עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by arikbaron,

הי בחלק מהודעות שאני מקבל לתיבת המייל הוטמייל במקום אותיות עבריות אני רואה מלבנים-איך מתקנים? תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

אהלן התקנתי ביום שישי ווינדוס ויש לי עכשיו בעיה עם העברית: בכל מיני קבצי טקסט, הטקסט בעברית הפך לג'יבריש קבצי EXE שנמצאים בתיקיות שיש להן שם בעברית לא יכולים לפעול בהתקנה של כמה תוכנות בעברית העברית מופיעה כג'בריש ועוד... מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by talshitrit,

שלום, יש לי 2 בעיות שקשורות לעברית בווינדוס 7 א. הווינדוס מדיי פעם מחליט שהוא לא מוכן יותר לכתוב בעברית וגם אם אני מנסה לשנות זאת ידנית בסרגל השפה זה לא עוזר. ב. בזמן הקלדה הוא מקפיץ לי אותיות ומעביר אותי לצד הימני של המשפט, זה קורה כל הזמן ואין לי מושג איך לפתור זאת. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע ! תודה רבה, טל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ariel-ro,

שלום לכם לאחר בעיה שהייתה לי עם קבצי הVISUAL C++ LIBERY שנעלמו מהמחשב עשיתי REPAIR למערכת המפעלה והכל חזר לקדמותו ועובד נפלא. אבל יש בעיה עם העברית נגיד באייסייקיו אז יש סימני שאלה במקום אותיות ובחלק מהמקומות ג'יבריש. הקטע זה שזה קרא לי כבר כמה פעמים במחשבים אחרים, וסידרתי. אבל שכחתי איך משנים :-X מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by Forest14,

העלתי וינדוס ויסטה אולטימייט 64 (אמריקאי- חוקי)על דיסק חדש. נמצאו דרייברים להכל, והעלתי את כל העידכונים שיש. העלתי בין השאר עידכון לעברית(מצויין תמיכה מוגבלת- אבל זה מה יש) למרות זאת המערכת לא מכירה בעברית (כלומר לא ניתן לכתוב בעברית). העלתי את הOFFICE אנטרפרייז 2007 (גם חוקי) ולא פתר את הבעיה. לא ניתן לעבור לעברית בALT-SHIFT - לא בגוגל ולא בWORD. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by eagle701,

יש לי וינדוס 7 גירסאת הHOME באנגלית יש לי בעיה שתוכנות שעובדות בעברית וטקסטים מופיעים לי בג'יבריש מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by SHIMI1182,

התקנתי שוב פעם את הווינדוס על המחשב התקנתי אחריו את קובץ ה- HEB MUI אבל אני לא מצליח להוסיף את העברית לשפות במקלדת (אין לי את האפשרות לבחור בעברית) למרות שהמחשב תומך עכשיו בעברית (במסך הפעלה כיבוי רשום בעברית, הדפדפן תומך בעברית) תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  8. Started by psycho59,

התקנתי win xp pro על המחשב והוא בכלל לא תומך לי בעברית. אם אני יפעיל תוכנה הכל יהיה " ???? ????.? ???" וכו' וכו' בעיקרון אני צריך את החבילה של השפה העברית שאני אוכל לכתוב בעברית וקרוא עברית. האם אני יכול להשיג קובץ כזה ע"י הורדה פשוטה? (HTTP*) אני חייב את החבילת שפה הזאת שתיהיה ע"י קובץ הורדה של מקש ימני>שמירת יעד בשם. או שרק לוחצים ונפתח חלון ההורדה אבל שלא יהיה אמיול או משהו בסגנון. בבקשה עזרו לי

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by spike_staff,

שלום לכולם! היום בבוקר ניסיתי להתקין את ROXIO CD CREATOR2009 על WINDOWS 7 RTM 7600. אחרי שהקלדתי את S\N, קיבלתי הודעה שאין אפשרות להתקין את DOT NET FRAMEWORKS כי העדכון לא מתאים למע' הפעלה. הסתקלתי בתיקיות על הדיסק ובאמת היה שם עדכון רק ל XP וויסטה. אז הורדתי קובץ מאתר של מיקרוסופט של אותו עדכון ל WIN 7, אבל כשאני מתחיל להתקין אותו אז אני מקבל שגיעה שכתוב בה שאני צריך להפעיל א, DOT NET דרך TURN WINDOWS FEATURES ON OR OFF בלוח בקרה. עשיתי את זה, המחשב עושה ריסטרט ואז כותב FAILURE. אותו דבר דרך SAFE MOD. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה כי בלי DOT NET אני לא יכול להתקין תוכנה?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by kfirr1,

כשאני מנסה לעדכן הוא נכשל והקוד שגיאה הוא 80072F8F שהשעון של המחשב לא מתואם משמעותית אם השעון של השרת כך כתוב על הודאת השגיאה אבל השעון שלי מכוון והתאריך גם כן (מתכוון אוטוממטית מהאינטרנט) יש עוד בעיה שיכולה להיות קשורה כשאני נכנס עם הדפדפן של גוגל לג'ימייל הוא כותב לי שגיאת ssl אישור אבטחה של האתר אינו אמין וזה קורה גם באקספלורר וגם בעוד אתרים מאובטחים כמו אתר של בנק הפועלים שאר אתרים מאובטחים בתודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by dannygnh,

כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט, יש סימון בסרגל משימות שאני מוריד עידכון. הבעיה היא שכל פעם זה אותו עידכון. נ.ב איך יודעים , אם הsp2 מותקן ? ואם לא אז איך מתקינים אותו.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  12. Started by Googleness,

מערכת הפעלה - Windows Vista Ultimate 64 bit יש לי 2 עדכונים אחד: Realtek - Network - Realtek PCI GBE Family Controller Download size: 152 KB You may need to restart your computer for this update to take effect. Update type: Optional DriverUpdate: Realtek Network software update released in May, 2009 More information: [url]http://winqual.microsoft.com/support/?driverid=20273886[/url] Help and Support: [url]http://support.microsoft.com/select/?target=hub[/url] והשני: Ralink Technology Corp. - Network - Ralink RT61 Turbo Wireless LAN Card Download size: 283 KB You may need to restart your computer for this update to take effect. Update type: Optional DriverUpda…

13. Started by ithamar21,

שלום. כרגע יש לי ווינדוס 10 גרסה 1166 משהו כזה ויש לי עדכון tm1 הגרסה החדשה והאחרונה. העדכון יורד מתקין שלב ראשון ומבקש לעשות ריסט אני עושה הוא עולה ומתחיל התקנה ונתקעת על 25 אחוז במשך שעות לא השתנה דבר. מישהו מכיר פיתרון לזה? או שפשוט להוריד את הגרסא האחרונה ולפרמט דרך הבוט?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Cable,

היי חבר'ה. בזמן האחרון כל פעם שאני מנסה לעשות עדכון דרך windows update זה נותן לי את ההודעה הבאה: אירעה תקלה באתר האינטרנט, ולא ניתן להציג את הדף שאתה מנסה להציג. האפשרויות המסופקות להלן יכולות לסייע לך בפתרון הבעיה. לקבלת אפשרויות לעזרה עצמית: שאלות נפוצות חפש פתרונות קבוצת דיון של Windows Update לקבלת אפשרויות תמיכה וסיוע: תמיכה וסיוע מקוונים של Microsoft (ללא תשלום עבור בעיות הקשורות ל- Windows Update) עכשיו למעלה רשום: [מספר שגיאה: 0x80004005] מישהו יודע מה עושים עם זה ??? נ.ב אני לא רוצה שום תוכנה שמורידה עדכוני וינדוס (מפלט אחרון). בתודה מראש לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by maphisto,

טוב אז סביר להניח שזה משהו שאני עשיתי והרסתי במשחקי הרבים בהגדרות אבל השאלה אם יש איזה תוכנת התקנה שמתקינה מחדש את האופציה של עדכון חלונות מבלי לרמט ולהתקין מחדש. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by menas,

פירמטו לי את המחשב אז התקנתי היום את הsp3. הבעיה שנתקע לי כבר שעה-שעתיים ב״מבצע ניקוי״ כאשר זה לא נותן לי לעשות שום דבר במחשב. זה נורמאלי? צריך תשובה דחוף!

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by avihy,

אני מנסה לעדכן משחקים (דרך התוכנה של המשחק) שרכשתי אך מתקבלת שגיאה. השגיאה: המשחקים הם: Lord of the Rings: Battle for Middle Earth II The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth The Lord of the Rings The Rise of the Witch-king הערות: יש לי Vista Ultimate בעברית. יש לי רק חשבון משתמש אחד והוא מנהל בלי סיסמה.

18. Started by elad-k1,

שלום. יש לחבר שלי בעיה בוינדוס אתמול היה עדכון של וינדוס Windows Update וכרגיל הוא התקין אותו עכשיו אחרי שעשינו ריסטרט אחרי העידכון קפץ חלון שהוינדוס לא חוקי! חבר שלי אמר לי ואמרתי לו שיכבה תמחשב, ואני יבוא יראה. למחרת באים להדליק תמחשב המחשב נידלק והמסך נישאר אור כתום ולא נידלק.(ניסתי מסך אחר). (ניסתי-חיברתי תהארד דיסק שלו לשלי עכשיו מה אני אמור לימחוק מה כונן שלו שהמחשב יעלה?) (ועוד משו ניסתי להחליף כרטיס מסך, זיכרון, וזה לא הבעיה זה משו עם העידכון הזה!!) דחוף דחוף

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by C0d223,

אהלן.. לפני כמה ימים התקנתי לראשונה את Windows XP 64bit Edition SP2 אך, יש לי בעיה בעידכון ה - Windows דרך האתר של מיקרוסופט, זאת הודעת השגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה לבדוק אילו עדכונים חדשים אני צריך להתקין. Automatic updates service מסומן על Automatic כמובן. [Error number: 0x80004005] The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. :-\ האם יש דרך לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  20. Started by tagada0071,

התקנתי WIN7 מחדש וכשאני מנסה לעשות חיפוש אוטומטיים הוא רושם לי אין אפשרות כי השירות אינו מופעל ייתכן כי תצטרך להפעיל את המחשב מחדש.. גם כשהפעלתי מחדש מאה פעם זה לא עוזר מישו יודע איך מפעילים את זה ??

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by BneXt,

יש לי בעיה... התקנתי את כל העדכונים של וינדוס אבל בגלל שהיו מספר עדכונים שנכשלו המחשב שלי צולע...עכשיו יש בסביבות ה 20 שנכשלו.... השאלה שלי היא אם אני יכול להסיר את כל העדכונים כולם ולהתקין את הכל מהתחלה בלי שזה יפגע לי במחשב...?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by cablord,

היי לכם, החלתתי אתמול לשדרג את הלפטופ שלי לווינדוס 8.1, אבל כיוון שמעבר ישיר (מווינדוס 7) גורר מחיקה של כל התוכנות החלטתי לעבור דרך 8 (שלא מוחק). השדרוג עבר בהצלחה ואפילו שמר את הרוב המוחלט של התוכנות. כאשר רציתי לעבור לווינדוס 8.1 הוא ביקש ממני תחילה לעדכן את 8 לעדכונים האחרונים. ביצעתי זאת ואחרי שהוא הוריד והתקין כ130 עדכונים הוא ביקש הפעלה מחדש, הפעלתי מחדש ואז הוא נתקע על המסך Failure configuring Windows update Reverting Changes הוא תקוע על מסך זה כבר כמה שעות, מדי פעם מפעיל את עצמו מחדש וחוזר למסך הזה. האם יש משהו שאני יכול לעשות? או שפשוט לחכות בסבלנות עד שזה יסיים..? זה לפטופ סדרה 9 של סמסונג, עדכנתי את הביוס לגרסא האחרונה, הוא אמור להתמודד עם העדכון עד כמה שאני יו…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. כשאני נכנס לפה, אני רואה רק את הקאטאליסט 2.4, למרות שזה כבר עודכן ל2.5. כמו כן, בתגובה של אורי עם התמונות פה, זה רושם לי שניסיתי לצפות בתמונות על FIRINGSQUAD, ואם אני רוצה לראות אותן אני צריך להיכנס לאתר, למרות שכולם רואים אותן בדיון! מה הבעיה? ולא, אין לי כוח להתקין נטסקייפ.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  24. פירמטתי את המחשב היום והתקנתי וינדוס עם סרביס פאק2 באנגלית.. במשך ההקנה שחכתי להוסיף את התמיכה של העיברית בווינדוס אז לאחר ההתקנה הוספתי את התמיכה בעיברית ואני מצליח לכתוב בעיברית אבל עדיין יש מקומות שרואים סימנים מוזריםם כמו סימני שאלה במקום עיברית.. (בלוח בקרה-שפה הגדרתי הכל על עיברית-ישראל) מה לעשות תודה!

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by ZorD,

שלום לכולם. לאחר שהתקנתי את הWIN מחדש (Repair) וחיברתי אותו לאינטרנט, התחלתי בתהליך הסטנדרטי של עידכון הWIN ולאחר שהורדתי והתקנתי את כל הטלאים הדרושים הופתעתי לגלות שעידכון אבטחה אחד, המדורג כקריטי, מסרב להיות מותקן במערכת שלי. כל העידכונים האחרים הותקנו בלי בעיה, רק הוא מתעקש.. מדובר על העידכון הבא: Security Update for Windows XP (KB835732) כשאני מתקין את העידכון לאחר שהורדתי אותו הוא מציג הודעה של שגיעה בגישה Access Denied~ בעייה בREG אולי? גרסת הWIN היא SP1 XP PRO. תודה רבה לעוזרים נ.ב לאחרונה התחלתי לקבל הודעות מערכת מהרשת (כמו אלה שאפשר לשלוח ממחשב למחשב אשר נמצאים ברשת) עם כל מיני הצעות ושטויות, ובכל הודעה הם מתים שאני יכנס ללינק הבא: Wfh4u.net או משהו ב…

• 7 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.