עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ItachiSan,

שלום, על המחשב מותקן וינדוס XP SP2. בביוס ה HD מוגדר לעלות ראשון. תוכן ההודעה הוא: Verifying DMI pool data Boot from CD: DHCP..../ Client mac addr: XXX GUID: XXX PXE-E53: No boot filename received PXE-M0F: Exiting PXE rom. Disk boot faillure, insert system disk and press enter תודה מראש, ערן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כשאני יוצא מדפדפן ועובד בחלון אחר,המוזיקה פשוט נכנסת למצב השתק,כשאני חוזר לדפדפן היא מתנגנת... הבעיה קיימת גם בדפדפן של IE. איך פותרים את הבעיה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dani2k,

שלום , איך אני מבטל את הווינדווס דיפנדר בווינדווס ויסטה ? אם יש אפשרות למחוק אותו לגמרי , עוד יותר טוב תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tio,

שלום רב, לא מזמן גיליתי שהווינדוס 7 תופס בזיכרון יותר מ45 ג'יגה...בדקתי ומצאתי שתיקיית USERS כבדה מאד. מצד שני לא מצאתי בה קבצים כמעט, הנחתי שהקבצים והתיקיות הללו חבויים. שיחקתי בהגדרות ע"מ לחשוף אותם ולא ממש הצלחתי, לבסוף מחקתי בה קבצים ע"י תוכנת ניקוי. הבעיה שהתעוררה מאז היא שאני לא יכול לשמור קבצים בתיקיה הנ"ל. זה מתבטא בכך שנתונים שאני מזין במשחקים שנשמרים בתיקיה הזאת בד"כ לא נשמרים לאחר יציאה מהמשחק או שמירה של מועדפים בדפדפן גם כן נעלמים לאחר שימוש בודד. חשבתי שאולי הגדרתי בתיקיה 'קריאה בלבד' אבל בדקתי והכל נראה תקין... למישהו יש רעיון כיצד לשחזר את המצב למצב ההתחלתי? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tomer_et,

האם ניתן לקבע גודל של חלון של ה-EXPLORER או iexplorer כך שהוא לא ישתנה בגלל כל שטות? אמרו לי פעם לקבע את הגודל של החלון כמו שאני רוצה ע"י לחיצה על SHIFT בזמן קביעת הגודל ואז לסגור את החלון. זה באמת עוזר - כל עוד לא "קורה" שום דבר... אם למשל קופץ לי חלון תוך כדי גלישה - הגודל שלו הופך לגודל הקבוע של החלון. אם הרזולוציה של המסך משתנה - בגלל שימוש ב-TVTOOL למשל - החלון הופך לקטן לאחר החזרה לרזולוציה המקורית. ועוד דברים בסגנון... האם ניתן לקבע באופן סופי את הגודל של החלונות או יותר פשוט - להגדיר שתמיד החלונות יפתחו בגודל מקסימלי? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. היי, איך עוברים בWINDOWS 7 למצב XP MODE ו/או - איך עוברים ממצב למצב?,ואיך חוזרים למצב הרגיל (WINDOWS 7)? במה זה תלוי ו/או איך זה מתאפשר;האם במעבד,בגודל הזיכרון,בלוח האם וכו'...? האם מצב XP MODE;אפשרי רק בגירסא מסוימת של (...WINDOWS 7 (HOME PREMIUM,ULTIMATE? תודה רבה מאוד מראש...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by liiight,

יש לי XP PRO SP2. התקנתי עליו את התוכנה שבנושא (לא יודע כבר למה, נראה לי שהMSN היה צריך את זה או משהו, לא חשוב). ומאז הוא רוצה שאני אעשה LOGIN לWINמ במקום להעלות אותו רגיל. בUSERS אין לי שום דבר חוץ מהחשבון שלי. וזה לא שיש לי סיסמא או משהו, המחשב הוא רק שלי וזה מעצבן שאני צריך להקיש ENTER כדי שהמחשב ייעלה. אני לא אוריד את התוכנה, אז אם למישהו יש הצעות אחרות, אני אשמח. אם לא אני אהיה עצוב

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי בעיה שכשאני פותח את העזרה ותמיכה מהתפריט התחל אז זה נותן לי את השגיאה שבתמונה איך אני יכול להפעיל את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by skywalker13,

שלום אם המפרט הבא אני יוכל להשתמש בצורה טובה שממשק הבסיסי (הלא תלת-מימדי שקוף) של ויסטה? pentium 4 2.4ghz 512 ram pc2100 geforce 4000mx 64mb תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי את WINXP SP2 HEB אני לא מצליח להפוך את ההתקנה הזאת להתקנה אוטומטית (UNATENDED) (אם במקרה אתם לא יודעים מה זה אז התקנה אוטומטית זאת התקנה ללא צורך לגעת במחשב. נעשה קובץ תשובות אוטומטית כך שבמהלך ההתקנה אין צורך לרשום שם מחשב, מספר סריאלי וכל השאר) אני חייב שההתקנה תהיה אוטומטית אחרת אין לי צורך בווינדוס הזה. צרבתי כבר 4 דיסקים, כל פעם בצורה אחרת, פעם עם תוכנה בשם NLITE שמבצעת את התשובות. ופעם באופן ידני על ידי יצירת קובץ תשובות WINNT.SIF והוספתו לספרייה I386 בדיסק. אבל הדבר היחיד שאני רואה כל פעם בהתקנה זה שיש את התשובות אבל בכל זאת הם לא אוטומטיות וההתקנה מחכה שאני אלחץ כל פעם על NEXT. כשאני מבצע את הפעולות האלה על גרסאות אנגלית של WINDOWS הם כ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם. חברים, אני חייב עזרה דחוף בבקשה. העניין פשוט משגע אותי.פתאום התחילה להופיע בעיה שנקראת: com surogate has stopped working (מצורפת שקופית) התופעה מופיע כאשר אני פותח תיקייה שבה יש קבצי AVI. מספיק שאני פותח את התיקייה השקופית קופצת וכמובן שזה קורה כאשר אני מנסה להפעיל את הסרט. מיותר לציין שה-WMP לא עובד במצב זה. מה שכן, קבצי וידאו בכל פורמט אחר כן עובדים והשקופית לא מופיעה. אני חייב לציין פה שאני לא עושה עידכונים למערכת הפעלה ולכן האופציה של בדיקת עידכונים עלמנת לתקן את הבעיה אוטומטית פסולה מבחינתי. למרות, שפעם אחת כבר ניסיתי אותה וזה לא עזר. אני מתפלא שMICROSOFT לא הוציאו לזה תיקון כי מגלישה באינטרנט נתקלתי בזה הרבה. רק שלאף אחד לא היה הפתרון שמתאים לי. אנא …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. השאלה בכותרת! תודה מראש ofeky1

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חבר שלי התקין מערכת 64BIT ויסטה, הוא רצה להתקין גם XP 32 BIT במקביל ומהויסטה לא יכלת להתקין, אז יצרתי לו מחיצה חדשה והפעלתי את הדיסק של הXP לאחר שעשיתי BOOT מDVD ROM. הוא סיים את ההתקנה ועכשיו לא ניתנת לו אפשרות בחירה של מערכת הפעלה. הלוח זה P6T מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by roeesnir,

Win 7 HP. כעבור זמן אקראי, המחשב פשוט נכבה. כיבוי מסודר. (יוצא מWin... וכו'.) מה זה יכול להיות? נ.ב. יש AV מעודכן. Nod32.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by sonik,

האם משהו יודע עד כמה מסכים אמני יכול לחבר למערכת ההפעלה ולהריץ בכל מסך אפליקציה אחרת (אם אני זוכר נכון זה 8 אבל אני לא בטוח). אם כן אז איך עושים את זה תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nookii1,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב מtms ללא מערכת הפעלה, כנראה שבזמן הבדיקות הם התקינו מערכת הפעלה לצורך בדיקות ומחקו אותה לאחר מכן. בבית התקנתי ווינדוס 7 כמו שצריך הכל עובד חלק, הבעיה מתחילה עם הפעלת המחשב. בזמן ההפעלה המחשב לא עובר למסך הלוג אין אלה לביוס ושם הוא מבקש שיבחר באיזה דיסק אתחיל את הבוט. הדיסק היחיד שמוגדר אצלי בבוט הוא crucial m4 בנוסף יש לי דיסק קשיח נוסף שהוא לא מוגדר בבוט. בביוס אני בוחר בדיסק היחיד שמוגדר לבוט עושה שמירה ויוצא, לאחר מכן המחשב שוב פעם נכנס לביוס שם אני רק יוצא מהביוס בלי שמירה ואז המחשב כבר עובר למסך הלוג אין. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? לוח אם Gigabyte GA-H77-DS3H

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by roeesnir,

על המחשב מותקנת התוכנה Deep Freeze. (חדר מחשבים בבית ספר). מיד פעם פותחים את הDF ונותנים למחשב להתקין עדכונים. באחד המחשבים, הפעילו את הDF לפני הפעלה מחדש של המחשב, מה שגרם לכך שהמחשב עולה, ומגיע ל "שלב אחד" שלאחריו הוא עושה ריסטארט ואמור להגיע לשלב 2. העניין הוא שבגלל הDF הוא מתחיל כל פעם מחדש משלב 1. ככה, בלופ אין סופי... ניסיתי לעשות שחזור מערכת לשלב יותר מוקדם (זה עזר לי פעם) אבל משום מה הוא נכשל... מה אפשר לעשות? יש איזה אופציה להשבית את הDF מבחוץ? ממש אין לי כח לפרמט ולהתקין ולהגדיר הכל מחדש... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. תקלה מוזרה מאוד - הכל עבד מצוין, עד שפתאום המערכת איבדה את הקול - לא צלילי מערכת ולא קבצי מוסיקה. קבצי וידיאו שמתנגנים (ב MPC או באינטרט) - ללא קול! לא היה עידכון חומרה/תוכנה - אלא פשוט נעלם! בנוסף, WMP 12 גם הפסיק לנגן קבצי אודיו ווידיאו, כולל MP3 ו- WMA ומתנהג כאילו מדובר בסוג קובץ לא מוכר שלא ניתן לפתוח (שגיאה C00D11B1) עשיתי ולא עזר לפתור את התקלה: 1. איתור תקלות אוטומטי של WINDOWS 2. חזרה ל- RESTORE POINT 3. הסרה והתקנה של דרייברי הקול והוידיאו (במסגרת זו אציין שלא הצלחתי להתקין ידנית אלא רק אוטומטית, WINDOWS 7 HOME PREMIUM, זיהה את הדרייברים החסרים (שהסרתי ידנית) מיד לאחר הפעלה מחדש. אשמח לפיתרון או לפחות לעצה. :s05: פרטי החומרה במערכת: Intel Pentium D…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Divine,

יש לי windows 2000 pro והוא לא מוכן לקרוא עברית כמו שצריך לדוגמא באיי סי קיו כל העברית חוץ מההודעות עצמן וההסטוריה זה גי'בריש נגיד אם מישהו רושם בפרטים בעברית אני לא רואה אני צריך עזרה להתקין עברית שתעבוד ניסיתי במאפייני שפה ומיקום להוסיף גופנים וזה פשוט לא עבד הוא העתיק קבצים ולא עשה כלום אם למישהו יש את הפתרון הוא יוערך מאד!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי. עם אני יכין Image של XP@SP3 בגוסט 2003. היה בעיה להתקינו על מחשב אחר ללא בעיה?. אני יכניס שם כמה כמה תוכנות מותקנות ודריבר של FX 5200, האם המחשב השניה יעבוד בלי בעיה? תודה רבה לעונים. עריכה יש לי גם בעיה לאחר שחזור מערכת הדריבר של HP (מדפסת סורק 1315PSC) לאחר שמדליקים את המחשב כאילו מתקין את זה ומבקש איזה קובץ וזה נסגר רק ממנהל מסימות. ואני לא יכול להסיר את זה. וגם עשיתי ביטול לשחזור מערכת לא עזר מה ניתן לעשות? יש איזה כלי כזה של מיקרוסופט שמתקן דברים שככתי איך קוראים לזה והיה לי את זה במחשב הישן. מישהוא יכול לעזור תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. YO טוב אז ככה כשהתקנתי ת XP PRO ההתקנה יצרה לי משתמש ברירת מחדל ששמו Administrator והוספתי עוד יוזר לאחותי. בעבר, ניהלתי 2 יוזרים אך לא זכור לי שההתקנה יצרה משתמש בשם Administrator. כעת, כשאני מפעיל את המשחב הוינדוז עולה ישר ליוזר Administrator - בעיה ראשונה בעיה שניה היא שלא ניתן למחוק את היוזר הזה, גם כשאר אני מתחבר דרך היוזר השני (שיש לו הרשאת אדמין כמובן) ניסיתי ליצור עוד משתמש עם הרשאת אדמין ולא ניתן למחוק את ה Administrator. עוד דבר, כאשר אני עושה log off, אני לא רואה יותר את ה Administrator ב welcome screnn אלא רק את היוזר השני. תמונה 1 - התנהגות חשבון ה Administrator ב accounts http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload8/users1.JPG תמונה 2 - התנ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by asaf556,

לפני כמה דקות ניסיתי לפתוח את מנהל המשימות ולא הצלחתי הוא לא מגיב מה קרה?אין שום שגיע אני עובד בויסטה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by EddieB,

האם מישהו ניסה לרכוש רישיון מהאתר הבא: http://mskeyoffer.com/ האם מדובר באתר אמין? אם לא, האם יש המלצות לאתרים אחרים לרכוש מהם מוצרי מיקרוסופט? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by YAIR,

מיקרוסופט http://www.scorpioncity.com/mscrash.shtml

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by isra1222,

שלום לכולם. אני חדש כאן . יש לי מחשב דיי חדש מלפני חודש בערך .. ובהתחלה הוא לא היה מראה לי חשבונות משתמשים ואז לפני כמה ימים התחיל להראות לי את זה .. ניסיתי לבטל את זה וכנראה נגעתי במשו לא נכון .. ואז שהעיליתי את המחשב מחדש הוא כתב : לחץ על שם המשתמש שלך על מנת להתחיל . ולא היה כלום ! אין על מה ללחוץ . אז העיליתי את המחשב במצב בטוח ופתחתי משתמש חדש ..וזה לא מראה לי את כל הדברים שהיו לי במשתמש השני ! ניסיתי להיכנס ל c:/documents and setting/Administrator וכל מה שאני לוחץ שם זה כותב : "הגישה נדחתה." ועכשיו כל הדברים שהיו לי נעלמו . אז אמרתי טוב אני יפתח משתמש חדש קראתי לו adminitrator ואז הוא אמר לי שיש כבר משתמש עם השם הזה. והוא לא מראה לי אותו ! הוא מראה אותו רק במצב בטוח…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.