Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אם אני רוצה לשלוט על מחשב דרך Remote Desktop Connection , אני חייב שעל שני המחשבים יהיו XP?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש איזו שהיא דרך לקבל את הסריאל של ההתקנה של הWINDOWS דרך התיקייה עצמה? איבדתי את הסריאל של ההתקנה ואני צריך לפרמט אבל אין לי את הקוד תודה על העזרה אם אפשר שיהיה סריאל דרך תיקיית WINDOWS ולא כל מיני תוכנות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו איזה גירסה של הVISTA תהיה הכי טובה לגימר (משחקים) Windows Vista Ultimate או אולי משהו אחר ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שולם כולם יש לי WIN7 SP1 לאחרונה אני נתקל בבעיות עם הדיסק און קי שלי כל נסיון להעביר אליו קובץ מצליח לאחר ניתוק וחיבור של ה דיסק און קי בחזרה הקבצים אינם מופיעים.במחשבים אחרים הדיסק און קי עובד תקין ניסיתי לסרוק וירוסים עם TREND MICRO וקספרסקי TOOL וספייבוט וסופר אנטי ספייור REG CLEANER..... מה יכולה להיות הבעיה...לדעתי זה קובץ רג שמאפס לי את הדיסק און קי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמור את הסיסמא בdail-up בווידוס הצעות ופיתרונות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מצרף לדומיין, לא יכול לבחור יותר Aero Theme הDC הוא SERVER 2003 תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WIN ME ואחרי שהתקנתי אנטי וירוס קספרסקי יש בעיה של כיבוי המחשב (המחשב לא נכבה כאשר אני לוחץ על כיבוי ואני נאלץ ללחוץ על כפתור הריסט). הבנתי שיש איזה קובץ DLL שאני אמור להוריד ואז הבעיה תפתר. אפשר בבקשה לקבל עוד פרטים על אופן פתרון הבעיה ובאיזה אתרים אפשר להוריד את הקובץ. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז מחשב חדש שהותקן בו אופיס 365 עם מנוי. כל האפליקציות עובדות חוץ מאאוטלוק. בהפעלה נותן שגיאה של Failed to register a VB script DLL. ניסיתי את פקודת Regsvr32.exe. ניסיתי סריקה לכונן. ניסיתי להסיר את אופיס עם כלי מיוחד של מיקרוסופט ולהתקין מחדש. מה עוד אפשר לנסות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
ok חברים יש לי כרגע Windows באנגלית אני כולה רוצה להעביר אותו לעברית יש לי דיסק של Windows XP PRO בעברית ואני רוצה להתקין אותו שהWindows שלי יהיה בעברית עם כל הנתונים שהיו לי פעם פעם שניסתי לעשות את זה, זה לא הלך הוא מחק לי את כל הWindows והתקין לי אחד חדש ואחר כך כל ההתקנות של כל התוכנות מחדש אני רוצה לעשות את זה בגלל שיש לו הרדיסק של 80GB ו40GB מהם תפוסים ואין לי דרך לגבות נ.ב לא ידעתי בדיוק איפה כל כך לרשום את זה אז רשמתי את זה פה.. כי אני כולה רוצה להעביר מאנגלית לעברית תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הווינדוס עולה מאוד לאט לאחר 10 דקות בערך וגם אז הוא מראה לי שעון חול ולא מגיב לשום דבר מה עושים? יש לי ווינדוס XP SP3 מחשב חדש וטוב עם מעבד DUAL CORE 2 E6400 וכרטיס מסך RADEON 1950XTX תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן להתקין טלאי לתמיכה ב USB 2.0? אני מקבל הודעה מעצבנת hi speed usb device plugged into non hi speed.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה קטנה בוינדוס... ראיתי מדריך ל Recovery console של וינדוס וזה היה אמור להתקין מחדש את קבצי וינדוס... לא ראיתי הבדל ממש ועכשיו אחרי המדריך כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב עולה לי 3 אופציות בחירה של וינדוס, יש את הרגיל שזה ההתקנה הראשונה שעשיתי שזה מה שאני רוצה שיעלה ועוד 2 בשמות אחרים... איך אני יכול למחוק אותם כדי שלא תעלה לי הבחירה הזאת והמחשב יטען את וינדוס הרגיל לבד? תודה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. לא היה כפתור אחד שלא לחצתי עליו באתחול - אבל אני לא מוצא את התפריט לכניסה למצב בטוח. זה יכול להיות ? במקרה הצלחתי להכנס לרשימת הדרייברים כדי לבצע BOOT - האם זה קשור ? האם יש מישהו שראה כבר מקרים כאלו ויתן לי עצה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בא להתקין ווין אקס פי במחשב חדש בלי ווינדוס (הדיסק צרוב, עם סריאל) והתחלתי לעשות boot לכונן אחד, בחרתי ב FAT ואחרי 40 דקות זה עוד לא עשה אחוז אז החלטתי לעשות ריסט ולעשות FAT quick אבל עשיתי ריסט ומאז זה עושה תקלה מוזרה שרשום Error loading operating system מישהו יודע מה עושים? ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, לאחר ששמתי לב שהמודם שלי(PCI Creative) היה צמוד למאורר שעל כרטיס המסך, החלטי להעביר אותו ל Slot אחר. לאחר שעשיתי זאת, התקנתי אותו מחדש ב Win xp וב 98 אבל מה, כשאני מנסה להכנס לאינטרנט ב XP , אני לא מצליח, וכמה פעמים, המחשב נתקע לחלוטין (אפילו העכבר לא זז). בעוד שב 98 הצלחתי להתחבר... יש למישהו רעיון מה לא בסדר??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו יש לי עכשיו הארדיסק יש עליו מחיצות c d e עכשיו אני קונה הארק\דיסק חדש אני רוצה להוסיף עכשיו אני יודע לחבר הכל מבחינה פיזית עכשיו אני נכנס לווינדאוס (לי יש אקס פי פרו) אחרי שאני נכנס לווינדאוס איך אני יוצר מחיצה להארדיסק החדש תודה מראש לכל העוזרר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דוד שלי אוהב לצפות במבזקי חדשות באינטרנט (כמו אלה בMSN וONE) הוא משתמש בIE וכשהוא צופה בקטע וידאו כלשהו דרך הIE הקטע נתקע לאחר כמה שניות ואחרי שזה קורה אי אפשר להמשיך לגלוש לאתר אחר ללא ריסטרט. בנוסף לכך הדפדפן קופא מדי פעם ומאלץ אותי לעשות ctrl+alt+del כדי לסגור אותו. מה שמוזר זה שאחרי שנתקע הוידאו בIE גם בפיירפוקס אי אפשר לגלוש. עשיתי עדכונים, סריקת וירוסים וספייווארים וכלום לא עזר. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול קבלתי עדכונים חדשים וסיימו הכול עדכונים אחרי שוב עדכון אוטומטי ליד שעון .תקנתי 2 קובצים עדכונים פתאום שוב אותו 2 קובצים. נסיתי למחוק 2 קובצים קודם לתקן מחדש. כל זמן חוזר אותו 2 קובצים. לא הבנתי מה בעיה שלהם? תמונה זה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פה שאלה מה הבדל בין Windows xp pro לה Windows xp pro edition הוא שזה אותו דבר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ביטול ה-page file יתרום למהירות או שהווינדוס בכל מקרה לא משתמש בו כל עוד יש לו מספיק ראם פנוי? יש הבדל בין virtual memmory ל-page file?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסתבר שהיום בזמן שלא הייתי בבית אחי הקטן נגע לי במחשב כנראה שהוא שיחק ב-NFSU2. עכשיו הדלקתי את המחשב ואני רואה רזולוציה של 480X640 ! סידרתי אותה ל-1024X768 ורואים נורמלי אך אין לי סמן התחל ושאני פותח דפי אינטרנט אז אני לא יכול לדפדף ביניהם. איך אני מחזיר את הסמן??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Windows Xp Home Edition (לצערי) וזה מקורי! נקי לגמרי...הורדתי דיסקט אתחול מ-www.bootdisk.com הכנתי דיסקט אתחול, הכנסתי אותו בהפעלת המחשב בשביל לפרמט והופיעה לי ההודעה הבאה מיד אחרי שהמחשב סורק את הפלופי למציאת דיסקט אתחול. File\biosinfo.inf could not be loaded The Error code is 4100 Setup cannot continue Press any key to exit ואז כמובן אני לוחץ על משהו וזה עולה חזרה לווינדוס בהפעלה מחדש של המחשב...ניסיתי עוד כמה פעמים ולא הולך...מתקבלת אותה הודעת שגיאה! ??? זה די דחוף כי אני מת כבר לפרמט ולהתקין מחדש Windows! וגם יש לי קובץ בשם zlpgzx.exe בגודל 112K בתיקיה של Windows Xp במחשב וה-AntiVirus 2004 זיהה אותו כסוס טרויאני, Downloader.MSCache אבל לא מסוגל להעיף אות…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש תוכניות שגם שאני יוצא מהן הן מופיעות בסרגל משימות למטה לדוגמא : ICQ, MESSENGER אני רוצה שזה יהיה ממוזער בצד כמו האימיול והאנטי וירוס וכל שאר התוכנות ולא בסרגל למה איך עושים את זה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה שחוזרת על עצמה ב WIN XP , במהלך העבודה המחשב מקפץ לי מסך כחול אם איזשהוא קוד שגיאה , ולאחר הריסטרט אני מקבל שגיאה Ntdlr is missing , אין בעיה לתקן לשחזר , אבל הבעיה היא שהתקלה חוזרת על עצמה . כרגע לא מצאתי שום פתרון . תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. עם אני יכין Image של XP@SP3 בגוסט 2003. היה בעיה להתקינו על מחשב אחר ללא בעיה?. אני יכניס שם כמה כמה תוכנות מותקנות ודריבר של FX 5200, האם המחשב השניה יעבוד בלי בעיה? תודה רבה לעונים. עריכה יש לי גם בעיה לאחר שחזור מערכת הדריבר של HP (מדפסת סורק 1315PSC) לאחר שמדליקים את המחשב כאילו מתקין את זה ומבקש איזה קובץ וזה נסגר רק ממנהל מסימות. ואני לא יכול להסיר את זה. וגם עשיתי ביטול לשחזור מערכת לא עזר מה ניתן לעשות? יש איזה כלי כזה של מיקרוסופט שמתקן דברים שככתי איך קוראים לזה והיה לי את זה במחשב הישן. מישהוא יכול לעזור תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-