Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני יכול לראות רק חלק מהעברית .....אני יכוך ךרשום בעברית .....אבל ב ICQ ובחלק מהאתרים והתוכנות אני רואה סתם סימנים.... אני פועל עם XP והתקנתי בו את כל השפות וגם עידכנתי FONTS אני לא יודע מה לעשות עזררררררררררררה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום, קניתי זה עתה מחשב חדש. התקנתי עליו מס' תוכנות וכעת בעת ההפעלה הוא נותן לי הודעת שגיעה שאומרת שחסר DLL בשם jkknfctr.dll ובתקייה שכלל לא קיימת במחשב שלי (ניסיתי לגשת אליה ללא הועיל). לא נראה שכרגע במחסור בקובץ זה פפוגע בפעילות המחשב, והוא מתבטא בעותה הודעת שגיאה שמופיע בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש. ניסתי גם לחפש את הDLL הספציפי הזה באינטרנט ולא מצאתי. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם אפשר להוריד את זה או להעלים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני נכנס לאקספלורר אני מקבל את השגיאה הבאה: Internet Explorer cannot display the webpage וכשאני סוגר את החלון אני מקבל את השגיאה הנ"ל: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: iexplore.exe Application Version: 7.0.6000.16512 Application Timestamp: 46807103 Fault Module Name: StackHash_8d13 Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 00000000 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 04fd13d0 OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 8d13 Additional Information 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311 Additional Information 3: 8d13 Additional Information 4: cdca9b1d21…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אוקיי, זה המשך לנושא שנפתח כאן לפני כמה זמן. קניתי מחשב נייד, שמגיע עם VISTA PREMIUM. לא קיבלתי עם המחשב דיסק התקנה של ווינדווס וגם לא דיסק ושחזור מערכת. הבנתי שזה יהיה חוקי אם אני אוריד את זה מהאינטרנט ואשתמש ברשיון שמודבק לי על המחשב. בכל מקרה, אני לא מוצא את זה בשום מקום באינטרנט. אני שיש הרבה מקומות להוריד VISTA ULTIMATE השאלה שלי, היא, אם אני מוריד את גרסאת ה ULTIMATE, כשאני בא להתקין אותה, יש לי אולי במקרה אפשרות לבחור להתקין PREMIUM? תודה לעונים, מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום, כי לפי הנושא שהיה פה לפני זה הבנתי שזה חוקי אם אני יעשה דבר כזה. מייקרוסופט לא נתנו לי תשובה בקשר לזה. ואין לי ממי להשיג את הדיסק של הווינדווס, אז האפשרות היחידה שיש לי כרגע זה להוריד את ז…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שב Win 7 ניתן להתקין מערכת הפעלה מדומה (XP mode) שאפשר דרך זה להתקין מערכת הפעלה וזה כמו חיבור למחשב מרוחק, מערכת ההפעלה נמצאת כולה בתוך חלון ואפשר להתקין בתוכה תוכנות והכל. הייתי שמח לדעת קצת יותר מה זה אומר ואם זה קיים בכלל או שלא הבנתי נכון. האם אפשר לעשות כך גם על XP? מה זה אומר שצריך מעבד עם יכולת וירטואליזציה? ואם מערכת ההפעלה המדומה נדבקת בוירוס, האם יש לכך השלכה על המערכת ה"אמיתית"?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מותקן לי במחשב WIN XP בכונן C: WIN 7 בכונן D: לאחר התקנה חוזרת של XP נעלמה לי האפשרות להכנס ל WIN 7 היה פה פעם מדריך איך לשחזר את זה בעזרת דיסק התקנה של WIN 7 ניסיתי לבד ומה שקרה בסוף זה שהצלחתי להכנס לWIN 7 אבל האפשרות להכנס ל XP נעלמה. התקנתי מחדש XP וכרגע חזרתי למצב של רק מערכת אחת . איך לשחזר לאפשרות של 2 מערכות הפעלה?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קורה באמצע הלילה. איך ניתן לגלות מה גורם לזה? האם זה מופיע ה- event viewer (חיפשתי ולא הצלחתי למצוא)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דוד שלי שינה לי את ערכת הנושא של ווינדוס xp(כחולה ועגולה) לערכת הנושא של ווינדוס 98(אפורה ומרובעת). ועכשיו שאני מנסה להחזיר את זה רשום לי באפשרויות רק: 1.windows xp(השתנה). 2.ערכת הנושא הנוכחית שלי. 3.קלאסי של windiws. 4.ערכות נושא נוספות באינטרנט. 5.עיון. איך אני יכול להחזיר את זה לרגיל של windows xp? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמה שלי למחשב יש תוכנה או דרך לעקוף את הנעילה יש פתרון ? במקום להתקין מחדש מערכת הפעלה ? תודה לעוזרים ...
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
האם אפשר להתקין Windows על HD נייד (כלשהו - USB, Firewire...) כך שהמחשב יעלה ממנו? והאם אפשר אח"כ להעביר אותו למחשב אחר, כך שגם הוא יעלה ממנו? המטרה היא ליצור מעין מחשב נייד זול, שבמקום להיסחב עם מחשב נייד אמיתי, להעביר רק HD ממקום למקום, ולהעלות את הווינדוס ממחשבים שונים. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו זוכר מה עושים כשיש ב Win 2000 וב Winxp בעיות עברית למשל בICQ יש לי Win 2000
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה עם הנייד החדש שמותקן עליו ויסטה בשאר הניידים בבית מותקן XP יש לי רשת אלחוטית שעובדת מצויין אך בנייד החדש לאחר כמה דקות הוא נכנס למצב של קישוריות מוגבלת והתופעה הזו לא מופיעה בשום נייד אחר בדקתי גם ברשת אלחוטית אחרת וזה שוב קרה האם מישהו יכול לתת לי הסבר לתופעה ואיך לטפל בזה דרך אגב בחיבור ישיר למודם אין שום בעיה והאינטרנט עובד חלק.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיסי מסך ASUS 9800GT 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול Creative Creative X-Fi Titanium 7.1 PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan שלום לכולם זה המחשב.... רציתי לפרמט ולהתקין עליו את הxp לפני זה היה לי את הוי…
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב ועכשיו אני לא יכול להתקין שום תוכנה מופיע לי שגיאה ניסיתי את מה שמנהל הביא פה לעשות וגם זה לא עבד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340632.10 זה השגיאות שמופיעות לי http://up164.siz.co.il/up2/comdttxmi52m.png http://up164.siz.co.il/up2/kz0enntzunty.png
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
בויסטה פרימיום יש את שתי החבילות האלו Microsoft Works \Windows Calender >>- שהן למעשה בעלות אותן תכונות \רוב התכונות של הכלים באופיס...מה ההגיון הכלכלי של מיקרו סופט ? בכל מיקרה אם כבר יש לי אופיס 2003 במחשב הנייח (XP ) > ורוצה לסנכרן יומנים עם הנייד ( ויסטה) האם אפשר לסנכרן את היומנים ביין אוטלוק 2003 ל Windows Calender? אם לא ניתן > אז האם ישנה גירסת Windows Calender ל XP ? שמעתי גם שיש למיקרוסופט יומן און ליין > האם אפשר לסנכרן איתו ברשת? מי עושה כאן סדר עבור כולם.... THX
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד lenovo s-10-3 מעבד n455 1 giga ram ובלי מאמץ ואחרי סגירת תוכניות במנהל משימות רשום שהמחשב אוכל בין 670 ל840 מגהבית ראם וגם שאני מנסה להפעיל עליו need for speed undergrund2 [אני לא חושב שזו כל כל בעיה בישבילו] ועוד משחקים ישנים הוא פועל לי על 4-8 fps יש אפשרות לתקן את האכילה הזאת ועוד משהו אני חושב אולי שזה בגלל הווינדוס 7 [סטרטר]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפס התחתון של הדפדפן איפה שרואים את הדף נטען (מקווה שהסברתי נכון) .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אם הדבר מותר ע"י אחראי הפורום...אני יכול ללמד אתכם שיטה לפריצת מנגנונוי הזיכרון בוינדוס אקס פי ולגרום למערכת ההפעלה לעלות לגמרי על הזיכרון...השיפור מורגש מאוד מאוד...מולץ! 8)
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! היום אני פותח את המחשב והווינדוס מגיע לחלק של הפס הרץ ואחרי זה כשהוא אמור להעלות את המסך הכחול של ההתחברות אז המסך נכבה והווינדוס כאילו ממשיך לעלות(המנורה האדומה נדלקת והכל). בדקתי במסך אחר וזה אותו דבר. זה יכול להיות כרטיס מסך? המחשב עולה במצב בטוח ובמצב VGA וכשהווינדוס אומר לי שהרוזולוציה לא מתאימה אז אני מאשר שיתקן ואז המסך נכבה. עשיתי תיקון ע"י הדיסק של הווינדוס וזה לא עזר... מה אני עושה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי רשיון עם מחשב נייד שקניתי , ואני מעוניין לדעת , כמה פעמים מותר לפרמט ולהתקין את הוינדוז לפני שהרשיון יינעל? או שאני יכול לפרמט ולהתקין עם אותו רשיון עד אינסוף? תודה
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי מחר באים לאסוף את המחשב הנייד לצורך בדיקת תקינות המחשב , שמתי לב שווינדוס 8 מכריח אותי להיות מחובר עליו רק דרך חשבון האוטלוק, האם ניתן להתנתק מיזזה לנתק את זה שפשוט מדליקים את המחשב והווינדוס יעלה מבלי צורך להתחבר ?או שהאיימל של האוטלוק שלי יופיעה שם ? פשוט יוזר פשוט כמו בווינדוס 7. או לפחות לנתק את עצמי משם במחשבים ניידים יש אפשרות לעשות מין התקנת מערכת 8 מחדש , האם זה תהליך פשוט שלא דורש דיסק ? לפני שאני ימסור את המחשב לעשות את זה . תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד +MD 3800 (מהירות 2GHz) ו2GB זיכרון שמריץ Windows XP Professional SP2, ומשמש כשרת קבצים. במחשב הזה אני משתמש בעיקר להורדת קבצים מאימיול וuTorrent (בו-זמנית). אני מוריד הרבה קבצים ביחד בשניהם, עם הרבה חיבורים פתוחים, ובמהירות טובה (יש לי חיבור של 5/512 ואני מגביל כ"א מהם ל20KB/s). הבעיה היא שהXP מאוד לא יציב, וכמעט כל יום אני צריך לאתחל אותו כי האימיול נתקע (המסכן לא עומד בעומס), ותוקע ביחד איתו את כל המחשב. חשבתי אולי להתקין Windows Server 2008. האם הוא יותר יציב מXP מהבחינה של תוכנות שיתוף קבצים? אם כן, אז האם ההתקנה שלו מסובכת או פשוטה כמו התקנה של XP? יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת עליו?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את הכונן הקשיח שברשותי, אך לשמור את קבצי הדיואל בוט הנמצאים בו, איך זה אפשר ?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם הביאו לי ווינדוס ויסטה בעברית ושאני בא להתקין אחריי שאני בוחר איזה כונן הוא רושם לי שהוא מעתיק קבצים ובערך ב50 אחוז זה נתקע פירסמתי תמונה למטה מישהו יודע למה זה קורה ומה הבעיה? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-