Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי אני משתמש יחסית חדש בווינדוז 7 וניסיתי לאחרונה כמה גירסאות של האולטימט וכרגע אני משתמש באנטרפרייז החלפתי כמה פעמים עקב בעיית חומרה במחשב בכל מקרה... שתי שאלות איך יכול להיות שבאולטימייט דירוג המעבד שלי (אינטל דואל קור אי 7300) היה 6.5 ובגירסא הזאתי הדירוג הוא 5.1 אבל מה שיותר מטריד הוא הביצועים הגרפיים אני משתמש ב-אנבידיה ג'יפורס ג'יטיאס 250 והביצועי משחקים מקבל 6.8 שזה סבבה אבל הגרפיקה לווינדוז מקבל רק 2.9 המחשב שלי רץ ממש באיטיות ואני לא ממש מבין מה הבעיה למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היום פתאום כל חלון קופץ שאמור להפתח (מפרטי מחשב לדוגמא, ובעצם כל מה שאמור להפתח בחלון חדש אוטומטית) לא מציג לי דף. ז'תומרת שהחלון עצמו כן נפתח אבל הוא לא גולש ולא מגיב לכלום חוץ מה 3 כפתורי שליטה (סגור, מזער, הגדל). לא התקנתי כלום חדש.... טוב אולי את BsPlayer אבל זה לא ממש התקנה. מה הבעיה איך אני פותר אותה? :-\ תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לבצע שיתוף ברשת של שני מחשבים עם XP. מצליח לבצע PING בין המחשבים ולראות ברשת את הכוננים של מחשב א' ממחשב ב' וגם הפוך. יש לי גישה ממחשב א, לכוננים של מחשב ב' אך אני לא מצליח לגשת לכוננים של מחשב א' ממחשב ב'. אני מקבל הודעה: שהכונן אינו נגיש כנראה עקב בעית הרשאות או סיבה אחרת. בשני המחשבים מותקן netbios. גם שאני סוגר את ה firewall אין שינוי. אודה לכם אם תוכלו לעזור עם רעיונות. תודה, קובי
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום. רציתי לגלות סיסמא של משתמש ווינדוס בזמן שאני מחובר למערכת על אותו משתמש. אם הפרטים האלו חשובים אז הנה: זה ווינדוס XP PROFESIONAL משתמש אדמין תודה על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מעלימים את הרקע מתחת לאייקונים על השולחן עבודה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי 2 הארדיסק על אותו מחשב על הדיסק הראשון מותקן xp ועל הארד דיסק השני אני רוצה להתקין win98 כמו כן איני רוצה שיעלה באתחול המחשב איך אני עושה זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, יש לי windows xp pro sp3 לאחר התקנת SP3 אני לא מצליח להפעיל סטרים אודיו מאתרים כמו 106fm.co.il ו - http://kolhanegev.sapir.ac.il/window.php אני לוחץ על play ושום דבר לא קורה יו טיוב כן עובד אז ניראה לי שזה איזה בעיה בווינדוס מדיה פלייר תודה על עזרה
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ועברתי בדפים ולא מצאתי משהו יכול להגיד לי את השם שלו ?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כמה שחיפשתי דרך בAppaerance לא מצאתי אפשרות. אני רוצה לשנות את זה לשחור במקום לבן
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של לוגיטק יחסית חדשה שעובדת מצוין על הויסטה שלי אך משום מה windows movie maker מסרב לזהות אותה להקלטה ב XP זה עבד מעולה יש פתרון???
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שם המחשב שלי הוא ANMINISTATOR ואני רוצה לשנות אותו לשמי..יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל...איך אני אמור לעשות זאת..???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי נהיה ממש איטי!!! הכל זז לאט, יישומים בקושי מגיבים! ניסיתי להריץ סריקה עם XsoftSpy והוא מצא איזה 10 תולעים, משהו כזה, ניקיתי אותם, תיקנתי שגיאות ברישום ויש לי את האנטיוירוס Kaspersky. לעיתים לא רחוקות המחשב גם נתקע! ז'תומרת כלום לא זז חוץ מהעכבר, כשאני מחכה דקה או שתיים הוא פתאום חוזר לעצמו ומבצע את כל הלחיצות עכבר שלחצתי כשהוא היה תקוע. מה יכול לגרום לו להיות איטי כל כך ולהיתקע? שאלתי בפורום חומרה על תוכנה טובה לבדיקת הזיכרונות ואני מחכה שם לתשובה, בינתיים פניתי אליכם שאולי תוכלו לעזור לי בכל מה שקשור לתוכנה. איזה כלים לתיקון Windows מציע? מה זה ה-ChkDsk? את מה זה מתקן? ומה עוד אני יכול לעשות? פשוט ממש לא בא לי לפרמט! יש לי כל כך הרבה מידע לגבות! אני מע…
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי, הזמנתי לעצמי עוד שני גיג'ה זיכרון מה שזה אומר שהולך להיות לי 4 גיג'ה כרגע אני מערכת הפעלה 32 ביט וידוס ויסטה השאלה שלי היא אם אני עובר לגרסאת ה 64 של ויסטה אני צריך לפרמט שוב או שאני יכול להתקין על מה שקיים כרגע וזה ישנה רק את הקבצים שהוא צריך
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכם שוב . הפעם ניסיתי להפעיל את הSpeech Recognition והופיעה לי השגיאה הבאה איני יכול לדעת איך לפתור זאת משום שאין מספר תקלה וכשהתקשרתי למיקרוסופט ישראל אז תימני אחד דיבר איתי והוא אמר "חכה רגע על הקו" וניתק את השיחה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הבעייה שלי בעיקר עם המסנג'ר... הTASKBAR שלי מוחבא אוטומטית... כשמישהו שולח לי הודעה ההודעה מהבהבת ומעלה את הTASKBAR עד שאני נכנס להודעה... זה מציק לי מאוד מאחר ואני גם עובד עם פוטושופ וצריך את כל המסך... האם אפשר לעשות כך שההודעה תהבהב רק כמה פעמים ואז הTASKBAR ירד? בין העונים נכונה תוגרל תודה מקרב לב
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, איני יודע אם זה המקום המתאים לשאלה, מתנצל מראש אם לא. לפני כמה שנים ראיתי על ווינדוס 2000 (נדמה לי) אפשרות להגדרת פרופילי חומרה שונים אשר נבחרים לפני עליית מערכת ההפעלה ע"י מסך הדומה לדואל בוט. הדבר איפשר "לבטל" במערכת ההפעלה רכיבי חומרה ו"לאפשר" אחרים עוד לפני עליית המערכת כך שניתן היה למשל להתקין שני כרטיסי מסך בלוחות המאפשרים זאת אך שהמערת עולה היא תראה רק אחד מהם ע"פ בחירה. רציתי לדעת אם אני זוכר נכון ואם כן אז איך ניתן לעשות זאת במערכות החדשות יותר (XP/VISTA...) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום כולם התקנתי לפני שבוע ווינדוס 7 ... תכלס לא רע הבעיה היא שכל איזה כמה זמן הסמן עכבר הופך להיות BUSY . המחשב עובד רגיל ולא באמת עושה כל פעולה ואין שום סיבה לסמן לא לחזור למצבו הרגיל וככה זה נשאר עד שאני משנה את ערכת הסמנים של העכבר ואז הכל מסתדר. מה שקורה תכלס זה שכל הזמן יש לי את הסמן של העיגול הכחול המסתובב לא משנה מה המחשב עושה.... לפני שהתקנתי וינדוס 7 היה לי XP ושם הייתה בעייה דומה... שם לא יכולתי לשנות את הסמן הרגיל לסמן אחר....הוא כל הזמן היה חוזר להיות סמן פשוט, אבל את כל שאר הסמנים (סמן עובד ברקע או סמן עסוק וכו) יכולתי לשנות כרגיל. אני לא בטוח שהבעיות קשורות כנראה שכן....בכל מקרה זה ממש מעצבן ואני לא מצליח לפתור את זה! יש לי מחשב נייד ACER TM6292 בבקשה תעזר…
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
במחשב בחדש שלי יש HD של 250GB ורציתי לדעת 1.למחיצות של כמה מומלץ לחלק אותו בהתקנה 2.האם יש הגבלה בגודל המחיצות תחת WINDOWS כך שהוא לא יזהה את הגודל הנכון במקרה שהמחיצה גדולה מדי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שימו לב לשורת הכותרת ואפשרויות הניווט והתיקייה שפשוט נעלמו להן סתם ככה נמאס כבר מהXP, מת לעבור לWIN7 אבל אני מפחד מבעיות תאימות.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מערכת הפעלה windows 8 .אל המחשב מחוברים שלושה מסכים אחד מהמסכים לא מצליח להתעורר ממצב שינה.(כרטיס מסך ATI 5700 FLEX) הכרטיס מסך מעודכן דרייברים הכי חדישים אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מצב שמייקרוסופט שחכו להוסיף אופציה של חיפוש שם של אפליקציה מסויימת? אז נכון שעדיין אין יותר מדי אפליקציות.אבל עדיין.אני צריך לחפור כדי לחפש משהוא.
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
כניראה עשיתי משהו למחשב ועכשיו התפריט של הכיבוי וההדלקה ניראים ככה כבר ראיתי את התצוגה הזאת כמה פעמים אבל אני רוצה לחזור לתצוגה הסטנדרטית Sys restore לא עבד מה עושים??
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני פותח את המחשב.. וקופצות לי הודעות MSDOS שחורות כאלו שכתוב שהמריץ שלהן זה explorer.exe. מאוד מוזר. אחרי שאני סוגר את החלונות המחשב נתקע, רק כשאני ממזער אותן אפשר להשתמש במחשב אבל גם אז, הכול איטי יותר. מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-