עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הינה תמונה של כונן d שמראה שנשאר לי רק 3 ג'יגה! ואני לא מבין איך זה יכול להיות!? בקושי יש לי משהו על המחשב אז בדקתי כמה ג'יגה יש בכל תיקיה שבכונן הזה וחיברתי הכל ביחד יצא לי 30 ג'יגה בערך ובכונן הזה יש לי 60 ג'יגה מקום...אז איך זה יכול להיות?!? צריך להיות לי עוד 30 ג'יגה פנוי לא 3 תודה לעוזרים

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by עידןאופיר,

קודם כל תמחקו לי את כל הנושאים שפתחתי כי אמרו לי לפתוח תנושא פה ושפה יכולים לעזור לי אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  3. Started by IL200,

בווינדוס 8 יש באג/בעיה במקלדת במקש W באנגלית גדולה ( כאשר caps lock ) לחוץ והשפה הנבחרת היא עברית. דוגמא: במקום W מופיע ' לעוד מישו יש תבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by asaf556,

לאחר שהתקנתי מחדש אנטי וירוס המערכת לא מזהה אותו מה לעשות? האנטי וירוס הוא ESET Smart Security 3.0.642.0

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by gabig12,

לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את ההודעה שלי אז החלטתי שכאן כי זה לא ממש בעיה במשחק. בקיצור אני משחק FAR CRY ועברתי כבר הרבה שלבים ורק לאחרונה כשאני משחק אחרי חצי שעה הוא יוצא מהמשחק (לא ממש יוצא אבל יוצא לשולחן עבודה אבל הוא לא סוגר את המשחק) אפשר אחרי זה להיכנס למשחק באותו מקום אבל המשחק ממשיך והורגים אותי.דרך אגב זה לא קורה רק במשחק הזה גם שאני רואה סרט פתאום הוא קופץ לשלחן עבודה. בדקתי וירוסים אין לי בדקתי תוכנות ריגול אין לי מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט כאשר אני נכנס למשחק כלשהו הוא יוצא לי החוצה ונותן לי הודעה שהתוכנית נסגרה וווינדוס מחפש פיתרון כיצד אני פותר את הבעיה הזאת?... ???

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by Or94,

אוקיי יש לי בעיה במשחקים: לפעמים כשאני נכנס למשחקים אז בפעם הראשונה הם עובדים ואז כשנמאס לי לשחק אני יוצא ואז אחרי כמה זמן חוזר למשחק והוא מתחיל לעלות ופתאום מתמזער לבד ואי אפשר לפתוח אותו בחזרה וחייבים לסגור אותו ואז כדי שהוא יפעל צריך לעשות ריסט למחשב. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by BlackBird71,

יש לי ווינדואס 7 64BIT עכשיו לכל משחק שאני נכנס למשל באטל פילד 3 ו2 אחרי כמה זמן של משחק הוא יוצא בפתאומיות או פשוט נתקע על מסך שחור עכשיו יש לי עידכון אחד בווינדואוס שלא מצליח לעדכן אני לא יודע אם זה קשור המערכת שלי יציבה בדקתי את כל החלקים מוטב לציין שאני החלפתי עכשיו כרטיס מסך לGTX 560 בSLI של שניי כרטיסים זהים! הבעיה הייתה קיימת גם לפני ההחלפה שעוד היה ברשותי GTX470 אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  9. שלום.. אני מריץ משחקים על windows vista , עכשיו כל משחק שאני מנסה לשנות את המקשים מציג לי אותם בעברית או בגיבריש איך אני מסדר בווינדוס שאני יוכל לראות את המקשים באנגלית בkey mapping של המשחקים?

10. Started by enosh05,

שלום וברכה ! יש לי בעיה במשלוח וקבלת פקסים . משתמש במערכת הפעלה XP הום בעברית . תוכנת אופיס 2003 . חיבור מהיר ADSL . הוספתי תוכנת הפקס המובנת ב-XP . יש לי גם מודם פקס מסוג HSP56 MicroModem במערכת שהוא תקין . ואני מצליח דרכו לשלוח פקסים דרך אופיס 2003 . אולם כשני רוצה לקבל ולשלוח פקס דרך התוכנה המובנת ב- XP תמיד יש הודעה שהקו תפוס ! הגדרתי נכון את התוכנה וכן המדפסת בכל זאת מקבל אותה הודעת שגיאה !! מה יכולה להיות הבעיה ????? אנא תשובה בהקדם !!

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  11. נכנסתי לחשבונות משתמשים ורציתי לפתוח חשבון חדש בנוסף לAdministrator עכשיו היה לו סיסמא שאני שמתי מזמן ושפתחתי חשבון חדש הוא נעלם מה גם שבחשבון החדש הוא קבע אותו להיות מנהל עכשיו אני לא יכול למחוק אותו והכי חשוב זה ה-Administrator איך אני חוזר אליו היה לי חומר על שולחן העבודה הצלחתי להיכנס ל-Administrator אבל אני לא מצליח למחוק חשבון אחר ז"א אני רוצה שיהיה לי רק Administrator מה לעשות

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  12. כל פעם יש לי את הבעיה הזאת, ההתקן הזה מתבטל איך אני מחזיר אותו? כל פעם אני צריך לפרמט את המחשב. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by Shbd,

כל קובץ MPEG שאני פותח הוא מראה לי זמן מסוים ושזה נגמר הסרט ממשיך להתנגן..... פעם זה 3 דקות מתוך שעה וחצי, פעם זה 14 דקות ופעם 50 דקות. ניסיתי להפעיל תסרטים עם MP Classic וזה פעל מצוין. אם אני לא טועה זו גרסה 7??!? האם הבעיה הזאת היא באג כי היא התחילה גם מ- 9....? יש דרך לתקן? למה ה- mp classic לא נוח ממש ויש לו תקיעות משום מה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by ItachiSan,

היי, כשאני מנסה לנגן סרטים בוינדוס 8 התוכנה קורסת ואני מקבל הודעה שלא ניתן להפעיל את הקובץ המבוקש (מצורפות תמונות). הקבצים בסיומת .TS (סרט DVD) וגם .AVI ועובדים על וינדוס 8 בלי בעיות. ניסיתי לפתוח את הקבצים עם כמה נגנים (VLC PLAYER, BS PLAYER, GOM PLAYER, WINDOWS MEDIA PLAYER). בנוסף ניסיתי להתקין את חבילת המקודדים של שארק אבל גם זה לא צלח... http://www.filehippo.com/download_windows_7_codecs/ קראתי ברשת שהרבה אנשים נתקלו בתקלה הזו, ואנשים מעלים ספקולציות שמיקרוסופט חסמו את האפשרות לנגן סרטי DVD בוינדוס 8. אני יודע שזה שטויות כי בעבודה שלי יש לי מחשב עם וינדוס 8 והסרטים עולים שם בלי בעיות.. למישהו יש רעיון? עוד מישהו נתקל בתקלה הזו? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום. יש לי ויינדוס XP פרו. מותקנת מדיה פלייר 11. משום מה אין לי סאונד בסרטי וידאו מאתר YNET או NRG. ורק בסרטים שלהם. במאפייני הסרט נטען כי מדובר בקודק אודיו של WMP שמותקנת אצלי. מישהו יש מושג איך מתקנים את זה? אין לי שום בעיה עם סרטים ביו טיוב, או כל פורמט אחר שניסיתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by cohenha,

שלום לכולם יש לי בעיה בניהול הדיסקים הוא לא מציג לי את הכוננים הקשיחים וגם את הCD ולכן אני לא יכול ליצור מחיצות לשנות אותיות לכוננים מה לעשות כדי להחזיר את תצוגת הדיסקים ?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  17. היי.יש לי בעיה כשאני מנסה להתחבר דרך הREMOTE DESKTOP של WIN7 למחשב שעובד על XP.למה בניסיון חיבור הוא מעלה שגיאה שאומר שהגרופ פוליסי אוסר חיבור בין 7 לXP.ניסיתי לחפש את זה ולא מצאתי.האם אפשרי להתחבר בין שתי המערכות האלה בכלל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  18. הורדתי את קובץ ה ISO (64 BIT ) מהאתר של MICROSOFT לאחר צריבה על דיסק אני מנסה לעלות את התקנת המערכת מהדיסק ואת אני מקבל את השגיאה הבאה "couldnt find bootmgr" לאחר שזה לא עבד הורדתי ממחשב אחר את הקובץ ( קובץ מסוג 64BIT ) וניסיתי להתקין באמצעות VM וגם זה הביא לי את אותה השגיאה , גם בניסיון התקנה על DISK ON KEY אני מקבל שגיאה ( יש תמונה מצורפת) אשמח לפתרון! נ.ב: מפרט בסיסי של המחשב Q8600 P5QD TURBO 4GB RAM WIN 7 64BIT ENTERPRISE

19. Started by rosesr,

אני ניכנס לשרת UPDATE והןא אומר לי שאין עידכונים לומרות שעכשיו סיימתי להתקין את המערכת איך לסדר את זה? ושאני לוחץ על איכון או מנסה לגרור משהו המחשב מתעלם ממני מה לא בסדר? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by yosi_mirel1,

הכנסתי דיסק של וינדוס עשיתי ריסט למחשב באתי לעשות פירמוט אבל המחשב מראה על שגיאה הוא אומר שאין דריבר של דיסק קשיח במחשב משהו כזה והוא נותן לי אפשרות אחת של לצאת מהמסך של הפירמוט, מה אני צריך לעשות? תודה לכל העוזרים

21. Started by volvo2005,

מותקן אצלי במחשב WIN 7 32BIT בהגדרות של המחשב זה מראה לי שהוא מנצל רק 3GB מתוך 4GB איך פותחים את זה ל-4GB מבלי להתקין 64BIT???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by thegame998,

אני רוצה להכנס לניקוי דיסק וזה חושב לי בלי סוף תמונה: משהו יודע מה עושים?

23. שלום רב, יש לי כונן חיצוני למטרה של גיבוי. כאשר אין בו שימוש, אני מעוניין לנתקו מהמחשב באמצעות "הוצאת חומרה באופן בטוח". מדי פעם הפעולה מצליחה ללא שום בעיה, אך בפעמים אחרות מתקבלת הודעה לפיה הפעולה אינה אפשרית (ראה תצלום). במקרים כאלה, באפשרותי לנתק את הכונן רק בסגירת המחשב. כמובן שכל התיקיות אצלי סגורות, אך כנראה שיש איזשהו תהליך או שירות שמונע את ביצוע הפעולה. השאלה, כיצד ניתן לאתר את התהליך/שירות שמפריע לניתוק הכונן באופן בטוח? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by maor6,

ערב טוב.. עכשיו לי ווינדוס XP מי שמכיר יש בלוח בקרה של "לוח משתמשים" שאני בוחר את מנהל המחשב ועושה סיסמה עכשיו אני רוצה לדעת במידה ואני לא זוכר את הסיסמה איך אני מבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by SinfuL-,

שלום לכולם התקנתי ווינדווס 7 הכל עובד מצוין ואני מרוצה מאוד ממערכת ההפעלה הזו לבנתיים. ברשותי רמקולים של לוג'יטק 5.1 ומאז התקנת הווינדווס לא שומעים ב2 הרמקולים האחוריים, הותקן דרייבר של SOUNDMAX ללוח אם שלי: ASUS P5B בבדיקה דרך הדרייבר ו/או דרך הבקר שמע בסרגל הכלים הרמקולים כן משמיעים את צליל הבדיקה אך כשאני שומע שירים/סרטים במדיה פלייר שומעים רק מהרמקולים הקדמיים, הסנטר והסאב. איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה מראש, אריאל

• 2 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.