עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. לקחתי את כונן הssd שלי לחבר בכדי להעביר כמה משחקים וכשחזרתי הביתה וחיברתי אותו למחשב פתאום כאשר עלה הווינדוס הוא רושם לי 3 אופציות, מה שלא היה בעבר earlier version of windows Windows 7 Windows 7 איך אני מבטל את זה? אין לי מערכת הפעלה אחרת על אף כונן.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by The Ball,

לפעמים שאני פותח את המחשב הוא נותן לי הודעה עם סימן קריאה וכתוב בה שאין הרבה זכרון וירטואלי ועוד כל מיני דברים שתוכניות אולי לא יפעלו וכל הדברים האלה שאתם בטח מכירים... ו.. זהו בעיקרון ויש לי כמה שאלות. מה זה הזיכרון הוירטואלי? יש לי 512 זיכרון פנימי ונראה לי שזה מספיק לא..? איך אני אמור לפנות עוד זכרון וירטואלי? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by dids22,

it`s not found on Control Panel -> Regional and Language Options -> Languages -> Details -> Add :-\ ty

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  4. שחכתי איך עושים זאת.... אני אודה מאוד למי שיזכיר לי איך עושים זאת.. לפי זכרוני זאת לא פעולה מסובכת...פשוט צריך לדעת!!! בתודה ניר

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by יהודה המתכנת,

באתר מיקרוסופט, מחיר מערכת הפעלה HOME הוא 700 ש"ח. למרבה ההפתעה, באתר ZAP מערכת ההפעלה נמכרת במחיר זול בהרבה. למה? האם זה חוקי? בכלל, הם מוכרים גם מערכת הפעלה OEM. לפי מה שקראתי, OEM זו מערכת הפעלה שנמכרת עם המחשב. איך אפשר לקנות בנפרד OEM? אודה לתשובותיכם.

6. Started by שמנואל,

שלום. ברור לי שאין דוס ב-XP . אבל האם ניתן להתקין אותה באופן עצמאי ? האם יש תוכנת התקנה לקניה או הורדה ע"מ שבכל זאת ניתן יהיה להריץ DOS ? תודה.

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  7. היי.יש לי שאלה.יש לי WINXP,וכל פעם שאני מוריד משהו מהאיטרנט (לא דרך תוכנות כמו FLASH GET) אז החלון הזה של הSAVE מופיע ומתחיל להוריד והכל בסדר. אבל כשהוא מגיע ל99% ואז משלים את ההורדה ,במקום להשאר ולהודיע שהוא סיים להוריד וצריכה להיות אופציה של OPEN FOLDER ,הוא עושה צליל סיום הורדה ונעלם. יש למישהו מושג איך להשאיר אותו?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by da50iel,

אני עשיתי מאפיינים בתקייה במחשב שלי, עשיתי בטעות הסתר, ופתאום הכל נעלם לי... מה אני עושה? הצילו! : (

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אם אני בא להתקין ויסטה 64 ביט על מחשב של 32 ביט המערכת תיתן התראה על כך? או שהמערכת תותקן ותעבוד כ32 ביט או שהיא תותקן ותהרוס את המחשב?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by send,

בשבוע האחרון החל להופיע בשורת המשימות (ליד השעון) משולש צהוב עם סימן קריאה שחור בתוכו, ללא מלל או אינדיקציה ממה או ממי עליי להיזהר, אפילו כשהצבעתי עליו בעזרת העכבר. כשאני מפעיל את המחשב מחדש, האייקון לא מופיע מיד, אלא רק אחרי כמס' שעות הוא צץ לפתע. בבדיקה לא אותרו וירוסים כלשהם. אשמח לקבל הצעות על מה מדובר, ו/או כיצד ניתן לבדוק במערכת ההפעלה. מערכת ההפעלה היא Vista Ultimate X86. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Shasoosh,

לאחר שהובא לידיעתי שה - Canon pixma ip1500 לא תומכת ב x64, אני מחפש מדפסת זולה שתומכת ב - 64 ביט, כמו כן האם מישהו נתקל ברשת ברשימה שכוללת בתוכה את כל המדפסות הנתמכות? תודה

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  12. המסך של השולחן עבודה נשאר כחול גם אחרי שאני קובע שם תמונה. מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by RayZ,

היי. אני מיתכוון להתקין על הנייד הביתי (לא שלי) Windows 98 Se אם אתם שואלים למה לא XP.. התשובה היא שהמחשב הוא פנטיום 2,ו 128 MB זיכרון. בקיצור,נאבדה לי לגמריי האריזה עם הסיריאל. מה אני עושה עכשיו?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by sagim194,

אוקי אז ככה... מההתחלה קניתי ויסטה בגלל הכרטיס מסך שלי (hd 4870 ) כי רציתי להפעיל משחקים על DirectX 10 עכשיו בגלל שיש לי 4 גיגה ראם וקניתי דיסק שידרוג ל-xp שזה ויסטה 32 ביט אני מנצל רק 3.25 גיגה ראם. אז אתם ממליצים לעשות דאונגרייד ל xp או להישאר עם הויסטה. יש הבדל גדול בין DirectX 10 ל 9? כי זאת הסיבה היחידה שבגללה קניתי תויסטה... ועוד משהו אחד.... כאשר אני יתקין תויסטה הקבצים הישנים שלי ימחקו? תודה, שגיא

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by idang,

צירפתי תמונה... מאיפה השגיאה הזאת מגיעה ? עשיתי סריקת וירוסים, AD-AWARE, SPYBOT ושום דבר חשוד לא נראה.. הכל היה תקין ! יש למישהו טיפ לתת לי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by leebanami,

פירמטתי את המחשב ולאחר מכן התקנתי כמה תוכנות ובשביל איזה תוכנה הייתי צריך להכניס את המחשב ל safe mode ואחרי שהכנסתי אותי ל safe mode קיבלתי את השגיאה הזאת http://www.*צונזר*/my/hkgtdt2m4jnn.jpg ואחרי זה הוא רושם אנא המתן ולא עולה ... , ניסיתי repair ניסתה וגם לא עזר למשהו יש פיתרון חוץ מלפרט את המחשב? תודה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בס"ד שלום רב לכולם! ברשותי מחשב בעל מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate SP2 32Bit, לפני כמה זמן יצרתי תיקייה, והעברתי אליה קבצים מהפלאפון, משהו שם בהעברה לא היה טוב, והפלאפון התנתק באמצע ההעברה, ומאז התיקייה לא מגיבה. הבעיה היא שאם אני מנסה לגשת לתיקיה היא לא מגיבה ואז כל סייר החלונות לא מגיב. וגם כשאני מפעיל מחדש את המחשב, איך שאני לוחץ על התיקיה או בכלל מנסה למחוק אותה מהמחשב, סייר החלונות נתקע. השאלה היא מה ניתן לעשות? והאם אוכל להיכנס לתיקיה עוד פעם כי היו שם לפני כמה קבצים, ואני לא רוצה שהם ימחקו. המחשב הוא Acer Aspire L5100 Vista Ultimate SP2 32Bit . בתודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by mMmSaK,

הסמלים שיש בשורת ההתחל איפה שהשעון מטושטשים ולא נראים כמו שצריך לדוגמא: [ATTACH=CONFIG]6215[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6216[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Lampa,

צלמית שינוי השפה נעלמה לי בשורת המצב התחתונה משמאל (Win XP Home). נסיתי באמצעות "מקלדת" בלוח הבקרה בדומה ל- Win98 אולם לא קיימת האופציה להוספת הצלמית. אודה אם מי מהמשתתפים בפורום יעזור לי. תודה מראש דן

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מצורף קובץ על הבעיה ניסיתי לעדכן את ההגדרות עם דיסק דרייברים שמצורף עם הלוח באופן אוטומטי אך ללא הצלחה למה זה קשור ואיך פותרים את זה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by sonik,

האם משהו יודע עד כמה מסכים אמני יכול לחבר למערכת ההפעלה ולהריץ בכל מסך אפליקציה אחרת (אם אני זוכר נכון זה 8 אבל אני לא בטוח). אם כן אז איך עושים את זה תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by YardenG,

איך אני מוחק את ויסטה <? התקנתי והיא עושה לי מלא בעיות !! זה גירסת הום פרימיום. התקנתי אותה בנוסף ל XP אבל אני לא יודע איך עוברים ל XP !! בבקשה תעזרו

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  23. כמו שאתם יודעים מיירוסופט יוצאת נגד בווינדואוסים הלא חוקיים, האפדייטים שהם שמים לאלה שמשתמשים בלא חוקי הם אפדייטים שמזיקים למחשב. עכשיו אני כידוע אני חושב כמו רובנו, משתמש במערכת הפעלה לא חוקית ולכן אני לא יכול לעשות אפדייט לווינדואוס שלי וכמנו כן לתקן את הבאגים שלו. עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו ווינדואוס אקספי פרופשיונל חוקי ויכול לישלוח לי את ההתקנות שלו... ובכן ההתקנות נמצאות בתקיית הווינדואוס אם אינני טועה הם נמצאים באיזו שהיא תקייה. תודה רבה למי שישתף כאן תגובה או ישלח לי את האפדייט או יתן לינק. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  24. עשיתי עכשיו שדרוג מוינדוס 8.1 פרו לוינדוס 10. הכול עבר חלק ונראה שעובד טוב, אבל כולם מדברים על התקנה נקייה אחרי השדרוג, אבל השאלה שלי - יש צורך מיוחד או סיבה להתקין שוב נקי? כמו כן עם התוכנה Product Key View של Nirsoft ראיתי שהסריאל של של הוינדוס 10 השתנה לסריאל גנרי. אם יהיה לי שינוי במחשב שידרוש אקטיבציה מחדש, עם איזה סריאל אני אעשה את האקטיבציה?

25. Started by wewe1,

ברשותי P-3 733 עם זכרון 256 ,האם הוא מסוגל להריץ WIN XP בצורה חלקה? כרגע יש לי 98 ,אני יודע שהוא עתיק אבל אני משתמש בו רק להדפסות והרבה אינטרנט.

• 5 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.