Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
בהמשך לדיון שפתחתי ב"ניידים" על מחשב להצגת מצגות...
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שלום קיבלתי את המחשב החדש שלי והתקנתי ויסטה.. יש לי הארד דיסק של 596GB ..פיצלתי אותו בעזרת התוכנה המובנת של ויסטה ל C : 362GB D : 233GB זה מה שהוא נתן לי ....אני רוצה שבכונן סי יהיה רק 50 גיגה וכל השאר בכונן די איך עושים את זה ???
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
בלילה היתה לי הפסקת חשמל רגעית (אני יודע כי השעון של המיקרוגל הבהב בבוקר). יש לי שני מחשבים שמחוברים למייצב מתח. שניהם פועלים 24/7, אבל המסך שלהם מכובה בלילה. הדלקתי את המסך של המחשב הראשי, והוא פועל רגיל (הוא לא נכבה בלילה). הדלקתי את המסך של המחשב השני, וראיתי שהמחשב כבוי. הפעלתי את המחשב, והגעתי למסך של הProgress Bar (לפני המסך Welcome). המחשב נשאר תקוע על המסך הזה. ניסיתי לעלות בSafe Mode ובLast Known Good Configuration, וזה אותו דבר (בSafe Mode הוא אפילו לא מגיע למסך הזה). יש דרך לתקן את התקלה בלי לפרמט את המחשב, ובלי לעשות התקנה מחדש?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני לא מצליח להחליף מאנגלית לעברית ע"י לחיצת CTRL+ALT ולא ע"י לחיצת עכבר על הריבוע. זה פשוט תקוע, אי אפשר להחליף לכלום, לא לסגור ובטח שבמאפיינים אין משהו שגורם לזה להשתנות, חוץ מריסטרט למחשב, שזה מסתדר, אבל ממש למעט זמן. יכול להיות התגנשות תוכנות, ויכול להיות עוד כמה סיבות מרכזיות, השאלה מה. תודה ויום טוב לכולם.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
אני לא יכול לעדכן דרך האתר שלהם. אני מכיר דרך אפשרית ע"י הורדת קובץ והתקנתו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה הדלקתי היום את המחשב והוא פשוט הגיע לקטע שהוא רושם לי WELCOME ואז בום נופל ונידלק מחדש... אז שמעתי רעשים והם היו מההארד דיסק.. אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו למחשב אחר והרצתי עליו תיקון שגיעות.... זה סיים וחיברתי את הכונן וזה עדין לא עובד רק שעכשיו זה מראה לי משהו אחר..... http://img201.imageshack.us/my.php?image=2002091847nr2.jpg http://img201.imageshack.us/my.php?image=2002091848xl6.jpg http://img527.imageshack.us/my.php?image=2002091849ix0.jpg תודה לעוזרים אני צריך את זה ממש דחוףףףףף
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לעשות גיבוי בתוכנה ghost של נורטון עשיתי גיבוי שיהיה לדיסק המחשב עשה ריסטרט וניכנס לתוכנה של הגוסט ושם הוא ניתקע ולא הגיב עשיתי ריסטרט ועכשיו המחשב לא ניכנס למערכת הפעלה הוא פותח תדוס ושאני לוחץ על להיכנס למערכת הפעלה הוא ניתקע ולא ניכנס ואני חייב לעשות ריסטרט עזרה דחופה זה מחשב נייד של אחותי ויש שם עבודות שלה מי שעוזר מלך
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הבעיה שלי. יש לי תיקיות סרטים במחשב, שההגדרה בהן היא שרשימת הסרטים תוצג בתמונות ממוזערות. אני נתקל בבעיה שגם נתקלתי בה במחשב הקודם שלי - ביום בהיר אחד הסרטים מסרבים להציג את עצמם בתמונות ממוזערות ועל כולם יש סמל של נגן הווינדוס.... למישהו יש מושג איך לעזור לי?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איך אני יכול למחוק סיפריה ברגיסטרי אשר מסרבת להמחק ביסום REGEDIT? תודה
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את מערכת ה-XP הכי עדכנית, למעשה יש לי 2 גירסאות שאני מתלבט ביניהן, ואני לא ממש מבין מה הכי עדכנית והכי טובה להתקנה. אלה הגרסאות: WINDOWS XP SP3 - 2009 - ULTRA EDITION או Windows XP PRO SP3 ENGLISH Se7en Style EYE CANDY (02-01-2009) אם אתם מכירים גרסא אחרת שעדכנית ומשתלמת להתקנה, אני אשמח שתגידו לי. מבין אלה כמובן מה עדיפה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריכת הזיכרון ניראה לי קצת גבוה 61,076 K האם זה אמור להיות ככה או שיש בעיה? ועוד שאלה קטנה - עכשיו אני נמצא על ערכת הנושא האורגניל של XP ת אם אני מחליף אותה עי THENUP זה מעט את המחשב באופן משמעותי ? (אני לא מתכוון להתקנה של ערכת עיצוב חדשה אלא רק THEME לשורת ההתחל) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שבת שלום וסוף שבוע רגוע. לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש , פירוט : מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 , 2.83Ghz , 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם : Gigabyte EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E זכרונות : OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 2 X 2GB DDR2 1066Mhz PC2 8500 כרטיס מסך : Gigabyte Radeon HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV אמרו לי שכדאי להתקין עליו ויסטה (בגלל ה4 ליבות ובכללי נאמר לי שויסטה עדיף על מחשבים חדשים יותר) , וכך עשיתי. אינני מרוצה מהויסטה ומעדיף לחזור לXP הישן והטוב.. אני בחור יותר נוסטלגי. השאלה שלי האם הXP לא יתמוך ב4 ליבות כפי שנאמר לי? ועוד משהו שאמור לעשות לי בעיות במעבר חזרה לXP אולי? תודה מראש. שחר.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את ויסטה מחדש בלי לפרמט, אחרי שתהליך ההתקנה נכשל כמה פעמים, מה שקורה עכשיו זה שמשום מה שמדליקים את המחשב יש חלון כזה שאומר לבחור איזה מערכת הפעלה להעלות (שלושתם עם שם זהה, VISTA משהו) רק שבעצם רק אחד תקין, שאני מנסה להעלות את האחרים זה או לא עולה בכלל או מעלה תמיד שגיאה.. איך אפשר להפתר מזה? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אח שלי נגע בתוכנה ששולטת על התוכנות העולות כשהמחשב נדלק (START UP MANGER ) וכנראה שהוא הסיר תוכנה שחיונית לפיעלותו של וידוס. עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נכנס לי למשתמש (יש רק משתמש אחד ) ומציג את תמונת הרקע אבל בלי הסמלים והשורת התחל וארחי 10-15 שניות מתנתק ומביא אותו לחלון שאני בוחר לאיזה משתמש להיכנס (לחלון הזה http://img525.imageshack.us/img525/2525/logonuserdi9.png ואין לי שום אפשרות להפעיל תוכנה או משהו . ניסתי להיכנס גם למצב בטוח והוא עושה לי אותו דבר... מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מס' חודשים השתמשתי באופצייה של שימוש במקשי המקלדת להזזת העכבר. (Shift+Ctrl+Num Lock) העניין הוא שכנראה ווינדוס תוכנתה לשמור את האופצייה הזו כדיפולט בכל עליה של המחשב. רציתי לדעת איך להמנע מכך שהאופצייה הזו תהיה מופעלת בכל עלייה במחשב? או במילים אחרות, איך נקראת האופצייה הזו בmsconfig?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
בהמשך לדיון על FIT-PC שפתחתי ב"ניידים": מישהו יכול לספר על הגרסה הזו? היא פשוטה להתקנה? תומכת ב-PowerPoint2003 וסרטי XVID באופן מלא (נאמר עם VLC למשל)? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן אני יודע שהשאלה הזאת חרושה. אבל שמעתי מאיזה מקום ש XP 32 ביט אומנם לא מראה 4 גיגה מלאים אבל הוא בהחלט משתמש בכל ה 4. האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם אני מתקין windows xp sp3, זה כולל בתוכנו את IE7? או ש IE6 נשאר ואז יש עידכון ל7? תודה
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר מספר וירוסים שגרמו לי להתקין את הוינדוס מחדש בגרסה המקורית שלו, אני מתקשה להתקין מחדש את חבילות העדכון (המחשב עובד כהלכה), השגיאה שאני מקבל היא שהקובץ NDIS.SYS נמצא בשימוש ולא ניתן להמשיך בהתקנה, אין לי מושג לאיזה תוכנה או תוסף הוא מתקשר ולכן אין לי מושג את מה לנטרל. אשמח לדעת מה הפתרון. נ.ב - האם ניתן להתקין את חבילת ה-SP3 מבלי להתקין את 2? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת: כל פעם שהמע' הפעלה עולה - מוצג מסך פתיחה עם שם המשתמש ורק אחרי שאני בוחר בו - אני נכנס למערכת. אותו דבר קורה כשאני יוצא ממצב שומר מסך - רק אחרי שאני לוחץ על השם משתמש אני יכול לחזור לשולחן עבודה. איך אני מבטל את זה?
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני מוצא שומר מסך יפה, משהו בסגנון 3D? אין לי בעיה שינצל קצת את הכרטיס מסך שלי.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-