עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by mickeyk,

שלום, מחפש לדעת איזה משתמש התחבר בעבר לשרת בעבודה, מרחוק, בין אם ב- vpn ובין במשהו אחר. לוגים של check-point הוגדרו ליום אחד בלבד. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  2. אוקי אז ככה אני מדליק את המחשב המערכת עולה הוא נכנס לwindows אבל לא מעלה את explorer אני חייב להיכנס ל taskmgr ולהפעיל אותו דרך file ---new task ---explorer ניסתי להוסיף את השורה הזאת לתוך ה msconfig לא עזר מה ניתן לעשות למה הוא בכלל נעלם לי ?? תודה לכול העוזרים

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  3. Started by cold fire,

קניתי מחשב נייד חדש עם 120GB אבל המחשב מזהה רק 110GB האם זה אפשרי? (אני יודע לגבי הרד דיסקים רגילים לpc שאם מתקינים עליהם מערכת הפעלה (xp) אז בפועל כמות הזכרון של ההרד תיהיה קטנה ב1-2GB אבל כאן מדובר ב10GB ניסיתי תוכנות כמו sisoftware (הגרסה הכי עדכנית) האם ההרד דיסק דפוק... קניתי אותו בארה"ב ואין לי אחריות בינלאומית עליו :-[ (אם פניתי לפורום הלא נכון - סליחה)

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  4. Started by zahiz007,

היי חברים, מדובר על LAPTOP מסוג X61 עם WINDOWS 7 - ULTIMATE. עד אתמול הכל עבד כשורה, היום את עכבר ה BLUETOOTH שלי (MICROSOFT 5000) חיברתי למחשב אחר ושחזרתי למחשב שלי הוא לא זיהה אותו (מן הסתם). אבל אני לא מצליח להגדיר אותו מחדש, הוא לא נמצא בזמן חיפוש מכשיר BT חדש ואני גם לא מצליח להיכנס לDEVICE AND PRINTERS. הוא פשוט טוען המון זמן ולא קורה כלום. יש למישהו רעיון מה לעשות עם זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by XpdX,

וניסיתי לפתור אותה לפי המדריך הבא http://www.ben-shushan.net/fix_hal_problem_via_recovery.htm הבעיה היא שהמסך שמופיע לי אחרי שהוא מזהה את הדיסק הוא לא התפריט שבו אני יכול לבחור ב Repair אלא הוא טוען קבצים ונעצר כשהוא כותב לדוגמא: file.sys corrupted ואז צריך לאתחל שוב את המחשב.. יותר מאשמח אם מישהו שיכול לנסות לעזור לי יוסיף אותי למסנג'ר הכתובת שלי היא royi_hirsh@walla.co.il תודה מראש! וחג שמח לכולם..

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  6. ומציע לעלות ב SAFE MODE אבל גם במצב זה איננו עולה המקלדת והעכבר פועלים בביוס מופיע הכונן הקשיח מה עושים? תודה

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  7. שלום. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.hamar.sk/sphere/version.htm שהמליצו עלייה בפורום ווינדוס, ועכשיו בגלל זה כל המסך שלי נדפק בתצוגה שלו... יש מעיין רשת על המסך, כאילו שראים את ההבדים ביין הפיקסלים (כאילו שיש פס שחור ביינהם...) והתצוגה לא מאוזנת במיקום שלה על המסך... הסרתי את התוכנה, וגם התקנתי מחדש את הדריוורים של ATI ושם דבר לא עזר... יש למישהוא רעיון?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  8. יש לי windows xp pro אני מחפש את תקיית הסמלים של סרגל התחל -אלו שליד השעון - וויליום , אנטי וירוס וכו'... אודה מאוד אם מישהו יראה לי דרך להגיע לקבצים אלו . דוד .

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by kobibo,

לאחרונה יש לי בעיה ב - Win xp שלי ,בכל פעם שמעלים את מע' ההפעלה ורגע לפני עליית הפרופיל מופיע לי מסך שחור לאיזה 30 שנ' ורק אח"כ שולחן העבודה עולה . לא הותקנה שום תוכנה חדשה ולא איזה דרייבר . התופעה הזאת כבר הופיעה לי בעבר ,אבל לאחר שהרצתי תוכנה לבדיקת הריג'סטרי התופעה נעלמה ועכשיו שוב חזרה לי ושום דבר כבר לא עוזר . אנא עזרתכם נ.ב. מע' הפעלה XP PRO ???

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי בעייה עם מן סרגל כלים כזה שנדבק לי למחשב ולמרות שמחקתי אותו ידנית הוא לא נמחק מהמחשב, מחקתי גם את כל הערכים שלו מהרג'יסטרי וזה כל הזמן חוזר ומתקין את עצמו מחדש פשוט קרצייה. מישהו נתקל בזה פעם והצליח למחוק את סרגל הכלים הזה? תודה על העזרה מראש, דודי.

11. ההגדרה שהגדרתי במחשב בעדכוני ווידנוס השתנתה לבד , מה זה? איזו חוצפה ? הגדרתי שאני אחליט מה להוריד ומה להתקין . ועכשיו קלטתי שמוגדר לי עדכונים אוטומטיים . עכשיו אני לא מתפלא איך לפני כמה זמן הוינדוס 8 התעדכן ל8.1 מבלי רשותי למרות ההגדרה של עדכונים לפי בחירתי.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום יש לי בעיה, שבכל פעם שאני מקבל הודעה על דף מדפסת שנתקע וכדו' האני לוחץ על הכפתור המבשר לי על הודעה מוינדוס, ואז וינדוס בדראמטיות משחירה את המסך, פשוט מכבה אותו, מפסיקה למספר שניות, ואז מודיעה לי בקטנה שחסר דף במדפסת... בשביל זה היה צריך להתקדם לוינדוס שבע? לא ניתן להודיע הודעות כאלה בלי כזו דראמה? כמו בוינ-אקס-פי שפשוט היית מקבל הודעה ומטפל בה וזהו? אשמח למי שיעזור לי לפתור את הבעיה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן, ניסיתי לפרמט את המחשב שלי ולהתקין win 7 (לפני הפרמוט היה גם WIN 7). במהלך ההתקנה באמצעות DOK ("מרחיב קבצי WINDOWS") אני נתקל בשגיאה: ל-Windows אין אפשרות להתקין קבצים נדרשים. ייתכן שהקובץ פגום או חסר. קוד שגיאה: x80070570. לפי השגיאה אפשר להבין שהבעיה היא ככל הנראה בקובץ ההתקנה, אך ניסיתי 3 קבצי התקנה שכולם תקינים ועובדים לאחרים, ובכולם זה נותן את השגיאה הזו. ניסיתי להתקין על כונן פיזי אחר וזה גם לא נתן. מודה מראש לעוזרים

• 24 תגובות
    • 6.1k צפיות
  14. http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/expertzone/tips/default.asp מתחדש כל שבוע.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אין לי נסיון עם זה וממש אין לי חשק להתחיל לחפש במיקרוסופט. מישהו עשה את זה? צריך להתקין הכל מחדש?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  16. אני לא כל כך מבין בהבדלים בין בוט לפירמוט וכל הבלאגן שיש בוינדוס אז אני מבקש סליחה מראש אם עברתי על חוק מסויים של הפורום. יש לי בעיה. מדי פעם אני צריך לעשות פירמוט למחשב (מכל מני סיבות) ושמעתי שיש אפשרות להתקין את הוינדוס על מחיצה ניפרדת, להכין לו דיסק גיבוי כלשהו עם כל הקבצים , ואז במידה ורוצים לפרמט פשוט מוחקים את הקבצים של הוינדוס ומעתיקים את הגיבוי... הגיוני? או שלא הבנתי נכון ומתכוונים ללעשות דיסק בוט? וחוצמזה מה זה בוט בכלל?? זה שוב התקנה של וינדוס או מה??? תודה.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by GRiM,

אתמול הופיע לי בועה בשורת המשימות ובה היה כתוב שיש לי קובץ פגום ולכן יש לעשות CHKDSK. היום הפעלתי את המחשב, נעשה CHKDSK אוטומטית וכשה-Windows עלה, הוא עלה כמו חדש אחרי ההתקנה (הקבצים לא נמחקו מה-HD). מאוד התבאסתי כי כל ההגדרות והעוגיות נמחקו, אבל כשנכנסתי ל-Documents and Settings, הופתעתי לגלות שפשוט מאוד נוצר לי משתמש חדש (מיכאל.FREAK-COMPUTER) והמשתמש הקודם עדיין קיים (מיכאל)! מישהו אולי יודע איך אני מחזיר את המשתמש הקודם עם כל הגדרותיו ועוגיותיו?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by com,

איך מבטלים את התוכניות שעולות בסטארט אפ של חלונות 2000?? (או XP) ובקשר לעיברית, יש הרבה בעיות סימני שאלה גיבריש... ניסיתי מה שכתוב במנטור אבל לא עזר יש עוד משהו?! תודה COM :smoke:

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי הודעת שגיאה אחריי שאני בוחר בגירסת 32 ביט הוא אומר לי נא להמתין ואז רושם לי שהמחשב שלי לא תומך בACPI הפעלתי את הACPI בביוס וזה עדיין לא עזר מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך לבדוק או לשנות? תודה רבה לעוזרים צירפתי תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Hackers Find New Vista Activation Crack תקראו את התגובות שלי שם תחת הניק extremely well להבין מדוע מיקרוסופט הולכת לנצח, לדעתי הענווה, במלחמה הזאת, ומדוע אפילו אנחנו בני ישראל (99% פיראטים בדם) נלמד להתעלות מעל עצמנו ולשלם על לפחות חלק מהתוכנות של מיקרוסופט בשנים הבאות. כן, כן, תתכחשו לאמת כמה שבא לכם. נדבר עוד 5 שנים, טוב פושפושים? ועוד כתבה מעניינת בנושא: lllll 25 Shortcomings Of Vista lllll

• 273 תגובות
    • 42.2k צפיות
  21. מישהו יודע למה ? ניסיתי ליצא חודש או שבוע או יום לא משנה מה - תמיד ניתקא לי אחרי 15% מהתהליך והתוכנה(אוטלוק - מפסיקה להגיב!) אני כבר מישתגע - למה!!! ???

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by Boomer,

תמיד ראיתי אותו פועל כל הזמן רק אצל חבר שלי (לשנינו WIN XP) ויש לו מלא בעיות במחשב...(לא שהמחשב שלו לא טוב פשוט נראה שיש לו וירוסים) בכל מקרה פתאום היום אני רואה שהקובץ מופיע גם אצלי וראיתי שהוא פועל מתי שהמחשב מופעל (בדקתי ב-MSconfig). הקובץ נמצא ב-WindowsSystem32 וכשאני עושה לו מאפיינים לא רואים שהוא רשום על שם שום חברה... בינתיים שמתי אותו בסל מחזור והעפתי אותו מה-Msconfig... מישהו יודע מה זה בדיוק הקובץ הזה ומה אני צריך לעשות איתו? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, יש לי 4 בעיות קטנות. הראשונה - כל פעם כשהמחשב עולה (ל8.1 ששודרג) הוא מבקש ממני סיסמא לחשבון מיקרוסופט שלי. איך אני גורם לזה לעלות כמו פעם ב8.0 שיעלה פשוט עם השם שלי וזה? ברגיל אין לי סיסמא למחשב ואני גם לא צריך ולא רוצה להכנס עם סיסמא. הבעיה השניה - עוד לפני השידרוג שורת המשימות בתחתית המסך שלי עלתה וירדה בהתאם לאם העכבר היה שם בצורה חלקה ויפה. עכשיו זה פשוט מופיע\נעלם בלי אנימציה וזה משגע אותי כי אני רגיל לזה כבר כ"כ הרבה שנים. איך מסדרים את זה? בעיה שלישית - כשsamsung magician (התוכנה של הSSD שלהם) עולה אז וינדוס כל הפעלה נותן לי הודעה "תוכנה זו מנסה לבצע שינוי במערכת, האם לאפשר?" (התשובה כן אפילו שאין לי כמעט אינטרקציה עם התוכנה). איך אני גורם לזה שהודעה לא תעלה …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אחרי ההתקנה של XP שבה כבר פרטים אלה נכתבו?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  25. שלום הדיסק C: שלי מלא. ראיתי כי ב-DOC&SET יש לי 4G וחיפשתי מה זה. פתחתי חלון COMMAND ועשיתי DIR /S לתוך קובץ. אני מוצא קבצים במקום שאני לא מצליח לראות בסייר רגיל. הסייר אכן מדווח על קבצים גדולים שם אך לא רואה בסייר הכל מוככון להראות קבצים נסתרים. Directory of C:\Documents and Settings\Yehuda & Anat\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\OGDGPDX5 ויש עוד מקומות אותם אני לא רואה (כמובן שמחיקת קבצים זמניים מ-IE בוצעה וזה לא עזר) לעזרתכם אודה. עריכה: מצאתי, הייתי צריך להיות במצב ADMIN כדי לראות אותם יהודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.