עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מעדכן את הווינדוס לחבילת שירות מספר 2.....זה מתחיל לעדכן לי הכל והכל טוב ןיפה ואז זה פתאום נתקע בקובץ sp2.cab מה אני יכול לעשות????....אנא עזרו לי בבקשה.....חשוב לציין שהמחשב פורמט לאור בעיות קודמות...

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  2. יש לי כונן חדש בנפח 160 ג'יגה וינדוס מזהה רק 130 במה יכולה לניות טמונה הבעייה הביוס קורא 160 sp2 מותקן כולל כל התוספות...מה יכולה להיות הבעייה?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  3. הנה סקרינשוט : הבנתי שצריך להסיר איזה עדכון של מייקרוסופט איזה בדיוק? או שזה משהו אחר?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by Parallel,

הבעייה התחילה אתמול...למשל בפורום הזה אני רואה תרד שהופיע אתמול...כאר הוא כאילו הכי חדש...למרות שבפועל יש תרדים חדשים והדרך היחידה לראות אותם היא ע"י הלחצן של הבא בתחתית העמוד ..בדקתי את זה בכמה פורומים והבעייה קיימת בכולם...הדבר הכי מוזר זה שבפורום תצוגה וגרפיקה זה לא קורה ..דבר ממש מוזר...דרך אגב יש לי אספלורר 6 של SP1 תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by J.a.C.k,

יש לי בעיה עם רסטים במחשב אחרי כמהדקות של עבודה הוא קורס ויש מסך כחול ולאחר מכן אני צריך לעשות רסט במסך רשום משהוא עם NVMCP נ.ב התקנתי דריברים חדשים ותקינים ואיפה נמצא קובץ הMINIDUMP?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by evman007,

הכל החל לפני כמה ימים כשהורדתי קובץ כלשהו שהיה נגוע.הסרתי אותו וביצעתי מספר סריקות באנטי וירוס שלי,מקאפי-הסרתי את כל מה שהופיע שם. משום מה ביומיים האחרונים המחשב פשוט מרסט את עצמו ללא כל אזהרה או הודעה כלשהי.בדקתי אולי בעיית חום ,אבל זו לא הבעיה.כנראה שהוירוס לא הוסר במלואו,אך אינני מצליח למצוא אותו. עוד משהו מעצבן ומוזר-בכל פעם שהמחשב עושה ריסט,הוא מוחק את הקובץ הפעלה של החייגן מישהו יכול לתת עצות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by אבי11,

שלום מותקנת לי חלונות אקס פי פרו. אני רואה עברית כאשר אני נכנס לאתרים עבריים אבל כנראה שלא מותקנים פונטים בעברית, מכיוון שאני לא מצליח לכתוב עברית בוורד. כמו כן באאוטלוק אקספרס אני מקבל ג'יבריש היכן שנכתב במקור בעברית. אשמח לקבל ייעוץ כיצד להסדיר את הבעיה.

8. שלום. יש לי כמה תוכנות וכל מיני דברים שעולים אם המחשב והם ממש מאיטות אותו גם אחרי שהם ניטענות הם מאוד מאיטיות לכן בדרך כלל אני נכנס לTASKMGR ומבטל אותן אבל זה מצעבן לעשות כך כל פעם מחדש צירפתי תמונה של התהליכים שאני רוצה להוריד שכבר לא יעלו יותר עם מערכת ההפעלה.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  9. שלום חברים. כונן C הוא הכונן שבו הווינדוס מותקן אצלי והוא בנפח 10GB. כעת פנויים בו 1.3GB,אבל לפעמים הרבה פחות. אני מצרף PRINT SCRREN של תוכנת TREESIZE (בצד ימים מאה הקבצים הכי גדולים בכונן). אשמח אם תגידו לי מה אני יכול למחוק מבלי לפגוע במערכת. תודה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by LOL,

רציתי לדעת אם מישהו יודע איך לעשות בוינדוס XP קיצור דרך לשני תוכנות ככה שכאשר אני לוחץ עליו שניהן יפעלו ניסיתי עם קובץ CMD אבל זה מפעיל אחת ורק שהיא מסיימת זה מפעיל את השנייה ואני רוצה ששנייהן יפעלו בו זמנית תודה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  11. עכשיו ככה...נגיד דרייבר של כרטיסי מסך...כרטיסי רשת...SATA וכל השטויות הקטנות האלה...מאיפה אני משיג כאלה ל64 ביט?? יש איזה גירסה של eMule שהיא ל64 ביט?? איזה תוכנה לקידוד SVCD ל64 ביט?? Visual Basic 6.0 יעבוד טוב על 64 ביט??.או שהוא חייב 32???

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  12. היי לכולם יש לי במחשב 4 דיסקים קשיחים. אני רוצה להתקין 2 מערכות הפעלה על 2 דיסיקים שונים. אני יודע שניתן לעשות זאת אבל אין לי מושג איך מתקינים מערכת מבלי שתיהיה תלויה באחד הדיסקים. למה כוונתי, אם אני מתקין בדיסק :C ומתקין גם בדיסק אם דיסק :C נופל אין לי אפשרות להפעיל את המערכת שמותקנת ב בקיצור האם הדבר אפשרי באמצעות תוכנת צד שלישי? ואם כן איזו תוכנה עושב את הדבר. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. האם זה נורמלי , שלפחות 4 פעמים ביום המחשב שלי פתאום סתם עושה ריסט ? בדקתי עם אנטי וירוס והכל - ואין לי ספיי וורים , או וירוסים. ממה שהבנתי , מתי שהווינדוס מגלה בעיה קריטית הוא פשוט אוטומטית עושה ריסט , השאלה שלי היא כזו : האם זה בטוח להסיר את האפשרות automaticly reset מהלוח בקרה ? כי זה יפתור לי את הבעיה ? או שזה מסוכן כי אז המחשב יכול להתחמם..וזה לא יתריע אותי ? מפני פיצוץ אפשרי..או שגיאה קריטית ? :-X אגב , עם הבעיה של המחשב שלי נגרמת בגלל חום יתר של המעבד או בעיה במאוור , יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק לי את זה ?

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by DivarX,

Hi all. First Sry i write in english but somthink was wrong with my fuc*** computer and i did format yesterday. And now i cant find the driver thet do the windows in Hebrew, This is the reson i opened this post, for asked you guys to help me find driver thet do the windows in Hebrew. Please!!! If sombody can help me please? (i get windows XP Pro)

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  15. שלום חברה !!! רכשתי מחשב חדש מסוג ACER E732Z מעבד I3 , עכשיו איך שהפעלתי את המחשב בא לי חלון להקיש סיסמא הקשתי אותה וישר זה הוביל אותי , למערכת הפעלה מוזרה כזאת ניסיתי להיכנס לBIOS ולראות איך אני מפעיל את WINDOWS שלי אך ללא הצלחה , לא עוזר שעה אני יושב על המחשב מפעיל מחדש ושוב מפעיל מחדש ולא עוזר לא מצליח להתקין , בבקשה עזרה

• 5 תגובות
    • 5k צפיות
  16. יש XP SP2 והוא הותקן פעמיים, הפעם השניה הוסרה אך עדיין מופיעה הבחירה בהפעלה של המחשב טרם הפעלת הווינדוס. כיצד אני מסיר אחת מהאפשרויות? בעיקרון הייתי מקצר את זמן הבחירה ל0 וזה היה בוחר אוטומטית באופציה הראשונה, אבל למרבה הבאסה האופציה השניה היא מערכת ההפעלה הנוכחית שפועלת. בתודה מראש חבר'ה:]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, לפני כמה זמן - לא עקב איזו התקנת תוכנה שאני זוכר - windows החליטה שהיא לא פותחת יותר את הכוננים ברגע שאני מקליק על הכונן פעמיים בחלון של explorer. במקום זה נפתח החלון של ה- search. אם אני לוחץ right click על הכונן ב explorer האופצייה שמופיעה כבררת מחדל היא אכן Search. אם אני נכנס לתפריט tools ב- explorer ובוחר file types אז אין לי בכלל את האפשרות של open. יש רק Search. אני יודע שאני יכול ללחוץ על add אבל אני לא יודע איך אני מוסיף את האפשרות open - מה צריך לכתוב בשורת הפקודה?

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  18. מישהו יודע איך? בנוסף: האם זה עדיף על תוכנה יעודית? ואם לא איזה תוכנה הכי מומלצת ותומכת בויסטה?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by haimon_v,

שלום, מחפש דרך או תוכנה שתנעל או תעלים את לוח הבקרה, כדי ששאר המשתמשים במחשב לא יוכלו להיכנס או לשנות שם. לא מעוניין לעבוד בשיטה של יוזרים.... :-\ תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Nyromith,

הערה: 2000, XP, ויסטה כוללות את המקבילה שלהן לשרתים. עריכה: חבל שזה מסודר כ"כ חרא

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by slim_shady,

http://s4.tinypic.com/35i6qyx.jpg כל האייקונים חוץ מכמה הפסיקו לעבוד ועכשיו זה ממש מעצבן וקשה להתמצא בווינדוס... ניסיתי ריסט וסריקת וירוסים והכל וזה לא עוזר....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. כשאני מנסה לפתוח קובץ ששמו בעברית מתוך תקיית ''My Documents', למשל קובץ WORD אז תוכנת WORD נפתחת אך הקובץ לא נפתח ומתקבלת הודעת שגיאה שהנתיב לא נמצא וכן שם הקובץ בהודעת השגיאה משתנה לסמני שאלה. אין בעיה כאשר שם הקובץ באנגלית או שפתיחת הקובץ (גם בעברית) מתבצעת מתוך WORD עצמו. מוטי

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  23. היי,מאז שהתקנתי את ה-WIN10 אני מכבה את המחשב(ע"י לחיצה על ה-Shut Down) בהתחל כשהוא כבוי,אז מספיק ללחוץ על מקש במקלדת כדי להפעיל אותו איך אני מסדר זאת שידלק כמו לפני זה רק מלחצן ההפעלה במארז? תודה.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  24. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים. אני מעוניין להריץ אותו על 64BIT ולכן XP לא אופציה. VISTA היא מערכת הפעלה מאכזבת ואולי אפילו כושלת. מצד שני, כפי שפורסם, ב 5 למאי תצא גרסת ה RC הרשמית של W7. האם היא תהיה מספיק יציבה ואמינה כדי שישתלם להתקין אותה ולהשתמש בה ? האם זה צעד נכון או שעדיף להתקין VISTA ולחכות לגירסה הרישמית של W7 ? האם יהיה ניתן לשדרג את גירסת ה RC לגירסה הרישמית או שאני יצתרך לפרמט ולהתקין מחדש ? תודה .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.