Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בתייקיה הרגילה של הUSER (של המשתמש) יש את התיקיות עם האייקונים המיוחדים כמו MY DOCUMENTS FAVORITS MUSIC PICTURES וכולי... אבל לאחרונה שמתי לב שנעלמו לי כמה תיקיות וזה ממש מעצבן אותי כי אני לא מצליח למצוא איך להחזיר אותם... (במיוחד הDOWNLOADS שאני חייב כי היא עושה לי סדר בחיים) יש למישהו רעיון איך להחזיר? ואל תגידו לי RESTORE POINTS כי אין לי מושג איך עובדים עם זה
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי! אני רואה שאין דרך מובנת כמו בגירסאות הULTIMATE והENTERPRISE להחליף שפה מתוך המערכת. האם יש אפשרות אחרת? להתקין MUI או משהו בסגנון? אשמח מאד לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלה קטנה. אם כשרציתי להתקין ווינדוס אקס פי דרך הדוס הייתי מקיף את הצירוף הבא CD I386\WINNET אז אם אני רוצה להתקין את הויסטה איזה צירוף אני אמור לתת??? בבקשה שמישהו יחפש מידע.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי דיסק התקנה של תוכנה הבעיה שכאשר אני לוחץ על הדיסק האוטוראן (auturun) לא עובד משום מה אם תוכלו לעזור לי אודה לכם יכול להביות שהבעיה היא שהדיסק לא מותאם ל-xp? מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום.. אני משתמש ב Windows XP Pro SP2/SP3 Corporate UWI התקנתי אותו בשבוע שעבר ולפני יומיים נתקלתי בבעיה - Windows Firewall is OFF נכנסתי מיד ל Control Panel -> Security Center -> Windows Firewall והופיעה לי ההודעה הבאה: "Due to an unidentified problam, windows cannot display windows firewall settings" איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כאשר התקנתי את הווינדוס הייתה לי האפשרות הזו (ויסטה).. עכשיו כבר אין! מה קורה פה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://img293.imageshack.us/img293/4324/nod32winlogongs2.jpg
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב וראיתי שכל הכתב בדפדפן האינטרנט שלי הפך להיות גדול . מה עליי לעשות ? ניסיתי את כל השיטות האלה וזה עדיין לא עובד: 1 . פתח את הדפדפן. 2. לחץ על תצוגה > גודל גופן, ובחר בגודל "הקטן ביותר ." 3. סגור את הדפדפן. 4. כבה את המחשב, והפעל אותו מחדש. 5. פתח את הדפדפן. 6. לחץ על תצוגה > גודל גופן, ובחר בגודל "בינוני" . 7. סגור את הדפדפן . שיטה 2: 1.או שתשנה את זה כך:כלים>אפשרויות אינטרנט>מתקדם>שחזור בררית מחדל. 2.או שתשנה דרך ה ריגיסטרי: 1.לחץ על התחל > הפעלה 2.רשום בתיבה את הפקודה Regedit , ואישור 3.הכנס לנתיב הבא: Hkey Current User \ Software \Internet Explorer \ International \ Scripts \3.שנה את הערך של " IEFontSize " ל- – 2(או יותר קטן)5.סגור את …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז אתמול אני מחפש ברחבי הרשת (כולל כאן כמובן) פתרון לבעיה שצצה לפתע: 1. זה התחיל מאי אפשרות להתחבר לאינטרנט 2. דרך נציג השירות של הספק גיליתי שאני לא לבצע IPCONFIG ב-CMD של חלונות, השגיאה שאני מקבל: Windows IP Configuration An internal error occurred: The request is not supported. Additional Information: Unable to query routing information. 3. ניסיתי מלא פתרונות שהציעו בפורומים שונים כגון: התקנת SP2 מחדש, הסרת TCP/IP והתקנה מחדש ועוד שלל פתרונות שלא הועילו. 4. סרקתי את המחשב באמצעות AD-AWARE, חלונות דיפנדר ו-AVG - ללא שום זיהוי וירוס או SPYWARE. 5. תקלות נוספות שצצו יחד עם הבעיה הזו: המחשב עולה לאט וכניסה ל"מחשב שלי" איך שהמחשב עולה יכולה לקחת דקה-שתיים. אשמח…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולי קשור לפורום חומרה, אני עדיין לא יודע אחרי תקיעות, קפיאות וריסטים בלתי פוסקים , הוחלט להחליף לי את הזכרונות הקודמים (G.Skill DDR3 4096MB(2048MBX2) 1333 MHZ CL 9-9-9-24 ) במעבדה, לזיכרונות של קינגסטון, שתי סטיקים של 2 ג'יגה, עם 667MHZ ותזמונים 8-8-8-22 (נראה לי? ככה זה כתוב באוורסט) שכן לטענתם, הG SKILL בכלל לא התאים ללוח(GA-EP45T-UD3LR) ועשה להם ים בעיות גם בעבר ללקוחות עם חומרה דומה. אחרי החלפת הזכרונות , נעשה עידכון ביוס , ופרמוט והתקנה חדשה נקייה של WIN 7 64X. דאגתי להתקין דרייברים הכי מעודכנים שיש אם זה לכרטיס מסך, לוח, וכו'. הווינדוס מעודכן 100% עברתי על המדריכים, התקנתי את התוכנה WinDbg והורדתי סמלים מאתר של מייקרוסופט(חבילה של 300MB+) , אבל לא הצלחתי לטעון כמו…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב E8400 ו-4 GB זיכרון, ובוחר מערכת הפעלה. ניסיתי לקרוא בנעוצים אך לא הבנתי מה השורה התחתונה... אני לא מעוניין בויסטה , האם לקחת 64BIT או 32BIT ? לא ראיתי קישורים ספציפיים ברשת ל-64BIT האם זהו ה-PRO שפשוט בעת ההתקנה מזהה שהוא יכול להיות מותקן בצורה של 64BIT, ונותן את האופציה ?? רוצה לדעת האם להתקין xp 64BIT או X64 ? - אני מבין שזה לא אותו הדבר. תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום חברים אני אמור לקבל מחר או מחרתיים מחשב...הינה המפרט.. איזה ווינדוס הכי כדאי...ויסטה 32 ביט? (תומך ב4 גיגה זכרון?) אקס פי 64 או ויסטה 64? מה הכי יתאים וכדאי...לאיזה גירסה תודה מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤510 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1375 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אהלן! אני מחקתי עכשיו את ווינדוס 7, ועדיין במסך הדלקה יש לי את האפשרות לבחור. אני זוכר שפעם היה פה דיון על זה, ומשהו אמר שהפתרון הוא לשנות משהו באיזה קובץ מערכת והביא תוכנה מויחדת ואני לא מוצא את זה! אם משהו מכיר/זוכר אז אני אודה לו אם הוא יתן פה את השם שוב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי רכשתי נייד עם ווינדוס 8 לפני כמה זמן ובזמן ההתקנה שמתי את האימייל של ההוטמייל שלי עכשיו כשאני רוצה להכנס לסקייפ שלי שהוא לא מהאיימייל של ההוטמייל הוא אומר לי שאם אני רצה להמשיך אני חייב למזג בין 2 החשבונות של הסקייפ.. ואני ממש לא מעוניין מישהו יודע מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
התקנתי ווינדוס מחדש על ההתקנה הישנה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לשחזר את המיילים הישנים? איכן הם נשמרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי חלונות מסויימים, כשפותח נסגר באופן עצמאי למשל אני עושה קליק ימני על "My Comuter" פותח את Properties ופתאום פחות מ -3 שניות נסגר התקנה חדשה של XP, שדרך אגב אותו דיסק התקנה במחשב אחר לא עושה את בעיות האלה. וזה קורה גם לפני שאני מתקין את כל הדרייורים. אנא עזרו לי. ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
לפני יומיים הסרתי את האנטי וירוס הישן במטרה להתקין גרסה חדשה יותר מיד בתום ההסרה הוינדוס מודיע שהוא גילה וירוס ונעל את המערכת במצב windows alert שבו אין כל אפשרות להגיע לכונן C ללוח הבקרה וכו... עשיתי פירמוט שעבר בהצלחה (windows xp home service pack 2) עידכנתי לחבילה ה3 אבל כל העידכונים שאני מנסה להתקין עכשיו נכשלים... בנוסף הוינדוס זורק אותי מתוכנות מסויימות שאבדו ללא רבב בעבר... יש פתרונות לבעיות אלה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המחשב כול חצי שעה בערך מביא לי הודעה מעצבנת... אם אני מחובר לאימיול, או שהארדיסק החיצוני מחובר, או שאני סתם שומע מוזיקה או רואה סרט מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? מה הכוונה של ההודעה? תודה לכולם...
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד את ה"קישורים מעודפים" בתיקיות בויסטה כדי שיהיה לי יותר מקום להסתגל בתיקיה? ניסיתי כמעט את כול הדרכים,לצמצם את זה עד הסוף וכאלה ולא הצלחתי איך אני נפתר מזה לגמרי ? תודה
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בתדוה מראש כי ה98 עשו הלי בעיות עם דיירקט איקס משהו כזה ועוד
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כשאני נכנס למקום שבוחרים רקעים מופיעים לי כל התמונות שיש בתיקיה התמונות שלי רציתי לדעת איך אפשר שרק התמונות הבסיסיות של הווינדוס יופיעו ד.א. אם אני מעביר את התמונות מהתיקייה התמונות שלי למקום אחר הם לא מופיעות שם אבל אני מחפש פתרון אחר תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אבל 15GB יצאו משימוש כאשר חילקתי את המחיצות במחשב (ויסטה), לא תכננתי נכון וטעיתי בחלוקת הגודל, כאשר רציתי לשנות את החלוקה (להעביר מכונן E 15GB לכונן D) לחצתי מקש ימני על המחשב שלי => MANAGE => גDISK MANAGMENT = > מקש ימני על כונן E ו SHRINK VOLUME, ישבתי שלאחר שהקצבתי 15GB המחשב ישאל לאן אני רוצה להקצות אותם, אבל פשוט עכשיו במסך הזה רואים את הכוננים שלי, את כונן E שקטן ב15 ג'יגה, וכונן UNALLOCATED בגודל של 15 ג'יגה.. (רואים אותו רק במסך הזה, לא במחשב שלי) אשמח לעזרה ולהסבר מה לעשות.. תודה ושנה טובה!
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב ! אני עובד בסביבת מע' ההפעלה WINDOWS XP, ובנוסף מותקן במחשב דפדפן Explorer. למרות זאת, לאחרונה, אני משתמש רבות בדפדפן FireFox. כתוצאה מכך, בפעולת המחשב דפדפן Explorer פועל ברקע ומנצל הרבה זיכרון. אני ניסיתי מס' פעמים לבטל את פעולת הדפדפן דרך תפריט Windows Task Manager, אך, לצערי, אי אפשר היה לפעול עוד במע' ההפעלה ( כל האייקונים והתכניות נעלמו ). אנא, עזרו לי להפריד את דפדפן Explorer מפעולת מע' ההפעלה ולבטל את הפעלתו האוטומטית. בתודה מראש, זיו !
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-