עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

יש לי במחשב שני הארדיסקים, שאחד מהם משמש לגיבוי ואני לא ניגש אליו כמעט בכלל אך חשוב שהוא יהיה מחובר, לכן כיוונתי בניהול הכוח של XP לכבות את ההארדיסקים אחרי 5 דקות. וכך הוא עושה וזה מעולה אך יש בעיה קטנה שכן אני לא משתמש ב Paging File כי יש לי מספיק זכרון לכן המערכת לא צריכה לגשת הרבה לכונן הראשי וקורה הרבה שהיא מכבה אותו ולוקח לו קצת זמן להדלק (לא משהו קריטי) וזה דיי מעצבן, ולא נוח לקבל תקיעות באמצע המשחק רק בגלל זה... לכן השאלה שלי פשוטה: האם יש אפשרות לכוון את הכיבוי רק לאחד ההארדיסקים? תודה מראש, R.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני באמצע קורס בג'ון ברייס ובנושא של קבוצות ומשתמשים, ביקשו מאיתנו לתרגל יצירת משתמשים במכונה וירטואלית. יצרתי כמה משתמשים ומשום מה אני לא רואה את המשתמשים האלה במסך הכניסה, רק את החשבון הראשון שיצרתי במכונה הוירטואלית. אני משתמש שם בווינדוס 10 גרסת Enterprise כמה שניסיתי לחפש פתרונות בגוגל, לא הצלחתי לפתור את זה. אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שבת שלום! כשאני מתחיל את מחשב אני מקבל את ההודעה הבא (מצורף קובץ 1) אינ לוחץ על Don't send ואז מקבל את ההודעה השנייה (מצורף קובץ 2) מאיפה מתחילים? המחשב נסרק עם אינספור תוכנות אנטי וירוס ונגד רוגלות, אני מניח שזה לא משהו כזה... תודה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by IMT,

פירמטתי מחשב לשכן שלי (בטמורה הוא מסדר לי את הברזים שדולפים ) התקנתי לו וינדווס 98 גרסה שניה עם תמיכה בעברית. נכנסתי ל Add\Remove Program ללשונית של הוינדווס והוספתי תמיכה הרוסית. לחצתי כפתור ימני על סמן השפה בפינה למטה, בחרתי מאפיינים והוספתי רוסית. הופיעה הסמן של רוסית ובכל זאת כשניסיתי לכתוב זה השתנה חזרה לעברית או אנגלית. מה עשיתי לא נכון? היכן טעיתי? ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי 2 מערכות הפעלה מותקנות, 7 ו-XP, בשתיהן יש בעיה עם התחלת הווינדוס. במשך 2 דקות עם התחלת הווינדוס שום תוכנה לא עולה, וכשאני לוחץ על איזשהו אייקון זה לא מגיב. אחרי 2 דקות פתאום הכל מתחיל לפעול, וכל מה שלחצתי לפני 2 דקות פתאום עולה בבת אחת, האנטי וירוס עולה, בקיצור הכל. מה יכול לגרום להשהייה הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by alons126,

אתמול שידרגתי ויסטה ל7 השידרוג עבר בסדר גמור אבל כל פעם שאני מכבה מופיעה לי שגיאה (תראו תמונה) מה אפשר לעשות? איך לסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dror_gh,

שלום. יש לי בעיה , אחרי שהמחשב מתכבה בצורה לא בטוחה (לפעמים קצר, לפעמים סתם נזק אחר) אז אחרי הטעינה של הוינדוס הוא מציע לי לעשות CHCKDISK ומאז הוא מציע לי לעשות את זה בכל הפעלה מחדש, גם כשהיא בטוחה. איך אני יכול לבטל את זה שהוא לא יבקש ממני גם אחרי כיבוי לא תקין? מה שקורה שאני לא יכול להדליק את המחשב וללכת לעשות משהו במקביל כי אני לא רוצה שהוא יעשה את הבדיקה והתיקון הזה (לא משנה מה הסיבה). האם אפשר לבטל את זה ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Zinger777,

היי, המחשב שלי רק בן 9 חודשים שעשה 3 בוטים עצמו - אתמול אחד והיום שניים (כשהם היו ממש בהפרש של 2 דקות בערך). אתמול זה היה כשלא הייתי בחדר (בדיוק הלכתי לאכול או משהו וכשחזרתי זה היה כבר בבוט עצמו) חשדתי שהחתול שלי כבר עולל משהו והתעלמתי מזה. היום זה היה כבר פעמיים - פעם אחת בזמן ששיחקתי במחשב ו2 דקות אחרי זה, אחרי בוט שהוא כששיחקתי. ישר נכנסתי למצב בטוח והרצתי סריקת אנטיוירוס - לא מצא משהו מעניין. ניקיתי עם CCleaner ו SpyBot קצת את המחשב ונכנסתי לevent viewer וראיתי את ההודעה הבאה לפני ההודעה של הבוט הלא צפוי: "‏‏המחשב אותחל מחדש מבדיקת באגים. בדיקת הבאגים היתה: 0x0000003b (0x00000000c0000005, 0xfffff88004b66817, 0xfffff880082dd900, 0x0000000000000000). קובץ Dump נשמר ב: C…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gkman,

שלום. בתחילת החודש קיבלתי מסך כחול SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED שעירב את הקבצים: Ntfs.sys+11256 ntkrnlpa.exe+92486 ntkrnlpa.exe+757f7 מחיפוש קצר באינטרנט (וסתם מלהסתכל על השמות של הקבצים) גיליתי שמדובר בשגיאה בדיסק קשיח. התעלמתי מהשגיאה כי הדיסק הקשיח שלי חדש (נקנה לפני כשנה ולא היה בשימוש עד ללפני חודשיים-שלוש) וחשבתי שאולי זה סתם איזה באג חד-פעמי. אבל אתמול קיבלתי עוד מסך כחול KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED שגם עירב את ntkrnpla.exe בשתי המקרים הייתי באמצע לנגן קובץ ווידיאו (לא נראה לי שזה קשור.) מצורף הקובץ ששמרתי מbluescreenview תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. טוב אז המצב ככה.. אני מכניס את הדיסק XP (לא חשוב איזה גירסה...ניסתי הכול הום,פרושפשונל עברית אנגלית עם סרוויס פק בלי סרוויס פק 1 או 2).. בקיצור המחשב טוען את הדיסק .. ואז כאשר מגיע למסך של SETUP IS STARTING WINDOWS אני מקבל מסך כחול (זה לוקח -הטעינה של הקבצים הראשונית- משהו כמו דקה וחצי ..שזה נורמלי) הקיצר במקום שאני יקבל מסך שאני לוחץ ENTER ואז עובר להסכם רשיון אני מקבל מסך כחול שרושם שיש בעיה והמחשב יפסיק כדי לימנוע נזק... ושאני ינסה להריץ F דיסק בלה בלה בלה... הקיצר אתם מכירים את המסך... אז אמרתי סבבה.. ננתק את ההרד דיסק מהמחשב ונראה שזה עובר את השלב הזה ונותן לי את ההסכם רשיון ואז את המסך של ההרד דיסק (כמובן שכשאין הרד דיסק אז הוא יגיד לי שאין הרד דיסק ולילחוץ על F3 כ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tood,

-------------------------------------------------------------------------------- היי חבריה, לוח אם- אינטל dp35dp מערכת הפעלה win 7 כאשר אני נותן את הפקודה "הפעלה מחדש" המחשב נכבה ועולה מחדש אך נתקע על מסך שחור.הוא נדלק מחדש רק כאשר אני מכבה אותו כיבוי מלא ומדליק אותו. מה הבעיה? ומה הפתרון? תודה, אהוד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Wizard Of Oz,

רציתי לדעת האם יש דרך לבצע תיקונים ב-XP ללא פירמוט...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם להשתמש ב-XP MODE שאפשר להתקין ב-WIN7 שיש לי (גרסת ULTIMATE) או להתקין משהו אחר ? מה עדיף ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כשאני מנסה להתקין את המערכת הפעלה, זאת השגיאה שאני מקבל עשיתי כבר כמה פעמים פרמוט להארד דיסק וזה ממשיך לקרות http://ufu.co.il/files/d6elweioiqj17q28pwl6.png

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by עובד,

אז המצב הוא כזה.. יש לי מחשב ישן שאליו מחוברת מדפסת HP 880c (די ישנה) במחשב הזה יש וינדוס XP המדפסת עובדת כמשדפיסים מהמחשב הזה.. לי יש מחשב עם וינדוס 7 64bit ו2 המחשבים מחוברים ברשת בייתית עם ראוטר.. כשאני מנסה להתקין את המדפסת הוא מציג לי אותה (קיימת ברשת) אבל כשאני מנסה להתקין אותה הוא לא מצליח (לא נמצא דרייבר).. וגם דרך העדכונים הוא לא מוצא דרייבר.. למדפסת יש דגם מאוד דומה 882c שלמדפסת הזאת יש דרייבר.. איך אני יכול לקחת את הדרייבר הזה להתקין איתו את המדפסת? (אני יודע איך השאלה איך אני מוריד את הדרייבר) בתודה מראש, עובד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש, הכל טוב ויפה עד שהתקנתי את האקס פי... לאחר ההתקנה הותקפתי מיידית ע"י וירוס הבלאסטר, ומאז יש חלונות מסוימים שנסגרים מספר שניות לאחר פתיחתם כמו חלון הMSCONFIG והאנטי וירוס שאני מנסה להתקין אף הוא נסגר מה עליי לעשות אני ממש משתגע מזה ?! בברכה, יובל

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי רשת מחשבים בבית עם שני מחשבי חלונות 7 הרשת עובדת במצב WORKGROUP כאשר אני עושה שיתוף לספרייה עבור EVERYONE הכל בסדר במחשב ראשון ניסיתי להוסיף יוזר ספציפי של המחשב השני במקום EVERYONE אומנם נכון קיבלתי שם משתמש וסיסמא אך לא מצליח להכנס לשיתוף בקיצור רק במצב EVERYONE הכל עובד תקין אנא עזרתכם איך אני משתף ספרייה עם יוזר ספציפי מבלי להשתמש ב-EVERYONE תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by פיני1805,

שלום, התקנתי עדכון שמודיע לי שהווינדוס לא חוקי. איך אפשר להסיר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רב, אם ההודעה לא מתאימה לנושא הפורום אני מתנצל מראש. כרגע יש לי במחשב הארדיסק ישן שמחולק לשני מחיצות ועל אחת מהן מותקנת מערכת ההפעלה שלי. ברצוני לקנות הארדיסק חדש (הוא כבר בדרך בעצם) ולהעביר את המחיצת וינדוס אליו בלי לעשות התקנה מחדש לוינדוס. השאלה הראשונה - האם זה אפשרי בכלל? השאלה השנייה - איך אתם ממליצים לעשות את זה? הנה הדרך שאני חשבתי שתצליח אך כמובן כל דרך יותר טובה שקיימת אני אקבל לחבר את ההארדיסק החדש, לפרמט אותו וליצור מחיצה בגודל רצוי למערכת ההפעלה ולעשות אותה LOGICAL ולקרוא לה אות כלשהי נגיד G. לקחת תוכנת GHOST כלשהי (ופה אני מקווה שתמליצו לי על אחת מתאימה אם זוהי באמת השיטה הנכונה) ולהגיד לה לעשות GHOST מ C ל G. לכבות את המחשב, לנתק את ההארדיסק הישן ולה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yagelk,

אהלן, התעסקתי היום עם המחשב שלי ובמקביל התקנתי עדכון של windows. לאחר שהמחשב הופעל מחדש הווינדוס עלה אבל מופיע לי רק מסך שחור עם עכבר שאני מצליח להזיז. ניסיתי להיכנס למנהל משימות אבל זה לא נכנס. זה כן נותן לי את האפשרות של שינוי סיסמא, נכל, צא, מנהל משימות וכדו'. אבל זה לא נכנס לזה. מה שמוזר, שכשאני נכנס למשתמש Administrator הוא נכנס רגיל כאילו כלום. יש פתרון לבעיה הזו? מדובר בwindows 7 64bit תקין לחלוטין. עובד על המחשב הזה כמו סוס כבר כמעט שנתיים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. המחשב בקושי זז אני משחק ZOO TYCOON והוא בקושי זז למרות שהוא אמור לעבוד יופי עם המערכת (ראו מפרט) אגב יש לי XP

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מחשב דיי חזק, יחסית, לוח אסוס P5B DELUX, כ.מסך ATI-X1650 חלונות XP, עם 4 גיגה זיכרון. עבד תמיד כמו שצריך פתאום התחיל בעיות מעצבנות- המחשב קופא כל כמה שניות, מעבר בין חלונות יכול לקחת 3-10 שניות, לפעמים הכל קופא ומשתחרר אחרי 20 שניות(ואז כל החלונות קופצים במכה לפי סדר הקלקות). הקלדה נעצרת לכמה שניות, צפייה ביו טיוב נעצרת ומקרטעת. המחשב נקי מאבק,כולל גופי קירור בכ.מסך, מעבד קר (גוף קירור קר, בחדר יש מזגן קבוע,ונסתי כמה ימים להשאיר דלת פתוחה) אין וירוסים ואין SPY. הרצתי גם CCLEAN. החלפתי זכרונות לזכרונות אחרים לגמרי. מה הבעיה? פיתרון אפשרי ....?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. איך אני מבטל את הודעת windows boot manager בכל פעם שאני פותח את המחשב ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. טוב שכחתי כמו גאון את הסיסמא למנהל המערכת אבל יש לי משתמש בלי סיסמא אך יש לו הגבלות כגון להתקין דברים וכו'... יש איזה תוכנה או דרך או משהו ע"י כתיבה בהפעלה/cmd שאני יוכל להכנס למשתמש מנהל מערכת או למצוא את הסיסמא שלו? מבלי לשנות את הסיסמא? דרך אגב גם למצב הבטוח יש סיסמא למשתמש administrator אבל יש עוד משתמש ללא סיסמא...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nim901,

ע"ע תמונה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים