עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zpd,

אין באפשרותי לקבוע את דף הבית . לאחר איתחול דף הבית חוזר לאתר שנקרא - res://mshp.dll/index.html#37049. ניסיתי להיפטר מהקובץ MSHP.DLL אך הוא חוזר כל הזמן. אני משתמש ב- xp home edition

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by Evilized,

שלום התחילה לי היום בעיה שאני לא מוצא פיתרון אליה ,במחשב שאני מדליק אותו עולה עד שולחן העבודה ופשוט קופא העכבר זז אבל אי אפשר להיכנס לשום דבר ניסיתי גם במצב בטוח גם אותה בעיה. כל החומרה עובדת המאוורים עובדים המחשב כאילו עובד אבל תקוע. יש לי ווינדוס ויסטה 64BIT עם 4GB זכרון של G.SKILL מעבד E8400 כרטיס מסך PALIT 4850HD 512 דיסק קשיח של WD 500 ספק 500W של SEASONIC ולוחם אם של GIGABYTE מה אפשר לעשות האם הפתרון היחיד הוא לפרמט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. חברי הפורום שלום ברור לי שאף אחד פה (כנראה) לא עורך-דין או מומחה למשפט ושהנושא הזה נמצא ב"תחום אפור", אך אני מעוניין ליישב אחת ולתמיד את נושא רכישת מערכת הפעלה, ובפרט את Windows 8 Pro, לשימוש פרטי דרך עובד של משרד החינוך. חיפוש בפורום העלה כמה נושאים הקשורים לעניין, אך לא מצאתי תשובות החלטיות לשאלות שלי. נתחיל מעניין החוקיות: א. באתר חותם (קישור) ניתן להזמין מערכת הפעלה ב-60 ש"ח, כאשר מצד אחד באפשרויות הרכישה כתוב "אני מועסק/מועסקת /הועסקתי במוסד חינוכי שסמלו", דבר שמעיד על כך שגם עובד לשעבר של משרד החינוך זכאי לרכוש תוכנות מאתר זה, אך מצד שני בתחתית הדף כתוב "אם תסתיים העסקתך במשרד החינוך, תידרש להסיר את התוכנה מהמחשב הביתי שלך", כלומר צריך להיות עובד פעיל של משרד החינוך…

• 5 תגובות
    • 7.2k צפיות
  4. Started by r0075,

אחותי קנתה מחשב חדש ויש לי ווינדוס XP בסיסי ללא העידכונים- וניסתי להתקין אותו וכשהוא מגיע למסך הכחול אז הוא יוצא מההתקנה והוא רושם במסך כחול אחר שהקובץ pci.sys לא נמצא או משהו כזה (הודעת שגיעה שהווינדוס בד"כ רושם) מה אני עושה- יכול להיות שצריך להתקין את האקספי עם החבילת עידכונים?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by 1immortal,

מצאתי את זה נורא משעשע , לראות תיקיה כזאת על דיסק התקנה של המערכת : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  6. מקבל את השגיעה: "Setup library msmqocm.dll could not be loaded or a function msmqocm could not be found. Contact your system administator. The specific error code is 0x7e" -מה יכולה להיות הבעיה?פתרון? תודה TANGUSH

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by dorman2,

במחשב שלי שני כוננים קשיחים: C ו D. ב- C יש לי מערכת הפעלה XP שקיבלתי עם המחשב. לימים הוספתי את כונן D ועליו התקנתי מערכת הפעלה נוספת - XP אני מעונין לפרמט את C ולכן עשיתי בדיקה מקדימה:וניתקתי את C וניסיתי להפעיל את המחשב. הוא הודיע שאין לו מערכת הפעלה. חיפשתי היכן נמצא הקובץ boot.ini ומצאתי אותו ב C עם שתי שורות המאפשרות להפעיל או את C או את D. [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect יצרתי קובץ חדש ב …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כאילו האם דוס יכיר בו , כמובן שיש כונן DVD . תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  9. השאלה בכותרת: לפני כחצי שנה רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה חוקית של WINDOWS7, כרגע אני בתהליך רכישה של מחשב נוסף. האם אני אוכל להתקין מהדיסק שברשותי את המערכת ההפעלה גם במחשב השני? - וכמובן להמשיך להשתמש בשניהם. תודה רבה על התשובות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by trxman,

אהלן וחג שמח לכולם =] !! ברצוני לדעת האם אפשר ל"ערוך" את הצירוף ctl+alt+del כך שהוא ייפתח לי מנהל תהליכים אחר ולא המובנה? תודה רבה, יום טוב! p;

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by Ruya,

יש לי Windows Vista כרגע ואני רוצה לדעת איך אני מוחק אותו כדי שאני יוכל להתקין Windows אחר ? רויה.

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  12. שלום! התקנתי win7 על המחשב נייד של אמא שלי LENOVO C100, PENTIUM M 1.73, INTEL 915 וכו' כעת הוא לא מצליח להפעיל WINDOWS AERO בגלל שאין דרייבר WDDM.. מחיפוש באתר אינטל נמצא המאמר המייאש הבא: http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-023606.htm#5 האם יש לי עוד סיכוי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by FatherBoard,

מאיפה אני יכול להוריד את ה-Q306676 (ערכת SP1) לוינדוס XP בעברית? ואל תגידו לי שלא קיים כזה דבר, כי הורדתי פעם מאיזה אתר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by dyn,

שלום, כרגע מותקן לי המחשב windows vista ultimate 64 bit. עכשיו אני שוקל על לפרמט ל xp כי משום מה ניראה לי כאילו הביצועים שלי לא טובים בויסטה... לעומת חברים שלי עם מחשבים פחות טובים משלי שמשיגים ביצועים טובים יותר ממני ב xp במשחקים וכו'.(מפרט המחשב מימין). אז שאלתי אליכם היא מה אתם מציעים לי לעשות? לפרמט ל xp להעיף את הויסטה או לחכות שיוציאו את sp1 לויסטה ולהישאר איתה? תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by BeBless,

אוקיי אז ככה,לפני כמה זמן ניסיתי להתקין את הווינדוס החדש[7] ... והכל עבד חלק... רק מה, לא היה אינטרנט,לא היה לי קול. קצת התעמקתי בעניין,ומסתבר שהדרייבים של הלוח אם לי,לא מותאמים ל. WIN7 הלוח אם שיש לי הוא מאוד ישן כמו המחשב שלי... בערך לפני 3 שנים.. הסוג של הלוח אם הוא : Ga-7n400 Pro . עכשיו,השאלה שלי היא,אם יש איזשהי דרך להתקין את הדרייבים בכל זאת? כי אני באמת מאוד מאוד רוצה להתקין WIN7 ושהכל יעבוד טוב. עריכה : הרבה אמרו לי שאני צריך לעשות עדכון ווינדוס ישר אחרי שאני מתקין את הווינדוס. אבל הבעיה,שאני לא יכול לעשות את העידכון מכיוון שאין לי אינטרנט.[כי לא התקנתי את הכרטיס רשת] תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by 1900GT,

שלום, התקנתי ווינדוס VISTA והכל היה טוב ויפה עד שהתכנתי את התוכנה ALCOHOL 120% ובאמצע ההתקנה הופיע מסך כחול ואז ריסט. יכול להיות שהגירסא שבידי לא מתאימה לVISTA. עכשיו כל פעם שנכנסים לVISTA מופיע מסך כחול עם אותה הודעה ועושה ריסט. זה גם קורה בSAFE MODE. בנוסף לVISTA יש לי גם XP על כונן אחר. ניסתי להסיר את כל מה שקשורה לתוכנה דרך XP בעזרת התוכנה Cleanse Uninstaller אבל זה לא עזר (נראה שלא עשיתי כמו שצריך כי זה להסיר מכונן אחר ). מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by Evyatar,

שלום, היה פה פעם הסבר איך אני מוחק או מסתיר את המשתמש ADMINISTRATOR שלא יופיע לי במסך של החלפת משתמשים. היה צריך להיכנס לREGEDIT דרך הפעלה... תודה לעוזרים! עריכה: סודר! יש לי שאלה חדשה, האם כשאני בתוך המשתמש, אני יכול לראות מהי הסיסמא שלי? דרך הREGEDIT או כל דרך אחרת? תודה!

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by Gold shark,

היי אני משתמש windows xp professional SP2 (לא ממש מרוצה אבל לא משנה ) ככה יש לי מספר משחקים מאוד ישנים מתקופת ה windows 95-98 והם מחייבים אותי להשתמש בדוס עכשיו השאלה שלי היא קזו העם חש אפשרות להתקין משהו שיעפשר לו להפעיל רכיבי DOS אל WINDOWS XP ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by what the fuck,

ראיתי פעם מדריך, לא יודע איפה, שכתוב בו איזה סרויסים [sercives] אפשר להוריד ב XP בלי חשש. אשמח לקבל את רשימת הסרויסים האלו\לינק למדריך. ועוד משהו, היה עוד מדריך, בפורום אחר, להרכבת מחשב, אשמח לקבל גם לינק אליו. תודה.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by a-gold,

טכנאי בחנות מחשבים הראה לי שיש אפשרות בווינדוס לראות לוח שנה כזה ששם אני רואה את כל ההתקנות שביצעתי במחשב. מישהו יודע איך אני נכנס לזה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי בעיה מציקה מאוד, אני רוצה לחבר עכשיו 3 הארדיסקים של 250 ולבצע RAID עליהם, חוץ מזה קיימים אצלי עוד 2 של 250 ואחד של 160 שאותם אני רוצה להשאיר כמו שהם.. למעשה - פשוט... אבל לא עם WIN7, כמובן שברגע שאני מעביר את הבקר של הICH10R למצב RAID הזיהוי שלו במערכת ההפעלה משתנה.. אז עם XP אפשר פשוט לעשות REPAIR פשוט כאשר טענת את הדרייברים של הבקר RAID בתחילת ההתקנה על ידי לחיצה על F6 ואז REPAIR רגיל שלוקח חצי שעה והXP נשאר בידיוק כמו שהוא היה לפני שהעברנו למצב RAID בביוס. אבל לא עם WIN7... בWIN7 שנכנסים למצב RAID הוא מזהה את הבוט, אבל לא עולה.. אז נכון - אין לו את הדרייברים של הבקר כי המערכת הותקנה כרגיל ולא במצב RAID.. אז צריך לטעון לו דרייברים של הRAID בהתקנה... אז ניסיתי לעשו…

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  22. שלום לכולם. יש ברשותי עכשיו XP וגם Vista על מחשב אחד. יש לי כמה שאלות/בעיות ואשמח אם תוכלו לעזור לי. איך אפשר לשנות את הטקסט של ה-BOOT.. שיהיה כתוב מה שאני רוצה.. וכמה זמן להמתנה.. ואיך אפשר לעשות שזה יהיה בברירת מחדל ל-XP ולא לויסטה. בויסטה רציתי להשתמש בקבצים שנמצאים במסמכים שלי של ה-XP. אבל הוא ביקש שאני יגדיר הרשאות בשביל זה... אז הגדרתי הרשאות.. מתוצאה של זה, דרך ה-XP אי אפשר להכנס לתיקיות הללו. האם יש פתרון ככלי בשביל זה? בינתיים אלו השאלות.. תודה לכם

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  23. כמו שכתוב בכותרת, קניתי מחשב נייד חדש ואני צריך WIN בשבילו, האם קיימת גרסה מיוחדת של WIN 7 בשביל מחשבים ניידים ? או שכל WIN 7 מתאים למחשבים ניידים ?

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by MA2,

עשיתי פורמט ואני לא זוכר איך עושים שהמחשב שלי יהיה בשולחן בבקשה תעזרו זה פרום הכי טוב שייש ! :-[

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by wolly,

בניתי רשת בין 3 מחשבים אבל לא יכול להכנס ל-MY DOCUMENTS ו-PROGRAM FILES במחשב אחר (אפשר להכנס חופשי בין 3 המחשבים לכל הספריות פרט ל-2 הספריות האלה) אני בטוח שאפשר לאפשר גם פעולה זאת ! מי מסביר לי איך עושים ? יש לי 3 מחשבים עם WIN PROF , SWITCH HUB , מודם SAMSUNG ETHERNET תודה מראש

• 5 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.