עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ybe,

שלום, אני משתמש windows 7 ultimate 64bit , היום לפנות בוקר(בכקבות כנראה הפסקת חשמל) המשתמש שלי "נעלם", תחת user יש רק מחיצת public/ המחיצה של המשתמש שלי שכוללת את המסמכים, תמונות, מעודפים פשוט נעלמה. מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by alex.turovsky,

for some reason on my XP machine, I can SEE the .lnk extensions on all my shortcuts regardless of where they are. I remember intentionally enabling this but now I can't fix it. Anyone know how I can restore their previously hidden state?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הי, בחלק מהתוכניות שמשתמשות כנראה בפונט מסויים, התחלף משום מה הפונט, ועכשיו הוא נראה גדול יותר ו"בורח" מהמסך של התמונה. להלן דוגמא: זה גם קורה בפונט אנגלית, לא רק בעברית. מישהו יודע איך מתקנים ? תודה.....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by evman007,

הכל החל לפני כמה ימים כשהורדתי קובץ כלשהו שהיה נגוע.הסרתי אותו וביצעתי מספר סריקות באנטי וירוס שלי,מקאפי-הסרתי את כל מה שהופיע שם. משום מה ביומיים האחרונים המחשב פשוט מרסט את עצמו ללא כל אזהרה או הודעה כלשהי.בדקתי אולי בעיית חום ,אבל זו לא הבעיה.כנראה שהוירוס לא הוסר במלואו,אך אינני מצליח למצוא אותו. עוד משהו מעצבן ומוזר-בכל פעם שהמחשב עושה ריסט,הוא מוחק את הקובץ הפעלה של החייגן מישהו יכול לתת עצות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש ל יXP מקורי אך הדיסק התקנה נדפק. האם יש אפשרות להתקין מדיסק לא מקורי ולהשתמש בסיריאל המקורי? זה יהיה כאילו התקנתי מהדיסק המקורי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tomerzhr,

ראיתי שיש 4 סוגי וויסטה Vista Ultimate Vista Business Vista Home Premium Vista Home Basic ורציתי לדעת איזה הכי מומלצת למשתמש הבייתי כלומר לגיימר ולגולש אינטרנטטטט ולמה מיועדת Vista Ultimate

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מערכת הפעלה XP , אין לי את האופציה , בחירה , בה להראות תיקיות מוסתרות במערכת מדוע ? זה קורה Folder options File types

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by menashe160,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את ה WINDOWS שלי, יש לי XP HOME, חשבתי לשדרג ל WIN 8 שעכשיו מוכרים גירסת שידרוג ב 40$ במייקרוסופט, השאלה שלי היא איך זה בדיוק עובד, האם זה מחליף את הWIN הקיים או שאני צריך ליצור מחיצה ולהתקין אליה את ה WIN שאני מוריד? ואז לבחור דרך איזה WIN להפעיל. יש לי מחשב בן 3 שנים, כרגע אין לי כסף לחדש או לשדרג אותו עצמו, המפרט שלי הוא כזה: Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2933 MHz 3 גיגה זיכרון, וקצת יותר מ 500 גיגה שטח פנוי בהארד דיסק, אני מבין שזה אמור להספיק. תודה מראש על העזרה!

9. חבר'ה אני חייב עזרה, אני ממש משתגע Windows 7 Home Premium 64 bit הגיעה מותקנת על הנייד (אסוס). קינפגתי מקלדות באנגלית ועברית (ב-Region and Language ב-Control Panel). יש לי את המחשב כבר מעל חצי שנה, ורק לאחרונה (חודש בערך) התופעה המוזרה הבאה התחילה: אחת לכמה ימים (לאחרונה זה נהיה ממש כל יום) פתאום מתווספת לי השפה הסינית לרשימת השפות במערכת. בסרגל השפות אני רואה EN, HE ואז גם CH. השפה הזו *לא* מופיעה ב-Region and Language, כלומר כשאני נכנס לתפריט כדי לראות האם המקלדת הסינית מופיעה שם - היא לא! היא מופיעה רק בסרגל. כמובן שכשאני מנסה לעבור מעברית לאנגלית, אני עובר דרך CH וזה ממש מטריד. רק Restart מסדר את המצב, עד הפעם הבאה. חשבתי שאולי איזו אפליקציה גורמת לזה לקרות,…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dani2k,

שלום , איך אני מבטל את הווינדווס דיפנדר בווינדווס ויסטה ? אם יש אפשרות למחוק אותו לגמרי , עוד יותר טוב תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. טוב חבר שלי מדבר איתך ויש לו ויסטה 32 ביט עם 4 גי'גה והוא טוען שהוא מראה לו 4 ג'יגה בדוס ובוינדוס לא האמנתי עד שראיתי לפי מה שאני יודע כל מערכות 32 ביט תומכות עד 3 גי'גה RAM ו64 מעל 4 ג'יגה הוא אמר לי שהוא עשה עידכון לוינדוס וזה הראה לו 4 הייתכן הדבר? !?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Dom1no,

שאני מדליק את המחשב, לפני שהויסטה עולה מופיע לי התפריט הזה: http://i38.tinypic.com/2r2t05u.jpg שבו אני צריך לבחור איזו מערכת הפעלה להעלות. (יש רק אחת בפועל מותקנת) ככל הנראה זה נגרם בבעיה שהייתה לי עם XP שבמהלכה התקנתי ויסטה וXP מספר פעמים לסירוגין. בכל אופן אני רוצה לפרמט ולהתקין את הויסטה מחדש, איך אני מוודא שלא תופיע לי הרשימה הזאת בכל פעם שאני מפעיל את המחשב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tzahi16,

איך נכנסים ל GROUP POLICY בויסטה והאם אני יכול להיכנס מכל גירסה של ויסטה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gilad267,

יש לי באנגלית. גלעד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם אני עובד על מחשב נייד עם ויסטה ביומיים האחרונים המחשב נהיה כבד מאוד ולא זז לא הותקנו דברים חדשים בימים אלה במנהל המשימות כאשר אני הולך ללשונית ביצועים אני רואה שהזכרון נע סביב ה-800MB כשאף תוכנית לא עובדת כשאני מסתכל בלשונית תהליכים אין שום תוכנית חריגה עם נתונים חריגים לא במעבד ולא בזיכרון הרצתי אנטיוירוס NOD32 ADAWARE לא נמצא שום דבר חריג יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by alons126,

הי רציתי לדעת מתי יצא כבר הSP2 של וויסטה בעיברית?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nivz,

התקנתי ווינדוס XP על מחשב חדש, והיו קצת בעיות עם העברית אבל התקנתי עברית והכל בסדר, הבעיה היא שכל פעם קופצות בעיות מציקות בקשר לעברית שאין לי מושג איך פותרים. המחשב יכול לכתוב ולפענח עברית (Notpad, אינטרנט וכו') אבל לא מסוגל להריץ התקנות מסויימות מתיקיות שיש להן שם בעברית (הוא כותב איזשהי error על הקובץ התקנה שממוקם ב c:\downloads\????\a לדוגמא) ועכשיו הדבר הכי מציק זה שחיברתי את האייפוד (ואני משתמש בAnapod Explorer והתוכנה הפכה לי את כל השמות שירים בעברית והפלייליסטים לג'יבריש.. מה עושים? יש איך לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי WinXp HOME חוק שמותקן כרגע על המחשב הישן שלי.. וקניתי מחשב חדש בלי מערכת הפעלה האם אני יכול להתקין את הוינדוס החוקי גם במחשב החדש וגם במחשב הישן ולהשתמש בשניהם בו זמנית(שניהם יהיו מחוברים לאינטרנט- דרך נתב כמובן..) בלי בעיות של עדכונים ממיקרוסופט,והודעה שהווידוס לא חוקי.. ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. נתקלתי במהלך חיפושי באינטרנט, שמערכת ההפעלה XP Home Edition אינה מנצלת (באופן חלקי או מלא) מעבד כפול ליבה. האם זו יכולה להיות הסיבה שהקיובייס שלי נתקע ברגע שאני מעלה דרכו מספר פלאגינים (VSTi) ? האם עקב סיבה זו אני חייב ללכת ולקנות עכשיו את גרסאת ה Professional (למרות שהבנתי שלא מוכרים יותר XP (?), אולי יש עדיין במלאי זרוק בחנות של חבר), או שכבר עליי לשדרג לויסטה ? הרבה שאלות והרבה סימני שאלה, אודה לכל עונה! תודה. סטס. נ.ב המפרט שלי הוא: intel E6300 1.8GHz gigabyte 945P-S3 2GB ram

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by pecanman,

אני מנסה להתקין תוכנה של DOS והמחשב רושם לי : windows/system32/autoexec.nt the system file is not suitable for running ms dos אגב איך עושים print screen כדי שאני אוכל להדביק בדיוק את הבעיה??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מחפש מדריך טוב ליצירת Windows PE 2.0 שנותן גם להוסיף אפליקציות מותקנות מראש ודרייברים וכו... יש למישהו מושג ירוק איפה אני מוצא מדריך (ורצוי גם איזה אפליקציה טובה שתעשה את כל הסקריפטינג.מקומי...Automated שיט..)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gooz,

אבקש רשימה של פקודות בMSDOS על מנת למחוק קבצים ותקיות בכונן בC. אני נמצא בMSDOS בכונן C.. צריך להגיע לתקיית הPROGRAM FILES ולמחוק את תקיית הווינאמפ.. אני גם צריך להגיע ל SCAN DISK מהMS DOS תודה מראש לעונים.. קובי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by prince amir,

יש ךי בעיה עם מערכת חלונות XP PRO, כאשר מנגנים מוזיקה המחשב לרגע משתהה ועוצר וממשיך בבדיקות של המערכת אני לא מוצא שום בעיה, יש לי מעבד דורון 800 וזככרון 256 MB ואין בעיית מקום בדיסק אבל המוזיקה כל כמה שניות נפסקת כולל בכל הנגנים, מה אפשר לעשות זקוק לעזרה דחוף!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by G-BOY10,

רציתי לדעת האם אפשר ליצור קיצור דרך מבלי שיהיה את האיקון (הציור) שיש לו ויהיה מעין ריבוע שקוף או שלא יהיה בכלל ריבוע

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.