עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by da50iel,

היי שמי דניאל המחשב שלי עבר פירמוט לפני כמה ימים ומאז אני מקבל הודעת שגיאה אודה לכל מי שיכול לעזור תודה

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  2. Started by ELiA,

הרזולוציה במסך של אחותי הקטנה מכוון על 600X800 והיא עשתה משהו במחשב שעכשיו כל האיקונים על השולחן עבודה נראים ממש ממש קטנים למישהו יש פתרון? תמונת מצב: http://img244.imageshack.us/img244/6343/21310065dt9.jpg

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shimon956,

שלום לכולם כול פעם אחרי שאני ריסט למחשב ה-windows עולה לי על רזולוציה נמוכה של 800*600 וההרצים של המסך על 60Haz יש לי winxp וכרטיס מסך של רדון 9800pro דריורים של הכרטיס מסך הם 3.6 האחרונים זה היה בסדר הכול עבד חלק עד אתמול

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  4. Started by ZoreK_ZetiM,

לוקח למחשב שלי בערך דקה וחצי עד שהוא מואיל בטובו להתחיל לעשות ריסטארט מהרגע שהוא קיבל ת'פקודה...אני לוחץ ריסטארט..לוקח כמה שניות עד שהכל נסגר אבל הוא נשאר עם התמונה של השולחן עבודה עוד איזה דקה עד שהוא מתחיל לשמור הגדרות ולעשות ריסטארט... איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by InspectorGadget,

אני לוחץ על ריסטרט המחשב מגיע למסך שכתוב שמערכת ווינדוז יוצאת.. משהו כזה... וזהו... הוא נתקע.. הוא לא עושה ריסטרט איך לפתור את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  6. Started by chenc,

שלום! ברשותי מחשב חדש, עליו התקנתי Win2000+SP4. הבעיה: בעת הפעלת Task Manager וגם MSConifg, היישום עצמו נכבה לאחר שניות מספר... כך שנאי לא מצליח לקנפג ולהשתמש בעצם באחד היישומים הללו... מישהו נתקל בזה פעם? והאם זה יכול להיות תהליך "רשע" שעושה זאת?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by וינצי,

יש לי בעיה ברישום שלא נתנת למחיקה משום מה.שתי התוכנות החינמיות שלי מזהות אותה,מציעות תיקון אבל בסריקה הבאה היא מופיעה שוב. האם איפוס עוזר או יש פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by shimon956,

שלום לכולם בכול פעם שאני מעלה את הוינדוס אני לא יכול לשנות רקע אני לוחץ על מאפינים ורוצה לשנות את הרקע אבל משום מה חסרה לי האפשרות להחליף תמונת רקע וזה מוזר הנה תמונה להמחשה איזו אופציות קימות ומה שחסר לי!! מה לעשות?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  9. שלום רב. לחבר שלי יש ווינדוס XP. לאחרונה הוא החל לשים לב שהמחשב שלו איטי יותר. בדיקה ברשימת המשימות העלתה את הדבר הבא: שימו לב - ה"תהליך" הזה לוקח בין 50 ל80 אחוז מעוצמת העיבוד. כאשר הוא מנסה לסגור אותו, הוא מקבל את הודעת השגיאה הבאה: אני מעולם לא ניתקלתי בכזה דבר - למישהו יש מושג במה מדובר וכיצד מטפלים בזה? אודה על תגובתכם המהירה בנושא.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. יש לי 2 מחשבים מחוברים בכבל רשת מוצלב, בכל אחד מהם אני רואה את השני אך לא מצליח להכנס אליו(דורש סיסמא)-אף סיסמא שאני חושב עליה לא תופסת.?? כמו כן וינדוס 7 מתעקש לזהות את הרשת בין שני המחשבים כרשת ציבורית בלי יכולת לשנות אותה לבייתית?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by buuhaa,

היי יש לנו רשת עם כמה מחשבים עם XP ואחד עם 98. כשאני מנסה לשתף כונן מסויים יש בעיה במחשב שבו ווינדוס 98: הכונן נראה ע"י המחשב עם 98 אבל לא ניתן להכנס אליו או להעתיק אליו קבצים. האם זה משום שהוא NTFS ? או אולי בגלל גודלו - 80 ג'יגה ? אציין שלמחשבים עם XP אין כל בעיה אתו. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  12. יש לי רשת חוטית ביתית בין שני מחשבים דרך SWITCH. הרשת עובדת, יש גישה לאינטרנט דרך מחשב ה"לקוח" ויש גישה גם לתקיות המשותפות. הדבר הבעיתי הוא שכאשר אני מנסה להיכנס למחשב דרך "הצג מחשבים מקבוצת העבודה" הוא לא נותן לי להכנס כי "אין לי הרשאה, כנראה...", אבל בגישה ישירה לתיקיה הכל עובד. ניסיתי לשחק עם כל מיני הרשאות, שום דבר עד עכשיו. יש למישהו רעיון? כמוכן אני אציין שבעבר זה עבד, ומדובר בשני מחשבים בעלי WINDOWS XP PRO SP1

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by itayze,

בבית יש את המחשב שלי ,של אבא שלי ושל אחי וכולם מחוברים ברשת . לי יש windows 2k וwin2k2 ואבא שלי ואחי ב98 אז בxp אבא שלי ואחי לא מצליחים להיכנס למחשב שלי עשיתי שיתוף על הכל והם רואים את c ככה=c?© וכל שאר הכוננים אותו דבר חוץ מהצורב אליו הם יכולים לגשת ואני יכול לגשת למחשב שלהם בזה אין בעיה אין לי את אותה בעיה ב2000

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, יש לי בעיה ברגע שאני רוצה לשדרג את הWINXP. אני נכנס לדיסק לוחץ על שידרוג שם את הקוד ואז המחשב מופעל מחדש והדיסק אמור לשדרג את המחשב. (אני עושה את זה כי נדפק לי משהו במחשב ואני לא מעוניין לפרמט). בקיצור לפני שהוא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה, מופיעה הודעה הזאת: "The file iaStor.sys could not be found. Press any key to continue". מה הבעיה? מה צריך לעשות? יכול להיות שהבעיה בדיסק? כי כבר ניסתי בעבר לעשות את השידרוג והופיעה לי את אותה הודעה. תודה לכולם (אני מקווה שהבנתם למה שהתכוונתי אם לא תשאלו) ושוב תודה! נ.ב: שכחתי לציין שהוא לא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה. פשוט מגיע להודעה שרשמתי מעלה וכאשר לוחצים על איזה…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by YinonOzery,

מופיעה לי ההודעה הבאה http://up415.siz.co.il/up1/uzriyc2yznjx.jpg ניסיתי כבר פעמיים לעדכן וכל פעם יש בעיה. מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. יש לי דיסק קשיח אחד במחשב נייד בגודל 1TB שמחולק לשתי מחיצות. C: למערכת הפעלה D: לקבצים. אני רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה מ8 ל 8.1 אבל השדרוג לא מתבצע בגלל שמחיצה D מוגדרת במערכת ההפעלה כמחיצה של הקבצים! חשבתי לאחד את שתי המחיצות לאחת ואז לשדרג. יש פתרון אחר? אם לא איך עושים את הנ"ל בלי למחוק קבצים?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by matityahoo,

עידקנתי את המדיה פלייר מ9 ל 11 אך לאחר האיתחול הוא לא נתן לו לפעול בגלל שחסר לי עידקון (גיניון) ובלוח בקרה הסרת תוכנות הופיעו לי שתי אייקונים של מדייה פלייר 11 וכשהסרתי אותם קבלתי הודעה שאני יכל לחזור אחורה וכן מדייה פלייר 9 חזר ועובד השאלה שלי זה אם לא נשארו לי סרידים של העידקון הכושל איפה שהוא במחשב חשוב לי לדעת כי רק פירמטטי לא מזמן תודה מראש מתי

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  18. היי, אני באמצע שדרוג מערכת מXP לוויסטה ובקטע שאני בוחר איזה סוג התקנה לבצע (מותאם אישית או שדרוג) אז הוא לא נותן לי לבחור באפשרות שדרוג ולמטה כתוב שהאפשרות לא זמינה כיוון שלווינדוס אין אפשרות לקבוע אם קיימת מערכת הפעלה אחרת במחשב שלך. נסה לתקן את תצורת האתחול ולאחר מכן התחל שוב את ההתקנה. מה לעשות? זה ממש דחוף לי.. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by amitle22,

שיחקתי בgunz שיצאתי ראיתי את כל שולחן העבודה הפוך כל הסמלים ישתנו הפיפא ישתנה לסמל של המחשב שלי ועוד הרבה ישתנו מה הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל לסדר את הבעיה??? [br]פורסם בתאריך: 6.01.2008 בשעה 17:13:41 בבקשה זה דחוף המחשב חדש לפני חודש אני מפחד שקרה משהו

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  20. Started by snir0,

פירמטתי את המחשב דרך דיסק ההתקנה שלי ואז התקנתי את הדרייברים של לוח האם וכרטיס המסך והמחשב ביצע ריסטרט. מערכת ההפעלה עלתה והוצג בפניי שולחן העבודה, אך ללא שום תגובה כאשר אני מנסה ללחוץ על אייקונים וכו' לוח האם: GIGABITE 965 S3 כרטיס מסך: RADEON 1950XTX מערכת הפעלה: WINXP SP3 תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  21. בשולחן העבודה הכיתוב של האייקונים נראה כמסומן אבל בצבא כחול בהיר הבנתי שיש אפשרות לסדר זאת בגרסת xp pro דרך הgpedit.mmc אבל מה עושים אם זה על home??

• 11 תגובות
    • 6.8k צפיות
  22. Started by maor6,

שלום יש לי את המערכת הפעלה 7 והיום אחרי שאני חוזר מהעבודה אני רואה שכל הסמלים בשולחן העבודה נעלמו וכל התקיות הכל הכל נעלם פשוט נעלם.... איך אני מחזיר את הכל למצב הנוככי?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  23. טוב אני משחק באיזה משחק יוצא ממנו ופתאום כל האייקונים שהיו לי על המסך נעלמו! ואני לא מצליח אפילו לשים על שולחן העבודה קבצים אפילו י אפשר לשים עליו כלום! אני משתמש ב XP Pro יש איזו דרך לתקן את זה?

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by mironm,

לא הייתי לאן זה קשור אז בקשה אם זה לא קשור לכאן תיסלחו לי ותעבירו את זה לפורום הנכון עכשיו לבעיה יום אחד אני מדליק את המחשב וסתכלו מה אני רואה ניסיתי ריסטרט ולא עבד אין לי מושג ממה זה קרה ואיך פותרים את זה תמונה בלינק הבא: http://www.fresh.co.il/dcforum/Graphics/7682.html

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by ohadaridan13,

יש לי בעיה, האיקונים על שולחן העבודה נעלמו לי ושאני עושה גם קליק ימני על שולחן עבודה אין אפשרויות. יש פיתרון ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.