עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by matan8889,

קיבלתי נייד של DELL ומותקן בו אובונטו ואני רוצה למחוק את האובונטו ולהתקין וינדוס במקומו שאני מנסה להתקין מופי לי 4 כוננים disk0 partiton1 39mb 29mb oem (reserved) disk0 partiton2 5gb 4.9gb primary disk0 partiton3 291.gb 0mb system disk0 partiton4 1.9gb 0mb logical רשום לי דבר כזה: windows cannot be installed to this hard disk space.windows must be installed to a partition formatted as ntfs windows cannot be installed to this hard disk space.the partition was reserved by the computer's orginal equipment manufacturer (oem) מה אני יכול לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. XP הותקן על כונן J: שהוא אחד מכונני ה SATA המחשב. בזמן ההתקנה אחד מהבקרי IDE שבמחשב היה מבוטל (ואליו היה מחובר דיסק שכמובן לא היה נראה בזמן התקנה). אחרי ההתקנה הופעל הבקר מחדש ואיתו הדיסק. כמובן ש XP לא מוכן לעלות יותר בטענה שהוא לא מוצא את ה SYSTEM32... מה לעשות חוץ מלדפוק לו כדור בראש ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Gasi,

האם יש איזו שהיא דרך לקבל את הסריאל של ההתקנה של הWINDOWS דרך התיקייה עצמה? איבדתי את הסריאל של ההתקנה ואני צריך לפרמט אבל אין לי את הקוד תודה על העזרה אם אפשר שיהיה סריאל דרך תיקיית WINDOWS ולא כל מיני תוכנות תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mayhem,

יש לי WIN ME ואחרי שהתקנתי אנטי וירוס קספרסקי יש בעיה של כיבוי המחשב (המחשב לא נכבה כאשר אני לוחץ על כיבוי ואני נאלץ ללחוץ על כפתור הריסט). הבנתי שיש איזה קובץ DLL שאני אמור להוריד ואז הבעיה תפתר. אפשר בבקשה לקבל עוד פרטים על אופן פתרון הבעיה ובאיזה אתרים אפשר להוריד את הקובץ. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by WHITE_ZOMBIE4,

כל כמה זמן מומלץ לפרמט את המחשב? אני כבר לא פירמטתי אולי משו כמו חצי שנה+ זה משנה משהו? כי תכלס הכול פועל סבבה...אבל כל הזמן אומרםי לי שמומלץ כל כמה חודשים לפרמט..השאלה למה לעבור את הכאב ראש הזה יש סיבות מיוחדות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ^MaTaN^,

טוב אז ככה שאני מדליק את המחשב אז שזה ניכנס לוינדוס אז המחשב קופא לי ואני צריך לעשות במנהל המשימות סיים משימה על EXPLORER בישביל שזה יתחיל לזוז ואני עושה משימה חדשה EXPLORER וזה מסתדר לי איך אני מסדר את זה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by udi,

יש לי בעיה קטנה המספר הסידורי של הWINDWOS לא תקין אז צריך להחליף יש באתר של מיקרוסופט דרך להחליף את המספר למספר אחר הם נותנים שני דרכים הדרך הראשונה היא דרך הREGEDIT ניסיתי אותה וכאשר הם רשמו לרשום את הפקודה %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a ב- RUN התוכנה שאמורה לעלות לא עלתה וגם ניסיתי בדרך השניה והאי אומרת שחסר לי קובץ 0*81 מה לעשות עכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות את WINDWOS הוא מודיע לי על הודעה האם אני רוצה להפוך את הWINDWOS לפעיל מה עושים ? איך משנים את המספר במצב נוכחי שלי ומתקינים את SP1 ? או לפחות מתקנים אתה ה REGEDTI כי הקובץ שהם אומרים לשנות בו משהוא נעלם לי הוא לא קיים יותר תודה מראש האתר של מיקרוסופט הוא http://support.microsoft.com/default.aspx?scid…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by G-FoRcE,

זה נועד לעבוד על ווינדוס 95-98 וכידוע 2000 מבוסס על NT.... יש עוד דרך להפעיל את זה? (אין לי מקום לעוד מערכת הפעלה)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כידוע, ב-22 לאוקטובר תכריז חברת מיקרוסופט על מערכת ההפעלה החדשה שלה -- Windows 7. בין שאר החידושים שאפשר יהיה למצוא ב-Windows 7 היא שיטה חדשה להקמת רשת ביתית ושיתוף משאבים. מדובר בקונספט שמטרתו לפשט את הדרך בה משותפים משאבים (כוננים, מדפסות, קבצים, סרטי וידאו וקבצי אודיו) בין המחשבים ברשת. קונספט זה מבוסס על מנגנון הקרוי HomeGroup. מנגנון זה מסתיר מהמשתמש את הצעדים המורכבים שהיה עליו לבצע בעבר על מנת להקים רשת הביתית וחוסך ממנו התעסקות עם הגדרות מסובכות והרשאות בין משתמשים. באמצעות ה-HomeGroup ניתן עתה לבצע את השיתוף בלחיצת עכבר אחת, כאשר כל ההגדרות המורכבות מתבצעות באופן אוטומטי מאחורי הקלעים. במדריך להלן, מוסבר מנגנון ה-HomeGroup, אופן השימוש בו וכיצד ניתן לשתף משאבים …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by asiofjiojqwr,

Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF80002CD7314 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\021510-20841-01.dmp C:\Users\Nadav\AppData\Local\Temp\WER-18021641-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.tx…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. איך אני מסנכרן בין שתי תיקיות בווינדוס XP בזמן אמת? כך שברגע שאני מעדכן קובץ בתיקיה אחת הוא יתעדכן באותו רגע גם בתיקיה המקבילה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by boogala,

שלום! לאחרונה שידרגתי את המחשב ל- WINDOWS 98 (כן, כן, אני יודע שאני פרימיטיבי... ועוד זה אחרי השידרוג!), והחלטתי ליצור לי תיקיה שתכיל את החולרע שלי. אני הייתי רוצה מאוד לראות סמל אחר במקום הסמל הצהוב והמשעמם של התיקיה הרגילה. איך עושים את זה? בנוסף, אני לא יודע איך רואים את כל הסמלים האפשריים במחשב. אני יודע שצריכים לפתוח קבצי *.DLL מסויימים, אבל האם אין דרך טובה יותר להציג את כל הסמלים הקיימים (בנוסף לאלה שב- Shel32.dll) ? אני אשמח לקבל כל תשובה הנוגעת לנושא! תודה הוד רממותו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. התקנתי את ויסטה מחדש בלי לפרמט, אחרי שתהליך ההתקנה נכשל כמה פעמים, מה שקורה עכשיו זה שמשום מה שמדליקים את המחשב יש חלון כזה שאומר לבחור איזה מערכת הפעלה להעלות (שלושתם עם שם זהה, VISTA משהו) רק שבעצם רק אחד תקין, שאני מנסה להעלות את האחרים זה או לא עולה בכלל או מעלה תמיד שגיאה.. איך אפשר להפתר מזה? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eladnahum,

התקנתי WIN7 ULTIMATE 64 BIT ולאחר ההתקנה נוצרו לי בכונן C שתי תיקיות: Program Files (Program Files (x86 כשאני מתקין תוכנה כלשהי הווינדוס בוחר להתקין את זה בתיקייה של ה-86, כלומר 32 ביט. קודם כל, למה נוצרו לי שתי תיקיות בכלל? מה ההבדל אם התוכנה תותקן בכל אחת מן התיקיות הללו? תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by bolie,

הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את כל העידכונים של ווינדוס אקס פי והווינדוס נהייה לי באנגלית למרות שבאפשרויות שפה בלוח בקרה כתוב שזה בעברית...מה אני יכול לעשות....בבבקשהההה עזרו לי....אני לא יודע כל כך א-נ-ג-ל-י-ת..!!! :'( :'( :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by i-kramba,

אני מנסה להתקין windows audio controller ולא מצליח .איך אני יודע בין מי למי ההתנגשות?? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה בעת העידכון, אני לא יודע מה לחפש אין לי קוד שגיאה, יש רעיון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by desert,

אם אני רוצה לשלוט על מחשב דרך Remote Desktop Connection , אני חייב שעל שני המחשבים יהיו XP?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום Windows 11 22H2 לאחר הפעלה מחדש של המחשב המקלדת לא עובדת לי כאשר הוינדוס עולה בביוס עובדת בהתקנה אחרת של וינדוס במחיצה אחרת עובדת מקלדת נוספת ניסיתי ובדיוק אותו הדבר שתיהן מחוברות דרך USB הבעיה היא שעשיתי נעילה אוטומטית ואני צריך ללחוץ alt ctrl del לפני שאני רושם סיסמא - ככה שאפילו אין לי גישה למקלדת וירטואלית אתמול עשיתי שידרוג ל-VMWARE לגירסה 17.0.1 סימנתי את האפשרות Enhanced keyboard driver לא יודע אם זה מקור הבעיה - בכל מקרה דרך התקנה אחרת של וינדוס מחקתי ידני את התקיה של ההתקנה - אך לא עזר ניסיתי להפעיל את הוינדוס במצב בטוח וזה לא עקף לי את alt ctrl del ניסיתי לשנות את ההגדרה הזו דרך וינדוס שמותקן במחיצה אחרת וגם דרך…

20. Started by AliceInChains,

לאחרונה המחשב התחיל לעלות לי בקרטוע כאשר בין ה"ברוך הבא" לשולחן עבודה ישנו מסך שחור ורק העכבר בר הזזה. הדבר השני הוא, שהחלפתי את החיבור לאינטרנט בחיבור לרשת אלחוטית ועכשיו עם כל הפעלה של ווינדוז הוא לא זוכר את הסיסמה של הרשת ואני צריך להקליד אותה שוב ושוב ולחזור על ההליך כדי להתחבר לאינטרנט. יש הצעות?

21. היי, ב-xp כשאני מריץ שירים ב-mp3 אני שומע את המוזיקה מכל ארבעת הרמקולים, בויסטה מכוון ש-mp3 זה סטריאו אז היא מוציאה את הסאונד רק מהזוג הקדמי. איך אני יכול לגרום לויסטה להשמיע כמו ב-xp ? כרטיס קול מובנה בלוח של רילטק (ac97) ו4 רמקולים שמחוברים ב2 יציאות לכרטיס קול (ירוק+שחור). תודה רבה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ההודעה הזו מופיעה כל פעם שאני מדליק את המחשב מה זה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ב - IEXPLORER כידוע לכם ניתן לשמור סיסמאות ויוזרים לאתרים. יש לי רשימה דיי ארוכה של אתרים שאני נכנס אליהם עם סיסמה. אני רוצה לשנות את הסיסמאות של האתרים האלו. האם יש דרך, דבר ראשון, "להכנס" לרשימה של הסיסמאות ולשנות אותן? שנית, האם יש דרך לשנות את כל הסיסמאות ביחד (לדוגמה במקום 123 הסיסמה תיהיה 456)?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by IMT,

פירמטתי מחשב לשכן שלי (בטמורה הוא מסדר לי את הברזים שדולפים ) התקנתי לו וינדווס 98 גרסה שניה עם תמיכה בעברית. נכנסתי ל Add\Remove Program ללשונית של הוינדווס והוספתי תמיכה הרוסית. לחצתי כפתור ימני על סמן השפה בפינה למטה, בחרתי מאפיינים והוספתי רוסית. הופיעה הסמן של רוסית ובכל זאת כשניסיתי לכתוב זה השתנה חזרה לעברית או אנגלית. מה עשיתי לא נכון? היכן טעיתי? ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Lanzar,

שלום, יש ברשותי ווינדוס VISTA 64BIT, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד DX10, אני משום מה לא מוצא באתר של מיקרוסופט... תודה מראש. עריכה, שאני מקיש DXDIAG ב "התחל" רשום ש DX10 מותקן כבר... אבל שאני מנסה להריץ 3DMARK06 הוא רושם שאחד מהקבצים של DX9 לא קיים.. אני ינסה להתקין את 3DMARK מחדש...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים