLL של מנהל התקן וירטואלי הניתן לה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום התקנתי WIN7 על הSSD החדש וכשהחזרתי את ההגדרה בביוס שהBOOT יהיה מההארד דיסק/כשהוצאתי את הדיסק מהכונן, הופיע לי bootmgr is missing.. חיפשתי קצת בגוגל, ניסיתי לעשות תיקון לstartup של הווינדוז (לא עזר) ואז ניסיתי לשים בביוס את ההגדרות של ברירת המחדל, ופתאום הצליח לעלות לי בלי הדיסק. מה בדיוק הבעיה? אילו הגדרות בביוס כניראה גרמו לזה? ולמה דווקא עכשיו עם הSSD?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה הם הגבילו את המקום ב Hotmail ועכשיו הם גם התחילו לגבות תשלום על דפדפן (אמנם זה msn explorere ) אבל מאיפה אתם יודעים לאן זה ימשיך , הרי אינטרנט אקספולרר הוא הדפדפן היחידי שיש לו תמיכה מלאה בעברית . אני אישית מתחיל לשנוא את מיקרוספט :asthanos: .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב של אימא שלי (בו מותקן חלונות XP), נשמעים תכופות קליקים סתם, גם כאשר אני לא לוחץ על שום דבר במסך. לא לפני הרבה זמן, טכנאי המחשבים החליף דיסק קשיח במחשב של אמי, והתקין ווינדוס XP נקי, ועדיין קליקים אלו נשמעים בלי שום סיבה (מיותר לציין שכאשר משתמשי המחשב התקינו שם את תוכונות שלהם, הם התעלמו לחלוטין מההצעות של ההתקנה של התוכנות שלהם, להתקין Bundled Software צד שלישי כדוגמת טולברים (כמו יוטורנטבאר ו-Ask Toolbar ועוד טולברים ותוכנות חסרות שימוש שאינני מכיר) והסכימו להתקין אותם). האם קליקים שנשמעים ללא סיבה מבלי שלוחצים על משהו עם העכבר, הם סימן לוירוס או נוזקה כלשהי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי כמה התקנות של windows ישנים, בכל מיני ארד-דיסקים וכשאני מנסה למחוק אותם ישירות מה windows הוא לא נותן לי, האם יש אפשרות לבטל את החסימה הזאת באמצעות איזו תוכנה או משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התחילה לי היום בעיה שאני לא מוצא פיתרון אליה ,במחשב שאני מדליק אותו עולה עד שולחן העבודה ופשוט קופא העכבר זז אבל אי אפשר להיכנס לשום דבר ניסיתי גם במצב בטוח גם אותה בעיה. כל החומרה עובדת המאוורים עובדים המחשב כאילו עובד אבל תקוע. יש לי ווינדוס ויסטה 64BIT עם 4GB זכרון של G.SKILL מעבד E8400 כרטיס מסך PALIT 4850HD 512 דיסק קשיח של WD 500 ספק 500W של SEASONIC ולוחם אם של GIGABYTE מה אפשר לעשות האם הפתרון היחיד הוא לפרמט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בן שבועיים עם ויסטה הום פרמיום. אני מתכנן לרכוש בקרוב את השדרוג המוזל ל 7 הום פרמיום. שתי שאלות: 1. העדכון האוטומטי מבקש שאתקין SP2 של הויסטה, האם להתקין או להמתין לשדרוג ל 7 ? 2. לפי מה שהבנתי השדרוג המוזל המוצע הוא לגרסה אנגלית מקורית של ה 7. האם תהיה תמיכה בכתיבה בעברית, Hebrew Enabled? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדוע אין תמיכה כיום(24-10-12) בהרבה מאוד תוכנות בווינדוס 7 64 ביט? לדוגמה:פיירפוקס 64 ביט ונגני וידאו ואודיו 64 ביט אם יש כבר משהו זה מקרטע וקורס. חומר למחשבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מדריך טוב ליצירת Windows PE 2.0 שנותן גם להוסיף אפליקציות מותקנות מראש ודרייברים וכו... יש למישהו מושג ירוק איפה אני מוצא מדריך (ורצוי גם איזה אפליקציה טובה שתעשה את כל הסקריפטינג.מקומי...Automated שיט..)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, עם 4g זיכרון ומותקן עליו ויסטה שהגיע מחנות (משהו זמני, עם רישיון של 30 ימים, בינתיים יש עוד 28 ימים). הכל עבד טוב ויפה עד היום. אתמול בלילה, בזמן שישנתי הוא ביצע עידכון לויסטה ואתחל את המחשב מחדש. לאחר שאני מעלה את המחשב, ומסך פתיחה עובד וכו'.. אני עובד על המחשב כמה דקות והוא נהיה "קפוא". שום דבר לא זז, אפילו לא העכבר. אני גם לא מצליח להפעיל גם את הtask manager. למישהו יש מושג למה ? אגב, הויסטה היא ultimate 64bit. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כידוע, ב-22 לאוקטובר תכריז חברת מיקרוסופט על מערכת ההפעלה החדשה שלה -- Windows 7. בין שאר החידושים שאפשר יהיה למצוא ב-Windows 7 היא שיטה חדשה להקמת רשת ביתית ושיתוף משאבים. מדובר בקונספט שמטרתו לפשט את הדרך בה משותפים משאבים (כוננים, מדפסות, קבצים, סרטי וידאו וקבצי אודיו) בין המחשבים ברשת. קונספט זה מבוסס על מנגנון הקרוי HomeGroup. מנגנון זה מסתיר מהמשתמש את הצעדים המורכבים שהיה עליו לבצע בעבר על מנת להקים רשת הביתית וחוסך ממנו התעסקות עם הגדרות מסובכות והרשאות בין משתמשים. באמצעות ה-HomeGroup ניתן עתה לבצע את השיתוף בלחיצת עכבר אחת, כאשר כל ההגדרות המורכבות מתבצעות באופן אוטומטי מאחורי הקלעים. במדריך להלן, מוסבר מנגנון ה-HomeGroup, אופן השימוש בו וכיצד ניתן לשתף משאבים …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מה זה בעיה תשמעו כשאני מדליק תמחשב אז אחרי שהמסך של Windows עולה אז יש לי מסך שחור וזה נטקע (לא מגיב לא זז .... נדה ) אז הפעלתי תמחשב במצב בטוח וזה עובד אבל זה לא פיתרון אני לא יודע מה לעשות?... עזרה דחוף!!! ואם אי אפשר לעשות כלום אז איך אפשר לעשות שבמצב בטוח יהיה קול(כי אין)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד על מחשב נייד עם ויסטה ביומיים האחרונים המחשב נהיה כבד מאוד ולא זז לא הותקנו דברים חדשים בימים אלה במנהל המשימות כאשר אני הולך ללשונית ביצועים אני רואה שהזכרון נע סביב ה-800MB כשאף תוכנית לא עובדת כשאני מסתכל בלשונית תהליכים אין שום תוכנית חריגה עם נתונים חריגים לא במעבד ולא בזיכרון הרצתי אנטיוירוס NOD32 ADAWARE לא נמצא שום דבר חריג יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שאלה די פשוטה אני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח שלי ולהתקין מחדש WIN. יש לי מערכת WIN 98ENA. ואיזה דריברים אני צריך להתקין מחדש. תודה alice in chains
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שעשיתי פורמט (FORMAT) למחשב הוא כבר לא נכבה יותר באופן אוטומטי אחרי שהווינדוס נכבה.. מישהו יודע איך מחזירים את האפשרות הזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל חבר ביקש ממני שאחסום לו בלאפטופ את האפשרות להתחבר לאינטרנט בWIFI כי הילדים כל הזמן עושים לו בעיות במחשב כי הם מתחברים לאתרים לא רצויים. יש אפשרות לחסום את הWIFI מעבר לרק ביטול הכרטיס (אני מתכוון דרך הלוח בקרה, הWIFI מובנה) כי אני מאמין שהילדים שלו יעלו על איך להפעיל את הכרטיס מחדש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני גורם למחשב להכנס אוטומטית למצב שינה בשעה 1 בלילה כל יום? עם וידוס ויסטה תןדה לעונים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
נתקלתי במהלך חיפושי באינטרנט, שמערכת ההפעלה XP Home Edition אינה מנצלת (באופן חלקי או מלא) מעבד כפול ליבה. האם זו יכולה להיות הסיבה שהקיובייס שלי נתקע ברגע שאני מעלה דרכו מספר פלאגינים (VSTi) ? האם עקב סיבה זו אני חייב ללכת ולקנות עכשיו את גרסאת ה Professional (למרות שהבנתי שלא מוכרים יותר XP (?), אולי יש עדיין במלאי זרוק בחנות של חבר), או שכבר עליי לשדרג לויסטה ? הרבה שאלות והרבה סימני שאלה, אודה לכל עונה! תודה. סטס. נ.ב המפרט שלי הוא: intel E6300 1.8GHz gigabyte 945P-S3 2GB ram
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך נכנסים ל GROUP POLICY בויסטה והאם אני יכול להיכנס מכל גירסה של ויסטה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-